- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.021
canimsanırım 6 dan sonra başlıcak yoğurda ilk olarak bikaç gün elma suyu bikaç gün havuç suyu olarak d denicez belki de sadece anne sutu aldigindan dolayıdır 6.ay listesinin verdi ama ben orda unuttum hala kızıyorum kendime gelene kadar incelersin demişti
tatlım ben daha dün doktor daydim yavaş yavaş başlamak gerekiyor mesela ilk olarak 2 tatlı kaşığı elma suyu ile başlicaz tarhanayı muhallebiyi reddetmesi benca normal hızlı bi geçiş yapmışsınız
Canım bizde sadece anne sutu alıyorduk ama biliyorsun aşi damlamiz ve toz halinde bir ilacimiz var o yüzden başlamak durumunda kaldık...
Ben yoğurtla başladim elma ile devamettim..
Simdi muhalebiye geçtim yeni haftayada yumurta peynir denicem bakalim...
Canim şimdiden böyle yapıyorsa eğer çıkacağı zaman daha çok yapar demek istedim..
Inşallah dişe degildir sıkıntı gerçi memeye okadar kalkmasida damak kaşıntısindan olabilir fatihinki gibi..
Emzik alıyormuydu canım?
Damak kasima emzikleri var onlardan al benim eymen onla kaşıyor damaklarini...
Kız anlamadım neresi çürümüş et gibi kokuyor?
Ay bide bi becerememki sormayin sonunda eksumuk olur cikar ablama mayalatirim artikcanım yoğurdu nasıl mayaladın ve ne ıle ınek sutumu aldın yoksa gunluk sutler var marketlerde onlarlamı
Ay bide bi becerememki sormayin sonunda eksumuk olur cikar ablama mayalatirim artik
canım yoğurdu nasıl mayaladın ve ne ıle ınek sutumu aldın yoksa gunluk sutler var marketlerde onlarlamı
Canım nekadar çok anne sütu alırsa kardır canım...Insalla kuzum ya onceden 4 saatte 3 saatte kalkardi sumdi 2 saaatte dr belki daha cabuk sindiriyodur dedi ondanda olabilir dedi ama mamaciga yeterli kg de varsa karsi 6 dan once
Ay ne guldum cnm tam yazmamisim jel ole kokuyo cnm bitkiselmis naneliler varmus katkiliymis ay elimden kokusu bile zor cikiyo
Emzik kullaniyorz cnm kasima bu kaucuk gibi olan tirtiklilsrmi cnm
merhabalar annecikler .. yaren , fburak ,stekincanan nasılsınız =)
bugün oğlumla dışarıya çıktık , yağmura yakalandık içim titriyor şuan
Günlük sütle yapıyorum.. doğal yoğurtlar var hani şu çabuk eksiyenlerden ama çok değil çay kaşıginin yarısı kadar koyuyorum yarım litre süte.. parmagimin dayanabilecegi sıcaklıktayken koyuyorum yoğurdu güzelce sarıp sıcak yere bırakıyorum... Biraz cıvık oluyor tabi satın alınan gibi olmuyor...
Canım nekadar çok anne sütu alırsa kardır canım...
Hem çok güzel kg si hic acele etme sadece alışsin 1 kaşık kadar ver ...
Ay bende diyorum ne eti ne kokuyor...
Evet canım tırtıkli oluyor kauçukta var slikonda var.. onla kaşıyor bizimki emzik fazla almazdı bu kaşıyanlari bi sevdiki atmıyor ağzından...
cok sağol canım cvp ları ıcın .bende yapmaya calısayım bakıyım bı yoğurdu 2 gun verırım ben hergunde mayalanmaz heralde
Ay bende alayim ogluma ablasinin vardi oyuncak olmudtu kullaamisti su an bi havuc la kasitiyoki sorma anasida kaptirdi parmagiji havuc rendelerken rendeye ki sorma
Cnm telden yaziyorm arada sacmaliyorum bi yerden de musafir bekliyorum yemege herseyim hazir sogumadan gelseler
cok sağol canım yaa cok acıklayıcı oldu valla cvp larınDiyelim geceden mayaladin onu bugün ve Yarin veriyorsun geceden tekrar mayaliyorsun bu şekil bi gece mayalamiyorsun bir gece mayaliyorsun...
Taze olması gerekiyir normalde en fazla bukadar verebilirsiniz demisti önceki dr'umuz... Günlük mayalarsan daha iyi dedi ama hergün bende uğraşmıyorum öyle...
Sıkıca sar sabaha kadar hiç açma .. yoğurdu kat güzelce karistir daha hiç elleme...
cok sağol canım yaa cok acıklayıcı oldu valla cvp ların