- 12 Şubat 2013
- 4.615
- 98
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.261
canım onu denemedim..yarın süt sağıp hemen denemelere başlıcam
bı dene canım ıns oyle emerde sende rahatlarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım onu denemedim..yarın süt sağıp hemen denemelere başlıcam
bizim de bıngıldağımız kapalı. kafa büyümesi devam ediyor. dr. önlem olarak sadece D vitaminini kullanmayın dedi.
benim oğlumda döneyim demiyor. eline uaztılan oyuncağı eğer ona değerse alıyor yoksa yok...
kendi kendine konuşup ığlıklar atıyor bir de iki gündür kucak istiyor.
D vitamini Kullanıyor musun?
bir kaç saat aralıkla kaç cc mama içiyor oğlun. bnim ki çok iştahsız o yüzden soruyorum.
kimyon anason rezene üçlüsünü içerdim günde iki kere hem gaza iyi gelirdi hemde sütü arttırırdı.. artık emmiyor..bebeklerimizin gaz derdinden yakınıyorduk bu sabahtan beri bende öyle bir gaz var ki :s farklı birşeyde yemedim ama çok aşırı gaz var. evimde sıcak iki dakikada bir tuvaletteyim :s korkuyorum oğlumada geçerse diye :s ne yapayım bilemedim :)
kaç aylık canım bebişin? bizim tüm dr.lar bırakma dvit3 e devam dedi o yüzden devam ediyorum:44:
...evet oyuncak konusunda aynı bizim de. 3 saatte 1 4 saatte 1 150 cc içiyor canım mamayı.bazen de 120 veriyorum arada pirinçli sütlü mama veriyorum aptamilden yoğurt yaptım onu veriyorum .
iştahsızlık hep var mıydı canım ?
kimyon anason rezene üçlüsünü içerdim günde iki kere hem gaza iyi gelirdi hemde sütü arttırırdı.. artık emmiyor..
son 1 aydır beni emmeyi bıraktı sağarak verdim iyi gidiyordu sonra birden bire gündüzleri özellikle yemiycem inadı var.
bende o yemiycem deyince kaşık mama veriyorum. nubynin şırıngalı biberonuyla. yada saatlerce arabayla gezdirip öyle yediriyoruz.
3 saatte 100 ml anca içiyor.
ama uyku arasında güzel besleniyor.
bugün golden goat aldım sanki daha bir sevdi.
6 kasım doğumlu 4. ayı doldurdu. 7600 65 cmlik bişiyiz:)
canım maşallahı var daha ne 20 kasımlıyız bizde geçen ay az kilo aldı boyu da uzamamıştı bakalım bu 4.ayında neler olmuş....
golden goat neden ??
keçi sütü o ağır gelmez mi
kızlar aynu benım arasım
Terazi burcu bebekleri, problemsiz bir bebeklik geçirirler. Uslu, yemek problemi olmayan ve fazla ağlamayan bebeklerdir. Rahatları yerinde ve gürültüsüz bir ortamda dakikalarca kendi kendilerine durabilirler. Genellikle ağlamak yerine uymayı tercih ederler. Uyandıkları zaman yüz mimiklerinden tatlı bir rüya gördüklerini anlamanız hiç de güç değildir.
Zekaları çok çabuk gelişir. Kısa zamanda çok geniş bir kelime hafızası oluşturlar. Erken yaşta onun hangi konuya kabiliyeti olduğunu anlamak ve onu bu yönde geliştirmek çok yararlıdır.
yazamadan edemedim ilk cocugum terazi burcu. deli gibi aglardi bebekken araliksiz 12 saati buldugu olurdu. inanilmaz istahsiz bi bebekti ki hala da oyle..anam agliyo bisiler yediricem diye. fazlasiyla da inattir kendisi..pek ortusmedi yani
anne sütüne daha yakınmış o yüzden.
hayırlısıyla büyürler inşallah.
kimyon anason rezene üçlüsünü içerdim günde iki kere hem gaza iyi gelirdi hemde sütü arttırırdı.. artık emmiyor..
son 1 aydır beni emmeyi bıraktı sağarak verdim iyi gidiyordu sonra birden bire gündüzleri özellikle yemiycem inadı var.
bende o yemiycem deyince kaşık mama veriyorum. nubynin şırıngalı biberonuyla. yada saatlerce arabayla gezdirip öyle yediriyoruz.
3 saatte 100 ml anca içiyor.
ama uyku arasında güzel besleniyor.
bugün golden goat aldım sanki daha bir sevdi.
6 kasım doğumlu 4. ayı doldurdu. 7600 65 cmlik bişiyiz:)
selam kızlar,
biz 4. ay aşılarımızı olduk çok ağladı yavrum ve 2 gün üst üste ateş yaptı. 3. günde huzursuzluğu devam etti.
boyumuz 66 cm. kilo 8100 bıngıldağı kapanmamış daha .bir dahaki ayada rota aşısının 2. dozu vurulacak.
kilo alımı iyi olduğu için doktormuz ek gıdalara 6. ayda başlıycaz dedi.
ateş ölçer almayı düşünüyorum sizler ateş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz.şu kızıl ötesi olanlardan kullanan varmı ?
birde mama sandalyesi almayı düşünüyorum acaba hangi marka nerden alsam karar veremedim.
chıcco polly mama sandalyesini beğendim fiyatı biraz pahalı ama kullanıcı orumlarını okudum çok memnunlar ,
kilosu iri bebeklerin kullanabileceği gibi olmalı.yani bir süre sonra dar gelmemeli tavsiyelerinizi bekliyorum
​canım bu arada golden goat'ı nereden buldun fiyatı nedir bebeğin sevdi mi bilgilendirirsen sevinirim ?
canım maşallahı var daha ne 20 kasımlıyız bizde geçen ay az kilo aldı boyu da uzamamıştı bakalım bu 4.ayında neler olmuş....
golden goat neden ??
keçi sütü o ağır gelmez mi
Amin canım teşekkürler. bende günlerdir araştırıyorum, dijital ucu civalı olanlar ile ölçemedim zaten hareketli zor tuttum kolunu biraz daha büyüyünce hiç ölçemiycem diye. daha pratik çocuğu rahatsız etmeyecek gerektiğinde uyurken bile ölçebileceğim bir şey olsun istiyorum.2 gün ateşlenince anladım, uykusunda gelip gidip alnını kontrol ettim . arzum marka hem alından hem kulaktan ölçüyor.onumu alsam acaba.merhaba canım maşallah bebegine allah nazardan saklasın
Bende kızıl ötesi ateşölçer var ama hiç memnun değilim weewell marka 120 küsüre almıştım 1-2 sene önce hiç doğru ölçmüyor. Bana göre en iyisi 10 tl ye falan satılan dijitaller varya ucu metal koştuk altına koyulan ben ondan memnunum. onun dışında mama sandalyesi olarakta craft idol çok kullanışlı ben ondan almadığıma çok pişman oldum benimki başka markaydı şimdi aklıma gelmedi unutmuşum markasını.
amin inşallah canım.aptamil ve sma için de diyorlar anne sütüne en yakın diye...
insan seçemiyor arkadaşım hangisi en yakın peki biz sma kullanıyoruz doktor tavsiyesi.aptamil de pek sevilmedi poyraz bey tarafından.
Hayırlısı inşallah yedikleri içtyikleri yarasın helal olsun büyüsünler inşallah
​canım bu arada golden goat'ı nereden buldun fiyatı nedir bebeğin sevdi mi bilgilendirirsen sevinirim ?
Amin canım teşekkürler. bende günlerdir araştırıyorum, dijital ucu civalı olanlar ile ölçemedim zaten hareketli zor tuttum kolunu biraz daha büyüyünce hiç ölçemiycem diye. daha pratik çocuğu rahatsız etmeyecek gerektiğinde uyurken bile ölçebileceğim bir şey olsun istiyorum.2 gün ateşlenince anladım, uykusunda gelip gidip alnını kontrol ettim . arzum marka hem alından hem kulaktan ölçüyor.onumu alsam acaba.