-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.201
kızlar ben de oyun halısı almaya karar verdim oğluşuma ama hangisini alacağıma karar veremiyorum ,
birde kulllanan annler memnnmusunuz.çocuk eğleniyormu
sizce bu nasıl?
Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com
bendede ana kucağı olduğu için bugüne kadar gerek yok diyordum ama canım baktım ki artık farklı şeylerle oyalanmak istiyor birdebu oyun halılarını uzun süre kullanıyormuş bebekler yani 6 veya 9 ayda bile işimize yarıyabilir zaten önümüz yaz. biizmde ana kucağımızda oyuncakları asılı ama en fazla 15 dk. eğleniyorayy cok guzelmis bu ya cok hosuma gittii...ana kucagi almasaydim bundan alirdimm,,ana kucaginin sapina bu tur oyuncaklar astim,bakip bakip guluyo daha bugun yaptim sabah 8 debence sever eglenir
hımmanladım canım herşeyi alasım var bu ara salıncak oyun halısı , birde uyku arkadaşı alıcam. hepsi çok pahalı olacak canım en gerekli hangisi bilmiyorum ama evde yerde kalmıycak zaten.dediğin tekmeleyince ses çıkaranların fiyatı nasıl acaba.cnm ben bu ürünün kendisini gördüm.bana çok ince geldi birde kumaşını beğenmedim.alacaksan ürünü görerek almanı tavsiye ederim.bende uzun süredir araştırıyorum.bunların birde tekmelik kısımları olanları var ben onlardan düşünüyorum.tekmeleyince ses çıkıyomuş.aynasıda yerde göz mesafesinde.birde destek yastıklı olanları var.ben tiny love nin birkaç modeli var onları beğendim ama bulunduğum şehirde ürünün kendisini bulamadım.kalınlığı hakkındada bilgim yok.kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verirlerse sevinirim.birde kumaşının naylonumsu olmasını istemiyorum.
anladım canım teşekkürler verdiğin bilgi için.ben bu halıdan aldım canım.20 gün filan oldu..oğlumun keyfi yerinde olunca yarım saat kadar yatıyor oyalanıyor içinde ama keyfi yerinde değilse en fazla 10 dk maalesef..bence bu halı güzel bu fiyata göre.üstünde takılı olan oyuncaklar bence çok kullanışlı biri sulu dişlik zaten biri civciv sallayınca ses çıkarıyor,inek var içinde düdük gibi bişey var bastırınca ötüyor.bide koyunumuz var ucunda yuvarlak askısı var şimdilik en çok bunu kullanıyoruz eline veriyorum ben çekiyor oğlum..renkleri çok canlı halının.çok kalın değil belki ben battaniye serip yere koyuyorum ama çoğu zaman koltuğun üzerinde duruyor orda yatırıyorum..müzikli ve ışıklı yıldıızın sesi çok fazla çıkmıyor olumsuz taraf bu belkide sadece..
canım bende bu ürünü çok sevdim ama karar veremedim...
hımmanladım canım herşeyi alasım var bu ara salıncak oyun halısı , birde uyku arkadaşı alıcam. hepsi çok pahalı olacak canım en gerekli hangisi bilmiyorum ama evde yerde kalmıycak zaten.dediğin tekmeleyince ses çıkaranların fiyatı nasıl acaba.
haklısın herşey üstüste gelince küçük rakamların toplamı baya bir büyüyo.ihtiyaç hiç bitmiyorki.bende herşeyden almak istiyorum ama olmuyor.bu söylediğim halıların fiyatları 165-195 arasında.bende hala düşünmedeyim.alınca bide oynamazsa üzülürüm.
Ben çok memnunum, oğlum oyuncakları tutup çekiştiriyor, tekmeliğine tekme atıyor, tepinip duruyor içinde o sırada gazda çıkartıyor pırt pırt :)
Ece_0725 arkadaşım, ben tiny love gym (tekmele ve oyna) aldım. Kalın değil ince, ben şuan koltuğun üzerine koydum. Yere koyuncada altına battaniye filan serecem. Tekmeliğine vurunca ses çıkartıyor diye biliyordum bende ama öyle değil. Onun dışında müziği var. Tekmeliğindede kısa süreliğine ışıklar yanıp sönüyor. Kumaşıda naylonumsu ama soğuk değil, mesela elimi koltuğa koyup bekliyorum birkaç saniye soğuk, oyun halısına koyuyorum sıcak. İçindeki elyaftan herhalde bilmiyorum ama soğuk bir naylonumsu kumaş değil. Tekmeliği ses çıkartmıyor ama işe yarıyor. Aynasını daha yeni yeni farketmeye başladı geri geri bakıyor. Yüz üstü rahat yatamadığından henüz aynaya pek bakmıyor. Onun dışında zemininde hışırdayan yerleridide var henüz onlarıda farketmedi, sadece ben hışırdatırsam bakıyor . Onlarıda yüz üstü oynarken farkedebilcek.
reflor işe yara bağırsak duvarnı korur oradaki yararlı bakterileri artırır tadı kötü içine şeker atta ver içmezse çimen yeşili olursa sümüksü kaka tahlili yaptır dizanteri olabilirkızlar..iyi akşamlar herkese..benim 2,5 aylık kızım var..dünden beri ishal..dün farkettim hemen aile hekimine götürdüm..endişelenecek bişey yok dedi..reflor toz ve ecrefuryl diye bir barsak antiseptiği verdi..kullanıyorum ama az önce yine cıvık yaptı...hafif sümüksüydü ve rengi koyu sarı... bol bol su ver dedi kaynattım soğuttum ara ara su veriyorum..geçmezse diye çok korkuyorum dün 6 kez kaka yaptı..bugün 3 kez yaptı..korkuyorum bana akıl verin ne yapmalıyım..ilk bebeğim ve ne yapılır böle durumda bilmiyorum..
merhaba kızlar,ben sizleri hep takip ettim hamileliğim boyunca ve doğumdan sonrada,daha yeni üye oldum ama,ben de 15 kasımda doğum yaptım tatlımı tatlı bi oğluşum var,bebeğimde kalça çıkığı var sizlerdede olan varmı acaba cuma günü kontrole gidecez bakalım inşallah geçmiştir
kızlar..iyi akşamlar herkese..benim 2,5 aylık kızım var..dünden beri ishal..dün farkettim hemen aile hekimine götürdüm..endişelenecek bişey yok dedi..reflor toz ve ecrefuryl diye bir barsak antiseptiği verdi..kullanıyorum ama az önce yine cıvık yaptı...hafif sümüksüydü ve rengi koyu sarı... bol bol su ver dedi kaynattım soğuttum ara ara su veriyorum..geçmezse diye çok korkuyorum dün 6 kez kaka yaptı..bugün 3 kez yaptı..korkuyorum bana akıl verin ne yapmalıyım..ilk bebeğim ve ne yapılır böle durumda bilmiyorum..
Evet canım o, hatta en üstteki tıpış tıpıştan aldım :) ebebekte filan 179 liraydı.en ucuz Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Hals Oyuncak fiyat akakce.com'da
canım bumu senin aldığın?
canım bronşit varsa onu kakayla atıyodur. bizimki şahsen öyle..
makat gelişmiydi bebepğin
kızlar..iyi akşamlar herkese..benim 2,5 aylık kızım var..dünden beri ishal..dün farkettim hemen aile hekimine götürdüm..endişelenecek bişey yok dedi..reflor toz ve ecrefuryl diye bir barsak antiseptiği verdi..kullanıyorum ama az önce yine cıvık yaptı...hafif sümüksüydü ve rengi koyu sarı... bol bol su ver dedi kaynattım soğuttum ara ara su veriyorum..geçmezse diye çok korkuyorum dün 6 kez kaka yaptı..bugün 3 kez yaptı..korkuyorum bana akıl verin ne yapmalıyım..ilk bebeğim ve ne yapılır böle durumda bilmiyorum..
merhaba kızlar,ben sizleri hep takip ettim hamileliğim boyunca ve doğumdan sonrada,daha yeni üye oldum ama,ben de 15 kasımda doğum yaptım tatlımı tatlı bi oğluşum var,bebeğimde kalça çıkığı var sizlerdede olan varmı acaba cuma günü kontrole gidecez bakalım inşallah geçmiştir
hayır doktor ırsi olabilir dedi
benım buldugum doktorlar gerızekalı cıkıyor ya anlamadım ben ısrarla soruyrm normal dıyor baska doktora sordum oda normal dedı bursada oturuyorum ben doruk hastanesı yakın dye oraya gttık ve durum bu hep boyle soyledıler bır arkadasım bnm doktrum usutmustur dedı bnde suphelendım zaten ole dynce sımdı o arkaasımın doktruna gturucem bakalım bır adam gıbı cvp alıcagımız doktor bulamıyorum acaba neden kaynaklanıyor ogrenıcez bklım
merhaba bızde 15 kasım dogumlıyuz bızde klaca cıkıgı cıkmadı ama bıldıgım kadarıyla fazla bez baglıyosun bır tanıdıgım 10 tane bez baglıyodu sonra gectı gayet saglıklı bır bebegı var su an
ilk bebeklerde ve ailede varsa olabiliyomuş ark bebeğinde var sürekli kontrole götürüyo inş. en kısa zamanda düzerlir