2012 kasım bebekleri büyüyor..

anlasam yaren ...
çok üzülüyorum gerçekten =(

tatlım bız ferrum kullanıyoruz ve 8 damla dr muz ve saglık ocagındakı ebe 8 damla dedı

Aynısı bizdede var canım degisebiliyor devamlı huyları merak etme

Bizde de vaaaar! Memeler isyanda! Bu aydan itibaren etrafa karşı farkındalık arttığı icin meme emerken konsantrasyonları çabuk dagiliyormus. Cekistirip bırakmaları bu yüzden olabilirmiş.. Zamanla gececekmiş! Hemen geçsin lutfeeen!!

gecıcek tatlım bız önden gıdıyoruz yasadık o dönemı ama uykuda havada karada emzırdım
mesela bugun emzırırken yaren konusmaya basladı ona bakarken bıraktı emmeyı onu arıyo
sonra gelkızım dedım geldı yanımıza ablasına baka baka emdı

Oğullarınızı ne zaman sünnet yaptırdınız ????????

canım ben 2 ay kadar önce 7 yaşında yaptırdım.çok korkuyordum ama şükür iyi geçti.aslında erken yaptırmayı çok istiyordum ama eşim kabul etmedi.iyi ki de etmemiş 3-4 günde iyileştik çok şükür.
bu arada izmirlimisin.ben de izmirliyim ama urfada yaşıyorum.ama çok özlüyorum izmirimi

Slm kizlar bebekleriniz emmiyorsa agliyorsa agzina iyi bakin pamukcuk olmus olabilir ondanda yapabilirler oyle..
Benim oglumda oldu emmedi cok aciyor yazik kasik kasik besledim mecburen... Simdi biraz daha iyi gibi emiyor biraz biraz..

meraba kizlar
uzun zamandir giremiyordum kizim grip oldu devamli uyarmama ragmen kardesinden uzak durmadi minik oglumda bulasti malesef grip oldu burnu tikandi oksuruk hapsirik ates cok kotu oldu acil doktora goturduk bi dr hiriltsida var dedi bi suru ilac kulandik tam iyi oldu derken dunden beri kusuyor, terliyor ve atesi cikiyordu bugun dr goturduk malesef hiriltisi ilerlemis bronsit baslangici dedi sabahtan beri yatirdilar serum ve buhar veriliyor bebisim perisan oldu daha kac gun yaticag belli degil kizlar lutfen bizim icin dua edin ve lutfen siz siz olsun yavrulariniza hasta olan grip olan kimseyi yaklastirmayin

aurora o kampanya 2004 ten berı var belkı ozaman dan bu zamana doz degısımı yasanmıstır
ben özel dr a gıdıyorum belkı kampanya dahılı dısına cıkabılır fakat devletımız ebesıde 8 damla dedı
bıde artık saglık ocaklarında ucretsız olarak dagıtılmıyormus sanırım kampanya ya sona verıldı yada ılaclar toplatıldıktan sonra sorunlar gıderılemedı hangı dr un yazısını okusam kg basına 1 damla yazıyo

prospektusundede 20 damlaya kadar verılebılır dıyo sanırım kg orantılı
BIDE ÖNCEDEN FERRUM VARMIS O KALKMIS FERRUM HAUSMAN OLMUS YAZIDA DUZ FERRUM DAMLA YAZIYO

Son düzenleme:

ah cnm benım gecmıs olsun cok uzuldum bı abla vakası daha desene bızde bronsıt atlattık cnm ve ablamızdan grıp gecmıstı yavrularım onlarda dıkkat etmeye calıssalarda unutuyolar
arasta bronsıt baslangıcı olmustu cnm hastanede yatmadık cabuk atlattık ınsalla sızde cabuk atlatırsınız arkadasım

cok gecmis olsun bizde 11 gun yattik hala evde ilacli buhar veriyorum 1 ay dedi Dr vericeksin..
Bide benim bebegim alerjik oldugundan atlatamiyor bi turlu...
Insallah cabuk toparlarsiniz...

Yaren canim nasilsin?

Kızlar canım çok sıkkın aşırı moralim bozuk oğlum bugun sadece 3 kez emdi sabah öğleden sonra ve akşam şuanda aç kucağımda uyuyor ama emmiyor basıyor çığlığı. üstelik kilosu düşmüş şok oldum 6 dan 5700 e düşmüş yarın sabah erkenden kalkıp hastaneye gidiyorum eşimin gelmesini falan bekleyemem artık şuan ağlıyoum imkanım olsa şuan çıkıp gidicem yani o derece inşallah oğlumda kötü birşey yoktur bu akşam rengide bembeyaz sanki korkudan kucağımdan indirmiyorum

cok gecmis olsun bizde 11 gun yattik hala evde ilacli buhar veriyorum 1 ay dedi dr vericeksin..
Bide benim bebegim alerjik oldugundan atlatamiyor bi turlu...
ınsallah cabuk toparlarsiniz...

Yaren canim nasilsin?

ıyıyım tatlım benım ya cocuklar yattı bı guzel keyıf yaptım
ay bana özelden ısmını göndermıstın ya cnm arkadasımın hesabından gırdım profılde kıvırcık kafayı gördum ay o ne tatlı bıseydı öle fatıh dımı cnm kac yasında orda sacları hala kıvırcıkmı

sagol canm benim iyi dileklerin icin cok tesekur ederim.

evet kardesini sevdigi icin surekli opmek dokunmak istiyo ana okuluna gidiyor oda ordan kapmisti cok kotu bi gripti
cok uzuluyorum ya ilerlese diye insalah bizde sizin gibi cabuk atlatiriz

cnm benım ya gıtmekle en ıyısını yaparsın ne desem bılemedım sımdı tabıkıde uzulur cnm ınsan
yok yok bekleme cnm kızını buyuk babanneye bırak kap oğlunu götur fburak ta cnm esı gunduz calısıyo eymenı kendı göturdu hep

Zzeynocum yanında kimse yok mu canım? Ben drum canım. Şimdi sakin ol! Ama kilo kaybı, emmeme, huzursuzluk,solukluk bunlar bebeklerde ciddi hastalık belirtisi olabilir. Bunlar varsa sabahı beklemeden hemen hastaneye gitmeni öneririm. Umarım yardımcın vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…