- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 38
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.381
İNŞALLAH doğum hikayesini okudumda içim yandısorma tatlım ya nasıl bı uzuntu yarabbım bebegı ona ılac olucak
demiş AYŞE ...bu arada kızımızın adı henuz bellı değil eşim olmadan isim koymak istemedim onu bekliyorum
allah rahmet eylesın,sabırlar versın cok zor gercekten,ilk bebeklerımydı
Kızlar kasım annelerı paylaşımlsrının bulundugu topiğin kurucusu ay she esını kaybetöıs cok uzuldum rabbım arkadasııza sabır esıne bol rahmet eylesın bı kerecık bebegını bıle göremedı hayat ne acı
inşallah doğum hikayesini okudumda içim yandı demiş ayşe ...
Nasıl bir kader rabbim yardım etsin...
trafik kazası fln mı ... =( allah rahmet eylesin ayshe gayret kuvvet versin bebeğine uzun ömür versin
Kızlar kasım annelerı paylaşımlsrının bulundugu topiğin kurucusu ay she esını kaybetöıs cok uzuldum rabbım arkadasııza sabır esıne bol rahmet eylesın bı kerecık bebegını bıle göremedı hayat ne acı
kk nın en eglencelı annesı geldı napıyon bakım kuzum yuzumde herzaman gulumseme yaratannınsan her fırsatta yaz kuzum ya senden ınanılmaz enerjı alıyorum
ayy canim yaboyle anilmak ne kadar guzelllllll cok tesekkur ederimmmmmmm
Her zaman enerji ve gulumseme dagitmaya bayiliyorum cok seviyorum
gulucuklerimiz eksik olmasin insallah yuzumzden
bebecikleriniz ne yapiyo cok merak ediyorum
ozellikle bebeklerimiz ne zaman tutmayi ogrenecek
tuttugu seyi agzina goturecekkkkkkkk ayyy cok heyecanliiiiiiii
cnm aras 4 aylıkken baslladı sımdılere bılınclu yapıyo zaten damakları ınanılmaz kasınıyı
nasıl cn huyunuz suyunuz ananenın son durumu nedır ıyıce alışmıstr
kizlar size bisi sorcam ozellkle normal dogm yapms hatunlara sorum
dogmdan sonra eesmle halvete girme sorunu yasiyrz
dogm yaptiktn sonra sadece 2 kez oldu
esimi ikna edemiyordum baslarda nedenini sordum hep devmli farkli bahaneler uydurdu
artik ilgilenmiyo gibi yapiyorum cunku benmde bi gururum var
normalmi bu durum acaba ne zaman duzelir
dogm yaptigmlami iilgili
bu durumu yasayan oldumu
kiz kocana nniye mechulum dedin adam mechulmuki:26:
benm oglanda yarin 4 ayini dolduruyor heyecanla bekliyorum
yeni ogrendigi her hareketi cok mutlu ediyor beni
1.5aylikken gozuyle takip etmye basldigi ani fark ettigm zaman ne kadar heyecanlanmstim
peki tatlim oglan ne zaman orumcege bindirmeye baslayabilirim acaba 5. ayinda binermiki
tecrubeli anne beni bilgilendir
kizlar size bisi sorcam ozellkle normal dogm yapms hatunlara sorum
dogmdan sonra eesmle halvete girme sorunu yasiyrz
dogm yaptiktn sonra sadece 2 kez oldu
esimi ikna edemiyordum baslarda nedenini sordum hep devmli farkli bahaneler uydurdu
artik ilgilenmiyo gibi yapiyorum cunku benmde bi gururum var
normalmi bu durum acaba ne zaman duzelir
dogm yaptigmlami iilgili
bu durumu yasayan oldumu
iyi geceler kızlar
ıyı geceler fıstıkkkkkk
Bebeconfort kullanıyorum, şimdilik memnunumuff kızlar yaa kafam şişti kaç saattir bebek arabası bakıyorum netten. ne çok model var yaa.ama aradığım özelliklerin hepsini bi arada bulamıyorum. siz ne kullanıyorsunuz tavsiye ettiğiniz modeller var mı? ben şu özellikler olsun istiyorum
-hafif olsun
-kolay açılıp kapansın
-kapandığında fazla yer kaplamasın
-çift yönlü olsun
-bütün tekerlekleri 360 derece dönsün
çok mu şey istiyorum