2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet canım kardiyolog, yoruluyo tabide o bahane değil. Dur bakalım bigün ben ona bi laf edecemde apışıp kalacak o olacak yanii :))

cnm belkı hem ev hem ış yoğunlugu agır gelmıştır
duşunuyodur ya telefon calar ya bebe ağlar vardır bışey zamanla oturur cnm bence

Sor canim ,iyi olur. Yeterki gecsin yumurta yemem omur boyu. Tek yumurta yapar mıymış sor bakalim. Peki sen sut urunleri yiyor misun?

sor canim ,iyi olur. Yeterki gecsin yumurta yemem omur boyu. Tek yumurta yapar mıymış sor bakalim. Peki sen sut urunleri yiyor misun?

cnm her sabah peynır yerım en azından 2 cesıt tereyag yerım sanırım onlar dokunmuyo her sabah yedıgımden bılıyorum ama yumurta yedıgımde farkettım

canım anne sütünü koy biberona onun tadını sevdiği için içer sonra mamaya alıştırısın.

canım bu ilk 6 ay devlet memurlarına değilmi?

maalesef sen haklısın galiba ben memur olduğumdan herkesin aynı sanıyordum.nette şöyle bir araştırdım kadın işçiler için 1,5 saat diyor.ne kadar saçma niye böyle ayrım yapmışlar ki?bizim ki süt emsin onlar emmesin mi?

amannnnnnnnnn bizde biraz kardes kardes uyusak ya 2 gun olmasa laf sokmaya basliyo adam hemen uyuyomusum diye
tamam o da hakilda hergun de olmazki anam uykum varrr daaaa

günaydın herkese
erva :) aynen canım bizde öyleyiz..niye benden önce uyudun vs vs sorular...
hava soğuk olduğundan insan gece gece duşa da üşeniyor.. öyle böyle idare ediyoruz

ne güzel kız keşke bizde kocamla kardeş olsak.bizimkide istiyoki eskisi gibi sık olsun.ama bazen haftada bir bile çok gelio.uykusuzluktan ölüyorum resmen bide üstüne koca gönlü yapcaz diye uğraşıyoruz.tamam yapalım ama bu bebeklerle kabusa dönüyo anacım.bence aramızdaki bağ hala çok kuvvetli.adam ne zaman atağa kalksa mışıl mışıl uyuyan çocuk gözlerini açıyo uyumuyo sonra.ben çocuğa koşuyom sonra adam surat yapıyo yarım kaldı diye.nitekim anelik zor işmiş arkadaşlar.

günaydın herkese
erva :) aynen canım bizde öyleyiz..niye benden önce uyudun vs vs sorular...
hava soğuk olduğundan insan gece gece duşa da üşeniyor.. öyle böyle idare ediyoruz
ay duş da ayri bi mesele zaten gece gece sabaha kaliyo bazen,, tam yaticam cocuk uyaniyo bu sefer zaten ilk yattiginda uzun uyuyo bi tek 3 saat,, sonra saat basi uyaniyo .. 7 de ayaktayiz zaten,,, e nezamn dinlencem ben

Ay güldürdün beni :) Allah iyi etsin seni :)

Slm kizlar.bizde sadece haftasonlari birlilte olabiliyoruz.ilk defa dun aksam biseyler yapacaktik ama bizim kizin gaz sancisi tuttu.sabahladik bu yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…