- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 38
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.821
sen 30 kasımlı oğlundan dönmeyi bekliyorsun benimkisi 12 kasım hala dönmedi =)
benimkide 6 kasım hiç dönesi yok :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen 30 kasımlı oğlundan dönmeyi bekliyorsun benimkisi 12 kasım hala dönmedi =)
Canım benim oğlum 14 kasımlı daha bugün ilk defa yüz üstüyken sırt üstü döndü30kasım doğumluyuz bu tarihlerde bebekleri dönen varmı?biDe vi hareket yok tembel
ayy sorma yaren doguramadım dıe yakınıodum yaa aslnda ıyı gunlerımmış kaşınmışım ben canım yaa:)) bnm kız cok fena sagolsun ne dıcem sen nıe gelmıon bakım o malum sıteye :))) ben senle konuşmaktan cok hoşlanıodum bacımm
hee ıı yaptın deryacımm ya ne dıcem bnm kızda kansızlk cıktı dr 4 ayı dolmadan kan ılacı verdı ama bı yan etkısı olurmu acaba yaa yarencım sende bılırsın ıkınzde benden tecrubelısınz cevaplarınızı beklıorum ısmı maltofer kutu ıcınde kucuk kucuk şişeler var saglk ocagı hangısını verıo ?
4 ayı dolsun öyle başla Yaren hanımın da dediği üzere başka bir yerde daha tahlil yaptır...demirin fazlasını vücut atıyor...aşırı fazlasını alması çin demir havusunda yüzmesi gerekir miş bebeklerin dün sordum dr arkadaşa kansızlık nerden tahlil yapıldı canım sağlık ocağı mı ?
Ben yine buraya geldim :) burası azaldı diyorduk ama öbür tarafta çok kalabalık oldu orayı takip edemiyorum.
ben de takip edemiyorum orayı çok kalabalık hızlı ilerliyor. biz yine buradan devam edelim en iyisi:)
bencede bizim için burası daha iyi çünkü bizim bebeklerimiz birbirine yakın gelişimleri paralel birbirimize daha çok yardımcı olabiliriz ,
tamam onlar tecrübeliler ama bir ay iki ay büyük olanlar var bizimkilerden biz birbirimize anlık durumları için yardımcı olabilecekken onlarınki yüzeysel kalır şimdi benim oğlumdan bir ay küçük biriyle konuşurken yüzeysel tavsiyelerde bulunabiliyorum ...
haha cnm aynen o şekılde yapsın bencede ama sen yaren hanımın ıcınımı okudun oysakı ben bu soruya henuz cevap vermemıştım kı
ayy sorma yaren doguramadım dıe yakınıodum yaa aslnda ıyı gunlerımmış kaşınmışım ben canım yaa:)) bnm kız cok fena sagolsun ne dıcem sen nıe gelmıon bakım o malum sıteye :))) ben senle konuşmaktan cok hoşlanıodum bacımm
hee ıı yaptın deryacımm ya ne dıcem bnm kızda kansızlk cıktı dr 4 ayı dolmadan kan ılacı verdı ama bı yan etkısı olurmu acaba yaa yarencım sende bılırsın ıkınzde benden tecrubelısınz cevaplarınızı beklıorum ısmı maltofer kutu ıcınde kucuk kucuk şişeler var saglk ocagı hangısını verıo ?
mertur demiş onun üstüne en son senin yorumu okuyunca aklımda sen kalmışsın
piştttt cokmu sevııyon benı aklından cıkmıyon bakımmmmm
gercı yaren hanım yazmıssın duygularını bıraz bellı etmıssın ama neyseeeeee
öyle diyoruz olmuyor, böyle diyoruz olmuyor ... sevmekten daha çok beyin mıncıklaması yaşadım o an.çocuk telefon yazı okuma,cevap verme derken beyin en son yorumda takılı kaldı o da neydi ; bir hatırlıyalım ........
'' bilseydim can sıkıntısından çemkirdiğini cevap yazmazdım '' ben orada biraz durmuşum acaba yanlış bir ifade mi kullandım diye nessseeee öyle işte
hımm bayagı gerıde kalmısınnn
Hiç ilerlememekten iyidir
ben hava aldırmayanı kullanıyorum sürekli temiz tutsamda onda biriken sütü kullanasım gelmiyor içime sinmiyor =)
çok uzun sürede birikmiyorsa sorun yok. ama biriken sütü bebeğine vermesen de atma, gramı altın gibi bir şey anne sütünün. birken sütü al yüzüne sür. içinde o kadar vitamin mineral var ki, dünyanın en iyi yüz kremi onun yaptığını yapamaz :)
nerelere gittiniz bakim dun
niye oyle diyin kiz hatirlarsan bir zamanlar seyda ayri topik accak diye bi cok kisi trip yapti,,sonra herkes anladi... burdada herkes her topige yaziyo kimse hicbiyere yazmasin sadece burada kalsin ozaman olurmu oye sey.... ben mesela orayada yaziyorum burayada...bebek firsat biraktikca bakiyorum sallarken falann
seyda olayini bende hatirliyorum zaten bende desteklemistim onu ornek vermek icin soyledim ,,
orayada burayada yazilabilir,
facebookdakine bende yazdigim icin cevap yazma geregi duydum kendimde
senin sadece ozellikle malum site dedigin icin yazmak istedim,
buradada herkes istedigi yere yaziyor bunun konusulmasi bile sacma,
bugün oğlum hiç uyumadı :s sabahtan beri iki defa 5 er dk uyudu o kadar
canım o kadarcık mı perişan olmuştur. uyumayıp napıyor huzurmu bari, yoksa sürekli uyutulmak mı istiyor.
kızlar bende bu tarafa geldim burdan yazıcam. ekim annelerinde karışıklık oluyormuş. burdan devam edelim. ben hergün yazıcam ama herkes yazsın okuyup geçmeyelim. birbirimize yardımcı olalım