- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.201
kızlar ben de oyun halısı almaya karar verdim oğluşuma ama hangisini alacağıma karar veremiyorum ,
birde kulllanan annler memnnmusunuz.çocuk eğleniyormu
sizce bu nasıl?
Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com
Ben çok memnunum, oğlum oyuncakları tutup çekiştiriyor, tekmeliğine tekme atıyor, tepinip duruyor içinde o sırada gazda çıkartıyor pırt pırt :)
Ece_0725 arkadaşım, ben tiny love gym (tekmele ve oyna) aldım. Kalın değil ince, ben şuan koltuğun üzerine koydum. Yere koyuncada altına battaniye filan serecem. Tekmeliğine vurunca ses çıkartıyor diye biliyordum bende ama öyle değil. Onun dışında müziği var. Tekmeliğindede kısa süreliğine ışıklar yanıp sönüyor. Kumaşıda naylonumsu ama soğuk değil, mesela elimi koltuğa koyup bekliyorum birkaç saniye soğuk, oyun halısına koyuyorum sıcak. İçindeki elyaftan herhalde bilmiyorum ama soğuk bir naylonumsu kumaş değil. Tekmeliği ses çıkartmıyor ama işe yarıyor. Aynasını daha yeni yeni farketmeye başladı geri geri bakıyor. Yüz üstü rahat yatamadığından henüz aynaya pek bakmıyor. Onun dışında zemininde hışırdayan yerleridide var henüz onlarıda farketmedi, sadece ben hışırdatırsam bakıyor . Onlarıda yüz üstü oynarken farkedebilcek.