2012 kasım bebekleri büyüyor..

hım anladım cnm ay benım soruda mantıksızdı aslında prıma bı banamı uretecektı

ben aktıf bebede aldım cnm 4 numaraya pek hızlı gectık 2 paket bırden aldım ama su an ıkısıde ıyı
ay songull bu prima 3 ne bicim sey ya kaka yapti altini actim biraz once enseye kadar cikmiss resmen kakaa bende diyorum bu kakada yapti niye agliyo megerse kaka ensedeymis altini acincada gulmeye basladi bu sefer citcitli badi yikancak gibi deill attim çópe molfix 3 vardi bi de onu taktim simdi cok fark var ya prima 3 cok kucuk,, primada 4 kullanmakk gerekiyo kesinliklee

Son düzenleme:

ya evet bızımde kakamız cıkıyordu tabı ısıyor onu sısıyor bırde fazlakakayapınca bez dahada kuculuyor arka kısmı kucuk gelıyor bızede tasıyor kakası bu paketı 4numara aldırdım bu arada kılomuzda cok dgl yanı 6kılo ancadır ama sıkıyor ynede ne gerek var buyuk herzamn ıyıdır bır arkadasımın 1yasında cocugu bız 4no kullanıyrz cnm sıze buyuk dedı buyuk olunca tasar dedı ama hayır kucuk gelıyor daha onceden 2den 3e gecınce rahatlamıstık kakaları daha cok cıvık cunku

ya su grıp illetınden kurtulamadık once esım sımdı bana gectı zaten oglum yenı ıyılestı surup bı ton ılacla kac gundur banada gecmesın dye esımle bol bol ıhlamur ıctım c vıtamını tukettım bal karabıber vıckısladım kendımı yne yakalandım ama devam edyrum hala ıyılesıcem daha kotu olmadan ısın kotusu oglum bugun basladı hapsurup oksurmaye onada gecıyor galıba ılac kullanmak ıstemıyrm artık ben ıhlamura mandalına elma lımon koyuyorum bırde kabuguyla beraber balloı lımona karıstıp ıcıyorum bu karısımdan yanı ballı lımon harıc sadece ıhlamurdan oglumada verıyorum bıkac kasık sevıyorda eksı olmasına ragmen bsy olurmu acaba belkı ılaca gerek kalmadan atlatır dyrum acaba yalnısmı yapıyorum ıhlamur veryrdum zaten sadece boyle meyvelı degıldı

kızlar bu ayda bebekler gündüz kaç saat uyumalı? benim oğlum sabah 1 saat öğlen 15 dk. öğlden sonrada yine 15 dk. uyuyor o yüzdende gündüz hep huysuz.

valla cnm bnm oğlumda aynısı gündüzleri uyumuyor uyusadaa 15 dk en fazla yarım saat oda devamlı değil bugün sabah 9,30 dan 14,30 a kadar uyumadı sonrada bi 20 dk uyudu okadar şimdi yeni daldı bakalım ne kadar uyucak nedden böle anlamadımm..

evet cnm yumurtadan.bnm bebeğimin de öle yumurta yediğimde suratı ergen çocuklar gibi sivilce kaynıo kıpkırmızı oluor bide yemeyip kestiğimde pürüzsüz yüzzz..dr a sordum alerjisi vardır dedi kes yumurtayı dedi bende öle yaptımmm

merhaba arkadaşlar
bebeğinde inek sütü alerjisi olan varmı?benim oğlumda alerji olma ihtimaline karşı diyet yaptırdı doktor ve diyeti 2 gün önce bozdum kakada sümüksü oldu ve iğne ucu kadar kan çıktı..daha öncede 2 kere böyl kan çıkmıştı ve ishal olmuştu yeşil renkte.doktor ozmn şüphelendi alerjiden..şimdi keçi sütü satan yerleri tespit ettim.keçi sütü tüketicem.süt alerjis olan varmı bizim gibi.

cnm ben sut hıc ıcmıyorum peynır ve yogurdu az tuketyrm zaten kahvaltıyla aram yok arada yapıyrm ama bızım kakamızdada sumuksuluk var bu bırsye alerjı oldugunumu gosterıyor bnm doktrm normal demıstı ama guvenmıyrum doktora degıstrcem zaten bu hafta baska doktora gotrucem bnm ıcın sorarmısınız sumuklu kaka neden olur dye

canımsüt alerjisi varsa eger sadece süt içmemekle olmuyor,süt peynir,yoğurt,tereyağ,içinde süt ve süt ürünü olan çikolata bisküvi bile yasak.süt tozu içeren besinler de dahil..benim doktorum sümüksü kakanın normal olmadığını söylüyor.

Son düzenleme:

Dr. Bize de sut alerjisi teshisi kondu. Ama kakada değil sorun. Egzama vardı yüzünde. Diyet yapiyorum ben de. Keçi sutu deyasak dedi dr. Doktoruna sor da öyle ic keçi sütünü. Çünku keci sutu de inek sütü kadar olmasa da sindirilmesi zormus bebekler icin.

benım buldugum doktorlar gerızekalı cıkıyor ya anlamadım ben ısrarla soruyrm normal dıyor baska doktora sordum oda normal dedı bursada oturuyorum ben doruk hastanesı yakın dye oraya gttık ve durum bu hep boyle soyledıler bır arkadasım bnm doktrum usutmustur dedı bnde suphelendım zaten ole dynce sımdı o arkaasımın doktruna gturucem bakalım bır adam gıbı cvp alıcagımız doktor bulamıyorum acaba neden kaynaklanıyor ogrenıcez bklım

süt alerjisi bazen deride bazen sindirim sisteminde veya solunum sisteminde sıkıntı yaratıyor..bizim cilt problemimiz olmadı isindirim sistemini etkiledi.keçi sütünü de doktor kullanabilirsin dedi.eğer onada alerji gösterirse onuda keserim yapacak bişey yok..
inşallah kısa zamanda gecer bu alerji..diyet yapmak zor gerçekten,sütün ne kadar çok şeyde kullanıldığını anlıyo insan böylelikle..bi çikolata bile yiyemiycez.yavrularımız iyi olusunda herşeye razı oluyoruz.

Son düzenleme:

cnm ben bu ürünün kendisini gördüm.bana çok ince geldi birde kumaşını beğenmedim.alacaksan ürünü görerek almanı tavsiye ederim.bende uzun süredir araştırıyorum.bunların birde tekmelik kısımları olanları var ben onlardan düşünüyorum.tekmeleyince ses çıkıyomuş.aynasıda yerde göz mesafesinde.birde destek yastıklı olanları var.ben tiny love nin birkaç modeli var onları beğendim ama bulunduğum şehirde ürünün kendisini bulamadım.kalınlığı hakkındada bilgim yok.kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verirlerse sevinirim.birde kumaşının naylonumsu olmasını istemiyorum.

ben bu halıdan aldım canım.20 gün filan oldu..oğlumun keyfi yerinde olunca yarım saat kadar yatıyor oyalanıyor içinde ama keyfi yerinde değilse en fazla 10 dk maalesef..bence bu halı güzel bu fiyata göre.üstünde takılı olan oyuncaklar bence çok kullanışlı biri sulu dişlik zaten biri civciv sallayınca ses çıkarıyor,inek var içinde düdük gibi bişey var bastırınca ötüyor.bide koyunumuz var ucunda yuvarlak askısı var şimdilik en çok bunu kullanıyoruz eline veriyorum ben çekiyor oğlum..renkleri çok canlı halının.çok kalın değil belki ben battaniye serip yere koyuyorum ama çoğu zaman koltuğun üzerinde duruyor orda yatırıyorum..müzikli ve ışıklı yıldıızın sesi çok fazla çıkmıyor olumsuz taraf bu belkide sadece..

bizde de aynı sorun var:) dillendirince tersine dönüyo:)

canım bronşit varsa onu kakayla atıyodur. bizimki şahsen öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…