-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.221
kızlar merak ediyorum dikişli olan yerdeki tüyleri nasıl alıosunuz.ben oraya dokunurken inceden sızlama oluoo.haftaya dr a da gidicemm.ağdayla almaya korkuorum çekilio deri diye.jiletle de tam üstünden geçemiyorummmm :SSS
kızlar merak ediyorum dikişli olan yerdeki tüyleri nasıl alıosunuz.ben oraya dokunurken inceden sızlama oluoo.haftaya dr a da gidicemm.ağdayla almaya korkuorum çekilio deri diye.jiletle de tam üstünden geçemiyorummmm :SSS
şimdi kafam karıştı.ya benimki yukarda yada seninki aşağıda.benim orada tüy yok.iç çamaşırının lastiğinde kalıyo benim dikiş.
ben agdaya gittim gecen gun bisey olmuyo,, bide orda cok tuy olmuyo zaten
tatoım o bölgede tüy yok bıde benım sızlama olmuyo hıc
bnmki aşağıda kilot lastiğinin altında kalıo :S
ozaman iç dikişler için sıkıntı yapmaz yani dimi.
valla bnm var niyeyse..bende üzerine dokunduğum zaman iç gıcıklayıcı bişi oluo tarif edemiorum ama bende bariz tüy var yani..sizinki deri üzerinde lazer dikişli dimi?
herkesin ayni yerinden kesiliyodur heraldetam tuylerin baslama yeri orda cok olmuyo hafif ,bi sorun olucagini zannetmiyorum bizzat ben yaptirdim yani sizlama agri hicbisey yok,, evt dikis yok lazer
Agzimizi acmiycaz bundan sonra anlasilanbizde de aynı sorun var:) dillendirince tersine dönüyo:)
yarından itibaren 4 aylığına ücretsiz izne ayrılıyorum.öğretmenim ve süt izni verilmiyor.oğluşuma kıyamadım.bizim için zor olacak ama oğluşum için katlanıcaz artık.bugün saydım 5 saat içinde tam 4 kez emdi.tam 6 saat ayrı kalmam gerekcek.nasıl dayancak kuzucum.beni emmeyi bırakmasını istemiyorum.
Evet canım o, hatta en üstteki tıpış tıpıştan aldım :) ebebekte filan 179 liraydı.
Evet canım memnun kaldım. İki gündede geldi herhangi bir sıkıntı olmadı.canım nasıl siteden memnun kaldın mı?ben de bebek arabası düşünüyorum baktım en uygunu orası
Herkese merhaba. Artik bebeklerimiz 3 ayidoldurdu. Uyku egitimi verebiliriz. Kendi kendine uyumasi icin ugrasan oldu mu? Bana tracy hogg un yatir kaldir yöntemi mantıklı geldi. Deneyecegim. Arkadaslar birde gunduz uyuyan bebek gece uyumaz diye dusunmemek gerekiyormuş. Az uyuyan bebek zor uykuya daliyormus. Ayrıca 3. Ayda bebekler 1 saat ile1.50 saat uyanik kalıyormuş. Ve uyku zamani gecerse yine zor uyuyormus. Bizimki uykusu gelince bas bas bagiriyor. Ordan anliyorum.
öyle harf hataları yapmışımki utandım tekrar okuyuncaBenimkide tam şastiğin altında hemde ordahiç tüy yok. Bide lazer dikiş diye birşey yok. Bu dikişlerimiz estetik yani dikiş deriyi içine kıvırarak dikitor ondan böyle incecik çizgi halinde. lazerle dikiş değil kesim yapılıyormuş bilginize.
öyle harf hataları yapmışımki utandım tekrar okuyunca