-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.681
cnm ınsan ne kadar uzuluyo dımı ıkıde bır emzırme ıstgı oluyo ınsanda
sabahla ıkındı arasındada cok var 4 aydan ıtıbaren 4 saatte emmelıymıs ama sızınkı baya uzamıs cnm ya acaba sıkıntısımı var
kızlar damlaların demir icerigi ile ilgili doz farklılıkları. Ferrosanolun bir damlasında 1 mg, ferrumun bir damlasında 2 mg demir oldugu dusunulerek doz hesaplanıyor. Cocuğun kilosuna gore kilo basına 1 mg veriliyor. Yani bebek 8 kg ise feerosanolden 8 damla, ferrumdan 4 damla kullanılır.
anlasam yaren ...
çok üzülüyorum gerçekten =(
Aynısı bizdede var canım degisebiliyor devamlı huyları merak etme
annelr bisi sorcam biz dis cektireblrmiyizz
sute etkisi olurmu
dostummm calışmadıgım yerden sordunnnnn
bizde de vaaaar! Memeler isyanda! Bu aydan itibaren etrafa karşı farkındalık arttığı icin meme emerken konsantrasyonları çabuk dagiliyormus. Cekistirip bırakmaları bu yüzden olabilirmiş.. Zamanla gececekmiş! Hemen geçsin lutfeeen!!
tatlım bız ferrum kullanıyoruz ve 8 damla dr muz ve saglık ocagındakı ebe 8 damla dedı
Oğullarınızı ne zaman sünnet yaptırdınız ????????
songül konuyla ilgili doz açıklamalarını bizzat saglık bakanlığının genelgesinin power point sunumunda bulabilirsin. Link t.c. Sağlık bakanlığı demir gibi türkiye emzirmenin ...-de3e95be_ppt2txt veya google a demir gibi türkiye yaz çıkar canim
meraba kizlar
uzun zamandir giremiyordum kizim grip oldu devamli uyarmama ragmen kardesinden uzak durmadi minik oglumda bulasti malesef grip oldu burnu tikandi oksuruk hapsirik ates cok kotu oldu acil doktora goturduk bi dr hiriltsida var dedi bi suru ilac kulandik tam iyi oldu derken dunden beri kusuyor, terliyor ve atesi cikiyordu bugun dr goturduk malesef hiriltisi ilerlemis bronsit baslangici dedisabahtan beri yatirdilar serum ve buhar veriliyor bebisim perisan oldu daha kac gun yaticag belli degil kizlar lutfen bizim icin dua edin ve lutfen siz siz olsun yavrulariniza hasta olan grip olan kimseyi yaklastirmayin
meraba kizlar
uzun zamandir giremiyordum kizim grip oldu devamli uyarmama ragmen kardesinden uzak durmadi minik oglumda bulasti malesef grip oldu burnu tikandi oksuruk hapsirik ates cok kotu oldu acil doktora goturduk bi dr hiriltsida var dedi bi suru ilac kulandik tam iyi oldu derken dunden beri kusuyor, terliyor ve atesi cikiyordu bugun dr goturduk malesef hiriltisi ilerlemis bronsit baslangici dedisabahtan beri yatirdilar serum ve buhar veriliyor bebisim perisan oldu daha kac gun yaticag belli degil kizlar lutfen bizim icin dua edin ve lutfen siz siz olsun yavrulariniza hasta olan grip olan kimseyi yaklastirmayin
cok gecmis olsun bizde 11 gun yattik hala evde ilacli buhar veriyorum 1 ay dedi dr vericeksin..
Bide benim bebegim alerjik oldugundan atlatamiyor bi turlu...
ınsallah cabuk toparlarsiniz...
Yaren canim nasilsin?
ah cnm benım gecmıs olsun cok uzuldum bı abla vakası daha desene bızde bronsıt atlattık cnm ve ablamızdan grıp gecmıstı yavrularım onlarda dıkkat etmeye calıssalarda unutuyolar
arasta bronsıt baslangıcı olmustu cnm hastanede yatmadık cabuk atlattık ınsalla sızde cabuk atlatırsınız arkadasım
kızlar canım çok sıkkın aşırı moralim bozuk oğlum bugun sadece 3 kez emdi sabah öğleden sonra ve akşam şuanda aç kucağımda uyuyor ama emmiyor basıyor çığlığı. üstelik kilosu düşmüş şok oldum 6 dan 5700 e düşmüş yarın sabah erkenden kalkıp hastaneye gidiyorum eşimin gelmesini falan bekleyemem artık şuan ağlıyoum imkanım olsa şuan çıkıp gidicem yani o derece inşallah oğlumda kötü birşey yoktur bu akşam rengide bembeyaz sanki korkudan kucağımdan indirmiyorum
Kızlar canım çok sıkkın aşırı moralim bozuk oğlum bugun sadece 3 kez emdi sabah öğleden sonra ve akşam şuanda aç kucağımda uyuyor ama emmiyor basıyor çığlığı. üstelik kilosu düşmüş şok oldum 6 dan 5700 e düşmüş yarın sabah erkenden kalkıp hastaneye gidiyorum eşimin gelmesini falan bekleyemem artık şuan ağlıyoum imkanım olsa şuan çıkıp gidicem yani o derece inşallah oğlumda kötü birşey yoktur bu akşam rengide bembeyaz sanki korkudan kucağımdan indirmiyorum