- 10 Aralık 2010
- 924
- 18
- 40
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.041
Kizlar evlilik surelerinize bakiyorum da en taze evli ben miyim yoksa 29 ocak 2012:)
taze ve hızlı =)
Sorma cnm bize de surpriz ildu ama ii ki de oldu bal böcügüm zeynep ilay im geldi sukurler olsun:) zaten yas 28 olmus neyi bekliycez di mi:)
merhabalar annecikler .. yaren , fburak ,stekincanan nasılsınız =)
bugün oğlumla dışarıya çıktık , yağmura yakalandık içim titriyor şuan
iyi akşamlar biz dışarı çıkmadan bir gün önc hava durumuna bakıyoruz öyle cikiyoruz bugün sabahtan belliydi bozuk olacağı çıkmadli ve patladık kızımla kızımın uyku saatini değiştirdiğme pişmanım bu saatte çoktan derin uykuya dalmıştı ama hala ağlıyo çıldırmak üzereyim :-(
keşke değiştirmeseydin onlar bize değil biz onlara uyum sağlayacağız biraz daha büyüyene kadar =)
sonunda uyudu galiba inşallah bi daha tövbe ne zaman isterse o zaman uyusun karışmayacam
ayyy şu işi anlamıyorum ben yaa.bir arkadaş süt sağmaya başlarsan 3 saatte bir sağman lazım dedi anlamadığım şu her 3 saatte 1 sağacam eee bebiş ne zaman emecek ona zaman ve süt kalmadı sağdığımımı verecem yani ben öyle biberona alışsın şimdiden istemiyorum ama.
20 gün sonra işe başlayacam şimdiden sağıp biberonamı alıştırmam lazım ama ben emsin istiyorum memeyi ayyy bu işi yapanlar ayrıntısı ile anlatırmı.CVR YARDIM BU KONUDA HİÇ BİLGİM YOKKK
ben de kel kaldım zaten yoktu iyice beter oldu ama annem dökülenler geri gelecek dedi ümitle geri gelmesini bekliyorum canımbenimde çok dökülüyor =( aşırı sabah akşam aynı miktarda , saçım azaldı farkediyorum
ya arkadaşlar bizim kızın gaz sancısı bir ara gitmişti ne güzeldi hoooppppp şimdi geri başladı hem nasıl başlama çığlık çığlığa nurse harveys kullanıyorum ama memnun değilim gaz baloncuklarını patlatıp ağıza getiriyor kızım sürekli guk guk diye ses çıkarıyor uyuyamıyor.ben nurse haverysle popodan çıkaracak sandım nerdeeeeeeeeeee.
sağlık ocağındaki ebe metsil damla kullan dedi evet iyi geldi dedim en azından guk guk ses azaldı ağızdan popodanda çıkarıyordu ayy ne güzel ilaç dedimki demez olaydım 2 gün sonra çığlık çığlığa kız meğer işe yaramamış içerde biriktirmiş gazı sanırsam.BU ARADA METSİL KULLANANLAR BİTKİSELMİ BU İLAÇ.
ayyy ne yapacam bu gazdan çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim acaba kızın bağırsaklarında sorunmu var yaaa başka kötü bişey olabilirmi gaz için siz ne yapıyorsunuz ne kadar sürede geçti gaz sancınız yardımm lütfennnnnn.
BİDE DEMİŞSİNİZ ÖNCEKİ SAYFALARDA HAMİLELİK KİLOLARINI VERMEK İÇİN KARNI SARMAK LAZIM NASIL SARMAK GEÇMİ KALDIM KARNIMDAKİ KİLO GİTMEYECEKMİ ŞİMDİ AMA BEN SEZERYANLIYIM NORMAL DOĞUM OLAMADI ÇÜNKÜ AÇILMA OLMADI.