2012 kasım bebekleri büyüyor..

oyun halısı alan kullanan arkadaşlarım nasıl memnunmusunuz bebeklerınız sevdımı ıyıkı almısız dedınızmı yoksa bebışlerınız zaman gecırmekten hoşlanmıyomu eşşim almak ıstıyo ama aras 4 ayı bıtırdı gecmı kaldık acaba artık yerde yuzustu ffalan dönuyo oyalanıyo fıkır verırsenınz sevınırım kızlar

bende gıydırıyorum cnm ev sıcak oluyo faakat bızım yatak odamız kombıye cok uzak ve olabıldıgınce serın oluyo odamız kafam rahat yatıyorum en azından

Eki Görüntüle 640802

En güzeli üstünü acsada tulum yeterli ısıyı sağlıyor hem erkek cocuklarında cok sıcağı sevmiyor bizimki hemen isilik oluyor.bebişin cok tatlı masallah

Son düzenleme:

Benimki oldukça sevdi koyuyorum eller ayaklar durmuyor oyuncakları yakalayacağım diye iyi egzersiz yapıyor :))

Tiny love gym tekmele ve oyna :)müzikli falan bi cok ödül almış görsel algı ses ve kavrama üzerine oldukça iyi tavsiye ederim

tesekkur ederım cnm ben bı urunu ınceleyım
arasta muzıkten cok hoşlanıyo bebege muzık dınletmek beyın aktıvıtesını arttırıyomuş hem bebışımızın hemde bızım ıcın oyalanmasıda ıyı olucaktır aslında

çok sağol canım 2 bardak içiyordum 4 e çıkarayım

evet herşey moralmiş ya.ayy bende neyi sağacam azıcık var zaten

boza tarçın havuç bunları denememiştim

maltana yeni aldım migrostan zaten.kuru dut denemedim

kabak tatlısını tavsiye ederim.

sağol canım deneyeyim

tatlım marka vermıyorum ama aldıgım bozanın arkasında anne sutunu arttırır yazıyodu

Evet klasik müzik çalıyor Mozart'ın :) ben koyuyorum sonra islerimi rahat hallediyorum ağlamıyor durmamazlık yapmıyor

ben 6 kasımda doğum yaptım bebeğim için iki takım aldım ama 1 tane yetti çocuk bezi biraz fazla alabilirsin ben yanıma 10 tane aldım zor yetti kendime hem gecelik aldım ama geceliğimi daha rahat kullandım

Benim oğlum oynuyor, oyuncakları tutup çekeliyor. Birkaç gündür yüz üstü yatırıyorum yorulana kadar, aynaya ve zemindeki renklere takılıyor :) bence geç kalmamışsındır. Sadece tepesinde değil zeminindede oyalanacağı çok şey var.

bugun hava süperdi ben oğlusum ve minik kızımla tek basıma dolasmaya cıktık babamz olmadan cesaret edip hiç çıkmamıstk bugun bi ilki yasadık 1saat gezdik kızım bebek arabasında uyudu azcık yatar pozisyondan oturura aldım etrafa bakınıyordu saskın tavuk gibi ama güneşi hiç sevmedi oglumda böle idi günes gelince gözlerini kapar aglardı nese yıkadık şimdş uyuyo bizden bukadar

ben 6 kasımda doğum yaptım bebeğim için iki takım aldım ama 1 tane yetti çocuk bezi biraz fazla alabilirsin ben yanıma 10 tane aldım zor yetti kendime hem gecelik aldım ama geceliğimi daha rahat kullandım

doğum şekline ve doğum yaptığın hastaneye göre hepsi değişiyor bence .
ben normal doğum yaptım pijama benim için daha uygun oldu hasta bezinin durması açısından ,
bebeğime iki takım kıyafet koymuştum doğduğu gün yıkayıp hastane çıkışını giydirdiler , ertesi gün oğlumu yıkayıp yeni kıyafet giydirdiler .
bebek bezi yanıma hiç almamıştım , hastane verdi .

günaydın plnoz benim gibi sende düzenli takip edenlerdensin ama bir gelişme yok =) terkedilmiş gibi oldu burası...

merhabalar kizlar nasilsiniz kizimi doktora goturduk bugun faranjit olmus dr peditus ve calpol yazdi sizce ne kadar sure kullanmaliym daha once dr sadece iki gun kullan demisti ama bu defa bisi demedi

merhabalar kizlar nasilsiniz kizimi doktora goturduk bugun faranjit olmus dr peditus ve calpol yazdi sizce ne kadar sure kullanmaliym daha once dr sadece iki gun kullan demisti ama bu defa bisi demedi

tatlım gecmış olsun 5 gun surelı kullanılması gerekıyo dıye bılıyorum cnm

kızlar cumartesı kızımın burnu akmaya başladı hafıf öksuruk
dun gecede arasın burnu akmaya başladı 1 2 keree öksurdu bu nasıl kısır döngu anlamdım acaba bugun hemen gıtmelımıyım 1 gun sure vermelımıyım

illa ki hasta olacaklar bağışıklıkları gelişmeli ateş yapmadığı sürece endişe etme yarın doktora götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…