2012 kasım bebekleri büyüyor..

canimsanırım 6 dan sonra başlıcak yoğurda ilk olarak bikaç gün elma suyu bikaç gün havuç suyu olarak d denicez belki de sadece anne sutu aldigindan dolayıdır 6.ay listesinin verdi ama ben orda unuttum hala kızıyorum kendime gelene kadar incelersin demişti

Canım bizde sadece anne sutu alıyorduk ama biliyorsun aşi damlamiz ve toz halinde bir ilacimiz var o yüzden başlamak durumunda kaldık...

Ben yoğurtla başladim elma ile devamettim..
Simdi muhalebiye geçtim yeni haftayada yumurta peynir denicem bakalim...

tatlım ben daha dün doktor daydim yavaş yavaş başlamak gerekiyor mesela ilk olarak 2 tatlı kaşığı elma suyu ile başlicaz tarhanayı muhallebiyi reddetmesi benca normal hızlı bi geçiş yapmışsınız

yok cnm ya tarhanayı ve havuc suyunu sevmedı muhallebıyı sevdı ama fazla vermedım artık herseyın tadna baktıryrm alıısın dye bu arad bızımde dıslerımız kaasınıyor sanırım suyu cok akıyor elı hep agzında herseyı agzına goturmek ıstıyor damakları kasınıyor sanırım geceerıde huzursuz uyuyor hep bır sag bır sol ah ıhh dye dye uyuyor acaba cıkıcakmı dıslerı dyrum bende bakalım doktor kontrolunde ne dycek doktrumuz

Canım bizde sadece anne sutu alıyorduk ama biliyorsun aşi damlamiz ve toz halinde bir ilacimiz var o yüzden başlamak durumunda kaldık...

Ben yoğurtla başladim elma ile devamettim..
Simdi muhalebiye geçtim yeni haftayada yumurta peynir denicem bakalim...

canım yoğurdu nasıl mayaladın ve ne ıle ınek sutumu aldın yoksa gunluk sutler var marketlerde onlarlamı

Canim şimdiden böyle yapıyorsa eğer çıkacağı zaman daha çok yapar demek istedim..

Inşallah dişe degildir sıkıntı gerçi memeye okadar kalkmasida damak kaşıntısindan olabilir fatihinki gibi..
Emzik alıyormuydu canım?
Damak kasima emzikleri var onlardan al benim eymen onla kaşıyor damaklarini...

Kız anlamadım neresi çürümüş et gibi kokuyor?

Insalla kuzum ya onceden 4 saatte 3 saatte kalkardi sumdi 2 saaatte dr belki daha cabuk sindiriyodur dedi ondanda olabilir dedi ama mamaciga yeterli kg de varsa karsi 6 dan once

Ay ne guldum cnm tam yazmamisim jel ole kokuyo cnm bitkiselmis naneliler varmus katkiliymis ay elimden kokusu bile zor cikiyo

Emzik kullaniyorz cnm kasima bu kaucuk gibi olan tirtiklilsrmi cnm

canım yoğurdu nasıl mayaladın ve ne ıle ınek sutumu aldın yoksa gunluk sutler var marketlerde onlarlamı

Günlük sütle yapıyorum.. doğal yoğurtlar var hani şu çabuk eksiyenlerden ama çok değil çay kaşıginin yarısı kadar koyuyorum yarım litre süte.. parmagimin dayanabilecegi sıcaklıktayken koyuyorum yoğurdu güzelce sarıp sıcak yere bırakıyorum... Biraz cıvık oluyor tabi satın alınan gibi olmuyor...

Ha birde öyle mayaladiginiz yoğurdu bitene kadar vermiyorsunuz gün aşırı taze mayalayacaksiniz...

Ben kendim yiyorum kalanı...

merhabalar annecikler .. yaren , fburak ,stekincanan nasılsınız =)
bugün oğlumla dışarıya çıktık , yağmura yakalandık içim titriyor şuan

Son düzenleme:
Insalla kuzum ya onceden 4 saatte 3 saatte kalkardi sumdi 2 saaatte dr belki daha cabuk sindiriyodur dedi ondanda olabilir dedi ama mamaciga yeterli kg de varsa karsi 6 dan once

Ay ne guldum cnm tam yazmamisim jel ole kokuyo cnm bitkiselmis naneliler varmus katkiliymis ay elimden kokusu bile zor cikiyo

Emzik kullaniyorz cnm kasima bu kaucuk gibi olan tirtiklilsrmi cnm
Canım nekadar çok anne sütu alırsa kardır canım...
Hem çok güzel kg si hic acele etme sadece alışsin 1 kaşık kadar ver ...
Ay bende diyorum ne eti ne kokuyor...

Evet canım tırtıkli oluyor kauçukta var slikonda var.. onla kaşıyor bizimki emzik fazla almazdı bu kaşıyanlari bi sevdiki atmıyor ağzından...

merhabalar annecikler .. yaren , fburak ,stekincanan nasılsınız =)
bugün oğlumla dışarıya çıktık , yağmura yakalandık içim titriyor şuan

Merhaba canım bu havalara pek güven olmuyor bir anda değişi veriyor...
Ben hava cok gunesliyse bile pusetin yağmurlugunu mutlaka alıyorum... Mayıs ayına kadarda alırım mutlaka..

Günlük sütle yapıyorum.. doğal yoğurtlar var hani şu çabuk eksiyenlerden ama çok değil çay kaşıginin yarısı kadar koyuyorum yarım litre süte.. parmagimin dayanabilecegi sıcaklıktayken koyuyorum yoğurdu güzelce sarıp sıcak yere bırakıyorum... Biraz cıvık oluyor tabi satın alınan gibi olmuyor...

cok sağol canım cvp ları ıcın .bende yapmaya calısayım bakıyım bı yoğurdu 2 gun verırım ben hergunde mayalanmaz heralde

Canım nekadar çok anne sütu alırsa kardır canım...
Hem çok güzel kg si hic acele etme sadece alışsin 1 kaşık kadar ver ...
Ay bende diyorum ne eti ne kokuyor...

Evet canım tırtıkli oluyor kauçukta var slikonda var.. onla kaşıyor bizimki emzik fazla almazdı bu kaşıyanlari bi sevdiki atmıyor ağzından...

Ay bende alayim ogluma ablasinin vardi oyuncak olmudtu kullaamisti su an bi havuc la kasitiyoki sorma anasida kaptirdi parmagiji havuc rendelerken rendeye ki sorma

Cnm telden yaziyorm arada sacmaliyorum bi yerden de musafir bekliyorum yemege herseyim hazir sogumadan gelseler

cok sağol canım cvp ları ıcın .bende yapmaya calısayım bakıyım bı yoğurdu 2 gun verırım ben hergunde mayalanmaz heralde

Diyelim geceden mayaladin onu bugün ve Yarin veriyorsun geceden tekrar mayaliyorsun bu şekil bi gece mayalamiyorsun bir gece mayaliyorsun...
Taze olması gerekiyir normalde en fazla bukadar verebilirsiniz demisti önceki dr'umuz... Günlük mayalarsan daha iyi dedi ama hergün bende uğraşmıyorum öyle...
Sıkıca sar sabaha kadar hiç açma .. yoğurdu kat güzelce karistir daha hiç elleme...

Ay bende alayim ogluma ablasinin vardi oyuncak olmudtu kullaamisti su an bi havuc la kasitiyoki sorma anasida kaptirdi parmagiji havuc rendelerken rendeye ki sorma

Cnm telden yaziyorm arada sacmaliyorum bi yerden de musafir bekliyorum yemege herseyim hazir sogumadan gelseler

Benim fatihte kasirdi onla oda severdi ama bigun emiyordu oynarken egg yapti çıkarttı ağzından fırlattı bidaha almadi .. zaten yaşınıda geçmişti ozaman...

Bende telden yaziyorum canım..

Ohh bu ara misafir üstüne misafir geliyor sana..
Bizimde yasak misafir evimize kimsecikler gelemiyor karantina var evde eymen yüzünden...

Diyelim geceden mayaladin onu bugün ve Yarin veriyorsun geceden tekrar mayaliyorsun bu şekil bi gece mayalamiyorsun bir gece mayaliyorsun...
Taze olması gerekiyir normalde en fazla bukadar verebilirsiniz demisti önceki dr'umuz... Günlük mayalarsan daha iyi dedi ama hergün bende uğraşmıyorum öyle...
Sıkıca sar sabaha kadar hiç açma .. yoğurdu kat güzelce karistir daha hiç elleme...
cok sağol canım yaa cok acıklayıcı oldu valla cvp ların

slm anneler nasılsnz bi süredir giremedim pc de problem vardı cepten girecektim ama şifremi :KK43: :KK43: unutmusum pc de otomatık oldugunden direk giriyorm benm kızm birazcık rahatszdı persembe tahll yaptıdık karın usg yaptrdık hamdolsun bişi cıkmadı gaita tahlılı verdik oda temiz cıktı rabbime binlerce sükür 4.ayımıza4gün var ek gıdaya gecmeye izin yok kg6350olmus bana az gelio ve uzulyorum su aralar bilen bilir bazı sıkıntıların ustesinden gelmeye calısıyorm heralde süte etki ettiki azaldı :KK43: 29da da asımz var ama dr kakası sulu oldugu ıcın10günk ılac tedavisi verdi sona kont getirin dedi bizden haberler bukadar hepinizi seviyoruz optuk kocaman:KK54:

Hepinize birden hosbulduk kizlar alinti ile cevaplayamiyorum kusura bakmayin .
Mertur sormustu sanirim hatam olursa affola. Benim bal böcüğümün adi zeynep ilay teyzeleri.tipki arkadasin soyledigi gibi benim kizimda erkenden uyuyo hatta aksam altiyi uyanik olarak zor göruyo . İlk ystistan sonra kesintosiz iki üc saat uyuyo sonra saat basi emmeye kalkiyo nadiren iki saatte bir uyaniyo. Sabah da en gec dort bucukta ayakta :KK43: gerci buna sukur cunku bi ara iki de kalkmaya alismisti. Gec uyutmaya calisinca da saatlerce agliyo uykusu geldigi anda yatacakhanimefendi:) ne yapsam degismedi uyku saati gun boyu zaten uyku yok bundan da olurum diye korkmuyo degilim

X