-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.161
Evet canım kardiyolog, yoruluyo tabide o bahane değil. Dur bakalım bigün ben ona bi laf edecemde apışıp kalacak o olacak yanii :))eşin hekım o zman degıl mı cnm
ay bı arada hastalıklar kol gezıyo adamcagız yoruluyodur belkı
Evet canım kardiyolog, yoruluyo tabide o bahane değil. Dur bakalım bigün ben ona bi laf edecemde apışıp kalacak o olacak yanii :))
Evet canım kardiyolog, yoruluyo tabide o bahane değil. Dur bakalım bigün ben ona bi laf edecemde apışıp kalacak o olacak yanii :))
Allah aşkına banada söylede bende söyliyim o lafı :))
Allah aşkına banada söylede bende söyliyim o lafı :))
ay cıdden bende merak ettım he
Yaa ne diyecem, patdadanak reglin bitmedimi daha filan derim sakin sakin :))
Cevap veremezki saf saf suratıma bakar, bikaçgün sonrada kapıma gelir :) ben biliyom adamımı :)aaa ışte bu guzeldı cnmm
ama bı sorun var ben cevabıda merek ederım şimdi cokmu oldum arkadaşım
Cevap veremezki saf saf suratıma bakar, bikaçgün sonrada kapıma gelir :) ben biliyom adamımı :)
aaa katil zanlısı yumurtamıkı acaba ay yeterkı olmasın cnm ya yemeyız dımı
pazartesı kontrol var cnm dur ben bı sorayım senınde aklına gelırse cnm soru yaz onuda sorarım ben deatan yazarak gıdıcem sonunda
sor canim ,iyi olur. Yeterki gecsin yumurta yemem omur boyu. Tek yumurta yapar mıymış sor bakalim. Peki sen sut urunleri yiyor misun?
canım anne sütünü koy biberona onun tadını sevdiği için içer sonra mamaya alıştırısın.
canım bu ilk 6 ay devlet memurlarına değilmi?
ee yanı cnm cogumuz kacacak yer arıyoruz
ma bazı erkekler eşi nın bı anda anne olmasını hemen sındıremeyebılıyomuş cnm
yanı gözunde bı sure anne kalııyomuşsun
ama 3 ayda az bı sure degıl bıde gebelıgın zon zamanları var
günaydın herkese
erva :) aynen canım bizde öyleyiz..niye benden önce uyudun vs vs sorular...
hava soğuk olduğundan insan gece gece duşa da üşeniyor..öyle böyle idare ediyoruz
Ay güldürdün beni :) Allah iyi etsin seni :)ne güzel kız keşke bizde kocamla kardeş olsak.bizimkide istiyoki eskisi gibi sık olsun.ama bazen haftada bir bile çok gelio.uykusuzluktan ölüyorum resmen bide üstüne koca gönlü yapcaz diye uğraşıyoruz.tamam yapalım ama bu bebeklerle kabusa dönüyo anacım.bence aramızdaki bağ hala çok kuvvetli.adam ne zaman atağa kalksa mışıl mışıl uyuyan çocuk gözlerini açıyo uyumuyo sonra.ben çocuğa koşuyom sonra adam surat yapıyo yarım kaldı diye.nitekim anelik zor işmiş arkadaşlar.
gaz problemimz biogaia dan sonra baya azaldı arada oluyor ama bunada şükür hiç bitmeyecek sanmıştım :18:iyiki söylemişsinde kullandık canım sağolasın uyku düzenimizde iyi maşallah senin prenses nasıl
Çok sevindim cnm dahada iyi olur ınş,bizde devam ediyoruz biogaia gaz problemimiz bizim zaten yok denecek kadar azdı,sadece su son zamanlarda reflu derdi cikti mama kullandığımız icin onu katilastiroyoruz biraz daha iyi ama gün içinde mutlaka 5 saate yakın aç kalsa dahi mamayi icmiyo,çok sıkıcı oluyo haliyle ,bu ay sonu biz direk kaşık mamasina geçiş yapicaz doktorumuzun önerisiyle ınş düzelir bu durum....