2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar merak ediyorum dikişli olan yerdeki tüyleri nasıl alıosunuz.ben oraya dokunurken inceden sızlama oluoo.haftaya dr a da gidicemm.ağdayla almaya korkuorum çekilio deri diye.jiletle de tam üstünden geçemiyorummmm :SSS

şimdi kafam karıştı.ya benimki yukarda yada seninki aşağıda.benim orada tüy yok.iç çamaşırının lastiğinde kalıyo benim dikiş.

ben agdaya gittim gecen gun bisey olmuyo,, bide orda cok tuy olmuyo zaten

tatoım o bölgede tüy yok bıde benım sızlama olmuyo hıc

şimdi kafam karıştı.ya benimki yukarda yada seninki aşağıda.benim orada tüy yok.iç çamaşırının lastiğinde kalıyo benim dikiş.

bnmki aşağıda kilot lastiğinin altında kalıo :S

ben agdaya gittim gecen gun bisey olmuyo,, bide orda cok tuy olmuyo zaten

ozaman iç dikişler için sıkıntı yapmaz yani dimi.

tatoım o bölgede tüy yok bıde benım sızlama olmuyo hıc

valla bnm var niyeyse..bende üzerine dokunduğum zaman iç gıcıklayıcı bişi oluo tarif edemiorum ama bende bariz tüy var yani..sizinki deri üzerinde lazer dikişli dimi?

herkesin ayni yerinden kesiliyodur heralde tam tuylerin baslama yeri orda cok olmuyo hafif ,bi sorun olucagini zannetmiyorum bizzat ben yaptirdim yani sizlama agri hicbisey yok,, evt dikis yok lazer

Benimkide tam şastiğin altında hemde ordahiç tüy yok. Bide lazer dikiş diye birşey yok. Bu dikişlerimiz estetik yani dikiş deriyi içine kıvırarak dikitor ondan böyle incecik çizgi halinde. lazerle dikiş değil kesim yapılıyormuş bilginize.

tatlım aras nasıl büyüdümü baya...
bi ara hastaydı şimdi nasıl..ablayla araları nasıl
uyku düzeni emme durumu

evet ya geçenler gece yapılan kakayı temizlemekten bahsettik benim oğlanher gece kaka yapar oldu.ohhh benimki geceleri yapmıyo diyodum artık her gece yapıyo.bazen 2 kere.uyku sersemi çok kötü oluyo yaf (

bu arada adet oldum.inşallah göbüşüm iner biraz.darısı olmayanların başına

Herkese merhaba. Artik bebeklerimiz 3 ayidoldurdu. Uyku egitimi verebiliriz. Kendi kendine uyumasi icin ugrasan oldu mu? Bana tracy hogg un yatir kaldir yöntemi mantıklı geldi. Deneyecegim. Arkadaslar birde gunduz uyuyan bebek gece uyumaz diye dusunmemek gerekiyormuş. Az uyuyan bebek zor uykuya daliyormus. Ayrıca 3. Ayda bebekler 1 saat ile1.50 saat uyanik kalıyormuş. Ve uyku zamani gecerse yine zor uyuyormus. Bizimki uykusu gelince bas bas bagiriyor. Ordan anliyorum.

canım iyi yapmışsın.ben de kararsızım benim ki belki daha az ayrı kalacak ama bakacak kimsem yok maalesef

tatlım ben uyku egıtımıne 3aylıkken başladım 4 aylık olmak uzere 3 haftadır kendısı uyuyo
yatagına yatırıyorum koları sarıyorum bazen ıstemıyo o zman sarmıyorum muzık acıyorum emzıgını verıyorum hemencık uyuyo

Son düzenleme:
öyle harf hataları yapmışımki utandım tekrar okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…