2012 kasım bebekleri büyüyor..

trafik kazası fln mı ... =( Allah rahmet eylesin ayshe gayret kuvvet versin bebeğine uzun ömür versin

trafik kazası fln mı ... =( allah rahmet eylesin ayshe gayret kuvvet versin bebeğine uzun ömür versin

cnm yalış bılgı vermek ıstemem ama benım hatırladıgım mıde kelepce takılmış sonra rahatzılanmış acılınca bagırsakları curumus görmuşler sonrası yogun bakım amelıyatlar bıkacc gun sonra ayshe nın doğumu

Gercekten mi canim. Allah sabir versin.cok uzuldum. Allah cocuguyla saglikli uzun bir omur nasip etsin

kk nın en eglencelı annesı geldı napıyon bakım kuzum yuzumde herzaman gulumseme yaratannınsan her fırsatta yaz kuzum ya senden ınanılmaz enerjı alıyorum

ayy canim yaboyle anilmak ne kadar guzelllllll cok tesekkur ederimmmmmmm
her zaman enerji ve gulumseme dagitmaya bayiliyorum cok seviyorum
gulucuklerimiz eksik olmasin insallah yuzumzden
bebecikleriniz ne yapiyo cok merak ediyorum
ozellikle bebeklerimiz ne zaman tutmayi ogrenecek
tuttugu seyi agzina goturecekkkkkkkk ayyy cok heyecanliiiiiiii

cnm aras 4 aylıkken baslladı sımdılere bılınclu yapıyo zaten damakları ınanılmaz kasınıyı
nasıl cn huyunuz suyunuz ananenın son durumu nedır ıyıce alışmıstr

cnm aras 4 aylıkken baslladı sımdılere bılınclu yapıyo zaten damakları ınanılmaz kasınıyı
nasıl cn huyunuz suyunuz ananenın son durumu nedır ıyıce alışmıstr

kiz kocana nniye mechulum dedin adam mechulmuki:26:
benm oglanda yarin 4 ayini dolduruyor heyecanla bekliyorum
yeni ogrendigi her hareketi cok mutlu ediyor beni
1.5aylikken gozuyle takip etmye basldigi ani fark ettigm zaman ne kadar heyecanlanmstim

peki tatlim oglan ne zaman orumcege bindirmeye baslayabilirim acaba 5. ayinda binermiki
tecrubeli anne beni bilgilendir

kizlar size bisi sorcam ozellkle normal dogm yapms hatunlara sorum
dogmdan sonra eesmle halvete girme sorunu yasiyrz
dogm yaptiktn sonra sadece 2 kez oldu
esimi ikna edemiyordum baslarda nedenini sordum hep devmli farkli bahaneler uydurdu

artik ilgilenmiyo gibi yapiyorum cunku benmde bi gururum var
normalmi bu durum acaba ne zaman duzelir
dogm yaptigmlami iilgili
bu durumu yasayan oldumu

cnm benım burda 2 3 arkadasta var aynı sorun olan hatta bırısı dıcektı esıne 40 ın cıkmadımı daha dıye
onlarda bı evrım gecırıyı cnm öle dusun

cnm bız eşımle yoldan gecerken tanıstık o bana telını verdı ben vermeyınce bende mechul dıye kayıtladım ben takıntılı ınsanın telınde hala mechul dıye kayıtlı

örumcegı ben haftaya sorcam cnm bı ılerı bı gerı gıder ne guzel
mutfaga gıdersın al yanına banyoya gıdersın al yanına ne guzel dımı

eşim benimle doğuma da girdi buna rağmen eski tempoda devam. ama bugün 1 arkadaş daha bahsetti birkaç sayfa geride.
sanırım bazısı fazla sağduyulu....
incitmekten korkuyo da olabilir

Bebeconfort kullanıyorum, şimdilik memnunum

Ya inanamıyorum ((( o kadar üzüldüm ki anlatamam! Ben günler Once hamileligimi özleyip bi hatırlayayım diye tekrar okumuştum kasim 2012 annelerini. Ay_ shenin yazdıkları, umutları, basına gelenler.. Esinden bebeğinden bahsedisi! Ah allahım sabır versin! Boyle acılardan herkesi korusun! (((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…