2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese slmlar masallah hızınıza yetişemiyoruz bizim oğluş çok yaramaz gece mesailerine kalıyoruz hep hiç uyku düzeni yok gaz sancıları var sabah rezene verdim bi kasık kendimde içtim bu gunde elma yagı aldım bakalımm inş. bebeişlerimizin hepsi iyidir okuyamadım gecmişi

herkese slmlar masallah hızınıza yetişemiyoruz bizim oğluş çok yaramaz gece mesailerine kalıyoruz hep hiç uyku düzeni yok gaz sancıları var sabah rezene verdim bi kasık kendimde içtim bu gunde elma yagı aldım bakalımm inş. bebeişlerimizin hepsi iyidir okuyamadım gecmişi

cnm rabbım kolaylık versın cok zor olsa gerek cnm rezeneyı bı cay bardagı bebegıne verebılırmıssın dr öle dedı

mama veren arkadaşlar bebeğim 22 günlük mama hazırlarken 2 ölçek yapıyorum çokmu günde 2-3 kez veriyorum 120-180 ml ölçeği 1-1,5 vermemmi gerekiyordu acaba:26::26::26:

cnm bak bı arkadaşta dr kontrolunde verıyo önce emzırıyo sonraa 2 ölçek ama önce meme
cayın fayda ettını bebgın mama mıktarını azaltmasıyla anlarsın

Merhaba arkadaşlar bizde sarılıktan muzdaripiz kızım o rh- benim a+ olmamdan dolayı sarılıgı atlatamadık 3 kez sarılıktan yattık geçen hafta yatmıştık çıkalı 3 gün olmuşken kontrelde yine 20 lerde çıkınca tekrar bi 3 gün yatmak zorunda kaldık dün 12 ile taburcu olduk 3 gün yogun fototerapi aldık ama hala çok düşmüş degil artı hapa başladık günde 2 kere kullandıgımız sadece yeşil reçeteyle yazılan bir ilacı kullanıyoruz doktorumuz 40 ından sonra veriliyo demişti ama bizim sürekli yükseldiği ve tekrarladıgı için ilacın etkili olacagını söyledi hemen etki göstermezmiş inşallah bir an önce geçer çok zor bir süreç sürekli hastanede kalmaktan üzüntüden sürekli minicik kuzumdan elinden kalmalarına dayanamadıgımdan agzım yüzüm uçukladı moral 0 halimize şükrediyorum 5 sene öncesi olsaymış 2 kez kanımız degişmek zorunda kalırmış dua ediyorum ilacın etkili olup bir an önce hastalıktan kurtulmak için yoruldum artık hastane sürecinden bi oglum var kuzum kaynanada kaldı sürekli biz hastanedeyken beni annemden ayırmayın deyip geceleri kalkıp oturuyomuş aglayıp hangi kuzuma üzülücem şaşıdım bugun evdeyiz pazartesi kontrele gitmeye korkuyorum inanın tekrar yükselicel yatıcaz diye zor zor çok zor arkadaşlar allah cümlemizin çocuklarına saglık sıhat versin...

canım şekerli su karacigere zararlıymış luminalette diye bi ilaç kullanıyoruz şuan doktoruna bi sor istersen
ahh canım benim çook geçmiş olsun çook.... bizde yaşadık bilirim nasıl stres. bizimki de kan uyuşmazlığına bağlı sarılıktı atlattık. her iki saatte emzirdik. uyanmadı inan ayaklarına vura vura uyandırdım.baygın gibi uyurdu hep. en son 8 e düştü bizim artık geçiyor. inşallah rabbim en kısa zamanda size de şifanızı versin.
sana da sabırlar diliyorum.
bu luminaletteni biliyorum bebeklerde kullanıyor. ama benim epilepsi hastası köpeğime de veterineri onu verdi. sarılık için de kullanıldığını bilmiyordum.

canım mesaj kutunu boşalt özel mesaj atamıyorum...
boşalttım canım msj kutumu.

cnm zor urec gecırıyosunuz cok cok gecmış olsun

çok sagol canım ya inşallah hayırlısıyla iyi oluruz sizinde tahlililin temiz çıktıgına sevindim benim kuzuda ilk başlarda yapıyodu araştırdım ilk sütle son süt karıştıgında oluyomuş doktora söledim önemli olmadıgını olabilecegini söyledi

Kızlar artık çıildırma noktasına geldim ya sütüm olmuo oğlum emmek istio yada sütüm oluo oğlum emmiyo
Artık zaten oğlum memeyide istemio resmen itio
Süt olsun die yemediğim içmediğim kalmadı hala hamile gibiyim hiç kilo gitmedi
Artık sıkıldım ya gercekten bıktım walla
Mamayıda maksimumda içio doymuo bi turlu
Cıldırcam artık:KK14:

:nazar:dün bir aylık olduk
aşımız vardı hepatit b
çok ağladık bakalım 2 aylık olan aşı da ne yapacağız:KK43::KK43:

Son düzenleme:
:nazar:dün bir aylık olduk
aşımız vardı hepatit b
çok ağladık bakalım 2 aylık olan aşı da ne yapacağız:KK43::KK43:

bizde dün 1 aylık olduk aşımızıda olduk kalça ultrasonumuzuda çektirdik yalnız normalde gece 12 de uyuyan oğluş dün gece 3 e kadar huzursuzlandı aşı bişey yapmaz demişti doktorumuz ama anlamadım neden böyle oldu:KK43:

canım ben
Weewell WHC730 Soğuk Buhar Üfleyici
bunu kullanıyorum araştır bi istersen gayet memnunum devamlı çalışıyor bir sorun yaşamadık
benimde burun tıkanıklığım çok olurdu bunu kullandığımızdan beri pek olmuyor
aldım canım bende çok teşekkür ederim .bebeklerde de çok olur burun tıkanıklığı bakalım inşallahhepimize iyi gelir.

bizde dün 1 aylık olduk aşımızıda olduk kalça ultrasonumuzuda çektirdik yalnız normalde gece 12 de uyuyan oğluş dün gece 3 e kadar huzursuzlandı aşı bişey yapmaz demişti doktorumuz ama anlamadım neden böyle oldu:KK43:

evet dün biz de hiç uyumadık şimdi yattı bakalım ne zaman uyanacak

evet dün biz de hiç uyumadık şimdi yattı bakalım ne zaman uyanacak

cnm bebışler stresı anlıyo mesela bızım bıdık cok uycuku dalmakta zorluk ceksede uyudummu tam uyuyo
ama ben ne zman strese gırsem onunda uyku duzenı bozuluyo mesela dun dedım kı aras daldımmı guzel temızlık yaparım
ay o uyuyan cocuk bı uykuya dalamadı arada ne yaptıysam o akşam oldu temızlık modundan cıktım bızım paşa mışıl mışıl daldı uykuya

Kızlar artık çıildırma noktasına geldim ya sütüm olmuo oğlum emmek istio yada sütüm oluo oğlum emmiyo

tatlım o doymamak degıl aslında kendılerı nı oyalamayı bılmedıklerı ıcın tek bıldıklerı beslenmek emmek onu yapıyolar
aras uyuyoken 2 saatte bır emıyo ortalama ama uyanıksa eger hep memede olmak ıstıyo doymak bılmıyo
sonra tabı emıyo emıyo fazla olunca cıkarıyo bu sefer mıde boşalıyo hadıııı yenıden emıyo
bu ara emzıge alıştıda az bışı oyalıyo kendını paşam

süt için humana still tea ve kuru incir hm ye hemde kaynatıp iç. bunları 1 hafta yap. be bir pompa al göğsünde süt gelmesede yarımsaat sağ. her 3 saatte bir.
ben sağmaya başladım ilk gün yarım saat boyunca otomatik makineyle sağmama rağmen 1 çay kaşığı geldi. 3 saat sonra bir tatlı kaşığı bir 3 saat sonra onun iki katı... derken ertesi gün yarım biberon. ve 3. gün artık 1 biberon artı oğlumu emziriyordum. sağmak süt kanallarını genişletiyor sütün gelmesini sağlıyor. mutlaka dene canım.
kilo olarak takma 9 ayda yavaş yavaş vericez. 13 kilom gitti 10 kilo üstümde hala...

süt için humana still tea ve kuru incir hm ye hemde kaynatıp iç. bunları 1 hafta yap. be bir pompa al göğsünde süt gelmesede yarımsaat sağ. her 3 saatte bir.
ben sağmaya başladım ilk gün yarım saat boyunca otomatik makineyle sağmama rağmen 1 çay kaşığı geldi. 3 saat sonra bir tatlı kaşığı bir 3 saat sonra onun iki katı... derken ertesi gün yarım biberon. ve 3. gün artık 1 biberon artı oğlumu emziriyordum. sağmak süt kanallarını genişletiyor sütün gelmesini sağlıyor. mutlaka dene canım.
kilo olarak takma 9 ayda yavaş yavaş vericez. 13 kilom gitti 10 kilo üstümde hala...

hay maşallah canım ya daha ben 8 kilo verebildim ama napayım ya gitmeyince gitmeyi maşallah sütün iyi geliyomuş o sagma makinalarından hastanede gına geldi nefret ediyorum sagma işleminden ilk gün şakır şakır gelen süt 2, gün sadece 5 cl gelmişti ne kötüydü ya rabbim ya yeme içmede etkilidir ama bence tamamen moral süt için üzüntü ve strese gelmiyo hiç bide o humana çayı çok güzel arttırıyo

kızlar mrb nasılsınız okuyorum hep ama bi türlü fırsat olupta yazamadım zor dönemdeyiz gaz sancısı mahvediyor bizi abimizde böyleydi onurda çıkardığı halde rahatlamıyor çocuğum sürekli ıkınmayla geçiyor ağlıyor uyku yok damlalar masajlar çaylar fayda etmiyor emrenin ki 6 ay sürmüştü korkuyorum buda öyle sürecek diye kızlar bide bişey sorcam size bugün benim vajen bölgeme bıçak saplanır gibi ara ara ağrı giriyor bu şekilde olan var mı korktum biran hayır sezeryan oldum orayla alakalı bişeyde olmadı tedirgin oldum kanamam yok denecek kadar az kanamada değil leke varsa yaşayan içimi rahatlatsın :)))

hay maşallah canım ya daha ben 8 kilo verebildim ama napayım ya gitmeyince gitmeyi maşallah sütün iyi geliyomuş o sagma makinalarından hastanede gına geldi nefret ediyorum sagma işleminden ilk gün şakır şakır gelen süt 2, gün sadece 5 cl gelmişti ne kötüydü ya rabbim ya yeme içmede etkilidir ama bence tamamen moral süt için üzüntü ve strese gelmiyo hiç bide o humana çayı çok güzel arttırıyo

sen benden daha az kilo almışsındır ondandır.
ben erken doğumu önleyici çok ilaç kullandım o yüzdende çok şiştim.o yüzden hızlı gitti. ama gersi çok yavaş gidecek belli...

hastanede sağım stresli oluyor ama napıcaksın... hele benim ilk bebek olduğu için meme uçlarım acırdı ağlaya ağlaya hoplaya zıplaya sağardım.
bol su içmek şart. ve stres sıfır olacak.. morallerin yüksek olması lazım.

sen benden daha az kilo almışsındır ondandır.
ben erken doğumu önleyici çok ilaç kullandım o yüzdende çok şiştim.o yüzden hızlı gitti. ama gersi çok yavaş gidecek belli...

hastanede sağım stresli oluyor ama napıcaksın... hele benim ilk bebek olduğu için meme uçlarım acırdı ağlaya ağlaya hoplaya zıplaya sağardım.
bol su içmek şart. ve stres sıfır olacak.. morallerin yüksek olması lazım.

15 kilo aldım canım ya geçen seneki hamilelikten olaylardan aldıgım kilolar gitmeden hamile kalınca üst üste bindi 85 kiloyum amanın inşallah gidicek ogluşta gitmişti akapunkturla bundada devam doktoruma dogumdan önce denk geldik doktor gel beklerim gene diyo napalım başka türlü gitmiyo 70 e düşsem yetiyo artık 2 ayda aku sagolsun işe yarıyo ama işte emzirme döneminde sıkıntı sütün azalmasına neden olabiliyomuş maşallah bu arada gayet iyi görünüyosun canım

15 kilo aldım canım ya geçen seneki hamilelikten olaylardan aldıgım kilolar gitmeden hamile kalınca üst üste bindi 85 kiloyum amanın inşallah gidicek ogluşta gitmişti akapunkturla bundada devam doktoruma dogumdan önce denk geldik doktor gel beklerim gene diyo napalım başka türlü gitmiyo 70 e düşsem yetiyo artık 2 ayda aku sagolsun işe yarıyo ama işte emzirme döneminde sıkıntı sütün azalmasına neden olabiliyomuş maşallah bu arada gayet iyi görünüyosun canım

sağol canım:)
49la hamile kaldım. 72yle doğurdum. şimdi 59 oldum :)

akupunturda iyimiş ya bende alırım olmazsa :)))

kuzular sağlıklı olsunda kilolar gider.

Yeni topiğimiz burası sanırım :)

Herkesin bebeği hayırlı olsun inşallah.

27 Kasım sabah 11 buçukta kızımız dünyaya geldi, şimdi 4 günlüğüz, Allah herkesin bebeğini annesine babasına bağışlasın, nazarlrdan korusun Rabbim.

Yeni topiğimiz burası sanırım :)

Herkesin bebeği hayırlı olsun inşallah.

27 Kasım sabah 11 buçukta kızımız dünyaya geldi, şimdi 4 günlüğüz, Allah herkesin bebeğini annesine babasına bağışlasın, nazarlrdan korusun Rabbim.

cnmmm hoşgeldın topiğimize ay bızımkı oldu 44 gunluk resmen 40 gun var arada
eee nasıl gıdıyo duzenı nasıl

X