buara kafamda sütten başka bişey yok oğluşum doymuyor büyük ihtimal eme eme memelerim parçlanacak artık zaten biz doğduğu gün başladık mamaya benim moralim ogün bitti gitti yok meme ucum yokmuş memelerim küçükmüş uğraşmadılar hiç dayadılar mamayı çok korkuttu etrafımda mamayı almış emmez diye ama inanın kendi ağrılarımı unutup hep onunla ilgilendim emmesi için ve çok şükür bebeğim beni istiyor hep emmek istiyor meme ucumda göğüslerimde gayet iyi durumda bence maşallah
annem kızım ilk doğumun daha büyür göğüslerin hem ne göğüsler var küçücük ama içi dolu sen üzülme meme ucuda bebek emdikçe çıkar dedi dediği gibi şimdi iyiyiz amaaaaaaaaaaaaaa sütüm çok yok farkındayım... oğlum 10 dakkada bir ıngaaaaa
tabi uykusuzluktan zombi gibi dolaşır oldum gece dayanamayıp mamayı veriyorum 60 ml. yani 2 ölçek veriyorum bir seferde 11-12 gibi veriyorum birde sabaha karşı5-6 pek belli olmuyor birdaha veriyorum önceden hemen mamayı alırken uyurdu şimdi bana bağımlı gibi oldu mamayı alsa bile göğsüme alıcam biraz emecek ve göğsümde uyuycak sonra 1-2 saat rahat ediyorum sizce bu anlattıklarım normal şeyler mi nette okuyorum her annenin sütü bebeğine yeter diyorlar ben boşuna mı mama veriyorum ama göğüslerimde dinlensin artık biraz dimi