kızlar benim oğlumun pipisinden beyaz bişi geliyo arasıra ama nokta kadar. annem olur her erkek bebekte dedi ama evham yapmıyım diyede demiş olabilir. dikkatli bakılmazsa gölücek bişi değil. sizce sorun varmıdır erkek anaları size soruyom???
ben uyandırmıyorum ne zaman sesi çıkmaya başlarsa o zaman alıp emziriyorum. ufak tefek ıhlamalarında uyandırmak yerine hafifce ana kucagını sallıyorum tekrar dalıyo. bikaç kez uyandırdım sonra uyutamadım. annem de uyuyan cocuk uyandırılmaz diyip durdu ben de onu dinledim. simdi 3 ya da 4 saatte bi kalkıyo kendisi.
canım kan bizde de oldu kokulu bi sıvıda geldi. korkma derim ben. göbeğimiz düştü hala geliyo azıcık. normalmiş yani. hava almasına dikkat et bezle üzerini kapatma. alkol ve gazlı bezle temizle.
iki farklı annedne duydugum kadarıyla prima nın beyaz ambalajlıları çok iyiymiş fakat iki annede 4 numaraya geçtikleri anda bebeklerinde pişik oluşmuş. zaten o beyaz paketlerin 4 ten sonrası yok bence hiç başlamamak en iyisi. ben molfiks ten cok memnunum. pişik için bepanten ve sudocrem kullanıyorum. özellikle sudocrem cok iyi tavsiye ederim.
benim de sütüm hemen geldi. bence de sezeryanla ilgisi yok. hamileykende hiç sütüm filan gelmemişti. doğumdan hemen donra azda olsa geldi. eskidenmiş o simdi sezeraynda da bebek ve anne hemen buluşuyorlar ve hemen emzirme olayı gerçekleşiyor ilk yarım saat içinde.
ay bi an oğluma bakıyorum sandım. çok benziyolar. seninki erkek mi bilmiyorum ama burunları filan aynı yahu
maaşallah annesi..