- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.061
yürüteç kontrollü kullanıldığında büyük rahatlık kız erkek farketmez .uzun süre tutmamak gerek tabi sabahtan akşma kadar kalırsa çocuk yürüteçte yürümek istemez ki
ya arkadaşlar bizim kızın gaz sancısı bir ara gitmişti ne güzeldi hoooppppp şimdi geri başladı hem nasıl başlama çığlık çığlığa nurse harveys kullanıyorum ama memnun değilim gaz baloncuklarını patlatıp ağıza getiriyor kızım sürekli guk guk diye ses çıkarıyor uyuyamıyor.ben nurse haverysle popodan çıkaracak sandım nerdeeeeeeeeeee.
sağlık ocağındaki ebe metsil damla kullan dedi evet iyi geldi dedim en azından guk guk ses azaldı ağızdan popodanda çıkarıyordu ayy ne güzel ilaç dedimki demez olaydım 2 gün sonra çığlık çığlığa kız meğer işe yaramamış içerde biriktirmiş gazı sanırsam.BU ARADA METSİL KULLANANLAR BİTKİSELMİ BU İLAÇ.
ayyy ne yapacam bu gazdan çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim acaba kızın bağırsaklarında sorunmu var yaaa başka kötü bişey olabilirmi gaz için siz ne yapıyorsunuz ne kadar sürede geçti gaz sancınız yardımm lütfennnnnn.
BİDE DEMİŞSİNİZ ÖNCEKİ SAYFALARDA HAMİLELİK KİLOLARINI VERMEK İÇİN KARNI SARMAK LAZIM NASIL SARMAK GEÇMİ KALDIM KARNIMDAKİ KİLO GİTMEYECEKMİ ŞİMDİ AMA BEN SEZERYANLIYIM NORMAL DOĞUM OLAMADI ÇÜNKÜ AÇILMA OLMADI.
aynen bende cekmedim bu gazdan cektigim kadar yarama parmak.bastin sanki cildirmak uzereyim kapiya bile cikamiyorum kizim ciglik cigliga bugun saglik ocagina gittim asimiz vurldu kizim kucakta tek kolumda,diger elimde puseti iterek aglaya aglaya geldik 4 aydir kendimi hukumlu gibi hissediyorum hep evde ne zaman gecicek herkesde bu kadar siddetlimi bilmiyorum ama ben depresyonun esigindeyim biogaia kullaniyorum 2 haftadir ama nafileya arkadaşlar bizim kızın gaz sancısı bir ara gitmişti ne güzeldi hoooppppp şimdi geri başladı hem nasıl başlama çığlık çığlığa nurse harveys kullanıyorum ama memnun değilim gaz baloncuklarını patlatıp ağıza getiriyor kızım sürekli guk guk diye ses çıkarıyor uyuyamıyor.ben nurse haverysle popodan çıkaracak sandım nerdeeeeeeeeeee.
sağlık ocağındaki ebe metsil damla kullan dedi evet iyi geldi dedim en azından guk guk ses azaldı ağızdan popodanda çıkarıyordu ayy ne güzel ilaç dedimki demez olaydım 2 gün sonra çığlık çığlığa kız meğer işe yaramamış içerde biriktirmiş gazı sanırsam.BU ARADA METSİL KULLANANLAR BİTKİSELMİ BU İLAÇ.
ayyy ne yapacam bu gazdan çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim acaba kızın bağırsaklarında sorunmu var yaaa başka kötü bişey olabilirmi gaz için siz ne yapıyorsunuz ne kadar sürede geçti gaz sancınız yardımm lütfennnnnn.
BİDE DEMİŞSİNİZ ÖNCEKİ SAYFALARDA HAMİLELİK KİLOLARINI VERMEK İÇİN KARNI SARMAK LAZIM NASIL SARMAK GEÇMİ KALDIM KARNIMDAKİ KİLO GİTMEYECEKMİ ŞİMDİ AMA BEN SEZERYANLIYIM NORMAL DOĞUM OLAMADI ÇÜNKÜ AÇILMA OLMADI.
yarencim maşallh senin oğlana . canım şimdi yürüteçe bindirmiyeckmiyiz ya halbuki anne içinde kolaylık yürüteç.iyice dönmeye başladıkları zaman nereye bırakıcaz. en azından işimizi yapardık oda gezinirken.
ya kızlar bu saç dökülme olayını ne yapıcaz. kafamda saç kalmıycak yakında .18:
haklısın kontrollü kullanınca sıkıntı olmaz ama ben çalışacağım için bakıcı ne kadar yürütecte bırakır bilemiyorum ne olursa olsun güvenemem o yüzden hoppala alacam takip çıkarırım hiç olmazsa
Cnm ne yapti ufakkik kacta uyudu babaya attinmi bakim
Bak beben uyuyoken sende uyu annem gibi konustum bi an
sab simplex deneyin mutlaka fayda eder. bizde zinco nurse hayverys agualine de var ama en çok sab san memnunum.ya arkadaşlar bizim kızın gaz sancısı bir ara gitmişti ne güzeldi hoooppppp şimdi geri başladı hem nasıl başlama çığlık çığlığa nurse harveys kullanıyorum ama memnun değilim gaz baloncuklarını patlatıp ağıza getiriyor kızım sürekli guk guk diye ses çıkarıyor uyuyamıyor.ben nurse haverysle popodan çıkaracak sandım nerdeeeeeeeeeee.
hadi gözünaydın canım :)Kizlar ablacim geldi simdi kizuni uyutuyo oh masalla baya aktifsiniz bu gece annem geliyi umreden cok sukur cok yazismayin aklim kalmasin
Fburak tel yeni daha yazmaya alisamadim canim ondan yanlis cok hepini maruz gorun
ayyy şu işi anlamıyorum ben yaa.bir arkadaş süt sağmaya başlarsan 3 saatte bir sağman lazım dedi anlamadığım şu her 3 saatte 1 sağacam eee bebiş ne zaman emecek ona zaman ve süt kalmadı sağdığımımı verecem yani ben öyle biberona alışsın şimdiden istemiyorum ama.
20 gün sonra işe başlayacam şimdiden sağıp biberonamı alıştırmam lazım ama ben emsin istiyorum memeyi ayyy bu işi yapanlar ayrıntısı ile anlatırmı.CVR YARDIM BU KONUDA HİÇ BİLGİM YOKKK
ben de kel kaldım zaten yoktu iyice beter oldu ama annem dökülenler geri gelecek dedi ümitle geri gelmesini bekliyorum canım
bu arada hoppalayi çok istiyorum ya biraz daha büyüsün alacam galiba yürütecüten iyidir hem benimki kız olunca ve üzerinde çok bırakmadığım sürece pek sıkıntı olay diye düşünüyorum sen ne yapacaksin
alacağım modele karar verdim bile =) benimki erkek olduğu için korkuyordum yaren içimi rahatlattıbahane arıyordum zaten =) oğlum zıplamayı seviyor sanırım kucağımızda zıplatınca çok hoşuna gidiyor ondan almayı çok istiyorum . yürüteçte öne doğru kendini ittiği için zararlı herhalde , hoppalada olduğu yerde zıpladığından mı izin var acaba . zaten ne kadar durur ki üzerinde on dk , onbeş dk ... =)
hangi marka alacaksın banane ya ben de almak istiyorum on onbeş dakika yeter de artar bile
Bright Starts Crittersla - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bundan almak istiyorum s_tekinözcanan =)
buda cok guzel ama ben boyle istemiyorum youtube tan bebeklere hoppala yazdim monte edilenler super ya bebekler cok egleniyor ama daha rana kucuk sanki benim 4 ayi doldurmasina 2 gun kaldi gerci iki hafta daha gecsin ciddi ciddi bakacambi de benimicin biraz fiyat araligi onemli senin gosterdigin bana biraz tuzlu geldi
Bright Starts Crittersla - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bundan almak istiyorum s_tekinözcanan =)
Kuzum ne yaptin sen bikac ay bincek 4oo tl verikirmi al 3o 4o tlye monteli eltiminki gibi oh zipladin dursun hem bu yurutec gibu geldi cnm bana guzel ama av hoppalausa gerek yok pilsanin hopplasi yeterli