-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.581
kızlar cumartesı kızımın burnu akmaya başladı hafıf öksuruk
dun gecede arasın burnu akmaya başladı 1 2 keree öksurdu bu nasıl kısır döngu anlamdım acaba bugun hemen gıtmelımıyım 1 gun sure vermelımıyım
illa ki hasta olacaklar bağışıklıkları gelişmeli ateş yapmadığı sürece endişe etme yarın doktora götür
dun gecede arasın burnu akmaya başladı 1 2 keree öksurdu bu nasıl kısır döngu anlamdım acaba bugun hemen gıtmelımıyım 1 gun sure vermelımıyım
senin kızına aras tan daha fazla ihtimam göstermen lazım yaren , kızın sosyal hayatın içerisinde olduğundan hastalanma ihtimali aras tan daha fazla . o hastalanınca size bulaştırması kaçınılmaz . kızına ıhlamur , adaçayı fln içir . ballı tarçın karabiber karışımı yedir hiç bişeyi kalmaz . arası da kendi haline bırak =) inşallah ablanız bulaştırmaz ona da
Aynı durumdayız maalesef:-( büyük oglum hasta. Boğaz enfeksiyonu var. Cok korkuyorum küçüge de geçer diye. Burnu akiyorsa sadece aspiratorle cek. Serum fizyolojik kullan öncesinde. Ateş yoksa korkma canim.
illa ki hasta olacaklar bağışıklıkları gelişmeli ateş yapmadığı sürece endişe etme yarın doktora götür
bebekleri hasta olan annelere acil şifalar diliyorum gerçekten çok zor biz durum.
kızlar biz 4 ayı doldurduğumuz ve mama yediğimiz için ek gıdaya başladık. doktorumuzun verdiği menü;
sabah, meyve püresi (elma, armut, muz, şeftali, kuru kayısı)
öğlen, sebze çorbası (havuç,patates, bal kabağı, brokoli ve tahıl) çiğden bir tatlı k. zeytin yağı
gece, su ve pirinç unu ile muhallabi yapıyorum ve içine bir tatlı k. pekmez ile devam maması ilave ediyorum.
ateşide 38 i geçmedikçe doktora götürmemeli aslında , hastanelerde pek tekin yerler değil ateş için gider şu sıralar bulaşıcı hastalıklardan kızamık hortlamış durumda onu kaptırır geri getirirsin.
dün gece oğlum ateşlendi 37.5 fln oldu ateşi çok huzursuzlandı , ateşten diye düşünüyorum çok ağladı , bende yarım ölçek calpol verdim rahat uyudu ....
cnm aras bronşıt oldugunda hıc atesı yoktu ondan ateş olmasada korkmalı
aras alerjık oldugundan grıp hemen bronsıte cevırebılırmış aksam basladı ama ysarın göturcem nasıpse
tatlım marka vermıyorum ama aldıgım bozanın arkasında anne sutunu arttırır yazıyodu
ateşide 38 i geçmedikçe doktora götürmemeli aslında , hastanelerde pek tekin yerler değil ateş için gider şu sıralar bulaşıcı hastalıklardan kızamık hortlamış durumda onu kaptırır geri getirirsin.
dün gece oğlum ateşlendi 37.5 fln oldu ateşi çok huzursuzlandı , ateşten diye düşünüyorum çok ağladı , bende yarım ölçek calpol verdim rahat uyudu ....
bizdede aynı durum oldu sağ taraf olmuş sol iyiydi hangi antibiyotiği kullanmıştın tatlımcnmmmm aras bronşıt baslangıcı oldugunda hıc atesı olmadı nasıl seydır anlamadım o yuzden daha cok korkuyorum aynı bu sekıldeydı belırtıler
yarın ıcın dr muzdan randavu aldık göturcez ınsalla
canım benim oğlanda öyle hemen götürdüm dr ilaç vermedi ciğerlerine inmemeiş diye ama inebilir demişti iki gün sonra bronşiyolit oldu tekrar gittik 1 hafta hasta yattı olacaksa oluyomuş
doğru hastaneye göre değişiyo bebeğimi hiç yıkamadılar çocuk bezi de vermediler karatas hastanesinde doğum yaptım böyle eksikleri olsa da çok güzel bir doğum yaptırdılardoğum şekline ve doğum yaptığın hastaneye göre hepsi değişiyor bence .
ben normal doğum yaptım pijama benim için daha uygun oldu hasta bezinin durması açısından ,
bebeğime iki takım kıyafet koymuştum doğduğu gün yıkayıp hastane çıkışını giydirdiler , ertesi gün oğlumu yıkayıp yeni kıyafet giydirdiler .
bebek bezi yanıma hiç almamıştım , hastane verdi .
İyi akşamlar, evet öyle oldu. facedede bir gurup varya orada konuları bulmak daha kolay oluyor ee vakitlerde kısıtlı olunca buraya pek uğrayamıyorlar arkadaşla sanırım. Ben burayıda orayıda takip ediyorum. Face de üyeliğin yok mu ? Orayada bak istersen.günaydın plnoz benim gibi sende düzenli takip edenlerdensin ama bir gelişme yok =) terkedilmiş gibi oldu burası...
Geçmiş olsun canım. Bişeyi çıkmaz inşallah.cnm aras bronşıt oldugunda hıc atesı yoktu ondan ateş olmasada korkmalı
aras alerjık oldugundan grıp hemen bronsıte cevırebılırmış aksam basladı ama ysarın göturcem nasıpse
İyi akşamlar, evet öyle oldu. facedede bir gurup varya orada konuları bulmak daha kolay oluyor ee vakitlerde kısıtlı olunca buraya pek uğrayamıyorlar arkadaşla sanırım. Ben burayıda orayıda takip ediyorum. Face de üyeliğin yok mu ? Orayada bak istersen.
Kasım anneleri 2012 diye arat canım.Bulamadım ben ne olara geçiyor plnoz?
Kasım anneleri 2012 diye arat canım.