2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet kızlar en sahibesi olarak tekrardan hoşgeldikkk diyorum hepimize:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
kürkçü dükkanına dönüş misali:KK1::KK1::KK1:
canlanalım kızlar....:KK76::KK76::KK76:
mertur yaren plnoz simizizmir.......ve ismini sayamadığım diğer teyzoşlar...herkesler buyursun gelsin sohbete:nazar:
gizli gizli topik sahibesine iletmeleri hiç hoş olmamış:KK19: en başta söyleselerdi o zaman:KK20:
amannnn boşverin biz bize yeteriz:13:

Aaa rahatsızmı olmuşlar :) ama onlarda haklı yaa daha öncedden nasıldı orası bilmiyorum ben girmiyordum ama biz gittikten sonra keşmekeşe döndü kim kime dum duma :) kim ne söylüyor belli değildi :) tam zamanında kaçmışım demek :KK66:

kızlar ne oldu ya kaçırmışım istemedilermi bizi orda
ozaman niye davet ettiler bizi
zaten çok hızlı ilerliyordu yetişemiyordum,e okadar vaktimde yokki hepsin okuyayım.burdanmı devam ediyoruz?

benimoğlanda oturmak ve hep gezmek istiyor.
destekle koltukta oturtuyorum.

aman dikkat! esas olayımız şimdi başlıyor! oturma, emekleme, yürüme..güvenliklerini sağlamak giderek zorlaşacak! ben de koltukta tuttuğum zaman yerlere minderler seriyorum,yanından ayrılmamaya çalışıyorum. yerde üstüste serili yorganlardan yaptığım bir alanım var,bazen oraya emzirme yastığının içine oturtuyorum. mutlu mesut olmasından kelli rahat ettiğini düşünüyorum :))) ama bu aralar giderek daha doğrulmak ve dik oturmak istiyor.öyle küçücük oturan bi adam :))) yiyesim geliyor!

bu arada birşey sormak istiyorum.kasım 2012 anneleri grubunda ay_she diye bir arkadaş vardı. önce bebeği ile sonra da eşi ile igili sağlık problemleri olmuştu.onu çok merak ediyorum..son durumu ile ilgili bilgisi olan var mı?

iyi aksamlar anneler ve kuzulari
bizim bugun asimiz vardi.bocugum cok aglamadi asida ama
cok huysuzlandi eve gelince.
surekli kontrol ediyorum atesini.simdilik biseyimiz yok cok sukur.
demir damlasina baslayalim dediler ama ben baslamadim.
sizler kullaniyormusunuz?
Biz kullanıyoruz demir damlasını canım. Sen neden başlamadın?

kızlar benim kız da yatmak istemeyen bebeklerden sürekli kucakta gezmek istiyo. off off bugün çok yordu beni:KK14: bi de bugün emme sorunumuz çıktı almak istemiyo memeyi kıyameti koparıyo. zorla emziriyorum doyunca keyfi yerine geliyo

Merhaba arkadaslar!
Sizi gebeliğimden itibaren takip ediyorum. Sadece okumakla yetiniyordum. Ama baska gruba gideceğiniz ve grubun da eskisi gibi aktif olmayacağı haberine cok üzüldüm! Hamilelik ve annelik sürecimin bi parçası kayboluyor gibi hissettim! Öyle iclendim ki üye olayım da "gitmeyelim bi yere! Burda paylaşmaya devam edelim!" Diyeyim istedim. Neyse ki zaten geri dönüş olmus :KK66: ben de üye olmus bulundum. Artık zaman buldukça girmeye çalışacağım...

cm merhaba
caktırma cnm aslındA BIZ SEN de aktıf olasın dıye dönduk:KK1::KK1:
ama artık uzaktan takıp yok tamamı cnm

ay she ye yazdıklarından takıp edıyorum cnm en son esı bıraz daha ıyıydı onun hıkayesı benı cok uzdu cnm

kızlar benim kız da yatmak istemeyen bebeklerden sürekli kucakta gezmek istiyo. off off bugün çok yordu beni:KK14: bi de bugün emme sorunumuz çıktı almak istemiyo memeyi kıyameti koparıyo. zorla emziriyorum doyunca keyfi yerine geliyo

bızde 3.aydan sonra yasadık cnm su bıkacgundur son buldu o dönemde uyurken yada gezerkn emzırdım cnm

Aaa rahatsızmı olmuşlar :) ama onlarda haklı yaa daha öncedden nasıldı orası bilmiyorum ben girmiyordum ama biz gittikten sonra keşmekeşe döndü kim kime dum duma :) kim ne söylüyor belli değildi :) tam zamanında kaçmışım demek :KK66:

tatlım öncesınde paylaşımlarının azaldıklarından bahsedıyolardı sende bılıyosunkı burda paylaşım yok denılcek kadar azdı benımde aklıma böyle bısey geldı hepsıne sundum fıkrımı hepsı cok guzel karşıladılar
ben ordada gebelıkten berı dönem dönem aktıftım yazıyodum ama burda paylaşım yok dıye arkadaslarım yazarkn ıcım razı olmadı böyle bı cözum buldum
ay aslında en cok sasırdıgım gunler gecmesıne ragmen 2 sayfa olan topiktekı arkadaslar orda costu burdada o sekılde olaydık gıdermıydık hıc

aşk olsun ya sen kasım annesi kurucusun canım benim sen olmazsan sen gidersen asıl burlarda kimsecikler kalmaz ya şöyle söyleyelim kim nerde mutluysa orda yazsın orda paylaşsın mutluluğunu üzüntüsünü ben artık bu topikte kendimi iyi hissediyorum burdan devam etmek istiyorum aralık anneleri o malum yere gittiği için kızgınım birazcık:) yine yeni yeniden aynı topikte devam:)

birlikten kuvvet doğar her fırsatta girmeye çalış hoş geldin sefa getirdin :21::21::21::21:

sago cnm benım elımden gelenı yapıyırum burayı ayakta tutayım dıye bı gun ısyan etcem gırmıcem artık
bakalım ne zman
ben artık gıden kımseye kızmıyorum cnm sadece kendıme kızıyorum verdıgım fazla deger ıcın

songül sen artık oturtuyor musun arası. canıma tak etti artık resmen mücadele ediyoruz o diyor oturcam ben diyorum olmaz:KK1: sanırım kaybedecem bu mücadeleyi dayanamyıp oturtcam yaa

biz bugün aşılarımızı olduk. 65 cm 7600müşüz:))
fena değil. bu ay yememiz çok azdı.. ve çok ağladık...

kızlar oğlum 2 gündür büüü --biüvv --ebüüv diyoo:)))

songül sen artık oturtuyor musun arası. canıma tak etti artık resmen mücadele ediyoruz o diyor oturcam ben diyorum olmaz:KK1: sanırım kaybedecem bu mücadeleyi dayanamyıp oturtcam yaa

cnm bız 3.5 aylıkken basladık dr muzda onay verdı adamımın onunu kesmeyın dedı
sızde kesmeyn cnm yakın yesıl ısıgı

oto koltuğunuz varsa onunla oturt ben öyle yapıyorum canım.

elini tutunca kendini kaldırıyor oturunca pek hoşuna gidiyo:):KK16:

Valla o zaman işe yaradı Songül :) Ay_she için çok sevindim o zaman. inşallah daha daha iyi olurlar!

demir damlasını 4. aydan sonra kullanmak gerek; anne karnında bebeğe geçen demir depoları 4. ayda tükeniyor..zaten çoğu annede kansızlık var! anne sütündeki az olan demir de hızlı büyüme ile birlikte yetersiz hale geliyor. dışardan takviye yapmak lazım!

benim oğlumda da 3-3,5 ay civarı huzursuzluk oldu hafiften..doymadığını düşündüm..sütüm artınca rahatladık! galiba o arada süt üretimi ve ihtiyacı artan bebek bi uyum süreci yaşıyor. tabi yine de annenin göğüsünün kokusu, tenin tadı, çocuğun ağızında pamukçuk vs gibi problem olup olmadığını kontrol etmek de lazım.bunlar da emerken huzursuzlanmalara neden olabiliyor!

hep bebeklerin ihtiyaçlarını konuşuyoruz da..emziren annelerin d vitamini desteği ne olacak? günde en az 1000 ünite d vitamini ilk 6 ay öneriliyormuş. alan var mı?

biz bugün aşılarımızı olduk. 65 cm 7600müşüz:))
fena değil. bu ay yememiz çok azdı.. ve çok ağladık...

kızlar oğlum 2 gündür büüü --biüvv --ebüüv diyoo:)))

cnm gecmış olsun barlas a 2 ay yok asılarımız
huzursuzluk yaptımı cnm

Valla o zaman işe yaradı Songül :) Ay_she için çok sevindim o zaman. inşallah daha daha iyi olurlar!

demir damlasını 4. aydan sonra kullanmak gerek; anne karnında bebeğe geçen demir depoları 4. ayda tükeniyor..zaten çoğu annede kansızlık var! anne sütündeki az olan demir de hızlı büyüme ile birlikte yetersiz hale geliyor. dışardan takviye yapmak lazım!

benim oğlumda da 3-3,5 ay civarı huzursuzluk oldu hafiften..doymadığını düşündüm..sütüm artınca rahatladık! galiba o arada süt üretimi ve ihtiyacı artan bebek bi uyum süreci yaşıyor. tabi yine de annenin göğüsünün kokusu, tenin tadı, çocuğun ağızında pamukçuk vs gibi problem olup olmadığını kontrol etmek de lazım.bunlar da emerken huzursuzlanmalara neden olabiliyor!

hep bebeklerin ihtiyaçlarını konuşuyoruz da..emziren annelerin d vitamini desteği ne olacak? günde en az 1000 ünite d vitamini ilk 6 ay öneriliyormuş. alan var mı?

tatlım ben doğumdan sonra bagırsak duzenım normale donuce kalsıum kullanmaya basladım d vıtamını katkılı olandan gebelıgımdede 5.aydan sonra baslamıştım dr um doğumdan sonrada devam dedı kan surubu ıle ıkısıne malesef kan ılacı kabızlık yaptı makat catlagından dolayı bıraktım cnm sende kullanıyomusun

X