- 31 Ekim 2011
- 123
- 69
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.201
tabıkı gel nedemek ,hosgeldın neden gec geldınkı
bubu arada sende tekirdağlımısın?
hoşgeldin , kasımın kaçında doğdu bebeğin ?
ismi ne =)
aslında bi sebebi yok,belkide çekindim:)
su yuzden sordum yenı uye değilsınde,hosgeldın tekrar kac aylık bebeğin
kasımın 6 sı olduğuna göre 4. ayını doldurmuş5 gün geçmiş
hesap yapabılıyorum yanıı:)yazmıssın baskası sormus ben sonradan gordum ama sormus bulundum
Akrep burcunun inatçı olduğunu biliyordum Allah biliyor pek istemedim çünkü inatçı bi kocam var zaten ev keçi dolardıbende aynısını dıcektım gebeykende hep yazardım akrep bebeklerı ınat oluyomuş dıye yakınırdım
sanırım aras alndı ondan terazı oluverdı
hoşbuldukyavruşum kasımın 6snda dünyaya geldi adı da utku
Arkadaslar bu sabah sol mememin sol tarafında sertlik ve müthiş bir ağrıyla uyandım. Emzirme sırasında da Gogus ucu dahil acı hissettimsıcak kompres, masaj, sık emzirme denedim... Hala acıyor! Süt Kanalı'da tıkanıklık olduğunu düşündüm ama bilmem ki? Var mı aranızda bu aralar boyle bisey yaşayan?
bugün 4.ay aşımızıda yaptırdık,ağlamadı ama benim her defasında içim eriyor..çalışan arkadaşlar bebişiniz için süt sağıyorsanız,kaç cc sağıyorsunuz.ben haftaya çalışmaya başlıcam ne kadar sağsam acaba die düşünüorum...birde ben konaklara savaş açıorum ama tekrar çıkıolar,tekrarlamamsı için ne yapmalıyım
Offfff! Acısından bugün oglusumla iyi ilgilenemedim( meme ağrısına eklendi mı bi de vicdan azabı!!!!
Arkadaslar bu sabah sol mememin sol tarafında sertlik ve müthiş bir ağrıyla uyandım. Emzirme sırasında da Gogus ucu dahil acı hissettimsıcak kompres, masaj, sık emzirme denedim... Hala acıyor! Süt Kanalı'da tıkanıklık olduğunu düşündüm ama bilmem ki? Var mı aranızda bu aralar boyle bisey yaşayan?
geçmiş olsun..sıcak oldukca sıcak bir duş alın bir tek o geçiriyor..göğüslere dayanabildiğiniz kadar sıcak su tutup çıktıktan sonra ya emizrerek yada sağarak boşaltın..emzirirken de o sertleşen yerlere parmak uçlarıyla masaj yapaın ..bende de ara ara olur..
cnm gecmış olsun benımde sag memede omustu sıcak su ve o memeden emzırme cok rahatlattı
geçmiş olsun..sıcak oldukca sıcak bir duş alın bir tek o geçiriyor..göğüslere dayanabildiğiniz kadar sıcak su tutup çıktıktan sonra ya emizrerek yada sağarak boşaltın..emzirirken de o sertleşen yerlere parmak uçlarıyla masaj yapaın ..bende de ara ara olur..
bende de olmuştu sıcak duş + masaj iyi geliyor . dayanabildiğin kadar sıcak su tut üzerine
evet tekirdağlıyız ama kırklarelinde görev yapıorum