- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.241
evet canım ing. öğretmeniyim lisede..
ne kadar zor olduğunu anlatamamkızıma bakarken gözlerim doluyor içim titriyor eve kollarım boş dönmek o kadar zordu ki
hala rüyalarımda o yoğun bakımın önünde beklediğim günleri görüyorum..tam 1 hafta kucağıma bile alamadım..1 hafta sonra emzirmeme izin verdi dr. 1 kere emzirdim ondan sonra tekrara cihaza bağlandı..ona dokunduktan sonra daha da zor geçti günleremzirdikten sonra orada bırakıp gitmek...offfffffffff neyse geçti rabbme şükürler olsun geçtii (
hiç kimse evlat acısı görmesin Rbbim beterinden saklasın cümlemizi inş.
uyurken vermeyı denedınmı hıc bıberonu.ben uyurken verıyorum oyle emıyor
sağol canım..bende sabah çıkmadan emzirip sağmayı düşünüorum,ama okulda sağmam imkansız ne yazıkkibende senin gbi stok yaptım biraz:)
herşeyi denedim ama hala pes etmedim..bu hafta yine denicem...sadece damlalıkla içirebildim:)
sabah sağdığında kaç cc çıkıyor ?
yalancı meme emıyomu canm
uyuduğu zaman yalancı memeyı cıkarıp bıberonu vermeyı denedınmı,oyledemı almıyosadece uyumaya hazırlık aşamasında emiyor,onada zor alışmıştı ztn
peki kaç saatin geçecek okulda?
ya da gün içinde gidip emzirebilecek misin?
ders programımı henüz hazırlayamadılar ama ders istemedim ama 5 saat ayrı kalırm gbi gelio...süt iznini öğleden sonra ders istemeyerek kullancam
evet canım ing. öğretmeniyim lisede..
ne kadar zor olduğunu anlatamamkızıma bakarken gözlerim doluyor içim titriyor eve kollarım boş dönmek o kadar zordu ki
hala rüyalarımda o yoğun bakımın önünde beklediğim günleri görüyorum..tam 1 hafta kucağıma bile alamadım..1 hafta sonra emzirmeme izin verdi dr. 1 kere emzirdim ondan sonra tekrara cihaza bağlandı..ona dokunduktan sonra daha da zor geçti günleremzirdikten sonra orada bırakıp gitmek...offfffffffff neyse geçti rabbme şükürler olsun geçtii (
hiç kimse evlat acısı görmesin Rbbim beterinden saklasın cümlemizi inş.
evet canım kuruntu yaptığımı bile bile niye yapıyorsam hala .benim diğer oğullar da böyle değildi yanlışıorada yapıyorum kıyaslama yaparak ama işte....
bıngıldak kapansada önemli olan baş çevresi takibi dedi dr.2.ayında 37 idi 3.ayında 38 genelde bu ay için 1,5 beklenirmiş gelişmesi için biraz küçük dediler oradan da bir tedirgin oldum...kontrol ediliyor her muayenede
Hoşgeldin canım :)merhaba arkadaşlar.bende kasım annesiyim,size dahil olmak istedim kabul ederseniz:)
Biz ne yapalım üçümüzde akrebiz :)Akrep burcunun inatçı olduğunu biliyordum Allah biliyor pek istemedim çünkü inatçı bi kocam var zaten ev keçi dolardıama kızım yay burcu oldu songül yay burcu da mi inatçı ya bu kız yüzünden sesim kisilacak
Biz ne yapalım üçümüzde akrebiz :)
ayy banada bir cevap verseniz çok fenayım :s
bebeklerimizin gaz derdinden yakınıyorduk bu sabahtan beri bende öyle bir gaz var ki :s farklı birşeyde yemedim ama çok aşırı gaz var. evimde sıcak iki dakikada bir tuvaletteyim :s korkuyorum oğlumada geçerse diye :s ne yapayım bilemedim :)
cnm bebegının gaz surubından ıc mutlaka
gaz deyıp gecme sakın ben bı gece saat kaca kadar hastanede yattım cnm cok beter sancı yaptı kasıklarıma o kadar cok gaz cıktıkı vucudumda anlatamam cıplak ayakla banyo ovmustuk karda kısta
uyuduğu zaman yalancı memeyı cıkarıp bıberonu vermeyı denedınmı,oyledemı almıyo