2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben çok memnunum, oğlum oyuncakları tutup çekiştiriyor, tekmeliğine tekme atıyor, tepinip duruyor içinde o sırada gazda çıkartıyor pırt pırt :)

Ece_0725 arkadaşım, ben tiny love gym (tekmele ve oyna) aldım. Kalın değil ince, ben şuan koltuğun üzerine koydum. Yere koyuncada altına battaniye filan serecem. Tekmeliğine vurunca ses çıkartıyor diye biliyordum bende ama öyle değil. Onun dışında müziği var. Tekmeliğindede kısa süreliğine ışıklar yanıp sönüyor. Kumaşıda naylonumsu ama soğuk değil, mesela elimi koltuğa koyup bekliyorum birkaç saniye soğuk, oyun halısına koyuyorum sıcak. İçindeki elyaftan herhalde bilmiyorum ama soğuk bir naylonumsu kumaş değil. Tekmeliği ses çıkartmıyor ama işe yarıyor. Aynasını daha yeni yeni farketmeye başladı geri geri bakıyor. Yüz üstü rahat yatamadığından henüz aynaya pek bakmıyor. Onun dışında zemininde hışırdayan yerleridide var henüz onlarıda farketmedi, sadece ben hışırdatırsam bakıyor . Onlarıda yüz üstü oynarken farkedebilcek.

ayy cok guzelmis bu ya cok hosuma gittii...ana kucagi almasaydim bundan alirdimm,,ana kucaginin sapina bu tur oyuncaklar astim,bakip bakip guluyo daha bugun yaptim sabah 8 de bence sever eglenir
bendede ana kucağı olduğu için bugüne kadar gerek yok diyordum ama canım baktım ki artık farklı şeylerle oyalanmak istiyor birdebu oyun halılarını uzun süre kullanıyormuş bebekler yani 6 veya 9 ayda bile işimize yarıyabilir zaten önümüz yaz. biizmde ana kucağımızda oyuncakları asılı ama en fazla 15 dk. eğleniyor
hımmanladım canım herşeyi alasım var bu ara salıncak oyun halısı , birde uyku arkadaşı alıcam. hepsi çok pahalı olacak canım en gerekli hangisi bilmiyorum ama evde yerde kalmıycak zaten.dediğin tekmeleyince ses çıkaranların fiyatı nasıl acaba.

anladım canım teşekkürler verdiğin bilgi için.

canım bende bu ürünü çok sevdim ama karar veremedim...

bende çok kararsız kalıyorum canım çok çeşidi var. en iyisi bu tarz şeyleri görerek almak sanki.

yarından itibaren 4 aylığına ücretsiz izne ayrılıyorum.öğretmenim ve süt izni verilmiyor.oğluşuma kıyamadım.bizim için zor olacak ama oğluşum için katlanıcaz artık.bugün saydım 5 saat içinde tam 4 kez emdi.tam 6 saat ayrı kalmam gerekcek.nasıl dayancak kuzucum.beni emmeyi bırakmasını istemiyorum.

en ucuz Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Hals Oyuncak fiyat akakce.com'da

canım bumu senin aldığın?

kızlar..iyi akşamlar herkese..benim 2,5 aylık kızım var..dünden beri ishal..dün farkettim hemen aile hekimine götürdüm..endişelenecek bişey yok dedi..reflor toz ve ecrefuryl diye bir barsak antiseptiği verdi..kullanıyorum ama az önce yine cıvık yaptı...hafif sümüksüydü ve rengi koyu sarı... bol bol su ver dedi kaynattım soğuttum ara ara su veriyorum..geçmezse diye çok korkuyorum dün 6 kez kaka yaptı..bugün 3 kez yaptı..korkuyorum bana akıl verin ne yapmalıyım..ilk bebeğim ve ne yapılır böle durumda bilmiyorum..

merhaba kızlar,ben sizleri hep takip ettim hamileliğim boyunca ve doğumdan sonrada,daha yeni üye oldum ama,ben de 15 kasımda doğum yaptım tatlımı tatlı bi oğluşum var,bebeğimde kalça çıkığı var sizlerdede olan varmı acaba cuma günü kontrole gidecez bakalım inşallah geçmiştir

reflor işe yara bağırsak duvarnı korur oradaki yararlı bakterileri artırır tadı kötü içine şeker atta ver içmezse çimen yeşili olursa sümüksü kaka tahlili yaptır dizanteri olabilir

makat gelişmiydi bebepğin

bizde atlattık 1 aylıkken ishal..tahlil yapılmadımı kakasına..bizde süt alerjisinden dolayı oldu largopen kullandık ve sütlü ürünleri tüketmeyi bıraktım ishal kesildi.fakat onun öncesinde başka doktora götürmüştüm o da bize reflor flagy ve bi antibiotik vermişti ismini hatırlayamadım onları 1 hafta kullanmama ragmen gecmedi.daha sonra başka doktora gittim o largopen verdi ve süt ürünlerini kesti.inşallah çabucak gecer çok sinir bozucu bişey bu ishal..

dizanteri mi?? Allah korusun ama ben bebeğimin hijyenine ve kendi hijyenime çok önem veriyorum..bu arada bende ishal oldum ve apartmandaki komşumda ishal acaba bu ara salgın falan mı var diye düşündüm..ben bir ilçede oturuyorum ve devlet hastanemizin çocuk doktorlarının doktorlukla uzaktan yakından bi alakası olmadığı için ilk etapta sıcağı sıcağına aile hekimimize getirdik..kendisi çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda baya baya bilgili..bbeğimin bezini getirdim baktı sonra bağırsak hareketlerini falan dinledi..evet ishal ama endişelenecek kadar değil dedi..ilaçları verdi..refloru sütüme koyyorum..1 çay bardağından biraz fazla süt sağıp içine 1 şase boşaltıyorum veriyorum bebeğime... acaba üşütmekten kaynklanır mı ki bu ishal?? ya ben üşüttüm yada kızımı üşüttüm offff acayip dert ettim kendime yaaa (((((((((

canım kaka sayın günde 8 i geçmedikten sonra endişelenmene gerek yok derim,sen gene de uzman dr a git. geçmiş olsun...

merhaba bızde 15 kasım dogumlıyuz bızde klaca cıkıgı cıkmadı ama bıldıgım kadarıyla fazla bez baglıyosun bır tanıdıgım 10 tane bez baglıyodu sonra gectı gayet saglıklı bır bebegı var su an

Ben üç doktora sordum hepside atamadığı balgamın çıktığını normal olduğunu söyledi

doktor çift bez bağla %99 geçer dedi ama bakalım yarın gidecez kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…