2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım bahsettiklerinin aynısını bende kızımda yaşıyorum yardım eden yok , eşim duymuyor sesini uyanmıyor tek başıma gece gündüz deli oluyorum ya ben bu çocuğa bakamıyorum da mı ağlıyor diye onu uyutmaya çalışırken ağlaya ağlaya uyutuyorum inan çok iyi anlıyorum seni birde yaşlılar bilmiyor kayınvalidemlerle yeni konuşmaya başladım akşam geldiler oturmaya ( sanki benim misafir ağırlayacak halim varmış gibi , çay bekliyorlar benden ) akşam 6 dan gece 10,30 kadar gözünü kırpmadı kızım acı acı ağladı , yok gazı varmış yok doktora götürmüş , ya gazı yok biliyorum çocuk çıkartıyor gazını , midesine sancı girermiş falan falan birde elimden alıp kendileri tutuyorlar susturamıyorlar o ağladıkça içim gidiyor alamıyorum da ellerinden hemen yanlış anlarlar öldüm bittim yani .......

çok feci bir durum bu 2 gün sonra gideceğim doktora kontrolümüz var zaten ama doğdu doğalı böyle bu çocuk anlatamıyorum , saç kurutma makinasını açtım mı mışıl mışıl uyuyor çocuk diyorum o zman gazı yok mu oluyor gazdan değil diyorum yok anlamıyorlar ........

Aminnnnnnnn.............

ay zaten cevrenın yorumları ölduruyo ınsanı zaten ınsan o an stres oluyo bıe laf yetıştır
bebgının e n ıyı ıhtıyacını annesı bılır oysakı

Kızlar neredeyse oğlum 0 gundur yeşil kaka yapıyo bugun baktım sumukumsu şeylerde var yarın dr a göturcem bakalım ne cıkacak
sızde böle durum yaşıyomusunuz

kızlar bu arada bugun 40 gunluk olduk gezmelrede gıttık
galıba topikte en buyuk aras ölemı varmı kırkı cıkan başka bebmız

biz daha 14 günlüğüz ama bugün çok sıkıldık arka sokağa babaannemize gittik :) ..iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorm 40ından önce çıkılmazmış ya babam başımın etini yedi :2:

biz daha 14 günlüğüz ama bugün çok sıkıldık arka sokağa babaannemize gittik :) ..iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorm 40ından önce çıkılmazmış ya babam başımın etini yedi :2:

oo kuzum o eskıdenmış bız 15 gunlukkken gune bıle gıttık topuk kana s.o işitme testıne heryere gıdılıyp arka sokaga gıtmışınız cnm sorun yok
sakın takılma ben fırsat buldukca cıkmaya gayreet gösterıyorum evde uzun zaman kalmak benım ruh halımı bozuyo

aynen canım ya benim de ruh halim bozulmuştu iyice depresyon moduna girmiştm iyice :)) bugün çıkmak iyi geldi biraz ama anca avmler iyi gelir bize babaanne sökmedi hehe :KK15: bebişim bu aralar çok düşkün oldu bana sanki kucağımdan inmek istemio koynuma alınca rahatlıyo sizdede var mı böyle bi durum acaba ??

kızlar benim oğlumun pipisinden beyaz bişi geliyo arasıra ama nokta kadar. annem olur her erkek bebekte dedi ama evham yapmıyım diyede demiş olabilir. dikkatli bakılmazsa gölücek bişi değil. sizce sorun varmıdır erkek anaları size soruyom???

Arkadaşlar bebeğiniz uyuduğu zaman emzirmek için uyandırıyor musunuz? benim oğlum bazen birkaç saat uyanık oluyor, hep emmek istiyor sonra da uyuyor bazen 3 saati geçiyor . bu sürede uyandırsam mı acaba. siz ne yapıyorsunuz?
ben uyandırmıyorum ne zaman sesi çıkmaya başlarsa o zaman alıp emziriyorum. ufak tefek ıhlamalarında uyandırmak yerine hafifce ana kucagını sallıyorum tekrar dalıyo. bikaç kez uyandırdım sonra uyutamadım. annem de uyuyan cocuk uyandırılmaz diyip durdu ben de onu dinledim. simdi 3 ya da 4 saatte bi kalkıyo kendisi.

slm arkadaşlar bende oğlumu 4 kasımda kucağıma aldım ama bu gün 22. günümüz olmasına rağmen göbeğimiz düşmedi ve bugün zıbının üzerinde noktalanma şeklinde kan görünce korktum birzdan doktora götürücem ama bu şekilde bi durumla karşılaşan oldumu hiç yada göbeği bu kadar uzun süre düşmeyen..?şimdiden teşekkürler.:KK43:

canım kan bizde de oldu kokulu bi sıvıda geldi. korkma derim ben. göbeğimiz düştü hala geliyo azıcık. normalmiş yani. hava almasına dikkat et bezle üzerini kapatma. alkol ve gazlı bezle temizle.

ay benımde en korktugum şey sızdırma prımada 1 2 kere yaşadık oda pıpıyı ne yöne koysak bılemedık ondan prımadan cok memnunum
pşiikte olmadık hıc
bıde aras cok cış yapıyo bakaım huggıeste durumlar ne olcak aslında bez degıştırme taraftarı degılım ama bebele markete gıtmeyı sevmıyorum onlıne yapıyrum alışverış olmaynca aldım

iki farklı annedne duydugum kadarıyla prima nın beyaz ambalajlıları çok iyiymiş fakat iki annede 4 numaraya geçtikleri anda bebeklerinde pişik oluşmuş. zaten o beyaz paketlerin 4 ten sonrası yok bence hiç başlamamak en iyisi. ben molfiks ten cok memnunum. pişik için bepanten ve sudocrem kullanıyorum. özellikle sudocrem cok iyi tavsiye ederim.

bende sezeryan ile doğum yaptım ama ameliyathaneden çıkar çıkmar sütüm geldi.doktorlarda sütün sezeryanla hiç bi alakası yok diyorlar..neden sezeryana bağlıyor bütün anneler bu süt olayını anlamıyorum...

benim de sütüm hemen geldi. bence de sezeryanla ilgisi yok. hamileykende hiç sütüm filan gelmemişti. doğumdan hemen donra azda olsa geldi. eskidenmiş o simdi sezeraynda da bebek ve anne hemen buluşuyorlar ve hemen emzirme olayı gerçekleşiyor ilk yarım saat içinde.

Banyomuzu yaptık mamamızı yedik ve mayıştık , rahatladık veeee maşallah çok şükür uyudu kendi kendine.

Bu da mayışmış halimiz :) :nazar:

Eki Görüntüle 563219

ay bi an oğluma bakıyorum sandım. çok benziyolar. seninki erkek mi bilmiyorum ama burunları filan aynı yahu :nazar::nazar: maaşallah annesi..

Son düzenleme:
bız nerdeyse 6 aylıgız cnm ama hala öyleyız uyumuouruz zorla uyutuorum bazen sonrada aglayarak uyanıor artık alt ve ust komsu sanırım huysuz bebegınız var sureklı aglama seslerı gelıor dıyor bazen tamamen ıyı saat 9 10 gıbı yatıor bazende gece 3 e kadar uykusuz valla bende ne zaman degsıır dıye dort gozle beklıorum ama olsun onun kokuları yeter mıs mıs

ay deme canım ya ben gün sayıyorum 6 aylık olsun da rahata erelim diye :)) bosuna mı gün sayıyorum yoksa. uykusuzluk cok zor diğer herseye katlanıyor insan ama o uykusuz olunca perişan oluyor huysuz bir bebek oluyor onun huysuzlugu anneye de yansıyor haliyle. dediğin gibi bi bakısı gülüşü dünyalara bedel.

ayy çok tatlı maşallah =)

sağol canım :)

canım bahsettiklerinin aynısını bende kızımda yaşıyorum yardım eden yok , eşim duymuyor sesini uyanmıyor tek başıma gece gündüz deli oluyorum ya ben bu çocuğa bakamıyorum da mı ağlıyor diye onu uyutmaya çalışırken ağlaya ağlaya uyutuyorum inan çok iyi anlıyorum seni birde yaşlılar bilmiyor kayınvalidemlerle yeni konuşmaya başladım akşam geldiler oturmaya ( sanki benim misafir ağırlayacak halim varmış gibi , çay bekliyorlar benden ) akşam 6 dan gece 10,30 kadar gözünü kırpmadı kızım acı acı ağladı , yok gazı varmış yok doktora götürmüş , ya gazı yok biliyorum çocuk çıkartıyor gazını , midesine sancı girermiş falan falan birde elimden alıp kendileri tutuyorlar susturamıyorlar o ağladıkça içim gidiyor alamıyorum da ellerinden hemen yanlış anlarlar öldüm bittim yani .......

çok feci bir durum bu 2 gün sonra gideceğim doktora kontrolümüz var zaten ama doğdu doğalı böyle bu çocuk anlatamıyorum , saç kurutma makinasını açtım mı mışıl mışıl uyuyor çocuk diyorum o zman gazı yok mu oluyor gazdan değil diyorum yok anlamıyorlar ........

aminnnnnnnn.............

canım benim eşim de cocuk bayılsa ağlamaktan kalkmıyor , uyuyor. uykusu çok mu ağır işine mi geliyor bilmiyorum bazen bende delirecek gibi oluyorum ama gececek bugunler diyip kendimi teselli ediyorum..valla düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum cocuk olan annelerin tek eli vardır derlerdi inanmazdım biz kendimize zor yeterken misafir de iş beklemesin hele ki kayınvaliden bu ne bekliyorlar ki ? Canım bebeğini doktora götürdüğünde makat darlıgı var mı diye kontrol ettir istersen bizim kız da cok aglıyordu meger makat darlıgı varmıs asırı derecede. şimdi kakasını ben kulak cubugu ile yaptırıyorum gazının da bir kısmı öyle cıkıyor ve rahatlıyor yavrum. ben önceden açlıktan ağlıyor sanıp sürekli mama meme veriyordum bu durum çok yanlısmıs bebek içtikçe daha da gaz birikiyormus ve cıkmayınca da ağlıyor, aklında bulunsun bebek emdikten sonra ağlıyor ve deli gibi meme arıyıp meme ile kavga ediyorsa bu gaz sancısıymış. Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin.

Maşallah kuzuna allahım hep böyle huzur versinde ona güzel güzel uyusun ..
benim kızıma da versin birazcık , daha bir kere kendi kendine uyuduğunu görmedim :KK19:

sağol canım benim arada kendi kendine uyuyor ama genelde ben uyutuyorum bak mesela şimdi iki saate yakındır ayagımda sallıyorum kıçım koptu agrıdan :) anca uyudu.
ah cn benım nasılda mayışmış
valla annesu bu kız cok tatlı ondan butun kaprısı ben söleyım

Kızlar neredeyse oğlum 0 gundur yeşil kaka yapıyo bugun baktım sumukumsu şeylerde var yarın dr a göturcem bakalım ne cıkacak
sızde böle durum yaşıyomusunuz

bizim de kakasında uzun sümük gibi salya seklinde kıvamlar oluyordu arastırdım sütün hazmedilmeyen kısmıymıs canım öyle yazıyordu.

kızlar benim oğlumun pipisinden beyaz bişi geliyo arasıra ama nokta kadar. annem olur her erkek bebekte dedi ama evham yapmıyım diyede demiş olabilir. dikkatli bakılmazsa gölücek bişi değil. sizce sorun varmıdır erkek anaları size soruyom???

ben uyandırmıyorum ne zaman sesi çıkmaya başlarsa o zaman alıp emziriyorum. ufak tefek ıhlamalarında uyandırmak yerine hafifce ana kucagını sallıyorum tekrar dalıyo. bikaç kez uyandırdım sonra uyutamadım. annem de uyuyan cocuk uyandırılmaz diyip durdu ben de onu dinledim. simdi 3 ya da 4 saatte bi kalkıyo kendisi.

canım kan bizde de oldu kokulu bi sıvıda geldi. korkma derim ben. göbeğimiz düştü hala geliyo azıcık. normalmiş yani. hava almasına dikkat et bezle üzerini kapatma. alkol ve gazlı bezle temizle.

iki farklı annedne duydugum kadarıyla prima nın beyaz ambalajlıları çok iyiymiş fakat iki annede 4 numaraya geçtikleri anda bebeklerinde pişik oluşmuş. zaten o beyaz paketlerin 4 ten sonrası yok bence hiç başlamamak en iyisi. ben molfiks ten cok memnunum. pişik için bepanten ve sudocrem kullanıyorum. özellikle sudocrem cok iyi tavsiye ederim.

benim de sütüm hemen geldi. bence de sezeryanla ilgisi yok. hamileykende hiç sütüm filan gelmemişti. doğumdan hemen donra azda olsa geldi. eskidenmiş o simdi sezeraynda da bebek ve anne hemen buluşuyorlar ve hemen emzirme olayı gerçekleşiyor ilk yarım saat içinde.

ay bi an oğluma bakıyorum sandım. çok benziyolar. seninki erkek mi bilmiyorum ama burunları filan aynı yahu :nazar::nazar: maaşallah annesi..

canım Allah senin yavrunu da size bağıslasın, bizim kız :)

düz kestim , zaten küçücük tırnakları var =)
törpü oyalayıcı olur elleri kolları durmuyor zaten hemen iki dakikada kesmek istiyorsun
kestim canım bende biraz zor oldu ama sonunda başardık şükür.

Canım ben tırnakları düz kestim sonra bebekler için olan törpü ile köşelerini törpüledim
Ama tırnaklar o kadar ince ki yine de fena çizio
Ben yine de eldivenleri çıkardım artık etrafı keşfetsin biraz:emir_bebek:
sağol canım bende kestim tırnaklarını ve eldivenleri kaldırdım artık dünden beri eldivensiz .

3 gündür sinirlerim harap durumda, zombi gibi dolanır oldum. Kızım 3 gündür huy değiştirdi tamamen farklı bir kişiliğe büründü sanki. Sürekli durmaksızın ağlıyor, geceleri uyumuyor. Gündüzleri uyuyor her uyanma arasında diğer uyumasına kadar yaklaşık 3-5 saat süre geçiyor. Bu sabah 5 de uyandı saat 10'a kadar uyumadı bizi de delirtti, dualar okuyorum uyku için, kızım uyumuyor benim kafam düşüyor. Uykusunda birden katıla katıla ağlıyor, sakinleştirene kadar yine mahvoluyorum. İçim gidiyor onun derdini anlamadığım için.

Bugün doktora götürdüm dayanamadım , doktor her şeyi iyi gayet sağlıklı dedi. Gündüz uyutmayın gece uyusun dedi, Allah aşkına uyuyan çoçuğa nasıl müdahele edebiliriz ki ?Uyumayınca daha da huysuz oluyor ayrıca bu daha ikinci ayına giren yenidoğan bir bebek nasıl uyku düzenine alıştırayım ki ?Uyku düzeni 3. aydan sonra verilirmiş.Bir de daha çok küçük olduğu için uyanık kaldığı zamanlar hiç bir şeyden anlamıyor ve ağlamaya başlıyor en fazla 5 dk ilgisini çekebiliyorum sonra yine ağlamaya devam ediyor.Biraz büyüse anlayacak aylık olsa belki daha iyi anlaşıcaz en azından o beni ben onu daha iyi anlıcaz. Vallahi gün sayıyorum şöyle 5-6 aylık olması için.

Az evvel yine zorla uyudu ve birden kusma - ağlama karışımı ile uyandı ve çok huysuz.Allah'ım bugünler ne kadar zormuş, huysuz bebek ne zormuş daha doğrusu ona yetmediğimi hissediyorum , ağlamaları ve ona derman olamamam beni kahrediyor.

Ayrıca kakasını yaparken çok zorlanıyordu ve ıkındığı anlarda kıp kırmızı oluyordu.Doktorumuz bugün kontrol etti ve malesef ki makat darlığı çıktı. O yüzden kuzumun canı çok yanıyor , doktor zamanla ıkına ıkına darlığı genişleyecek, açılacak dedi. Kesi atılıyormuş çocuk cerrahisinde ama onu önermiyormuş. Ben de evde araştırdım ve kesi harici buji ( demir çubuk ) ile makatı genişletme var bu da sıkıntılı bir dönem ve benim asla yapamayaacağım, dayanamayacağım bir yöntem. Başka bir doktora daha göstereceğiz bakalım ne olacak.

Allah yavrularımızı bize bağışlasın ve huysuz , kolik olan bebeklerin bir an önce ağrılarının geçmesini nasip etsin.Annelere de sabır nasip etsin.
ah kıyamam canım nasıl oyalıycazki küçükük yavruları dediğin gibi en fazla 5 dk. ilgisini çekebiliyorsun gece gündüz kavramı 3 aydan sonra alıştırabiliyor. çocuk uyanık kalıp nasıl oyalanabilir. zaten bukadarlık çocukların en az 18-20 saat uyumaları gerekirmiş.geçer inşallah canım benim oğlumda günden güne farklılık gösteriyor.2 gün çok huysuz 3. gün sakin olabiliyor en çokda katılarak ağladığı zaman çok üzülüyorum , bazen gece yarısı benimde kafam düşüyor uykusuzluktan tutamıyorum, atlatıcaz inşallah en zor dönemlerdeyiz canım , çünkü çocuklarımız şuan sadece meme, gaz, uyku, ağlama sürecindeler.biraz daha büyüdükleirnde en azından şu 3 ayı atlatınca oyalayabileceğiz.

kızlar emzikleri nasıl kullanıyorsunuz ben damaklı silikon emzik veriyorum arada bir tutuyor arada hiç almak istemiyor.
sanrım anne memesi büyük geliyor ağzına damaklı emzikte küçük olunca acaba çocuk bocalıyormu
çünkü emziği verince ağzına ağzını kocaman açıyor ağzını doldurmayıncada sinirlenip ağlıyor.
ama anne memesine yakın diğer büyük emziklerdende vermek istemiyorum damak yapısı için
sizinkiler nasıl ?

kızlar emzikleri nasıl kullanıyorsunuz ben damaklı silikon emzik veriyorum arada bir tutuyor arada hiç almak istemiyor.
sanrım anne memesi büyük geliyor ağzına damaklı emzikte küçük olunca acaba çocuk bocalıyormu
çünkü emziği verince ağzına ağzını kocaman açıyor ağzını doldurmayıncada sinirlenip ağlıyor.
ama anne memesine yakın diğer büyük emziklerdende vermek istemiyorum damak yapısı için
sizinkiler nasıl ?

valla cnm bende slıkon damaklı verıyorum ama bızım paşa emzık beyenmıyo mesela 15 tl ye nukun emzıgı varken 3.5 tllık bambıno emzıge bayılıyo herzman almak ıstemıyodu ıkı gundur daha ıyı ben agzına verıyorum bıkaç kez bı ılerı bı gerı göturuyorum cekmeye başlıyo
oda ebe arsa emmesı ıcın aynısını uygulamıştı ordan bılıyorum

sizinkiler nasıl ?

canım ben de damaklı silikon emzik kullanıyorum. bebedorun aldık büyük geldi kabul etmedi wee diye bi markanınkini sevdi en küçük boyunu aldım. ve aynı yarenın dediği gibi yaparak alıştırdık ilk baslarda cok zor alıyorlar kabul etmiyorlar ama sen sabırlı ol alışıyorlar.

kızlar rezene cayı için ne düşünüyorsunuz ? kolik ve gaz sancısı olan bebeklere milupanın rezene cayını veriyorlarmıs. araştırdım ve çok memnun kalan kişiler var bir çok kişi olumlu sonuc almış.

aranızda kullanan memnun kalan var mı ?

kızlar rezene cayı için ne düşünüyorsunuz ? kolik ve gaz sancısı olan bebeklere milupanın rezene cayını veriyorlarmıs. araştırdım ve çok memnun kalan kişiler var bir çok kişi olumlu sonuc almış.

ben kendim içiyorum arada liptonunki vardı evde =)

sizinkiler nasıl ?

ben philips avent in gece parlayan 0-3 aylık emziğini aldım.
sarılık olmuştu kan tahlili için hergün hastaneye götürüyorduk ilk gün hemşire kan alacağı zaman taktı bir lateks eldiven parmağını bebeğimin ağzına soktu çok kızdım hastaneden çıkar çıkmaz aldım , yoksa emzik almamıştım şimdi öyle durumlarda kullanıyorum emziği
birde beni arada emzik olarak kullanıyor emerken uyuyor arada iki çekiyor sonrasında sadece ağzında tutuyor o zamanda yatağına alıncaya kadar emzik verip yerine yatırdığımda gözünü açmazsa çekiyorum bunu da herzaman yapmıyorum bazen memede bekletiyorum tam uyuyana kadar =)

Bende aventin gece parlayan emziğii aldım her zaman değil ama bizimkide arada tutuyor işte emziği
Ben aktardan aldım rezeneyi onu kaynatıp içiyorum içine anason kimyon ıhlamur ve ısırgan atıyorum süt yapıomuş
Bi doktor vermişti tarifi
Gaz içinde iyi anasın ve kimyon da gaz çıkarıo

Bunun dışında kızlar bende bişey sorcam
Bebeğin banyo suyunu nasıl hazırlıyorsunuz
Ben kaynatıp dinlendiriyorum
Ama her seferinde zor oluo
Normal çeşme suyu ile yıksak bi sakıncası olur mu
Ne dersiniz:26:

Hayatın en güzel mucizesi muhteşem - YouTube
Kızlar belki izlemişsinizdir ama tekrar paylaşmak istedim
Harika bi video
Ben her seferinde oğlumu hızlı hızlı yıkıyodum paketliyodum resmen
Dün banyoda fieyi falan çıkardım içinde yüzdürdüm nasıl hoşuna gitti anlatamam
Anne olmak dünyanın en güzel duygusuymuş
Gözümden bile sakınıyorum oğlumu:emir_bebek::nazar:

valla cnm bende slıkon damaklı verıyorum ama bızım paşa emzık beyenmıyo mesela 15 tl ye nukun emzıgı varken 3.5 tllık bambıno emzıge bayılıyo herzman almak ıstemıyodu ıkı gundur daha ıyı ben agzına verıyorum bıkaç kez bı ılerı bı gerı göturuyorum cekmeye başlıyo
oda ebe arsa emmesı ıcın aynısını uygulamıştı ordan bılıyorum

canım ben de damaklı silikon emzik kullanıyorum. bebedorun aldık büyük geldi kabul etmedi wee diye bi markanınkini sevdi en küçük boyunu aldım. ve aynı yarenın dediği gibi yaparak alıştırdık ilk baslarda cok zor alıyorlar kabul etmiyorlar ama sen sabırlı ol alışıyorlar.

ben philips avent in gece parlayan 0-3 aylık emziğini aldım.
sarılık olmuştu kan tahlili için hergün hastaneye götürüyorduk ilk gün hemşire kan alacağı zaman taktı bir lateks eldiven parmağını bebeğimin ağzına soktu çok kızdım hastaneden çıkar çıkmaz aldım , yoksa emzik almamıştım şimdi öyle durumlarda kullanıyorum emziği
birde beni arada emzik olarak kullanıyor emerken uyuyor arada iki çekiyor sonrasında sadece ağzında tutuyor o zamanda yatağına alıncaya kadar emzik verip yerine yatırdığımda gözünü açmazsa çekiyorum bunu da herzaman yapmıyorum bazen memede bekletiyorum tam uyuyana kadar =)

bende öyle yapıp deneyeyim kızlar sağolun. arada alıyor ama arada dediğim gibi almak istemiyor.mertur canım niye soktu parmağını ağzına hemşire sussun diyem bizim çocuk dokorumuzda ağlamasın diye oğlumun eldivenini çıkardı kendi elini ağzına tutturdu bir görsen benimki başladı parmağını emmeye.

canım ben kullanıyorum milupanın hem rezene çayını hemde gece çayını , çok faydasını gördüm tavsiye ederim.kaşıkla veriyorum .

Bende aventin gece parlayan emziğii aldım her zaman değil ama bizimkide arada tutuyor işte emziği
Ben aktardan aldım rezeneyi onu kaynatıp içiyorum içine anason kimyon ıhlamur ve ısırgan atıyorum süt yapıomuş
Bi doktor vermişti tarifi
Gaz içinde iyi anasın ve kimyon da gaz çıkarıo

Bunun dışında kızlar bende bişey sorcam
Bebeğin banyo suyunu nasıl hazırlıyorsunuz
Ben kaynatıp dinlendiriyorum
Ama her seferinde zor oluo
Normal çeşme suyu ile yıksak bi sakıncası olur mu
Ne dersiniz:26:
kimyonu toz olarakmı atıyorsun canım?
canım ben hiç öyle kaynatmıyorum , ilk günden beri direk çeşme suyunu kullnıyoruz sıcaklığını ise dirseğimle kontrol ediyorum dayanacak kadar oluyor eski usul yöntem yani.

Hayatın en güzel mucizesi muhteşem - YouTube
Kızlar belki izlemişsinizdir ama tekrar paylaşmak istedim
Harika bi video
Ben her seferinde oğlumu hızlı hızlı yıkıyodum paketliyodum resmen
Dün banyoda fieyi falan çıkardım içinde yüzdürdüm nasıl hoşuna gitti anlatamam
Anne olmak dünyanın en güzel duygusuymuş
Gözümden bile sakınıyorum oğlumu:emir_bebek::nazar:
gerçekten çok güzel evet canım hayattaki en güzel duyguymuş.bende canım hiç kıyamıyorum oğluma çok küçük çok savunmasız ve masum uyurken gidip izliyorum.soğuk diye üşümesin diye canım acele acele yıkıyoruz yaz olsa daha farklı olurdu.

Son düzenleme:
bende öyle yapıp deneyeyim kızlar sağolun. arada alıyor ama arada dediğim gibi almak istemiyor.mertur canım niye soktu parmağını ağzına hemşire sussun diyem bizim çocuk dokorumuzda ağlamasın diye oğlumun eldivenini çıkardı kendi elini ağzına tutturdu bir görsen benimki başladı parmağını emmeye.

canım ben kullanıyorum milupanın hem rezene çayını hemde gece çayını , çok faydasını gördüm tavsiye ederim.kaşıkla veriyorum .

kimyonu toz olarakmı atıyorsun canım?
canım ben hiç öyle kaynatmıyorum , ilk günden beri direk çeşme suyunu kullnıyoruz sıcaklığını ise dirseğimle kontrol ediyorum dayanacak kadar oluyor eski usul yöntem yani.

gerçekten çok güzel evet canım hayattaki en güzel duyguymuş.bende canım hiç kıyamıyorum oğluma çok küçük çok savunmasız ve masum uyurken gidip izliyorum.soğuk diye üşümesin diye canım acele acele yıkıyoruz yaz olsa daha farklı olurdu.

Yok canım tane kimyon kullanıyorum ben
Walla su kaynatmaktan sıkıldım bende çeşme suyu kullanayım bari

Kızlar emzikten bahsetmişsiniz ben aslında kullanmak istemiyordum ama oğlum kolik olduğu için dr.a gittik 2 tane bitkisel damla verdi ve emzikte kullanabiliceğimizi söyledi.
ben ortadontik emzik istiyordum ama bebeğim ağlama krizlerine girmişti o an wee vardı eczanede damajlı silikon 4tlye aldık kaynatıp verdim kabul etti. ama artık daha az emiyor sankii sizde nasıl?

X