- 8 Mart 2013
- 61
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.881
yok canım yapmadı fitil koyupda götürdüm. sonrada avm ye gittik uyudu koltuğunda.cnm gecmış olsun barlas a 2 ay yok asılarımız
huzursuzluk yaptımı cnm
ahahaahahaa! çok tatlı :))) maşallah bu arada!
3. Ay kontrolünde verdiler bize başladık.bi de kızlar biz de kullanmıyoruz demir damlası ne zaman başlanıyor ki acaba
Evet benimde dikkatimi çekti, özellikle bugün bayaa kalabalık burası ne güzel :)tatlım öncesınde paylaşımlarının azaldıklarından bahsedıyolardı sende bılıyosunkı burda paylaşım yok denılcek kadar azdı benımde aklıma böyle bısey geldı hepsıne sundum fıkrımı hepsı cok guzel karşıladılar
ben ordada gebelıkten berı dönem dönem aktıftım yazıyodum ama burda paylaşım yok dıye arkadaslarım yazarkn ıcım razı olmadı böyle bı cözum buldum
ay aslında en cok sasırdıgım gunler gecmesıne ragmen 2 sayfa olan topiktekı arkadaslar orda costu burdada o sekılde olaydık gıdermıydık hıc
Bize 3. Ay kontrolünde verdiler demir damlasını kullanıyoruz şu an ben hiç sorgulamadan başladım çünkü ben vejeteryanım ve sık sık demir eksikliği çıkıyor. anne karnında ve sonrasında benden fazla demir alabildiğini zannetmiyorum.Valla o zaman işe yaradı Songül :) Ay_she için çok sevindim o zaman. inşallah daha daha iyi olurlar!
demir damlasını 4. aydan sonra kullanmak gerek; anne karnında bebeğe geçen demir depoları 4. ayda tükeniyor..zaten çoğu annede kansızlık var! anne sütündeki az olan demir de hızlı büyüme ile birlikte yetersiz hale geliyor. dışardan takviye yapmak lazım!
benim oğlumda da 3-3,5 ay civarı huzursuzluk oldu hafiften..doymadığını düşündüm..sütüm artınca rahatladık! galiba o arada süt üretimi ve ihtiyacı artan bebek bi uyum süreci yaşıyor. tabi yine de annenin göğüsünün kokusu, tenin tadı, çocuğun ağızında pamukçuk vs gibi problem olup olmadığını kontrol etmek de lazım.bunlar da emerken huzursuzlanmalara neden olabiliyor!
hep bebeklerin ihtiyaçlarını konuşuyoruz da..emziren annelerin d vitamini desteği ne olacak? günde en az 1000 ünite d vitamini ilk 6 ay öneriliyormuş. alan var mı?
Evet benimde dikkatimi çekti, özellikle bugün bayaa kalabalık burası ne güzel :)
Bize 3. Ay kontrolünde verdiler demir damlasını kullanıyoruz şu an ben hiç sorgulamadan başladım çünkü ben vejeteryanım ve sık sık demir eksikliği çıkıyor. anne karnında ve sonrasında benden fazla demir alabildiğini zannetmiyorum.
yok canım yapmadı fitil koyupda götürdüm. sonrada avm ye gittik uyudu koltuğunda.
arabada gezmeyi seviyor bu aralar.
teşekkür ederim canım
bızde öle yapıyoruz cnm ay gelıncede ne derın uyuyo bızımkıde sevıyo arabasını bızde arabasını sevmesını sevıyoruz
uyuma ıslemı tamamdır
plnoz cnm sen esın olmadan yıkayamıyormusun
arabada uyumaları harika gerçekten..insan önce dışarıya çıkarsa hiç rahat edemeyecek sanıyor; ama onlar arabada uyuyunca ne raht oluyor! benim il bebeğim olduğu için dışarı çıkmalarda hala organize olamıyorum tam olarak :) çanta genelde hazır oluyor ama çocukla birlikte evden çıkmak yine de bi olay haline geliyor :) ne kadar giydirsem?mont mu? battaniye mi? hangi şapka? bi emziriyim..bi de altını tekrar değiştirsem??.. derken derken ...her yere en az yarım saat geç gidiyorum :)
arabada uyumaları harika gerçekten..insan önce dışarıya çıkarsa hiç rahat edemeyecek sanıyor; ama onlar arabada uyuyunca ne raht oluyor! benim il bebeğim olduğu için dışarı çıkmalarda hala organize olamıyorum tam olarak :) çanta genelde hazır oluyor ama çocukla birlikte evden çıkmak yine de bi olay haline geliyor :) ne kadar giydirsem?mont mu? battaniye mi? hangi şapka? bi emziriyim..bi de altını tekrar değiştirsem??.. derken derken ...her yere en az yarım saat geç gidiyorum :)
songül sen tek mi yıkıyorsun yoksa?!
Yaa yıkarımda ben bebeği soyarken eşim banyo malzemelerini hazırlıyor, sonrada hepsini topluyor buda benim çok işime geliyor :) şimdi bir kere kendim yıkarsam ben yıkayabiliyorum diye sallamaya başlayacak oda işime gelmiyor :)uyuma ıslemı tamamdır
plnoz cnm sen esın olmadan yıkayamıyormusun