2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kullanmaya başladım ve tavsiye ediyorum, kaka sızma vakamız 3 gündür sadece 1 kere oldu ve en iyisi bacaklarındaki kızarıklıklar gitti, boşu boşuna sıkmışım yavrucazımı

haha al benden de o kadar cnm bende yazıcaktım tam
ay bıde ben 2.ye anneyım yanı artık kaka falan yok cnm
bışey sorcam tatlım ben ıı paket bez aldım 4 numara
bırı prıma premıum care bırı aktıf bebek ıkısıde cıkarmadı
ama premıum carenın dışı farklı ıcı lıla senınde ölemı cnm bıde ciş göstergesı yok

cnm senı yorgun yıpranmış göruyosa cesaret edemıyodur bıraz enerjık moda gırmeyı denedınmı cnm hıc

Alakası yok sanki doğumu o yapmış yorgun bitkin :) böyle yazanları okuyunca anormal olan biziz diyorum. Herkes işe başlamış. Onda istek yok anlamadım. Konuştum bi kere bana çocuğunla ilgilensen daha iyi olur dedi. Bozuldum tabiki,bi daha konuyu açmam. Nereye kadar gidecek bakalım..

ee yanı cnm cogumuz kacacak yer arıyoruz
ma bazı erkekler eşi nın bı anda anne olmasını hemen sındıremeyebılıyomuş cnm
yanı gözunde bı sure anne kalııyomuşsun

ama 3 ayda az bı sure degıl bıde gebelıgın zon zamanları var

Evet farklı renk mavimsi gibi, gösterge 3 noya kadar varmış zaten, reklamında altta minicik yazıyo :)) aktif bebek 3 no kullandım ben ama emiciliğini hiç beğenmedim

Demek bu konudada yalnız değilim :)) her haftasonu gözüne bakıyorum hadi haftaiçi yoruluyo falan desem ama yok adam iyi geceler diyip yatıyo, anlamadım gitti, bu ilişkiyi soğutuyo ama bence, çok tartışmalı zamanlar atlattık biz bide, bide o münasebet olmayınca insan uzaklaşıyo ister istemez, allah sonumuzu hayır etsin

Evet farklı renk mavimsi gibi, gösterge 3 noya kadar varmış zaten, reklamında altta minicik yazıyo :)) aktif bebek 3 no kullandım ben ama emiciliğini hiç beğenmedim

hım anladım cnm ay benım soruda mantıksızdı aslında prıma bı banamı uretecektı

ben aktıf bebede aldım cnm 4 numaraya pek hızlı gectık 2 paket bırden aldım ama su an ıkısıde ıyı

Aynen canım insan soğuyor zamanla. birde bizimki bir çocuk daha istiyo. çocuk yapma makinasıyım sanki. KAdın olarak değil anne olarak görüyo heralde. 1 çocuk daha olursa herlade bütün cinsel hayat biter gibi. doğum sonrası kilolarda duruyo belki çekici gelmiyodur. Allah sonumuzu hayr etsin.

Hayır yalnız değilsin :) gerçi bizim bi kere olduda bikaç hafta evvel, tekrarı yaşanmadı beğenmedi sanırsam :)))) bende tiiye aldım iyice:) şaka bi yana bencedde ilişkiyi soğutuyo yanii... biz bide ayrı yatıyoruz mecburen, içten içe gıcık olmaya başladım :)

mertm kahvaltıda bıkaç gun ust uste yumurta yedım bızım oglanın cıldı costu
bı kaçgun kestım oldu pamuk gıbı sencede umurta alerjı olabılırmı

cnm neguldurdun benı gece gece beyenmedı he
hahah
neden ayrı yatıyosunuz cnm

mertm kahvaltıda bıkaç gun ust uste yumurta yedım bızım oglanın cıldı costu
bı kaçgun kestım oldu pamuk gıbı sencede umurta alerjı olabılırmı

Canım sorma, bizim de ayni. Gecen hafta yumurta yemedim. Cildi gecti. Dr. Bu hafta dene dedi. Pazar gunu 1 yumurta yedim aksamina kizardi. Sanirim yumurta yapiyor bizimkilere. Acaba sut diyetini bosa mi yapiyorm, birkac gun sonra deneyecegim bakalim.

aaa katil zanlısı yumurtamıkı acaba ay yeterkı olmasın cnm ya yemeyız dımı
pazartesı kontrol var cnm dur ben bı sorayım senınde aklına gelırse cnm soru yaz onuda sorarım ben deatan yazarak gıdıcem sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…