- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.701
sagol canm benim iyi dileklerin icin cok tesekur ederim.
Evet kardesini sevdigi icin surekli opmek dokunmak istiyo ana okuluna gidiyor oda ordan kapmisti cok kotu bi gripti
cok uzuluyorum ya ilerlese diye insalah bizde sizin gibi cabuk atlatiriz
cok gecmis olsun bizde 11 gun yattik hala evde ilacli buhar veriyorum 1 ay dedi Dr vericeksin..
Bide benim bebegim alerjik oldugundan atlatamiyor bi turlu...
Insallah cabuk toparlarsiniz...
Yaren canim nasilsin?
tesekur ederim sizede cok gecmis olsun. Allah acil sifa versin hepimize benim bronsit hakkinda pek bilgim yok. Dr baslangic dedi acaba kalicimi daha sonra tekrarliyormi
ıyıyım tatlım benım ya cocuklar yattı bı guzel keyıf yaptım
ay bana özelden ısmını göndermıstın ya cnm arkadasımın hesabından gırdım profılde kıvırcık kafayı gördum ay o ne tatlı bıseydı öle fatıh dımı cnm kac yasında orda sacları hala kıvırcıkmı
Ohh gel keyfim gelll.
Evet canim fatih o kivir kivir hatta lule lule saclar .. benim kucagimda olan fotoyu diyorsan orda 15 aylik.. tek bi foto vardi onu diyorsan orda 2 yas civari...
Bana herkez onu ajansa yazdir diyordu cok guzel bir bebekti.. disarda bakan birdaha doner bakardi ..
Simdide eymene oyle.. dun disardayim ayyyyy diye bagirdi kadinin biri bende korktum ne oluyor diye... Ben bu bebegi sevneliyim uzun zamandir girdugum en guzel bebek dedi.. baktim kendininde bebegi var 1 yaslarinda dedim sizinkide cok tatli falan... Ama beni cok kirkuttunuz bisey oldu sandim dedim kadin guluyor taaa nerden gordum onu kostum geldim diyor...
aslında biz<imde hafif başladı sonra arttı sonra geçti aşı olduk ve ertesi gün tıkandı hastaneye gittik .. ogün bugün hala aser var yani.. ama bizim bebekte alerjik sebepler varmış .. sonra bi dr' a daha gitim oda almanyadan bi ilaç getirttirdi bize aşı damla bunu 1 sene her ay ayda 10 gün kullanıcaz.. sık sık böyle hasta olan çocuklara veriliyormuş.. yani bronşit boğaz enfeksiyonu grip gibi .. bunlara bağışıklığı kazandırıyormuş bu aşı damla yani uzun vadede bi tedavi dedi 1 yıl kullanınca ya hafif hasta olucakmış yada hiç yakalanmayacakmış.. nasıl grip aşısı oluyoruz bazen hafif girip oluyoruz ayakta atlatıyoruz onu aynen onun gibi..tesekur ederim sizede cok gecmis olsun. Allah acil sifa versin hepimize benim bronsit hakkinda pek bilgim yok. dr baslangic dedi acaba kalicimi daha sonra tekrarliyormi
cok gecmis olsun bizde 11 gun yattik hala evde ilacli buhar veriyorum 1 ay dedi Dr vericeksin..
Bide benim bebegim alerjik oldugundan atlatamiyor bi turlu...
Insallah cabuk toparlarsiniz...
Yaren canim nasilsin?
Allah bagislasin canmah cnm bızımkıde anaokuluna gıdıyo hıc olmadıgı kadar grıp oldu cnm bu sene ıkı kerede aras oldu bırı bronsıt bırı erken tedavı ıle atlatıldı seneye ekım gıbı hepıız grıp ası olucaz dr muz mutlaka önerdı cnm
ınsalla yakın zamanda atlatırsınız cnm
CNM SANIRIM TAM PROFILDEYDI TEK BASINA AY BITTIM YA SACLARINA BENIM YEGENIMINDE ÖLEYDI 7 YASINDA DUZELDI BIZ SOKLARDA
FATIHIN HALA KIVIRCIKMI CNM
SON HALINI MERAK ETTIM DOĞRUSU
BENIM ARKADASI ÖLE GUZEL COCUKLAR DOĞURUR MASALLA
aslında okadar hasta oluyorsa sık sık o aşı damladan kullanmak daha mantıklı bağışıklığı güçlendiriyormuş..Allah bagislasin canm
aynen benimkide oyle bu yil cok hastalandi evet en iyisini yaparsiniz ben hastalandigim zaman 1 ay ilesmiyorum bizimde yaptirmamiz sart
canım şimdi okadar kıvırcık değil ama dalgalı enselerde baya baya lüleleri var ama önlerde öyle değil.. sen bide benim kucağımdaki halini görseydin daha küçük hali melez bebeklere benziyordu .. dur bakim burayada koyayım:)Eki Görüntüle 661571
Kızlar canım çok sıkkın aşırı moralim bozuk oğlum bugun sadece 3 kez emdi sabah öğleden sonra ve akşam şuanda aç kucağımda uyuyor ama emmiyor basıyor çığlığı. üstelik kilosu düşmüş şok oldum 6 dan 5700 e düşmüş yarın sabah erkenden kalkıp hastaneye gidiyorum eşimin gelmesini falan bekleyemem artık şuan ağlıyoum imkanım olsa şuan çıkıp gidicem yani o derece inşallah oğlumda kötü birşey yoktur bu akşam rengide bembeyaz sanki korkudan kucağımdan indirmiyorum
teşekkür ederim şekerim ya utandırıyosun beni:)AH CNM CNM GERCEKTEN COK SEKERMIS YA BURDA DAHADA ANLAŞILIYO
BU ARADA ANNEMIZEDE
teşekkür ederim şekerim ya utandırıyosun beni:)
burda daha küçük canım bide daha kısa ozaman tabi saçlar .. O senin dediğinde daah uzun haliydi saçlarının... Aslında dahada güzel fotoları varda pc de yok .. Hatta bi arkadaşımın eşi onu biblo bebek sanmış . Negüzel bi bebek biblosu demiş:) arkadaşımda demişki ne biblosu yelizin oğlu demiş:) ne gülmüştük o duruma:)
haha tamamdır artık fatıhın adı bıblo ama ben yenı resımde ısterım bakalım delıkanlılııgı nasıl pasamın
bakalım canım bi varmı pcde fotosu varsa koyarım canım ... Tabi bebekliği gibi tatlı değila am yakışıklıyız birazcık:)
Eki Görüntüle 661584 ah canım tek resim bulamadım :) buda son hali işte
Eki Görüntüle 661587 aa bak bide bunu buldum :) favori fotolarından biri..