- 16 Ekim 2010
- 2.011
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.181
ay songull bu prima 3 ne bicim sey ya kaka yapti altini actim biraz once enseye kadar cikmiss resmen kakaa bende diyorum bu kakada yapti niye agliyohım anladım cnm ay benım soruda mantıksızdı aslında prıma bı banamı uretecektı
ben aktıf bebede aldım cnm 4 numaraya pek hızlı gectık 2 paket bırden aldım ama su an ıkısıde ıyı
ay songull bu prima 3 ne bicim sey ya kaka yapti altini actim biraz once enseye kadar cikmiss resmen kakaa bende diyorum bu kakada yapti niye agliyomegerse kaka ensedeymis altini acincada gulmeye basladi bu sefer citcitli badi yikancak gibi deill attim çópe molfix 3 vardi bi de onu taktim simdi cok fark var ya prima 3 cok kucuk,, primada 4 kullanmakk gerekiyo kesinliklee
kızlar bu ayda bebekler gündüz kaç saat uyumalı? benim oğlum sabah 1 saat öğlen 15 dk. öğlden sonrada yine 15 dk. uyuyor o yüzdende gündüz hep huysuz.
aaa katil zanlısı yumurtamıkı acaba ay yeterkı olmasın cnm ya yemeyız dımı
pazartesı kontrol var cnm dur ben bı sorayım senınde aklına gelırse cnm soru yaz onuda sorarım ben deatan yazarak gıdıcem sonunda
merhaba arkadaşlar
bebeğinde inek sütü alerjisi olan varmı?benim oğlumda alerji olma ihtimaline karşı diyet yaptırdı doktor ve diyeti 2 gün önce bozdum kakada sümüksü oldu ve iğne ucu kadar kan çıktı..daha öncede 2 kere böyl kan çıkmıştı ve ishal olmuştu yeşil renkte.doktor ozmn şüphelendi alerjiden..şimdi keçi sütü satan yerleri tespit ettim.keçi sütü tüketicem.süt alerjis olan varmı bizim gibi.
cnm ben sut hıc ıcmıyorum peynır ve yogurdu az tuketyrm zaten kahvaltıyla aram yok arada yapıyrm ama bızım kakamızdada sumuksuluk var bu bırsye alerjı oldugunumu gosterıyor bnm doktrm normal demıstı ama guvenmıyrum doktora degıstrcem zaten bu hafta baska doktora gotrucem bnm ıcın sorarmısınız sumuklu kaka neden olur dye
merhaba arkadaşlar
bebeğinde inek sütü alerjisi olan varmı?benim oğlumda alerji olma ihtimaline karşı diyet yaptırdı doktor ve diyeti 2 gün önce bozdum kakada sümüksü oldu ve iğne ucu kadar kan çıktı..daha öncede 2 kere böyl kan çıkmıştı ve ishal olmuştu yeşil renkte.doktor ozmn şüphelendi alerjiden..şimdi keçi sütü satan yerleri tespit ettim.keçi sütü tüketicem.süt alerjis olan varmı bizim gibi.
canımsüt alerjisi varsa eger sadece süt içmemekle olmuyor,süt peynir,yoğurt,tereyağ,içinde süt ve süt ürünü olan çikolata bisküvi bile yasak.süt tozu içeren besinler de dahil..benim doktorum sümüksü kakanın normal olmadığını söylüyor.
Dr. Bize de sut alerjisi teshisi kondu. Ama kakada değil sorun. Egzama vardı yüzünde. Diyet yapiyorum ben de. Keçi sutu deyasak dedi dr. Doktoruna sor da öyle ic keçi sütünü. Çünku keci sutu de inek sütü kadar olmasa da sindirilmesi zormus bebekler icin.
kızlar ben de oyun halısı almaya karar verdim oğluşuma ama hangisini alacağıma karar veremiyorum ,
birde kulllanan annler memnnmusunuz.çocuk eğleniyormu
sizce bu nasıl?
Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com
kızlar ben de oyun halısı almaya karar verdim oğluşuma ama hangisini alacağıma karar veremiyorum ,
sizce bu nasıl?
sizce bu nasıl?
Merhabalar
Mama ile sorun yaşayan anneler vardı ne yaptılar acaba merak ettim,bende kızıma hala zorla icirdigim zamanlar oluyor ama eskiye göre daha iyi ,biz 4 saate çıkardık beslenmemizi 150 ml yi bitirdigi oluyorda olmuyorda,birde ben buraya nezaman güzel biseyler yazsam kızım resmen tam tersine dönüyor,korkuyorum yazmaya resmen)) sizdede varmi böyle durumlar,sanırım hiç dillendirmiycez:)))
sizce bu nasıl?
bizde de aynı sorun var:) dillendirince tersine dönüyo:)
benım buldugum doktorlar gerızekalı cıkıyor ya anlamadım ben ısrarla soruyrm normal dıyor baska doktora sordum oda normal dedı bursada oturuyorum ben doruk hastanesı yakın dye oraya gttık ve durum bu hep boyle soyledıler bır arkadasım bnm doktrum usutmustur dedı bnde suphelendım zaten ole dynce sımdı o arkaasımın doktruna gturucem bakalım bır adam gıbı cvp alıcagımız doktor bulamıyorum acaba neden kaynaklanıyor ogrenıcez bklım
Yaa ne diyecem, patdadanak reglin bitmedimi daha filan derim sakin sakin :))