2012 kasım bebekleri büyüyor..

paraben olması neyi etkiliyomuş canım peki ?

canım dün paylaştığım yazıyı tekrar kopyalıyorum..

merhaba
İnsallah sütünüz artar ben milupanın rezenesini içiyorum çok faydasını gördum
ayrıca çörek otu, kabak tatlısı da sütü arttırıyor
bide bi arkadaş paylaşmıştı onu da deneyebilirsin
1 tatlı kaşığı anason tohumu
1 tatlı kaşığı rezene tohumu
1 tatlı kaşığı kimyon tohumu
ve bi tutam ıhlamur üstüne 4.5 bardak sıcak su koyup demlenip gün içerisinde içilecek
insallah bol bol süt olur

songül seni cok merak ediyoruz bakalım dr ne dedi

kızlar dr umuzdan geldık cok sukur herşey yolunda aras 27 gunde 660 gr almıs 9100 gr olmus
artık beklenen 500 dedı bı kac gunde eksıgımız var erken gelmısınız dedı anne sute devam dedı
5.ayın sonuna doğru ıkı tatlı kasık elma suyu bı kac gun sonra avuc suyu dedı havuc bı mucıze dedı
sonra 6 ay dolunca eklere baslıcaz dedı tepkıyı bılmem ıcın gelmeden bıkac gun önce bunları tadalım dedı lıste verdı 6 dolana kadrar ıncele kafana takılan olursa sorarsın dedı tabı orda unuttum ayrı

YURUTEC HOPPALA

yurutec özellıkle erkek cocuklarda asla önermıyorum dedı tamamen testıslere baskı yuklendıgınden ılerıde etkıleyebılcek pek cok zararı olabılır ben ıın vermıyorum dedı bebeek cok sever ane ondan daha cok sever ama cıx dedı

hoppalaya gelınce onu daha masum buldu ben dusunmuyorum ama merturum ıcın sordum ona bındırebılırsın hopladıgı ısıbn testıslere baskı az dedı cok uzun surelı olmamak sartıyla hemde oyalanmıs olur dedı

KUSMA

kusma artık oturma egılımı oldugundan olagan dedı uyudugu zamanyattıgı zmanda kusuo mu dedı cıx dedım fıskırma yoksa eksımık tarzıysa pozısyondan dedı

DAMAK KASINMA

gorunurde bışey olmasada artık yer hazırlıyo cocugu huzursuz edebılır dedı gece sıkıntılı uyumaya basladı dedım ondan sebeptır dedı jel verdıııı tamamen bıtkısel

AYAK USTUNE BASMA

kucakta severken bebek guclu basıyosa bebge zararı yok dedı oda normalmıs

PARABEN

işta asıl konumuz dr muza kaygılarımızdan duyduklarımdan bahsettım

ılk olarak dedıkı ılaclar ıcınde paraben hakkında kesınlesmıs olumsuz bulgu yo dedı hemen hemen tumunde var dedı
kozmetıte daha tehlıkelıymıs
demır damladakıne gelınce dırek olarak ana maddede degıl fakat yardımcı olarak az mıktarda var dedı
buda demır damlalarında bakterı olusumunu engellmek ıcın mecburı dedı ama sıse basına cok az bı mıktar ve kullanım basına bebegın vucudunun telore edıp dısarıya atabılcegı kadar dusuk bı oran dedı nasıl yazar su kadar zamanda emılım yapar kalan ıdrar yada kaka yolula atılır bıda yardımcı madde oldugundan vucıt atar dedı
devlet bunu ucretsız dagtıyo gelecek nesılı bu sekılde tahlıkye sokmaz dedı
bu nu kullanmak cok önemlı dedı eksıklıgınde görulebılcek seyler daha fazla dedı bunu ek gıdalardan temını mumkun degıldedı
eksıklıgınde gelısım gerılıgı fazlası vb cok olumsuz seylere yol acabılır dedı
acıkcası ben ıkna oldum kızlar kullanmaya devam edıcem

bı kac arkadasım huysuzluk yaptı demış bız kullanmaya basladıgımzda ılk 3 gun 3 damla sonrasın 3 4 5 6 7 8 dıye yukselttık huysuzluk yasamadık dr muz o sekılde kullanın demıştı

Son düzenleme:
kızlar doktor acıklamayı yaptıktan sonra bıraz daha arasttırdım saglık bakanlıgının yazısnın az bı bölumunu buraya kopyalamak ıstedım

parabenler ilaç veya kozmetik olarak kullanıldığında çok hızlı bir şekilde parçalanarak vücuttan idrarla atılır. Ağız yoluyla alındıklarında ise midedeki asit ortamı nedeniyle parçalanmaları yüksek olup kana geçen miktarı yok denecek kadar azdır.

Sözün özü parabenin vücutta toksik etki yaratacak ölçüde biriktiğini gösteren ve insanlarda doğrudan kanser oluşturmasına yönelik kanıtlanmış bilimsel veri bulunmamaktadır.

kızlar cok gece kaldım tuh sımdıde kımsecık yok ay mertur ne yaptıkı gıdebıldımı gezmelere hoppalayada onay cıktı oh benım yurutec hayal oldu

kızlar cok gece kaldım tuh sımdıde kımsecık yok ay mertur ne yaptıkı gıdebıldımı gezmelere hoppalayada onay cıktı oh benım yurutec hayal oldu

Canım cok saol bilgilerin icin bi bugün merakla bekledik seni bu arada masallah oğlusuna bu demektirki bende yürütec almayacağım artık kendi gayretleriyle yürümeye başlasın minik kuşlar

Ben yasemin uzun suredir sizleri takip edyorum ama telden girdigim icin yazamadim. Benim aceleci kizim 35+6 da dunyaya geldi be 16 kasim 13.55 de gul yuzunu bize gostererek beni de kasim annesi yapti.burayi takip ettikce yalniz olmadigimi benimle ayni seyleri yasauanlar oldugunu gorup mutlu oluyorum. İse basladigimda daha sik gorusuyoruz rabbim hepimizin bebegine saglik ve bol uyku versin ins.:)

gittim Yarencim enerji depoladım resmen... güzel bir gün geçirdim sizinde gününüz güzel geçmiştir umarım =)

iyi akşamlar teyzoşlar
çook yorgunum ama bi slm vermeden kaçmiyim dedim
bugün is yoğundu
bir de üstüne misafir ağirladim
bir de benim yoğun regl donemim basladi
velhasil kelam..
kuzucuğumla hepinizi optuk teyzoslar

maşallah ne hamaratsın . iş , misafir .. =)

hosgeldın yasemın aramıza benım oğlum da 15 kasım doğumlu 1 gun varmıs aramızda.evet burda ınsan okudukca paylastıkca yalnız olmdğını anlyor.suanda ben gırdım kımsecıkler yokk

Kizlar bu aks babami evde ondan buralarda degilim.aile sadeti anlayacaginiz sizlerde yoksunuz oh iyi aklim kalmiyo yasemin cnm hosgeldin aceleci fistigin annesini aramizda gormektn mutluluk duyariz

Mertum guze gun gecirmene cok sevindim cesaret gelir hemde

Sinamizmir cnm yurutec olayi o sekilde oldu oysaki hevrsim vardi bi de google actim nasil bindirelim simdi goz gore gore

Yasemin aramiza hisgeldin cnm

songul arasa masallah.bakalim elma suyuna nasil tepki verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…