- 12 Mart 2012
- 845
- 11
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.841
HEY KIZLAR YUVAYA DÖNUŞ GERCEKLEŞTI
PAYLAŞIMIN COK OLMASINI ISTERKEN HATA YAPMISIZ
KIMSE SORUSUNA CEVAP BULAMAZ DURUMA GELDI
ESKI SAKIN GUNLERE DEVAM ANLIYACAGINIZ
ORDAKI AKTIVITEYI BURDADA BEKLIYORUZ
KOCAMAN OPULDUNUZ
Merhabalar
Zaten ben de ekim bebeklerinde yabancı hissetmiştim, iyi oldu.
Ama onların rahatsızliklarini gizli gizli dile getirmeleri hiç hoş değil. Açıkça soylemeliydiler.
Neyse benim oglum kucagimdayken hep kendini öne atiyor. Acaba oturmak mı stiyor?
benim oğlumda öyle , kucağında emzirme haricinde yatar pozisyonda tutamıyorum durmuyor =)
ben kucağımdayken oturtuyorum dimdik olmasa da zaten bende destek almış oluyor...yoksa bizim kız asla yatmıyor yatarken bile kendini kaldırıyor...[/B]
ben kucağımdayken oturtuyorum dimdik olmasa da zaten bende destek almış oluyor...yoksa bizim kız asla yatmıyor yatarken bile kendini kaldırıyor...[/B]
Merhabalar
Zaten ben de ekim bebeklerinde yabancı hissetmiştim, iyi oldu.
Ama onların rahatsızliklarini gizli gizli dile getirmeleri hiç hoş değil. Açıkça soylemeliydiler.
Neyse benim oglum kucagimdayken hep kendini öne atiyor. Acaba oturmak mı stiyor?
kasım anneleri yine aynı topikte olmak daha iyi ya ben genelde kasım sonuyum diye aralık anneleri topiğindeydim ama kasım annelerine birden alıştım artık aralık annelerinin bölümüne girmiyorum hoş onlarda malum siteye gittiler ben de sinir oldum girmiyorum artık:s
ay ben de ekım 19 anasıyım ama napım erken doğdu oğlum kovsanızda gıtmem bılesenız
ne ben ne oglum ıstemedık ekım anası olmayı kader aglarını ördu
demek malum sıte her ayın annelerını vurmuss desene
aşk olsun ya sen kasım annesi kurucusun canım benim sen olmazsan sen gidersen asıl burlarda kimsecikler kalmaz ya şöyle söyleyelim kim nerde mutluysa orda yazsın orda paylaşsın mutluluğunu üzüntüsünü ben artık bu topikte kendimi iyi hissediyorum burdan devam etmek istiyorum aralık anneleri o malum yere gittiği için kızgınım birazcık:) yine yeni yeniden aynı topikte devam:)ay ben de ekım 19 anasıyım ama napım erken doğdu oğlum kovsanızda gıtmem bılesenız
ne ben ne oglum ıstemedık ekım anası olmayı kader aglarını ördu
demek malum sıte her ayın annelerını vurmuss desene
Merhaba arkadaslar!
Sizi gebeliğimden itibaren takip ediyorum. Sadece okumakla yetiniyordum. Ama baska gruba gideceğiniz ve grubun da eskisi gibi aktif olmayacağı haberine cok üzüldüm! Hamilelik ve annelik sürecimin bi parçası kayboluyor gibi hissettim! Öyle iclendim ki üye olayım da "gitmeyelim bi yere! Burda paylaşmaya devam edelim!" Diyeyim istedim. Neyse ki zaten geri dönüş olmusben de üye olmus bulundum. Artık zaman buldukça girmeye çalışacağım...
s_tekinozcanan sen çanakkaleliydin değil mi ?
hayır canım ben çanakkalede oturuyorum aslen konyalıyım tayinle vandan geldim geçen yıl biraz karışık:)
aşk olsun ya sen kasım annesi kurucusun canım benim sen olmazsan sen gidersen asıl burlarda kimsecikler kalmaz ya şöyle söyleyelim kim nerde mutluysa orda yazsın orda paylaşsın mutluluğunu üzüntüsünü ben artık bu topikte kendimi iyi hissediyorum burdan devam etmek istiyorum aralık anneleri o malum yere gittiği için kızgınım birazcık:) yine yeni yeniden aynı topikte devam:)
birlikten kuvvet doğar her fırsatta girmeye çalış hoş geldin sefa getirdin