-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.081
Kuzum ne yaptin sen bikac ay bincek 4oo tl verikirmi al 3o 4o tlye monteli eltiminki gibi oh zipladin dursun hem bu yurutec gibu geldi cnm bana guzel ama av hoppalausa gerek yok pilsanin hopplasi yeterli
gaz olayı iki gündür bizde var ama çığlık değil sadece rahatsız kendi çıkarıyo geceleri pat kut ama bugün bayağı kötüydü canım ben hep metsil kullandım içinde kimyasal bissey yok bana dayım önerdi başka da bissey almadım hiç ve ise yapıyor 5 damla veriyorum bir caz kaşığ suya sakinleşti ve kaka yaptı gazla birlikte sende vazgeçme karın içinse bana ebe bir yaşına kadar korse tak toparlar dedi belden bağlamalilar var ondan al tavsiyem
​METSİL konusuna geleyim metsili boşver metsil bitkisel değil .Bitkisel arıyorsan canım AGULİNE öneriyorum geçen acile gittik gaz sıkışması yüzünden .Çok şükür bitti .o oldu daha da yok yani....
aynen bende cekmedim bu gazdan cektigim kadar yarama parmak.bastin sanki cildirmak uzereyim kapiya bile cikamiyorum kizim ciglik cigliga bugun saglik ocagina gittim asimiz vurldu kizim kucakta tek kolumda,diger elimde puseti iterek aglaya aglaya geldik 4 aydir kendimi hukumlu gibi hissediyorum hep evde ne zaman gecicek herkesde bu kadar siddetlimi bilmiyorum ama ben depresyonun esigindeyim biogaia kullaniyorum 2 haftadir ama nafilemetsil almis babam gondericek bekliyorum ise yariyacakmi bilmiyorum :/
canım ben işe başlamadan biraz biriktirmeye başlamıştım sütümü..
mesela bi göğsümü emzirdikten sonra hem emzirdiğim göğsün kalanını hemde diğer göğsü sağıyordum. o tekrar acıkıncaya kadar birikiyordu zaten süt.
işe başladığımda da ,
sabah emzirdikten sonra sağıyorumve ilk süt olarak onu bırakıyorum.
ilave olarakta biriktirdiğim diğer sütlerden bırakıyorum. eve geldiğimde de sürekli emziriyorum.
biberona alıştırmak içinde gün içinde ara ara sağıp verebilirsin mesela. ama sürekli sağıp vermene gerek yok bence.
sab simplex deneyin mutlaka fayda eder. bizde zinco nurse hayverys agualine de var ama en çok sab san memnunum.
karnımı bende sarmadım. hamileyken 23 kilo almıştım 2 ayda 20 kilosunu verdim. şimdi 3 kilo varr fazlalık ama eki pantalonlarıma girebildiğim için sıkıntı yok . diyet ve sporla verebilirsin.
hadi gözünaydın canım :)
bu arada saçlarım benimde hala çok dökülüyor özellikle yıkamaya korkuyorum.
bu arada günaydın herkeseee..
genellikle sizin saçlarınızın dökülmesinden şikayet var benimde dökülüyor ama çok değil daha belki 4 aylık olmadı diye ama kızımın çok dökülüyor yastıkta bir sürü saç var bu normalmi sizce doktora soracam gidince korkuyorum neden diye bişeymi eksik demir filan
NURSE HARVEYS kötü bence gazı çözdürüp ağzına ağzına getiriyor kızım sürekli guk guk diye ses çıkarıyor ve bu yüzden uyuyamıyor.AMA SAM SİMPLEXİ DENEMEDİM hiç
oda bitkiselmi canım yoksa ilaçmı
Mrb kizlar ii aksamlar herkese diycem ama kimsecikler yok ortada sanirim
biz bugun kizimla dr amcasina gittik gecen hafta babamizin isi oldugu icin gidememistik kizim 4ay 1 haftalik oldu kilosu 7600 gr boyu da66 cm olmus bal bobocugumun bu arada dogum kgsi 2730grdi. Kusma sikayetimiz vardi son zaman da artan mutlaka tahlil yapmaliyiz dedi drmiz ve malesef iltihap cikti nryse ki cok degilmis bir hafta antibiuotik kullancaz. Bu arsda ek gidaya basliyoruz sabah 10 da 1 cay bardagi meyve suyu. Oglen 3 de 1 cay bar. Yogurt ve aksam 7 de 1 c. Bardagi muhallebi ve tabi ki anne sutune devam. Hepsi tamam da miktarlar biraz fazla degil mi sizce ? Bu arara demir damladi olarak ferrum kullanma ferro sanol kullan sekiz damla dedi
biz bugun kizimla dr amcasina gittik gecen hafta babamizin isi oldugu icin gidememistik kizim 4ay 1 haftalik oldu kilosu 7600 gr boyu da66 cm olmus bal bobocugumun bu arada dogum kgsi 2730grdi. Kusma sikayetimiz vardi son zaman da artan mutlaka tahlil yapmaliyiz dedi drmiz ve malesef iltihap cikti nryse ki cok degilmis bir hafta antibiuotik kullancaz. Bu arsda ek gidaya basliyoruz sabah 10 da 1 cay bardagi meyve suyu. Oglen 3 de 1 cay bar. Yogurt ve aksam 7 de 1 c. Bardagi muhallebi ve tabi ki anne sutune devam. Hepsi tamam da miktarlar biraz fazla degil mi sizce ? Bu arara demir damladi olarak ferrum kullanma ferro sanol kullan sekiz damla dedi
Yarencim ve bilgili anneler yardim ediiiinnn
Ben oqlumu dqduqundan beri ayakta sallayarak uyuttum
Sonra yataqi.a koydum
Fakat poposunu kaldifrmayi oqrendikten sonra ayaqimda yatjrmkta zorlandim
Bu yuzden kucakta uyutmaya basladim
Baslarda cok kolay bi uyutma yontemi gibi gelmisti
Fakat son gunlerde cok zorlandigimi fark ediyorum
Kollarim belim omuzlarim kopuor
Tekrar ayaga alistirmaya calisiyorum ama agliyor
Bebegi yataginda uyutmaya alistirmaya karsiyim
Cunku bi misafirlikte cocuk yatagini ararsa cok zor olur
Ama ayak heryerde bulunur
Tekrar ayaga nasil alistirabilirim
Yda kucagima aldiktan sonra kisa sure icinde nasil uyur
;
Cok zorlaniyorum cooooooooooook
Bu yuzden cocugu uyutmaktan kaciorum
bize günde 3 kez 8 damla dediler suylada karıştırmıyorum direk veriyorum yanlışmı veriyorum acaba.ben günde 2kez 8 damla veriyorum.çokmu acaba yeni başladım zarar veriyorsa onuda vermeyeyim sıkayım dişimi daha diyorum
bitkisel değilmi ilaçmı metsilll.AGULİNE BİTKİSELMİ ECZANEDEN Mİ ALDIN BİDE KAÇ LİRA CANIM
ahhhhhhhhhh ahhhhhh.bendede durum aynıııı sorma canımmmm.nedir şu gaz 4 gün sonra 4 aylık olacak hala gaz var yaa
çok sağol canımmmmanladım şimdi.
CVR TEŞEKKÜRLER TATLIMMM AYRINTILI YAZMIŞSIN ÇOK SAĞOL CANIM
dYarencim ve bilgili anneler yardim ediiiinnn
Ben oqlumu dqduqundan beri ayakta sallayarak uyuttum
Sonra yataqi.a koydum
Fakat poposunu kaldifrmayi oqrendikten sonra ayaqimda yatjrmkta zorlandim
Bu yuzden kucakta uyutmaya basladim
Baslarda cok kolay bi uyutma yontemi gibi gelmisti
Fakat son gunlerde cok zorlandigimi fark ediyorum
Kollarim belim omuzlarim kopuor
Tekrar ayaga alistirmaya calisiyorum ama agliyor
Bebegi yataginda uyutmaya alistirmaya karsiyim
Cunku bi misafirlikte cocuk yatagini ararsa cok zor olur
Ama ayak heryerde bulunur
Tekrar ayaga nasil alistirabilirim
Yda kucagima aldiktan sonra kisa sure icinde nasil uyur
;
Cok zorlaniyorum cooooooooooook
Bu yuzden cocugu uyutmaktan kaciorum
Sorma tatlim bende yurutece bindirmek icin gun sayiyodum hatta ablam getirmis bu aksam biraz tepkisini gormk istedim ileri geri bile yapti
Ama simdi dr asla musade etmezken testis gelisimi icin pek cok olumsuzlugu var derken googladi pek cok yaziyi okuduktan sonra icimde rahat olmazki kisa sureki dedim cix dedi cokta guveniyorum dr muza ablamizda hic sevmedi erken emeklefi yurudu icimde heves olarsk kalcak sanirim
canım naber hatırladınmı benibilgsayarda sorun vardı format filan derken 2 haftadır giremedim. geçmişi şöle bi okudum.
yürüteç konusunda ben oğlumda kullandım ama 7 ayındn sonra . oğlum asla oturmadı yürütecesADECE ARABA GİBİ KULLANDI yani yere basması filan daha kuvvetli olduğu için orasına bi baskı olmadı . çok kullanmak istiyorsan biraz daha büyüdüğünde kullanabilirsin bence. yani hoppalada gayet sıkıştırıyor bence bebeğin malum bölgesini. benim yürüteç annemdeydi. gittiğimde oturttum kızımı baya yan yan gitti birazda geri geri çok hoşandı ama erken daha benimki 4 aylık 6 ayından sonra oturtucam.
günaydın anneler bu saatte bi tek biz ayaktayiz herhal kimsecikler yokhoş biz bir saattir ayaktayiz ama alt değiştirme merasimi emme merasimi derken bu saati bulduk ama çok şükür bu gece çok güzel uyudu sancısı falan kalmamış kaka da yapmış söyleniyordu garibim meğer altıma yapmış çok cadı ama çoook tatlı iyi ki doğurmuşum yahu