2012 kasım bebekleri büyüyor..

yarenn bu arada beysaldan haberin varmı ne yapıyormuş bebeişle iyilermiymiş

bugun mesajlaştık tatlım topuk kanında bı degerı yuksektı enıden tahlıl yapıldı cok sukur ıyı cıkmış
aa bu arada erdem de 500 gr almış 1 ayda dr gayet ıyı demış bak sende takılma cnm demekkı normal

oh maşalla cnm benım :nazar:
sutun bolmuş mesela bende anlamıyorum ben resmen gögus pedı bıtırmedım bıle bı kutu kızımda akardı ama ne hıkmetse tek anne sutu ıle beslenıyo co guzel kg aldı 42 gunde bende endışelendım akmıyo falan dıye
cnm ınşalla haftaya kg nız guzel cıkar
ay ınşalla abşamınkı gıbı uzun surmez pıstı totolar

ayenn öle cnm valla cnm güldürdün beni:KK1:
b,zde günlerden beri ilk kez bir akşamı ağlamadan geçirdik ya...
40mız geldi ondan mı acaba
inşallah böyle devam ederiz:KK1:
senin bebş napıyor cnm

Son düzenleme:
ayenn öle cnm valla cnm güldürdün beni:KK1:
b,zde günlerden beri ilk kez bir akşamı ağlamadan geçirdik ya...
40mız geldi ondan mı acaba
inşallah böyle devam ederiz:KK1:
senin bebş napıyor cnm

cnm sana bışey dıyıımmı benım kızım 40 gun benı cok yormuştu
ah 40 gunluk bı oldu sıhırlı degnek degdı sankı cnm okadar duzenlı uslu bı bebk oldukı belkı senınde öyle olmuştur cnm
ınşalla
aras bey ıyı cnm ya maşalla dıyım kendı kendıme nazar degdırcem sonunda:nazar::nazar:
yanı ablasından cok farklı sakın uykucu gazsız hıc bızı uzmuyo bol bol sevmeye vakıt kalıyo
paşamı öle bebk özlemışızkı cnm mısler gıbı koklayıp duryoruz

bizde sab simplex kullanıyoruz ,oda olmasa ne yaparız bilmem. çok güzl çıkartıyor ama sürekli emdiği için sürekli gaz var. sen iki tanemi gaz ilacı kullanıyorsun canım.günde kaç kere. seninkide kolikmi canım kolik bebekleri günün hep aynı saattinde sancı tutarmış, vallaha ne bileyim canım vermeyincede huysuzlanıyor vermemek mümkün değilki. her gün huyu değişiklik gösteriyor bazen çok iyi emip yatıyor. birde anlamadığım bazı doktorlar annenin yediklerine dikkat etmesi lazım bebeğe geçer gaz olur diyor bazı doktorlar ise öyle bir şey yok diyor anlayamadım gitti.hangisi doğru.

bu arada hava nemlendirme cihazı alıcam aranızda kullanan varmı, malum kış ayı burun tıkanıklığı ve solunum yolları rahatsızlıklarına sebebiyet vermemek için doktorumuz da önerdi.

ben yediklerime çok dikkat ediyorum. ama yine de oluyor işte... baklagil. süt ürünleri, gazlı içecek,kafainli içecek yiyecek yemiyorum.
bu ilaçları günde 4 kere kullanıyoruz. 6 saat arayla... ama yinede çığlıklar atıyor.kolik müzik dinletip dizimizde sallıyoruz biraz bu da işe yarıyor.

incitanem canım nasılsın bebiş nasıl biz erdemle iyiyiz çok şükür birazdan aşımızı olmaya gidicez gaz sıkıntılarımız oluyor ama çok şükür çok uzun süreli olmuyor bakalım haftaya 40 ımız çıkıcak bizimde hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım öle işte:nazar:
yarenim demek evde yaptı kakasını aras bey :) sonuçları sölersin bizede merakta bırakma
kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes sağlıklıdır.hepinizi öpüyorum dönünn artık topiğeee

Kızlar benim oğlan günde bi kere kaka yapıo hata en son dün sabah yaptı daha da yok
Ama enteresan öyle kabız gibi de değil
Sizinkilerde durum nasıl
Hem anne sütü hem mama ile besliyorum
Sizce endişenmemi gerektircek bi durum var mı:26:

buara kafamda sütten başka bişey yok oğluşum doymuyor büyük ihtimal eme eme memelerim parçlanacak artık zaten biz doğduğu gün başladık mamaya benim moralim ogün bitti gitti yok meme ucum yokmuş memelerim küçükmüş uğraşmadılar hiç dayadılar mamayı çok korkuttu etrafımda mamayı almış emmez diye ama inanın kendi ağrılarımı unutup hep onunla ilgilendim emmesi için ve çok şükür bebeğim beni istiyor hep emmek istiyor meme ucumda göğüslerimde gayet iyi durumda bence maşallah :nazar: annem kızım ilk doğumun daha büyür göğüslerin hem ne göğüsler var küçücük ama içi dolu sen üzülme meme ucuda bebek emdikçe çıkar dedi dediği gibi şimdi iyiyiz amaaaaaaaaaaaaaa sütüm çok yok farkındayım... oğlum 10 dakkada bir ıngaaaaa :KK31: tabi uykusuzluktan zombi gibi dolaşır oldum gece dayanamayıp mamayı veriyorum 60 ml. yani 2 ölçek veriyorum bir seferde 11-12 gibi veriyorum birde sabaha karşı5-6 pek belli olmuyor birdaha veriyorum önceden hemen mamayı alırken uyurdu şimdi bana bağımlı gibi oldu mamayı alsa bile göğsüme alıcam biraz emecek ve göğsümde uyuycak sonra 1-2 saat rahat ediyorum sizce bu anlattıklarım normal şeyler mi nette okuyorum her annenin sütü bebeğine yeter diyorlar ben boşuna mı mama veriyorum ama göğüslerimde dinlensin artık biraz dimi :KK37:

kızlar bugun dr a gıttık 10 gunden fazla zamandır arasımız yeşil kaka yapıyodu
dr amcamız arasa dedı ah bı annen takıldı senın yeşil kakaya dıye
yeşil kaka beraberınde kusma ateş huzursuzluk bıde kg artımında sorun varsa problemmış
tabı bızde hıcbırı yok aksıne 10 gunde 400 gr daha almış
3780 dogan aras 42 gund 5600 olmuş cok ıyı dedı gelışım
ama annemız rahat etsın dıye kaka tahlılı yapalım dedı neyse gunde kaç kere kaka yapan aras efendı bı yapamadı kakasını geldık eve evde yaptı hemen bbamız paketı göturdu hastaneye sabah arıcam drı
onun dışında bıtkı cayları bebge en fazla 1 cay bardagı verılmelıymış
sonrasında benıı 40 kontrolum vardı dr umula cok özleşmısız dıkışlere rahıme ıdrar torbaya falan baktı erşey muhteşem cıktı 9 kg kalmış oda guzel arasıda guzel bı mıncıkladı arası getırdıkce beklerım dedı bızden pozıtıf enerjı almaktaymış sağolsun
spıralden bahsettı 60.gun takabılırız yok almayım dedım bayıltarakta takıyolarmış cıx dedım haberler böle kızlaar

neden spiral istemiyorsun yaren

buara kafamda sütten başka bişey yok oğluşum doymuyor büyük ihtimal eme eme memelerim parçlanacak artık zaten biz doğduğu gün başladık mamaya benim moralim ogün bitti gitti yok meme ucum yokmuş memelerim küçükmüş uğraşmadılar hiç dayadılar mamayı çok korkuttu etrafımda mamayı almış emmez diye ama inanın kendi ağrılarımı unutup hep onunla ilgilendim emmesi için ve çok şükür bebeğim beni istiyor hep emmek istiyor meme ucumda göğüslerimde gayet iyi durumda bence maşallah :nazar: annem kızım ilk doğumun daha büyür göğüslerin hem ne göğüsler var küçücük ama içi dolu sen üzülme meme ucuda bebek emdikçe çıkar dedi dediği gibi şimdi iyiyiz amaaaaaaaaaaaaaa sütüm çok yok farkındayım... oğlum 10 dakkada bir ıngaaaaa :KK31: tabi uykusuzluktan zombi gibi dolaşır oldum gece dayanamayıp mamayı veriyorum 60 ml. yani 2 ölçek veriyorum bir seferde 11-12 gibi veriyorum birde sabaha karşı5-6 pek belli olmuyor birdaha veriyorum önceden hemen mamayı alırken uyurdu şimdi bana bağımlı gibi oldu mamayı alsa bile göğsüme alıcam biraz emecek ve göğsümde uyuycak sonra 1-2 saat rahat ediyorum sizce bu anlattıklarım normal şeyler mi nette okuyorum her annenin sütü bebeğine yeter diyorlar ben boşuna mı mama veriyorum ama göğüslerimde dinlensin artık biraz dimi :KK37:

bizim doktorumuzda emdikten sonra aranırsa mama ver demişti, bende doğdunun üçüncü günü mama almıştım sarılık çıkmıştı sütüm azdı doymuyordu ...

Ben hemen cvp vereyim cnm sana
Süt olsun die yemediğim içmediğim şey kalmadı
Oğlum memeyi tutmak istememesine rağmen bugün uykusunda 40 dk emdi
Uyanınca deli gibi aranmaya devam etti e 60 ml mama verdim
Bende günde 5 kez falan veriorum mama
Ya sütüm yetmio yada tok tutmuo ne ilim artık bende şaşıdım
Ama önemli olan doyması
Ben veiorum walla mama yok yani süt napayım
Sağlık olun artık

canım ben
Weewell WHC730 Soğuk Buhar Üfleyici
bunu kullanıyorum araştır bi istersen gayet memnunum devamlı çalışıyor bir sorun yaşamadık
benimde burun tıkanıklığım çok olurdu bunu kullandığımızdan beri pek olmuyor

bizde bunu kullanıyoruz. bizim burun tıkanıklığımız vardı. dr nemlendirme cihazlarının soğuk üflediğini söyleyip bunun yerine odaya kaynayan suyu koyun tencere ile birlikte dedi. birde kaloriferin üzerine havlu ıslatın dedi. o gündür kullanmıyoruz nemlendiriciyi..

Merhaba arkadaşlar bizde sarılıktan muzdaripiz kızım o rh- benim a+ olmamdan dolayı sarılıgı atlatamadık 3 kez sarılıktan yattık geçen hafta yatmıştık çıkalı 3 gün olmuşken kontrelde yine 20 lerde çıkınca tekrar bi 3 gün yatmak zorunda kaldık dün 12 ile taburcu olduk 3 gün yogun fototerapi aldık ama hala çok düşmüş degil artı hapa başladık günde 2 kere kullandıgımız sadece yeşil reçeteyle yazılan bir ilacı kullanıyoruz doktorumuz 40 ından sonra veriliyo demişti ama bizim sürekli yükseldiği ve tekrarladıgı için ilacın etkili olacagını söyledi hemen etki göstermezmiş inşallah bir an önce geçer çok zor bir süreç sürekli hastanede kalmaktan üzüntüden sürekli minicik kuzumdan elinden kalmalarına dayanamadıgımdan agzım yüzüm uçukladı moral 0 halimize şükrediyorum 5 sene öncesi olsaymış 2 kez kanımız degişmek zorunda kalırmış dua ediyorum ilacın etkili olup bir an önce hastalıktan kurtulmak için yoruldum artık hastane sürecinden bi oglum var kuzum kaynanada kaldı sürekli biz hastanedeyken beni annemden ayırmayın deyip geceleri kalkıp oturuyomuş aglayıp hangi kuzuma üzülücem şaşıdım bugun evdeyiz pazartesi kontrele gitmeye korkuyorum inanın tekrar yükselicel yatıcaz diye zor zor çok zor arkadaşlar allah cümlemizin çocuklarına saglık sıhat versin...

bebeğim 15 günlük oldu. hala sarılığımız geçmedi. artık çok korkuyorum. 1 gece fototerapiye yattık 25 mg iken 15 mg düştük. şekerli su vermeye başladım 2 gündür. herkes bi şey söylüyo sarılığın geçmesi için.. siz nasıl atlattınız kızlarr yardım edin..

canım şekerli su karacigere zararlıymış luminalette diye bi ilaç kullanıyoruz şuan doktoruna bi sor istersen

ben yediklerime çok dikkat ediyorum. ama yine de oluyor işte... baklagil. süt ürünleri, gazlı içecek,kafainli içecek yiyecek yemiyorum.
bu ilaçları günde 4 kere kullanıyoruz. 6 saat arayla... ama yinede çığlıklar atıyor.kolik müzik dinletip dizimizde sallıyoruz biraz bu da işe yarıyor.

canım mesaj kutunu boşalt özel mesaj atamıyorum...

incitanem canım nasılsın bebiş nasıl biz erdemle iyiyiz çok şükür birazdan aşımızı olmaya gidicez gaz sıkıntılarımız oluyor ama çok şükür çok uzun süreli olmuyor bakalım haftaya 40 ımız çıkıcak bizimde hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım öle işte:nazar:
yarenim demek evde yaptı kakasını aras bey :) sonuçları sölersin bizede merakta bırakma
kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes sağlıklıdır.hepinizi öpüyorum dönünn artık topiğeee

cnm sukur kaka tahlılımız temız cıktı

Merhaba arkadaşlar bizde sarılıktan muzdaripiz kızım o rh- benim a+ olmamdan dolayı sarılıgı atlatamadık 3 kez sarılıktan yattık geçen hafta yatmıştık çıkalı 3 gün olmuşken kontrelde yine 20 lerde çıkınca tekrar bi 3 gün yatmak zorunda kaldık dün 12 ile taburcu olduk 3 gün yogun fototerapi aldık ama hala çok düşmüş degil artı hapa başladık günde 2 kere kullandıgımız sadece yeşil reçeteyle yazılan bir ilacı kullanıyoruz doktorumuz 40 ından sonra veriliyo demişti ama bizim sürekli yükseldiği ve tekrarladıgı için ilacın etkili olacagını söyledi hemen etki göstermezmiş inşallah bir an önce geçer çok zor bir süreç sürekli hastanede kalmaktan üzüntüden sürekli minicik kuzumdan elinden kalmalarına dayanamadıgımdan agzım yüzüm uçukladı moral 0 halimize şükrediyorum 5 sene öncesi olsaymış 2 kez kanımız degişmek zorunda kalırmış dua ediyorum ilacın etkili olup bir an önce hastalıktan kurtulmak için yoruldum artık hastane sürecinden bi oglum var kuzum kaynanada kaldı sürekli biz hastanedeyken beni annemden ayırmayın deyip geceleri kalkıp oturuyomuş aglayıp hangi kuzuma üzülücem şaşıdım bugun evdeyiz pazartesi kontrele gitmeye korkuyorum inanın tekrar yükselicel yatıcaz diye zor zor çok zor arkadaşlar allah cümlemizin çocuklarına saglık sıhat versin...

canım şekerli su karacigere zararlıymış luminalette diye bi ilaç kullanıyoruz şuan doktoruna bi sor istersen

cnm zor urec gecırıyosunuz cok cok gecmış olsun

mama veren arkadaşlar bebeğim 22 günlük mama hazırlarken 2 ölçek yapıyorum çokmu günde 2-3 kez veriyorum 120-180 ml ölçeği 1-1,5 vermemmi gerekiyordu acaba:26::26::26:

X