2012 kasım bebekleri büyüyor..

4 ayı dolsun öyle başla Yaren hanımın da dediği üzere başka bir yerde daha tahlil yaptır...demirin fazlasını vücut atıyor...aşırı fazlasını alması çin demir havusunda yüzmesi gerekir miş bebeklerin dün sordum dr arkadaşa
kansızlık nerden tahlil yapıldı canım sağlık ocağı mı ?

haha cnm aynen o şekılde yapsın bencede ama sen yaren hanımın ıcınımı okudun oysakı ben bu soruya henuz cevap vermemıştım kı

Ben yine buraya geldim :) burası azaldı diyorduk ama öbür tarafta çok kalabalık oldu orayı takip edemiyorum.

ben de takip edemiyorum orayı çok kalabalık hızlı ilerliyor. biz yine buradan devam edelim en iyisi:)

kızlaR PAYLAŞIM NERDE BEN ORDA BEN IKI TARAFIDA TAKIP EDERIM NASIL MUTLU OLURSANIZ

AMA MERTUR CNM SEN DIGER TARAFTADA AKTIFSIN BI KAC SAYFA YAZISMISIZ SENINLE DIGER TARAFTA buraya yazdıktan sora
Sanırım sende ıkı tarafı bırden takıp edıceksın
benden kurtuluş yok kızlarrrrrrr

Son düzenleme:

cnm hamıleykende yazmıştın benım o sıtede uyelıgım yok dusunmuyorum
ama muhappet etmek ıstersen buralardayım cnm
senın ufaklık huysuzluga devammı annesı
bu arada asyanın ve dumanoğlunun bebeklerı nasıl cok uzun zamadır görmedım haberın varmı cnm

piştttt cokmu sevııyon benı aklından cıkmıyon bakımmmmm
gercı yaren hanım yazmıssın duygularını bıraz bellı etmıssın ama neyseeeeee

öyle diyoruz olmuyor, böyle diyoruz olmuyor ... sevmekten daha çok beyin mıncıklaması yaşadım o an.çocuk telefon yazı okuma,cevap verme derken beyin en son yorumda takılı kaldı o da neydi ; bir hatırlıyalım ........
'' bilseydim can sıkıntısından çemkirdiğini cevap yazmazdım '' ben orada biraz durmuşum acaba yanlış bir ifade mi kullandım diye
nessseeee öyle işte

hımm bayagı gerıde kalmısınnn

ben hava aldırmayanı kullanıyorum sürekli temiz tutsamda onda biriken sütü kullanasım gelmiyor içime sinmiyor =)

çok uzun sürede birikmiyorsa sorun yok. ama biriken sütü bebeğine vermesen de atma, gramı altın gibi bir şey anne sütünün. birken sütü al yüzüne sür. içinde o kadar vitamin mineral var ki, dünyanın en iyi yüz kremi onun yaptığını yapamaz :)

evet mantıklı aslında =)

beni niya ağıza veriyon nalmadım songül o durumu site adı vermmk için yapmışş..songülü bizi tanımadınmı şunca zamn..bu atr neyin tarıo hiç anlamdım doğrususu nilüü..
hee eski topik konuusnda hatrlarsan kavgayıda sen çıkrmıştın liste yüzünden..ben size destek amaçlı açmıştım onla bu çok farklı.
heee benim dediimide çemkierme olark alıglama ama heee

HEY KIZLAR YUVAYA DÖNUŞ GERCEKLEŞTI
PAYLAŞIMIN COK OLMASINI ISTERKEN HATA YAPMISIZ
KIMSE SORUSUNA CEVAP BULAMAZ DURUMA GELDI
ESKI SAKIN GUNLERE DEVAM ANLIYACAGINIZ
ORDAKI AKTIVITEYI BURDADA BEKLIYORUZ
KOCAMAN OPULDUNUZ

bugün oğlum hiç uyumadı :s sabahtan beri iki defa 5 er dk uyudu o kadar

canım o kadarcık mı perişan olmuştur. uyumayıp napıyor huzurmu bari, yoksa sürekli uyutulmak mı istiyor.

kızlar bende bu tarafa geldim burdan yazıcam. ekim annelerinde karışıklık oluyormuş. burdan devam edelim. ben hergün yazıcam ama herkes yazsın okuyup geçmeyelim. birbirimize yardımcı olalım

kucakta durmak istiyor , sıkılıyor oda oda dolaşıyoruz bunlarda kesmiyor , emmek istiyor.
iki çekip bırakıyor bu sefer süt dolmuyor , olan süt beklemediği için yağlanmıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…