2012 kasım bebekleri büyüyor..

gerçekten hava cook güzel burda da sana hanım bir tur uyusun çıkacaz dolaşmaya bu havayı kaçıramam temizlik bitti yemele tamam bugün kızımın maşallahi var Allah nazarlardan saklasin sen de çık bence mertur bu hava kaçmaz :KK55:

benim tüm işler duruyor ama çıkmayı düşünüyorum bende =)
Çanakkale kordonda da bir tur kaçmaz :KK66:

Tatlim arasta yayaginda uyuyo kendi ama dedigin gibi gittigin yerde ayakta kolay oluyo ortamini ne kadarda olsa ariyo cnm kollarini baglayip uykudu iyice slklstigi zamani bekle cnm bide bebisin sesi bastiracak muzik ac derim kuzum

Ay yataginda sallamadanmi uyuyo canim besikte
Nasil alstirdin u maasallah

Muzik acmak i fikir tesekkur ederim

Kollafini baglasam kiyamet kopar ama mantikli

Oglum 4ayini gecti bi duzen oturtmak lazim artik dimi

bence çokta düzen diye kasıp bebeğinide zorlama . her bebek bir değildir . bende aras a özeniyorum , Songül saatini şaşırtmadan uyutabiliyor, düzenli , herşeye yetişiyor . ama bu ikinci bebek oluşumdan , evde düzeni oturmuş bir abla oluşundan , Songül ün tecrübesinden kaynaklanıyor olabilir . bilmiyorum senin ilk bebeğin mi ? benim ilk bebeğim ve ben bir düzen oturtamadım oğlum ile . baştan uğraştım songülün denediklerini denedim ama olmadı sonra kasmadım çünkü oğlum rahatsız oluyor ben ona uyum sağlamaya çalıştım böyle daha mutluyuz =)
mesela 12 gibi artık oğlum uyuyor bende onunla birlikte uyumaya çalışıyorum çünkü çok uyanıyor gündüz hiç uyumuyor bende yoruluyorum onunla birlikte uyuyup dinleneyim diye dün gece mutfak dağınıktı her zaman ki gibi toplayamadım yemekten sonra oğlumu uyutup gittim mutfağa benimki uyandı şimdi bir çocuğum daha olsa görecek o uyuyor eminim oğlumda uykuya dalar çünkü bende eş zamanlı yattığımda uyansada uykuya devam ediyor dikkat ettim buna , evdekiler biyolojik ve fizyolojik olarak birbirinden etkilenirler . uyuma şekli olarakta bazen yatağında sallanarak uyumak istiyor , bazen kucağımda uyumak istiyor onu da uykusu geliyor yatağına koyuyorum sallıyorum yine huysuzlanıyor bu sefer kucağıma alıp sallıyorum ya da tam tersi şekli uykusu var belli kucağımda sallıyorum durmuyor bu sefer yatağına koyuyorum .
forumda benim oğlum kadar uykusuz bir bebek yoktur . gündüz uykusu yok , benimle birlikte uyanıyor diyecem ama ben onunla uyanıyorum o uyusa daha bende hiç şikayet etmeden uyurum =) sabah bir uyanıyor gündüz toplam uykusu 20-25 dk o da parça parça =) artık anladım oğlumu gündüz uyutmaya çalışmıyorum , uyuyacağı zamanda yaptığım birkaç şey var onlarda kollarını gece gündüz sarıyorum bacaklarını sarmıyorum onları hareket ettirebiliyor birde gözüne koyu renkli bir tülbenti dar dikdörtgen olarak katladım gözünü kapatıyorum gece kolay uykuya dalıyor gündüzde 2-3 dakika daha geç uyanıyor =)
ne kadar uzun yazmışım =) kısacası sende bebeğini gözlemle ne istiyor

fburak merhaba nasılsın?senın dedığın gıbı dun gunluk sut aldım aksam mayaladım oldu valla.sımdıde oğluma yedırecem tekrar sağol canım

benim tüm işler duruyor ama çıkmayı düşünüyorum bende =)
Çanakkale kordonda da bir tur kaçmaz :KK66:

gittik ve vde geldik hava hala coook guzel tam 25 derece ama kizim acikti ve disarda emmedi cadi:-) :-) eve geldik biz de kucuk oten ordeklerden aldim cok sekerler ama bizim kiz direk agzina goturuyo ne emme merakiymis arkadas:-) emiyo mu kasiyo mu anlamadim elma yerken baktim o da agzini aciyo tuttum agzina biraz sap sap emiyo cok kosuna gitti o da annesi gibi cok sevecek elmayi :-) :-) sen biseyler tattirdin mi hic bebisine

fburak merhaba nasılsın?senın dedığın gıbı dun gunluk sut aldım aksam mayaladım oldu valla.sımdıde oğluma yedırecem tekrar sağol canım
Sagolasin iyiyim sukur..

Afiyet seker olsun canim kuzuya yarasin insallah...
umarim yogurdu sever benim oglan yiyor cok sukur...

Son düzenleme:
Sagolasin iyiyim sukur..

Afiyet seker olsun canim kuzuya yarasin insallah...
umarim yogurdu sever benim oglan yiyor cok sukur...

cnm bız baslayınce sevecekmı bakalım aras ay bı kere kasık ucuyla verdım mubarek evlada sankı lımon verdım nasıl eksıttı aksam ablamla konustum o her hafta mayalıyo sanada yaprım dedı yakın oturuyo buyuk ablam zaten haftada ıkı kere bana mayalasa yeter

cnm sen ne dusunuyosun yurutec konusunda 2 erkek evlat sahıbı olarakta ablam getıru yurutec ay benım tostosumda sevdı halımda ınce ılerı gerıde yaptı

cnm ben 3 aydan sonra basladım muzık acarak yatagına koydum ama hep uykusunun sıkısmasını bekledımkolları sardım kımı zaman sardırdı kımı zaman sardırmadı bı ıkı mızmızlandı sonra alıstı cnm ama her bebek bı degıldır dene belkı faysasını görursun muzık olarak ılk kutsı melek sonra eymen nınnı
sımdı ıse telefonuma ındırdım cnm bebegın uykuya dalması uyku muzıgı onunla uyuyo
ama bı yere gıttıgımde farklı sekıllerde uyuyaabılıyo memede kucakta ayakta cunku evdekı ortgamı saglamak ımkansız

bence çokta düzen diye kasıp bebeğinide zorlama . her bebek bir değildir . bende aras a özeniyorum , Songül saatini şaşırtmadan uyutabiliyor, düzenli , herşeye yetişiyor . ama bu ikinci bebek oluşumdan , evde düzeni oturmuş bir abla oluşundan , Songül ün tecrübesinden kaynaklanıyor olabilir . bilmiyorum senin ilk bebeğin mi ? benim ilk bebeğim ve ben bir düzen oturtamadım oğlum ile . baştan uğraştım songülün denediklerini denedim ama olmadı sonra kasmadım çünkü oğlum rahatsız oluyor ben ona uyum sağlamaya çalıştım böyle daha mutluyuz =)
mesela 12 gibi artık oğlum uyuyor bende onunla birlikte uyumaya çalışıyorum çünkü çok uyanıyor gündüz hiç uyumuyor bende yoruluyorum onunla birlikte uyuyup dinleneyim diye dün gece mutfak dağınıktı her zaman ki gibi toplayamadım yemekten sonra oğlumu uyutup gittim mutfağa benimki uyandı şimdi bir çocuğum daha olsa görecek o uyuyor eminim oğlumda uykuya dalar çünkü bende eş zamanlı yattığımda uyansada uykuya devam ediyor dikkat ettim buna , evdekiler biyolojik ve fizyolojik olarak birbirinden etkilenirler . uyuma şekli olarakta bazen yatağında sallanarak uyumak istiyor , bazen kucağımda uyumak istiyor onu da uykusu geliyor yatağına koyuyorum sallıyorum yine huysuzlanıyor bu sefer kucağıma alıp sallıyorum ya da tam tersi şekli uykusu var belli kucağımda sallıyorum durmuyor bu sefer yatağına koyuyorum .
forumda benim oğlum kadar uykusuz bir bebek yoktur . gündüz uykusu yok , benimle birlikte uyanıyor diyecem ama ben onunla uyanıyorum o uyusa daha bende hiç şikayet etmeden uyurum =) sabah bir uyanıyor gündüz toplam uykusu 20-25 dk o da parça parça =) artık anladım oğlumu gündüz uyutmaya çalışmıyorum , uyuyacağı zamanda yaptığım birkaç şey var onlarda kollarını gece gündüz sarıyorum bacaklarını sarmıyorum onları hareket ettirebiliyor birde gözüne koyu renkli bir tülbenti dar dikdörtgen olarak katladım gözünü kapatıyorum gece kolay uykuya dalıyor gündüzde 2-3 dakika daha geç uyanıyor =)
ne kadar uzun yazmışım =) kısacası sende bebeğini gözlemle ne istiyor

cnm hepsı bebege baglı gelısen olaylar annenın onune gecmseı mu mkun degıl en buyuk sansım gaz problemı olmamasıydı
ondan dolayı uyku duzenınde sorun yasamadık o ole devam ettı
cnm bebısın nasıl uyuyosa ole uyut yarenıde ılk zmanlar nerede denk gelıyosa o skılde uyuttuk odabı zaman sonra duzene gırıcek emın ol yaren 40 tan sonra ufaktan duzelmeye basladı

ablamın bebegıde senın oğlun gıbıydı ayagından ındırdıgı anda uyanırdı uyumasının ablama hıc bı faydası olmazdııs guc yapsın bı yere yatırsa 20 dk enfazla 30 dk uyurdu cok dua ettı sanırım ıkıncı bu uyumaya saat uyuyo

gittik ve vde geldik hava hala coook guzel tam 25 derece ama kizim acikti ve disarda emmedi cadi:-) :-) eve geldik biz de kucuk oten ordeklerden aldim cok sekerler ama bizim kiz direk agzina goturuyo ne emme merakiymis arkadas:-) emiyo mu kasiyo mu anlamadim elma yerken baktim o da agzini aciyo tuttum agzina biraz sap sap emiyo cok kosuna gitti o da annesi gibi cok sevecek elmayi :-) :-) sen biseyler tattirdin mi hic bebisine

geçen gece portakal suyuna parmağımı bandırıp bir damla verdim , ilk önce ekşi tat yüzünü buruşturdu sonra farklı geldiği için midir hoşuna mı gitti yalandı çok komikti =)

cnm ne apıoyosun bakım benım ablam yegenlerım gıttı kaldım kuzucuklarımla guzeldı aslında ama ıkı gun cabuk gectı sız ne yaptınız cıktınızmı cnm

yok canım bız bugun evdeydık hava serındı burda,ınsanın yanında yakını olunca guzel oluyo dımı canım,buarada sen nerde oturuyosun canım ben zong

Kizlar aras bikacgundur biseye sarilarak uyumak istiyo battaniye yorgan yada eline nr verirsem sizdede varmi bu durum benim acimdan iyi oldu elleri bostayken hemen eli agzina gidiyodu emzik cikiyodu sonrada kiziyodu herzaman sardirmak istemiyi cunku kollarini

Kizlar aras bikacgundur biseye sarilarak uyumak istiyo battaniye yorgan yada eline nr verirsem sizdede varmi bu durum benim acimdan iyi oldu elleri bostayken hemen eli agzina gidiyodu emzik cikiyodu sonrada kiziyodu herzaman sardirmak istemiyi cunku kollarini

ne güzel ya rana uyurken başını tutuyo iki eliyle çok komik oluyo :KK1: ama kimildadığı anda emziğı düşüyo ve sinirleniyo sırf bu yüzden kaç kere uyandığı oldu. Aras artık kolay kolay uyanmaz sonuçta büyüyo değil mi değişiyor artık

geçen gece portakal suyuna parmağımı bandırıp bir damla verdim , ilk önce ekşi tat yüzünü buruşturdu sonra farklı geldiği için midir hoşuna mı gitti yalandı çok komikti =)

canım benim yaa suratini tahmin edebiliyorum yerim ben onu:KK54::KK54:

Son düzenleme:
ne güzel ya rana uyurken başını tutuyo iki eliyle çok komik oluyo :KK1: ama kimildadığı anda emziğı düşüyo ve sinirleniyo sırf bu yüzden kaç kere uyandığı oldu. Aras artık kolay kolay uyanmaz sonuçta büyüyo değil mi değişiyor artık

Ah cnm gozumde canlandirdim bi anda ne tatli oluyo kimbilir aras uykuya dalinca emzigi atiyo cnm bidaha ustemiyo ancdk uykju arada emzirince yatagina yatirinca veriyorum cnm aras genel bakarsak guzel uyuyo ama bazen onunda duzen sasiyo

X