-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.861
evet kızlar en sahibesi olarak tekrardan hoşgeldikkk diyorum hepimize
kürkçü dükkanına dönüş misali
canlanalım kızlar....
mertur yaren plnoz simizizmir.......ve ismini sayamadığım diğer teyzoşlar...herkesler buyursun gelsin sohbete
gizli gizli topik sahibesine iletmeleri hiç hoş olmamışen başta söyleselerdi o zaman
amannnn boşverin biz bize yeteriz:13:
kızlar ne oldu ya kaçırmışım istemedilermi bizi orda
ozaman niye davet ettiler bizi
zaten çok hızlı ilerliyordu yetişemiyordum,e okadar vaktimde yokki hepsin okuyayım.burdanmı devam ediyoruz?
benimoğlanda oturmak ve hep gezmek istiyor.
destekle koltukta oturtuyorum.
Benimki duruyor ama gezdirirsem :)benim oğlumda öyle , kucağında emzirme haricinde yatar pozisyonda tutamıyorum durmuyor =)
Biz kullanıyoruz demir damlasını canım. Sen neden başlamadın?iyi aksamlar anneler ve kuzulari
bizim bugun asimiz vardi.bocugum cok aglamadi asida ama
cok huysuzlandi eve gelince.
surekli kontrol ediyorum atesini.simdilik biseyimiz yok cok sukur.
demir damlasina baslayalim dediler ama ben baslamadim.
sizler kullaniyormusunuz?
Merhaba arkadaslar!
Sizi gebeliğimden itibaren takip ediyorum. Sadece okumakla yetiniyordum. Ama baska gruba gideceğiniz ve grubun da eskisi gibi aktif olmayacağı haberine cok üzüldüm! Hamilelik ve annelik sürecimin bi parçası kayboluyor gibi hissettim! Öyle iclendim ki üye olayım da "gitmeyelim bi yere! Burda paylaşmaya devam edelim!" Diyeyim istedim. Neyse ki zaten geri dönüş olmusben de üye olmus bulundum. Artık zaman buldukça girmeye çalışacağım...
bi de kızlar biz de kullanmıyoruz demir damlası ne zaman başlanıyor ki acaba
kızlar benim kız da yatmak istemeyen bebeklerden sürekli kucakta gezmek istiyo. off off bugün çok yordu benibi de bugün emme sorunumuz çıktı almak istemiyo memeyi kıyameti koparıyo. zorla emziriyorum doyunca keyfi yerine geliyo
Aaa rahatsızmı olmuşlar :) ama onlarda haklı yaa daha öncedden nasıldı orası bilmiyorum ben girmiyordum ama biz gittikten sonra keşmekeşe döndü kim kime dum duma :) kim ne söylüyor belli değildi :) tam zamanında kaçmışım demek
aşk olsun ya sen kasım annesi kurucusun canım benim sen olmazsan sen gidersen asıl burlarda kimsecikler kalmaz ya şöyle söyleyelim kim nerde mutluysa orda yazsın orda paylaşsın mutluluğunu üzüntüsünü ben artık bu topikte kendimi iyi hissediyorum burdan devam etmek istiyorum aralık anneleri o malum yere gittiği için kızgınım birazcık:) yine yeni yeniden aynı topikte devam:)
birlikten kuvvet doğar her fırsatta girmeye çalış hoş geldin sefa getirdin
songül sen artık oturtuyor musun arası. canıma tak etti artık resmen mücadele ediyoruz o diyor oturcam ben diyorum olmazsanırım kaybedecem bu mücadeleyi dayanamyıp oturtcam yaa
songül sen artık oturtuyor musun arası. canıma tak etti artık resmen mücadele ediyoruz o diyor oturcam ben diyorum olmazsanırım kaybedecem bu mücadeleyi dayanamyıp oturtcam yaa
biz bugün aşılarımızı olduk. 65 cm 7600müşüz:))
fena değil. bu ay yememiz çok azdı.. ve çok ağladık...
kızlar oğlum 2 gündür büüü --biüvv --ebüüv diyoo:)))
biz bugün aşılarımızı olduk. 65 cm 7600müşüz:))
fena değil. bu ay yememiz çok azdı.. ve çok ağladık...
kızlar oğlum 2 gündür büüü --biüvv --ebüüv diyoo:)))
Valla o zaman işe yaradı Songül :) Ay_she için çok sevindim o zaman. inşallah daha daha iyi olurlar!
demir damlasını 4. aydan sonra kullanmak gerek; anne karnında bebeğe geçen demir depoları 4. ayda tükeniyor..zaten çoğu annede kansızlık var! anne sütündeki az olan demir de hızlı büyüme ile birlikte yetersiz hale geliyor. dışardan takviye yapmak lazım!
benim oğlumda da 3-3,5 ay civarı huzursuzluk oldu hafiften..doymadığını düşündüm..sütüm artınca rahatladık! galiba o arada süt üretimi ve ihtiyacı artan bebek bi uyum süreci yaşıyor. tabi yine de annenin göğüsünün kokusu, tenin tadı, çocuğun ağızında pamukçuk vs gibi problem olup olmadığını kontrol etmek de lazım.bunlar da emerken huzursuzlanmalara neden olabiliyor!
hep bebeklerin ihtiyaçlarını konuşuyoruz da..emziren annelerin d vitamini desteği ne olacak? günde en az 1000 ünite d vitamini ilk 6 ay öneriliyormuş. alan var mı?