2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaren maşallah tosun paşama..allahım esirgesin bebeişlerimizi...
yasemin hoşgeldin canım:)
zeynocum nasıl oldu bebiş?

diğer teyzoşlar nasılsınız bakalım? bizde dün misafir vardı giremedim çok yoruldum bugünde dizim vaar başlar birazdan ara ara tlf.dan bakacam..herkesi öptük ecoş ve beroşla:KK16::KK16:

merhabalar annecikler .. yaren , fburak ,stekincanan nasılsınız =)
bugün oğlumla dışarıya çıktık , yağmura yakalandık içim titriyor şuan

iyi akşamlar biz dışarı çıkmadan bir gün önc hava durumuna bakıyoruz öyle cikiyoruz bugün sabahtan belliydi bozuk olacağı çıkmadli ve patladık kızımla kızımın uyku saatini değiştirdiğme pişmanım bu saatte çoktan derin uykuya dalmıştı ama hala ağlıyo çıldırmak üzereyim :-(

iyi akşamlar biz dışarı çıkmadan bir gün önc hava durumuna bakıyoruz öyle cikiyoruz bugün sabahtan belliydi bozuk olacağı çıkmadli ve patladık kızımla kızımın uyku saatini değiştirdiğme pişmanım bu saatte çoktan derin uykuya dalmıştı ama hala ağlıyo çıldırmak üzereyim :-(

keşke değiştirmeseydin onlar bize değil biz onlara uyum sağlayacağız biraz daha büyüyene kadar =)

ayyy şu işi anlamıyorum ben yaa.bir arkadaş süt sağmaya başlarsan 3 saatte bir sağman lazım dedi anlamadığım şu her 3 saatte 1 sağacam eee bebiş ne zaman emecek ona zaman ve süt kalmadı sağdığımımı verecem yani ben öyle biberona alışsın şimdiden istemiyorum ama.
20 gün sonra işe başlayacam şimdiden sağıp biberonamı alıştırmam lazım ama ben emsin istiyorum memeyi ayyy bu işi yapanlar ayrıntısı ile anlatırmı.CVR YARDIM BU KONUDA HİÇ BİLGİM YOKKK

ya arkadaşlar bizim kızın gaz sancısı bir ara gitmişti ne güzeldi hoooppppp şimdi geri başladı hem nasıl başlama çığlık çığlığa nurse harveys kullanıyorum ama memnun değilim gaz baloncuklarını patlatıp ağıza getiriyor kızım sürekli guk guk diye ses çıkarıyor uyuyamıyor.ben nurse haverysle popodan çıkaracak sandım nerdeeeeeeeeeee.

sağlık ocağındaki ebe metsil damla kullan dedi evet iyi geldi dedim en azından guk guk ses azaldı ağızdan popodanda çıkarıyordu ayy ne güzel ilaç dedimki demez olaydım 2 gün sonra çığlık çığlığa kız meğer işe yaramamış içerde biriktirmiş gazı sanırsam.BU ARADA METSİL KULLANANLAR BİTKİSELMİ BU İLAÇ.

ayyy ne yapacam bu gazdan çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim acaba kızın bağırsaklarında sorunmu var yaaa başka kötü bişey olabilirmi gaz için siz ne yapıyorsunuz ne kadar sürede geçti gaz sancınız yardımm lütfennnnnn.

BİDE DEMİŞSİNİZ ÖNCEKİ SAYFALARDA HAMİLELİK KİLOLARINI VERMEK İÇİN KARNI SARMAK LAZIM NASIL SARMAK GEÇMİ KALDIM KARNIMDAKİ KİLO GİTMEYECEKMİ ŞİMDİ AMA BEN SEZERYANLIYIM NORMAL DOĞUM OLAMADI ÇÜNKÜ AÇILMA OLMADI.

iyi aksamlar uzun suredir gireniyorum umarim herkes iyidir bebisleri hasta olanlara acil sifalar calisiyorum malesef gec saatlere kadar o yizden giremiyorum

ayyy şu işi anlamıyorum ben yaa.bir arkadaş süt sağmaya başlarsan 3 saatte bir sağman lazım dedi anlamadığım şu her 3 saatte 1 sağacam eee bebiş ne zaman emecek ona zaman ve süt kalmadı sağdığımımı verecem yani ben öyle biberona alışsın şimdiden istemiyorum ama.
20 gün sonra işe başlayacam şimdiden sağıp biberonamı alıştırmam lazım ama ben emsin istiyorum memeyi ayyy bu işi yapanlar ayrıntısı ile anlatırmı.CVR YARDIM BU KONUDA HİÇ BİLGİM YOKKK

canım ben işe başlamadan önce şöyle yapmıştım. mesela tek göğsünden emiyor sonra uyuyor .uzun uykuda mesela gece uykusuna yattığı zaman e zaten yeni emdiği için kalksada vermene gerek yok. diğer göğsünü hemen sağ. yine gece uykusunda emzirmediğin diğer göğsünü sağacaksın. birde artık senin bebeğinde 3 satte bir emmesi lazım.

emzirdikten sonra karnı doyduğu için diğer göğsünü sağacaksın.işe başlamadan 15 gün önce gündüz sağıp biberonla vermeye alıştırmalısın yoksa zorluk çeker bebeğin. yine işe başlamadan bir gün öncede yukarıda anlattığım yöntemle eve sağdığın sütünü bırakacaksın. bakan kişi verecek. zaten iş yerindede sağdığını her gün eve getireceksin. eve geldikten sonra sadece emzir o gün sağıp getirdiğin süt ertesi güne kalsın.böyle devam edecek.

Kizlar ablacim geldi simdi kizuni uyutuyo oh masalla baya aktifsiniz bu gece annem geliyi umreden cok sukur cok yazismayin aklim kalmasin

Fburak tel yeni daha yazmaya alisamadim canim ondan yanlis cok hepini maruz gorun

yarencim maşallh senin oğlana . canım şimdi yürüteçe bindirmiyeckmiyiz ya halbuki anne içinde kolaylık yürüteç.iyice dönmeye başladıkları zaman nereye bırakıcaz. en azından işimizi yapardık oda gezinirken.

ya kızlar bu saç dökülme olayını ne yapıcaz. kafamda saç kalmıycak yakında .18:

ya benımde cok dokuluyo sacım.hamıleyken ne guzeldı hıc dokulmuyodu.sımdı heryerde sac yakında kalmıcak evet

benimde çok dökülüyor =( aşırı sabah akşam aynı miktarda , saçım azaldı farkediyorum
ben de kel kaldım zaten yoktu iyice beter oldu ama annem dökülenler geri gelecek dedi ümitle geri gelmesini bekliyorum canım
:KK37: bu arada hoppalayi çok istiyorum ya biraz daha büyüsün alacam galiba yürütecüten iyidir hem benimki kız olunca ve üzerinde çok bırakmadığım sürece pek sıkıntı olay diye düşünüyorum sen ne yapacaksin

yürüteç kontrollü kullanıldığında büyük rahatlık kız erkek farketmez .uzun süre tutmamak gerek tabi sabahtan akşma kadar kalırsa çocuk yürüteçte yürümek istemez ki

ya arkadaşlar bizim kızın gaz sancısı bir ara gitmişti ne güzeldi hoooppppp şimdi geri başladı hem nasıl başlama çığlık çığlığa nurse harveys kullanıyorum ama memnun değilim gaz baloncuklarını patlatıp ağıza getiriyor kızım sürekli guk guk diye ses çıkarıyor uyuyamıyor.ben nurse haverysle popodan çıkaracak sandım nerdeeeeeeeeeee.

sağlık ocağındaki ebe metsil damla kullan dedi evet iyi geldi dedim en azından guk guk ses azaldı ağızdan popodanda çıkarıyordu ayy ne güzel ilaç dedimki demez olaydım 2 gün sonra çığlık çığlığa kız meğer işe yaramamış içerde biriktirmiş gazı sanırsam.BU ARADA METSİL KULLANANLAR BİTKİSELMİ BU İLAÇ.

ayyy ne yapacam bu gazdan çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim acaba kızın bağırsaklarında sorunmu var yaaa başka kötü bişey olabilirmi gaz için siz ne yapıyorsunuz ne kadar sürede geçti gaz sancınız yardımm lütfennnnnn.

BİDE DEMİŞSİNİZ ÖNCEKİ SAYFALARDA HAMİLELİK KİLOLARINI VERMEK İÇİN KARNI SARMAK LAZIM NASIL SARMAK GEÇMİ KALDIM KARNIMDAKİ KİLO GİTMEYECEKMİ ŞİMDİ AMA BEN SEZERYANLIYIM NORMAL DOĞUM OLAMADI ÇÜNKÜ AÇILMA OLMADI.

gaz olayı iki gündür bizde var ama çığlık değil sadece rahatsız kendi çıkarıyo geceleri pat kut ama bugün bayağı kötüydü canım ben hep metsil kullandım içinde kimyasal bissey yok bana dayım önerdi başka da bissey almadım hiç ve ise yapıyor 5 damla veriyorum bir caz kaşığ suya sakinleşti ve kaka yaptı gazla birlikte sende vazgeçme karın içinse bana ebe bir yaşına kadar korse tak toparlar dedi belden bağlamalilar var ondan al tavsiyem :KK9:

X