2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhabalar,b bugün büyük oğlumun doğum günüydü. Adı mert bu arada. Ona ufak çaplı supriz bir dogum günü yaptim. Okul dönüşu cok sevindi yavrum. Guzel bir gün oldu bizim icin.
Bu arada benim ufaklik onceleri de az emerdi 5, 6 dk. Bugun iyice azaltti. 2.3 dk emyor ittiriyor. Ama keyfi yerinde. Sizlerin umarim keyifler yerindedir.

cnm merhaba nasılsın cok uzun zamandır görememıştım senı bebış nasıl

merhaba yarencim iyiyiz sağolasın:))
1 ay falan oldu neti bağlatalı ara ara takip ediyorum ama yazmıyordum:)oğlun arasa gözüm değecek maşşalllah ne kadar usluymuş öyle annesi:)benim betülüm de uslu sayılır ilk kızıma göre ama senin aras kadar değil:KK53: aman buna da çok şükür

doğumdan 3 gün önce evimize taşındık..cuma günü sezeryana girecektim çarşamba sancım geldi..sancıyla gittik hastaneye..bebeğim kakasını yutmuştu:KK43: tam 23 gün yoğun bakımda kaldı 5 gün solunum cihazındaydı yavrum ölümden döndü..neyseki binlerce şükür sağsağlim aldım kucağıma şidmi iyiyiz 4 ayımız bitti herkes birbirne alıştı yaşayıp gidiyoruz:KK34: işe de başladım haftada 3 yarım gün dersim var annem baıyor meleğime de..işte böyle bizden haberler

cnm merhaba nasılsın oğlunun yanaklarında banyo sonrasında kızarma oluyomu cnm
bu arada hıc konagımız kalmadı

Merhaba canim. Bizim halaufak kızarıklıklar olduğu icin banyo sonrasi da aynı. Konak bizimde gecti dun ama sonra yine çıkmaz umarim. Bu arada bizimki yüzüstunden sırtüstüne döndü ilk defa:-)

kızlar birşey soracam sizin bebekler de sinirli mi benim kız çok cadı ya hoşuna gitmeyen birşey olduğu zaman sinirli bir şekilde bağırıyo altını açınca sıkıntı yok ama bir türlü bağlatmiyor çok zorlanıyorum çok da havalandı
rıyorum pişik yok bezi sıkı da değil önce çoraplardan başlıyorum hemen anlıyo çok bağırıyo ya.. O kadar cadı olmasına rağmen bırakamadim ben kızımı aylık izin sonrası ücretsiz izne ayrılacam ama sadece iki ay o kadar birikim yapabildik temmuz 1 de başlayacam ve bebeğime bakıcı bakacak çoook zor çok :KK43:

keşke bebeğine bakabilecek bir yakının olsa..
dilerim çok iyi bir bakıcı bulursun kuzuna canım..
Allah yardımcın olsun..
zor oluyor ama herşey onlar için işte..yoksa kim bırakmak isterki kuzusunu:2:

Merhabalar,b bugün büyük oğlumun doğum günüydü. Adı mert bu arada. Ona ufak çaplı supriz bir dogum günü yaptim. Okul dönüşu cok sevindi yavrum. Guzel bir gün oldu bizim icin.
Bu arada benim ufaklik onceleri de az emerdi 5, 6 dk. Bugun iyice azaltti. 2.3 dk emyor ittiriyor. Ama keyfi yerinde. Sizlerin umarim keyifler yerindedir.

aa cnm yavrunun doğumgunu kutlu olsun nıce mutlu yıllara ınsalla cnm benım ıkısıde hayırlı evlat olsun
cnm bılıyosun arasta 5 dk falan emerdı yaklşasık 1 haftadır degıştı daha uzun emıyo daha cok acıkıyo acaba kan damla etkılı olmuş olabılırmı kı ıstahını acmışmıdırkı dıye duşunuyorum

Merhaba canim. Bizim halaufak kızarıklıklar olduğu icin banyo sonrasi da aynı. Konak bizimde gecti dun ama sonra yine çıkmaz umarim. Bu arada bizimki yüzüstunden sırtüstüne döndü ilk defa:-)

cnm bızım banyo sonrası oluyo ama az 1 2 gune toparlıyı konaklarda ınsalla gerı gelmez gercı temızlemekten zevk alıyorum ama kasınıyo arasın kafası
ılk dönusunuz hayırlı olsun cnm bız sırt ustunden yuzustune donuyoruz 3.5 aylıkken başladı ama donunce pısman oluyo cunku hıc sevmıyo yuzustu durmayı

geçmiş olsun biz de perşembeye olacaz inş. aşımızı..
ben 12 de çıkıyorum 5de evde oluyorum 130 cc yetiyor ben gelene kadar kızçeme:)işten gelince tek göğsümü kızıma veriyorum tekini de sağıyorum..bir de akşam uykusuna yattığında sağıyorum tek göğsümü öyle birikiyor..bebeğinin iştah durumuna bağlı..ilk kızım 5 saatte sağdıım sütü bitirirp 2 defa da mama alırdı..oburdu azcık gerçi hala öyle maşşallah:))

teşekkür ederim.bende yarım gün çalışacam,bende 100-150cc sağsam yeter mi diodum.biberonda almayı bilmio nasıl vercez bilmiorum..kaşıktanda hep kenarlardan akıo..artık alışacaz napalım

1 ay falan oldu neti bağlatalı ara ara takip ediyorum ama yazmıyordum:)oğlun arasa gözüm değecek maşşalllah ne kadar usluymuş öyle annesi:)benim betülüm de uslu sayılır ilk kızıma göre ama senin aras kadar değil:KK53: aman buna da çok şükür

doğumdan 3 gün önce evimize taşındık..cuma günü sezeryana girecektim çarşamba sancım geldi..sancıyla gittik hastaneye..bebeğim kakasını yutmuştu:KK43: tam 23 gün yoğun bakımda kaldı 5 gün solunum cihazındaydı yavrum ölümden döndü..neyseki binlerce şükür sağsağlim aldım kucağıma şidmi iyiyiz 4 ayımız bitti herkes birbirne alıştı yaşayıp gidiyoruz:KK34: işe de başladım haftada 3 yarım gün dersim var annem baıyor meleğime de..işte böyle bizden haberler

aa cnm buyuk gecmış olsun sukurkı rabbım bagısşamıs evladını sıze buyuk bısey atlatmıssınız ne zor gunlerdı kımbılır
ıyıkı sancın gelmış cnm bılıyosun o ıkı gun zarfında durum cok kötu olurdu
aras sımdılık ıyı cnm tabı onunda zaman zaman haylazlıkları oluyo ama genel olarak ıyı :nazar::nazar:
yada ben 2.oldugu ıcın en kötuye alıştırmıştım kendımı hafıf geldı arasın tarzı bana
calışma sartların su anlık hafıfmış cnm melegınede kendınede zamanın bol ogretmendın dımı cnm

bugün 4.ay aşımızıda yaptırdık,ağlamadı ama benim her defasında içim eriyor..çalışan arkadaşlar bebişiniz için süt sağıyorsanız,kaç cc sağıyorsunuz.ben haftaya çalışmaya başlıcam ne kadar sağsam acaba die düşünüorum...birde ben konaklara savaş açıorum ama tekrar çıkıolar,tekrarlamamsı için ne yapmalıyım

canım ben sabah gitmeden son bir kez emziriyorum.
sonra iki gögsümüde sağıyorum ve ilk süt olarak onu bırakıyorum..
ve gün içinde her 2-2,5 saatte bir iş yerinde sağıyorum.daha fazla ara vermemek lazım zaten sağmak için. süt azalmak için yer arıyor zaten.sağmak bebeğin emmesi ile bir olmadığından azalma oluyor bende bazen. ama yine de şükür.
işe başlamadan ben biraz birikim yapmıştım iyi oldu valla..
hergün sabah taze bıraktığım süt harici 400cc' lik daha bırakıyorum ancak yetiyor. işten gelince de hemen emziriyorum.

teşekkür ederim.bende yarım gün çalışacam,bende 100-150cc sağsam yeter mi diodum.biberonda almayı bilmio nasıl vercez bilmiorum..kaşıktanda hep kenarlardan akıo..artık alışacaz napalım

biberona alıştırman lazım..yoksa çok zor olur..yada kaşık maması verebilirsiniz 1 kere..çok açken biberon ver bu hafta emzirme bol bol sağıp biberondan vermeyi dene sütünü alışır inş.

Rabbim bağışlamış kuzunu sana..
çok geçmiş olsun canım.
Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın inşaallah..

kızlar dusunuyorum da yarende ne kadar bol sutum varmış sabah aksam 250 cc den 500 cc sut verıyordum yarenın sut kardesıne bıde yarenıde beslıyodum aynı zamanda
sımdı o kadar cıkmaz ssankı ancak arası beslıyo ona yetıyo acaba sagdıgım ıcın mı cokmu

ve gün içinde her 2-2,5 saatte bir iş yerinde sağıyorum.daha fazla ara vermemek lazım zaten sağmak için. süt azalmak için yer arıyor zaten.sağmak bebeğin emmesi ile bir olmadığından azalma oluyor bende bazen. ama yine de şükür.
hergün sabah taze bıraktığım süt harici 400cc' lik daha bırakıyorum ancak yetiyor. işten gelince de hemen emziriyorum.

sağol canım..bende sabah çıkmadan emzirip sağmayı düşünüorum,ama okulda sağmam imkansız ne yazıkki:KK43:bende senin gbi stok yaptım biraz:)

aa cnm buyuk gecmış olsun sukurkı rabbım bagısşamıs evladını sıze buyuk bısey atlatmıssınız ne zor gunlerdı kımbılır
ıyıkı sancın gelmış cnm bılıyosun o ıkı gun zarfında durum cok kötu olurdu
aras sımdılık ıyı cnm tabı onunda zaman zaman haylazlıkları oluyo ama genel olarak ıyı :nazar::nazar:
yada ben 2.oldugu ıcın en kötuye alıştırmıştım kendımı hafıf geldı arasın tarzı bana
calışma sartların su anlık hafıfmış cnm melegınede kendınede zamanın bol ogretmendın dımı cnm

evet canım ing. öğretmeniyim lisede..
ne kadar zor olduğunu anlatamam:KK43:kızıma bakarken gözlerim doluyor içim titriyor:KK43:eve kollarım boş dönmek o kadar zordu ki:KK43:
hala rüyalarımda o yoğun bakımın önünde beklediğim günleri görüyorum..tam 1 hafta kucağıma bile alamadım..1 hafta sonra emzirmeme izin verdi dr. 1 kere emzirdim ondan sonra tekrara cihaza bağlandı..ona dokunduktan sonra daha da zor geçti günler:KK43:emzirdikten sonra orada bırakıp gitmek...offfffffffff neyse geçti rabbme şükürler olsun geçtii:KK43:(
hiç kimse evlat acısı görmesin Rbbim beterinden saklasın cümlemizi inş.

uyurken vermeyı denedınmı hıc bıberonu.ben uyurken verıyorum oyle emıyor

sabah sağdığında kaç cc çıkıyor ?

X