2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba cnm
ay öle sısındım sısındım bıde yorumları okuyunca ıcımde kalmasın dedım bıkac bısey yazdım bugun
herneyse önemlı olan beraber olmak dımı
ne yaptın bugun salona gıttınmı hergun gıdıyomusun pazar acıkmı esımın gıttıgı salon pazar kapalı

Pszar gunleri kapali cnm.haftasonu esim geldigi icin gitmiyorum
.bugun esim beni gorunce baya bi begeniyle bakti.dahada zayifladigimi daha da guzellestigimi soyledi.cokutlu oldum.insallah jepimizin esleri askla bakarlar bize

Kızlar canım sıkkın oğlum hasta oldu bide emmek istemiyorum göğsüöü alınca öğğ diyor . alsada ememiyor bi tuhaflık var. memeyle kavga edio resmen süt yok sandım elimle sağdım gece meraktan canım yandı ama sütte var neler oluyor anlamıyorum kiloda almadı bu ay 15 gün sadece 100 gr aldı emmiyoki alsın. kusmamız hala devam ediyor emdiğini kusuyor wallahi bunaldım demiyorum ama dememe çok az kaldı.

tatllım benım hıc ıdrar tahlılı yapıldımı ıstahsızlık kusma huzursuzluk kg alamama hepsı mevcut cnm

cnm bu hafta bende esımın ızın gunnde cıkmadım esım sastı kaldı pek tarzım degıldır cunku bı dusundum 2 cocuk hazırl KENDIM HAZIRLANAYIM ee bıde canta azda grıbım otur dedım evınde cok mutlu oldum hatta evde esım ve cocuklrla vakıt gecırmekten

Canım allah nazardan saklasın senin arasın maşallahı var . Benim oğlan çok zayıf kaldı ne yesem ne içsem bana bi tavsiyede bulunurmusun lütfen. Emmeyi reddettiği oluyormu hiç. reddederse ne yapıyorsun bugun moralim çok bozuk ağlayasım var hep. kızımın yememesinden hala çekiyorum oğlumda böyle olursa mahvolurum ben.

Canim bebisinle bol bol oyna.ellerini ayaklarini hareket ettir.iyice yorulmasinisagla.o zaman uyur.benim aklima boyle bi cozum geliyor

cnm bu hafta bende esımın ızın gunnde cıkmadım esım sastı kaldı pek tarzım degıldır cunku bı dusundum 2 cocuk hazırl KENDIM HAZIRLANAYIM ee bıde canta azda grıbım otur dedım evınde cok mutlu oldum hatta evde esım ve cocuklrla vakıt gecırmekten

Evet canim haklisin, iki çocukla cikmak cok yoruyor. Biz bu yil genelde dr. a Gittik. Birkaçta ev gezmesi. Genelde evdeyim. Zaten cok misafir geldi, ancak boşta kaldik. Bahara yaza gezeriz bol bol:-)

tatllım benım hıc ıdrar tahlılı yapıldımı ıstahsızlık kusma huzursuzluk kg alamama hepsı mevcut cnm

İDrar değilde kaka tahlili yaptırdık onuda kendim yaptırdım. Doktorlara söylüyorum bebekler kusar normal diyorlar daha kıyafetleriyle 6 kg geliyor çıplakken daha az demekki. aslında kg çok önemli değil önemli olan benim çocuklarım neden varlık içinde yokluk yaşıyorlar neden hep aç geziyorlar o kadar doluyumki anlatamam

Canım allah nazardan saklasın senin arasın maşallahı var . Benim oğlan çok zayıf kaldı ne yesem ne içsem bana bi tavsiyede bulunurmusun lütfen. Emmeyi reddettiği oluyormu hiç. reddederse ne yapıyorsun bugun moralim çok bozuk ağlayasım var hep. kızımın yememesinden hala çekiyorum oğlumda böyle olursa mahvolurum ben.

Geçmiş olsun, yemeyen cocuk zor iyi bilirim. Sen emziriyorsan bol bol kuruyemiş findik, ceviz , ayrica kuru meyveler incir kayısı ye.

zeyno cnm nasıl oldu melegın cok merak attım esın evdemıydı cnm
eşim gece gitmişti daha gelmedi işten gelsin yine götürcem burda izmitte ilgi çocuk hastanesi var başkada bir yer yok ordada yaz ilacıgitsin beni sinir ediyorlar bu akşam gidip dr la konuşcam çocugumu güzel muayene edin dicem sonra evde ben çekiyorum çocuk helak oluyor.

Pszar gunleri kapali cnm.haftasonu esim geldigi icin gitmiyorum
.bugun esim beni gorunce baya bi begeniyle bakti.dahada zayifladigimi daha da guzellestigimi soyledi.cokutlu oldum.insallah jepimizin esleri askla bakarlar bize

ay cok sevındım cnm ya ay herkez mutlu olsun herkes askla baksın
ınsan ne kadar motıve oluyo degılı kv nasıl cnm bebısle arası falan

cnm benım ınnakı yapı benımde cogu zaman sutum az öle kendıme cok ıyı bakamıyorum
aras tam 1.5 aydan berı uyanıkken emmıyodu reddedıyodu cnm ya evı dolsasarak yada uyudugu zaman emzırdım
bıde hıc uzun uzun emen bebek olmadı 5 dkkada tamam uyurkn daha uzun emıyo ama oda dınlenerek bıkac gundur uyanıkkn emmeye basladı
cnm haklısın ınsan uzulur cok bende kafama takmıstım
kg alımı azdemıssın cnm ama sutun var dımı
bak beenım kızdA cok yemek secıyo bu sabah krız vardı evde zeytın peynır bal recel tereyag yumurta hıc bısey yemıyo ama oda ırı baba tarafı ırı cunku

eşim gece gitmişti daha gelmedi işten gelsin yine götürcem burda izmitte ilgi çocuk hastanesi var başkada bir yer yok ordada yaz ilacıgitsin beni sinir ediyorlar bu akşam gidip dr la konuşcam çocugumu güzel muayene edin dicem sonra evde ben çekiyorum çocuk helak oluyor.

tatlım bak mutlka benı dınler ıdrar tahlılı yaptır derım
hem kultur hem normal tahlıl mutlaka yaptır derım bı kere benım yarenım cok kusuyo du ılk onu yaptılar cok sayıda bakterı cıktı
fburak vardı bılırmısın onunda normal ıdrarda degıl ıdrar kulturuydu sanrım ondA CIKTI
bızım dr muz her defasında sorar kusma ne sekılde cok kusuyomu tum belırtılr bu yonde cnm fburak ın oğluda cok aglar olmuştu

dumanoğlu nerelerdesın cnm sen gecen sea ya sordum senı bebgını cok merak edıyorum nasıl oldu dıye

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım oglum yokken yazayım dedim yoksa emek emek yazdıklarımı siliyor sonrası malum sinir oluyorum benim kızda az emenlerden başından beri aynı en fazla 5 dk yakında bırakırsa hiç şaşmam oglumda 3,5 yaşında 5 6 kalem şey dışında hiç bir şey yemiyo e haliyle minyon ona nasıl yediricem bilmiyorm kaynana ne zaman oglanı görse zayıf bu çocuk diyip deli ediyo beni geçen kızada öle diyo ne bekliyo bilmiyorum eşim tarafı hep minyon benim tarafım boylu poslu ne istiyo anlamış degilim dilerim sizlerde bebişlerde iyisinizdir

cnm arkadasımın konak hastanesınde cocuk dr u var ondan memnun ıstersen adını alabılırım

İDrar değilde kaka tahlili yaptırdık onuda kendim yaptırdım. Doktorlara söylüyorum bebekler kusar normal diyorlar daha kıyafetleriyle 6 kg geliyor çıplakken daha az demekki. aslında kg çok önemli değil önemli olan benim çocuklarım neden varlık içinde yokluk yaşıyorlar neden hep aç geziyorlar o kadar doluyumki anlatamam

cnm haklısın bıde ınsanın sınırlerı bozuluyo yarenın okulda bı bakıyorum mıllet ne bulsa yıyo bızımmkı onu yemem bunu yemem delı edıyo benı
fakır fukara 1 dılım ekmege muhtacken bende dayanamıyorum nerde hata yaptım bılmıyorum
sadece ısıne gelenı yıyo

cnm arkadasımın konak hastanesınde cocuk dr u var ondan memnun ıstersen adını alabılırım
Canım orda dogum yaptımda bize çok uzak tek gidemiyorum eşimde izin alamıyor sık sık o yuzden en fazla merkeze gidebiliyorum acilden akşamları. Konakta acilde çocuk dr u yok. Ah işte eşim bu kadar çok çalışmasa herşeyş kendim üstlenmiş durumdayım

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım oglum yokken yazayım dedim yoksa emek emek yazdıklarımı siliyor sonrası malum sinir oluyorum benim kızda az emenlerden başından beri aynı en fazla 5 dk yakında bırakırsa hiç şaşmam oglumda 3,5 yaşında 5 6 kalem şey dışında hiç bir şey yemiyo e haliyle minyon ona nasıl yediricem bilmiyorm kaynana ne zaman oglanı görse zayıf bu çocuk diyip deli ediyo beni geçen kızada öle diyo ne bekliyo bilmiyorum eşim tarafı hep minyon benim tarafım boylu poslu ne istiyo anlamış degilim dilerim sizlerde bebişlerde iyisinizdir

kacak özlettın kendını ınankı
sen gıtmeden serı yazayım cnm
bu tamamen yapı meselesı dıyorum ben benm yarenım cok secıyo ama ırı bı cocuk esımının tarafı öle ee aras ta o sekılde ne sut bollugundan nede cok yedıgınden
sende bız mınyonuz onlarda mınyon de gec cnm kg cok ta ıyı bışey degıl yarende tombuldu cok bebekekn hep kalırmı dıye kafamda suphe vardı
ablamın kızı zayıf hemen ıgrenc esprıler acmı bırakıyonuz annen bakamıyomu aslında bı annenın ne kadaer hassas olucagı konular bunlar

Canım orda dogum yaptımda bize çok uzak tek gidemiyorum eşimde izin alamıyor sık sık o yuzden en fazla merkeze gidebiliyorum acilden akşamları. Konakta acilde çocuk dr u yok. Ah işte eşim bu kadar çok çalışmasa herşeyş kendim üstlenmiş durumdayım

ah cnm ya kıyamam cok doğğru dıyosun benımde eşım yok aksamları gunduz 3 ten sonra hep korkuyorum bısey olursa evde yokken dıye
bızım cocuk dr umuzda dedı cnm özellere acıl durumlarda gıtmeyın ya cocuk hastanesıne ya devlete dedı
cnm acılde ne sekılde yaptırabılırsın kı acaba ıdrar tahlılını cok kusuyo de hıc durmadan rıca et mutlaka baktır ama cnm

X