2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben gebelikteki vitaminimi içmeye devam ettim. ama ne yalan söyleyeyim sürekli ilaç almayı pek beceremediğim için arada aksattığım günler oldu.son zamanlarda biraz halsizlik ve kol bacak ağrısı hissedince daha da dikkat etmeye başladım. normalde aldığım vitaminin içinde 500ü d vitamini var. kış anneleri olarak güneşten pek nasiplenemediğimiz için damla ile 1000'e tamamlıyorum! sonrası yaz zaten :) kendi vitaminimi kendim yaparım :)))

Evet benimde dikkatimi çekti, özellikle bugün bayaa kalabalık burası ne güzel :)

Bize 3. Ay kontrolünde verdiler demir damlasını kullanıyoruz şu an ben hiç sorgulamadan başladım çünkü ben vejeteryanım ve sık sık demir eksikliği çıkıyor. anne karnında ve sonrasında benden fazla demir alabildiğini zannetmiyorum.

ay bn zaten oldum olası doğdum dogası bu dertten muzdarıbım nerde depo dolcak arasınkılerıde doldurcak

yok canım yapmadı fitil koyupda götürdüm. sonrada avm ye gittik uyudu koltuğunda.
arabada gezmeyi seviyor bu aralar.

teşekkür ederim canım

bızde öle yapıyoruz cnm ay gelıncede ne derın uyuyo bızımkıde sevıyo arabasını bızde arabasını sevmesını sevıyoruz

bızım saat ottu yatma hazırlıkları başlasın dönun ce burda olursanız görusuruz kızlar

bızde öle yapıyoruz cnm ay gelıncede ne derın uyuyo bızımkıde sevıyo arabasını bızde arabasını sevmesını sevıyoruz

arabada uyumaları harika gerçekten..insan önce dışarıya çıkarsa hiç rahat edemeyecek sanıyor; ama onlar arabada uyuyunca ne raht oluyor! benim il bebeğim olduğu için dışarı çıkmalarda hala organize olamıyorum tam olarak :) çanta genelde hazır oluyor ama çocukla birlikte evden çıkmak yine de bi olay haline geliyor :) ne kadar giydirsem?mont mu? battaniye mi? hangi şapka? bi emziriyim..bi de altını tekrar değiştirsem??.. derken derken ...her yere en az yarım saat geç gidiyorum :)

Ay kaç gündür çocuğu yıkayamıyoruz yaa bi fırsat bulupta, bugünde maçtan sonraya kalmıştı şimdide çocuk uyudu yine yıkayamıyoruz.

ben oğlum 1 aylıkken kanguruyla gezmeye başladım . dördüncü ayı doldurmamıza ramak kala dolu dizgin gezdik. kanguruda süper uyuyordu evde uyumayan oğlum onda çok güzel uyuyor. bu arada oğlum hala uyanık :s hatta öyle gecelerimiz oluyordu ki kanguruya takıp uyutuyordum =) geçen misafir geleceği zaman kanguruya taktım süpürge yaptım . benimki uyumadığından hiç bir iş yapamıyorum.
dün ilk defa arabasını çıkardık dışarıya , yolda giderken arabanın içinde uyuyor ama avm gibi düz zeminli yerlerde uyandı , durduğumda uyandı =)

cnm doğru söyluyorsun ınsan dırek yorgun cıkıyo helekı esımı ızın gununde
normalde kızım 7 de gelıyo onada kıyamıyoruz onsuz cıkmıyoruz ıkı tane azırla cantam hep hazır kendım hazırlan derken baya yoğun oluyo ama yınede atınca kendımı avm ye beynıme oksıjen o zman gıdıyo sankı

uyuma ıslemı tamamdır
plnoz cnm sen esın olmadan yıkayamıyormusun
Yaa yıkarımda ben bebeği soyarken eşim banyo malzemelerini hazırlıyor, sonrada hepsini topluyor buda benim çok işime geliyor :) şimdi bir kere kendim yıkarsam ben yıkayabiliyorum diye sallamaya başlayacak oda işime gelmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…