2012 kasım bebekleri büyüyor..

kaç aylık canım bebişin? bizim tüm dr.lar bırakma dvit3 e devam dedi o yüzden devam ediyorum
:44:
...evet oyuncak konusunda aynı bizim de. 3 saatte 1 4 saatte 1 150 cc içiyor canım mamayı.bazen de 120 veriyorum arada pirinçli sütlü mama veriyorum aptamilden yoğurt yaptım onu veriyorum .
iştahsızlık hep var mıydı canım ?

kimyon anason rezene üçlüsünü içerdim günde iki kere hem gaza iyi gelirdi hemde sütü arttırırdı.. artık emmiyor..

son 1 aydır beni emmeyi bıraktı sağarak verdim iyi gidiyordu sonra birden bire gündüzleri özellikle yemiycem inadı var.
bende o yemiycem deyince kaşık mama veriyorum. nubynin şırıngalı biberonuyla. yada saatlerce arabayla gezdirip öyle yediriyoruz.
3 saatte 100 ml anca içiyor.
ama uyku arasında güzel besleniyor.
bugün golden goat aldım sanki daha bir sevdi.
6 kasım doğumlu 4. ayı doldurdu. 7600 65 cmlik bişiyiz:)

canım maşallahı var daha ne 20 kasımlıyız bizde geçen ay az kilo aldı boyu da uzamamıştı bakalım bu 4.ayında neler olmuş....
golden goat neden ??
keçi sütü o ağır gelmez mi

canım maşallahı var daha ne 20 kasımlıyız bizde geçen ay az kilo aldı boyu da uzamamıştı bakalım bu 4.ayında neler olmuş....
golden goat neden ??

anne sütüne daha yakınmış o yüzden.
hayırlısıyla büyürler inşallah.

simırnaızmır ay cok zor ısım be yavrum tutamıyorum aklımda bılmem doğru yazdımmmı
hap cerazette cnm

yazamadan edemedim ilk cocugum terazi burcu. deli gibi aglardi bebekken araliksiz 12 saati buldugu olurdu. inanilmaz istahsiz bi bebekti ki hala da oyle..anam agliyo bisiler yediricem diye. fazlasiyla da inattir kendisi..pek ortusmedi yani

yazamadan edemedim ilk cocugum terazi burcu. deli gibi aglardi bebekken araliksiz 12 saati buldugu olurdu. inanilmaz istahsiz bi bebekti ki hala da oyle..anam agliyo bisiler yediricem diye. fazlasiyla da inattir kendisi..pek ortusmedi yani

belkı cınsıyet farklıdır ??????

anne sütüne daha yakınmış o yüzden.
hayırlısıyla büyürler inşallah.

aptamil ve sma için de diyorlar anne sütüne en yakın diye...
insan seçemiyor arkadaşım hangisi en yakın peki
biz sma kullanıyoruz doktor tavsiyesi.aptamil de pek sevilmedi poyraz bey tarafından.
Hayırlısı inşallah yedikleri içtyikleri yarasın helal olsun büyüsünler inşallah

selam kızlar,

biz 4. ay aşılarımızı olduk çok ağladı yavrum ve 2 gün üst üste ateş yaptı. 3. günde huzursuzluğu devam etti.

boyumuz 66 cm. kilo 8100 bıngıldağı kapanmamış daha .bir dahaki ayada rota aşısının 2. dozu vurulacak.

kilo alımı iyi olduğu için doktormuz ek gıdalara 6. ayda başlıycaz dedi.

ateş ölçer almayı düşünüyorum sizler ateş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz.şu kızıl ötesi olanlardan kullanan varmı ?

birde mama sandalyesi almayı düşünüyorum acaba hangi marka nerden alsam karar veremedim.

chıcco polly mama sandalyesini beğendim fiyatı biraz pahalı ama kullanıcı orumlarını okudum çok memnunlar ,

kilosu iri bebeklerin kullanabileceği gibi olmalı.yani bir süre sonra dar gelmemeli tavsiyelerinizi bekliyorum

​canım bu arada golden goat'ı nereden buldun fiyatı nedir bebeğin sevdi mi bilgilendirirsen sevinirim ?

merhaba canım maşallah bebegine allah nazardan saklasın
Bende kızıl ötesi ateşölçer var ama hiç memnun değilim weewell marka 120 küsüre almıştım 1-2 sene önce hiç doğru ölçmüyor. Bana göre en iyisi 10 tl ye falan satılan dijitaller varya ucu metal koştuk altına koyulan ben ondan memnunum. onun dışında mama sandalyesi olarakta craft idol çok kullanışlı ben ondan almadığıma çok pişman oldum benimki başka markaydı şimdi aklıma gelmedi unutmuşum markasını.

golden goat neden ??

Benimkide 3 aylık 6 kg di. 10 gün sonra 4 aylık oluyoruz hala 6 kg. şuan hasta hiç kilo almıyor emmiyor bile. mama denedim onuda reddetti bu akşam zar zor sallayak uyuttum aç uyudu diye şuan çok üZgünüm. seninkide bu kadar zayıf mı

Amin canım teşekkürler. bende günlerdir araştırıyorum, dijital ucu civalı olanlar ile ölçemedim zaten hareketli zor tuttum kolunu biraz daha büyüyünce hiç ölçemiycem diye. daha pratik çocuğu rahatsız etmeyecek gerektiğinde uyurken bile ölçebileceğim bir şey olsun istiyorum.2 gün ateşlenince anladım, uykusunda gelip gidip alnını kontrol ettim . arzum marka hem alından hem kulaktan ölçüyor.onumu alsam acaba.

iyi geceler kizlar nasilsiniZ umarim herkes iyidir benm raporum bitti ve yaklasik 1 haftadir calisiyorum sabah 8 aksam 8 ve kuzumu sadece gunde 1 kere gorebiliyorum o kadar zor ki en guzel zamaninda yaninda olamamak eve sadece uyumak icin gelio oluyoruz malesef

amin inşallah canım.

​canım bu arada golden goat'ı nereden buldun fiyatı nedir bebeğin sevdi mi bilgilendirirsen sevinirim ?

farmasanal sitesinde oldukça ucuz. ben eczaneden aldım. tadı gerçekten benim sütüme benziyor. oğlumda sevdi daha iştahlı içti.

ben beurer almıştım kızılötesi kulaktan ölçüyor ilk aşımızda ateş yapar diye gece elimde ateş ölçer ile başında beklemiştim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…