2012 kasım bebekleri büyüyor..

sezeryan ameliyatı geçiren arkadaşlar
benim karnımın içi 2-3 gündür acıyo ve biraz şişliğim var.sizce ne olabilir.sizede oluyomu?

Cnm demek ondan oldu üşütecek korkusuyla çabucak giydiriyodum bundan sonra daha iyi kuruluycam cnm sağol...bu arada oglis nasıl?uyku düzeni,gaz problemi yavaş yavaş kayboluyor değilmi?? Ve çok tatlı oldular bunlar ya aguuuuu ,giiiii,çığlık atmalar sürekli gülmeler çok şekerler masallah kuzucuklara....:KK9:

gaz problemimz biogaia dan sonra baya azaldı arada oluyor ama bunada şükür hiç bitmeyecek sanmıştım :18:iyiki söylemişsinde kullandık canım sağolasın uyku düzenimizde iyi maşallah senin prenses nasıl :emir_bebek:

slm guzel anneler nasılsınız ınsallah herkes ıyıdır ben bsy sorucam bebklerıne pedıtus surup veren anneler kac olcek verıyordunuz bırde kac gun kulandınız bıze doktor balgam sokturucu mukotık yerıne bunu degıstırdı verdı gunde 3kez ıcındekı kasıgıyla yarım olcek verılcek dedıler dogrumu verdım acaba artık kullanmıycam hala hırıltısı gecmedı sadece allttan cok kaka yaptırıyor anlamadım ben sızdede boyle bır durum oldumu

sezeryan ameliyatı geçiren arkadaşlar
benim karnımın içi 2-3 gündür acıyo ve biraz şişliğim var.sizce ne olabilir.sizede oluyomu?

sezeryan olalı ne kadar oldu canım ?evet benimm de oluyor arada.üşütmeyeceksin.sıcak tut karnını falan.çorapsız gezme yaz kış.malesef bu sezeryanın etkileri

kızlar doğumdan sonra ilk adetinizi gördünüz mü? birde ben eşim korunur artık diye düşünürken hiçde beklediğim gibi olmadı asla korunmak istemiyor ben o şeyi takmam diyor bende spiral taktırmayı düşünüyorum artık istemeye istemeye ama adetli olmak gerekiyormuş sanırım? ancak ben adeti beklersem bizim için geç olabilir diye düşünüyorum çünkü şan hamilelik 2, bir çocuk için hazır değilim geçen test bile yaptım evde negatifti ama en ufak mide bulantısı yorgunlukta ödüm kopuyor neyapmalıyım:26:

kızlar doğumdan sonra ilk adetinizi gördünüz mü? birde ben eşim korunur artık diye düşünürken hiçde beklediğim gibi olmadı asla korunmak istemiyor ben o şeyi takmam diyor bende spiral taktırmayı düşünüyorum artık istemeye istemeye ama adetli olmak gerekiyormuş sanırım? ancak ben adeti beklersem bizim için geç olabilir diye düşünüyorum çünkü şan hamilelik 2, bir çocuk için hazır değilim geçen test bile yaptım evde negatifti ama en ufak mide bulantısı yorgunlukta ödüm kopuyor neyapmalıyım:26:

al benden de o kadar canım.. beim eşimde canı isterse prezervatif kullanıyor..bende bebeği sadece emziriyorum doktorum hap önermedi iğne önermedi..bir tek cerezatta mı ne öyle bir hap önerdi ama onuda içtiğim süre boyunca adet olmazmışım öyle dedi bende bir an önce adet olmak istediğimden kullanmıyorum bu hapı da.:26:.spiral düşünüyorum ama çooook korkuyorum..çoğu tanıdığım taktırıp geri çıkarttırdı rahimleri kabul etmemişti kanamalrı hiç bitmiyordu:18:...hiiç iyi örnek yok yani anlayacağın:2: :KK4:

​aylık iğneler var canım

valla cnm ben 1,5 aylıkken rezene çayı vermeye çalışırken biberonn alıodu ne olduysa 2.aya girince olduu hiç bişekilde biberon almadı.dr umda uykuluyken vermeye çalış dedi bende onu dinledim sabah uyanıp ağlamaya başlayınca verdim 60 cc lik mamayı içti gitti ilk bi tuhaf oldu ama ssonra çekti valla şaştım kaldım keşke 90 lık yapsaydım dedim.kaşığı da bnmki biliyor gördüğü an hemen dili ortaya atıp dudaklarıyla sıkıo açmıo ağzını çok bilmiş bi oğlum varrr...

cnm onuda kullandım 1,5 aylıkken biberonu alan şimdi almıooo..
canım anne sütünü koy biberona onun tadını sevdiği için içer sonra mamaya alıştırısın.

ilk 6 ay 3 saat süt ini canım
canım bu ilk 6 ay devlet memurlarına değilmi?

kızlar bu ayda bebekler gündüz kaç saat uyumalı? benim oğlum sabah 1 saat öğlen 15 dk. öğlden sonrada yine 15 dk. uyuyor o yüzdende gündüz hep huysuz.

kızlar bu ayda bebekler gündüz kaç saat uyumalı? benim oğlum sabah 1 saat öğlen 15 dk. öğlden sonrada yine 15 dk. uyuyor o yüzdende gündüz hep huysuz.

her bebekte farklı olur ama ayına göre normal bence canım.
gece daha uzun uyuyor olması lazım.biz bugün öğlen 2,5 saat 2 saat sonra da 20 dk.20 dk.uyudu.1 saat önce uyandı şimdi 12 1 i bulur uyuması mesela

slm guzel anneler nasılsınız ınsallah herkes ıyıdır ben bsy sorucam bebklerıne pedıtus surup veren anneler kac olcek verıyordunuz bırde kac gun kulandınız bıze doktor balgam sokturucu mukotık yerıne bunu degıstırdı verdı gunde 3kez ıcındekı kasıgıyla yarım olcek verılcek dedıler dogrumu verdım acaba artık kullanmıycam hala hırıltısı gecmedı sadece allttan cok kaka yaptırıyor anlamadım ben sızdede boyle bır durum oldumu

cnm doktor çay kaşığıyla vermemi söyledi.sabah akşam bir çay kaşığı verdim ve 3 gün kullandık.kakasında bir değişiklik olmadı.bu arada odada buhar makinesi kullanıyormusun.ortam kuruluğuda hırıltıyı artırıyo.bn her gece 2 saat buhar mak.çalıştırıyorum.

sezeryan olalı ne kadar oldu canım ?evet benimm de oluyor arada.üşütmeyeceksin.sıcak tut karnını falan.çorapsız gezme yaz kış.malesef bu sezeryanın etkileri

nerdeyse 3 ay bitecek.çorapları hiç çıkartmıyorum.yatağa bile onlarla giriyorum.ama karnım hep buz gibi.evimide bir görsen çok sıcak oluyo.acımasına hiçbir anlam veremedim.

ohhh bu ne bencillik ya.sen ne zahmetlerle 9 ay geçirdin bide üstüne doğum yaptın.bence sen kendini riske atma.yhem sana hem bebeğine yazık olur.hap kullan yada spral taktır cnm.spral taktırmak için beklemene gerek yok.doğumdan sonra iki ayı bitirince direkt takılıyomuş.doktorum öyle demişti.ben taktırıcaktım ama benim eşim istemedi.şimdi o korunuyo.bu arada bende hala adet olmadım.

al benden de o kadar canım.. beim eşimde canı isterse prezervatif kullanıyor..bende bebeği sadece emziriyorum doktorum hap önermedi iğne önermedi..bir tek cerezatta mı ne öyle bir hap önerdi ama onuda içtiğim süre boyunca adet olmazmışım öyle dedi bende bir an önce adet olmak istediğimden kullanmıyorum bu hapı da.:26:.spiral düşünüyorum ama çooook korkuyorum..çoğu tanıdığım taktırıp geri çıkarttırdı rahimleri kabul etmemişti kanamalrı hiç bitmiyordu:18:...hiiç iyi örnek yok yani anlayacağın:2: :KK4:
.

cnm benim doktorum düzenli adet olursun demişti.evet haklısın spiralde sorun yaşayan çok olmuş.ama eşin korunmak istemiyorsa mecbursun.ya hap yada spiral.ikisinin arasında bir tercih yapmalısın.bebeklerimizede yazık olur bizede. riske atmamak lazım.helede sezeryanlıysak.

cnm doktor çay kaşığıyla vermemi söyledi.sabah akşam bir çay kaşığı verdim ve 3 gün kullandık.kakasında bir değişiklik olmadı.bu arada odada buhar makinesi kullanıyormusun.ortam kuruluğuda hırıltıyı artırıyo.bn her gece 2 saat buhar mak.çalıştırıyorum.

daha alamadm cnm buhar makınesı peteklerın uzerınde su var bırde ıslah havlu koyuyorum gece bol blol havlandırıyorum azaldı sukur hırıltısı ama balgamnı tam atmıs degıl surubu ben braz fazla verdım galıba salak eczacı bana oyle dedı bak sımdı sınır oldum ınsallah dokunmamıstr sımdı artık vermycem hıc benım hep kaka yapıyordu verdkten sonra bol bol bakalım artık kesılıcekmı kakası bırde bızımkının kakası sumuksu balgamını ordan atıyor dyorum ben ama sızlerdede varmı boyle bır durum sumuksu kaka varsa usutmustr dedı arkadasım ama dogrumu bılmem doktor normal dedı bende suruptan sonra yapınca hep kakasından atyr herhalde balgamını dıyorum

Canm ben kullaniyorum carezetta 20 gun falan oldu baslyali ve gecen.pazar adet oldum.ilk defa dogumdan sonra...

tatlım benım bende adet olmadım henuz kızımda emzırdıgım sure hıc olmamıştım
bende eş olayına pek guvenmıyorum
ben emzıren annlerın kullandıgı cerazette kullanıyorum dr umda onayladı
spıral vakası 2 yakınım oldugundan yanına bıle yaklaşmıyorum

hatta senelr önce bende bı spıral vakasıymışımmm

Hala kullanıyorum yarın son olacak inşallah, 5 gün sabah akşam 1 çay kaşığı

Kullanmaya başladım ve tavsiye ediyorum, kaka sızma vakamız 3 gündür sadece 1 kere oldu ve en iyisi bacaklarındaki kızarıklıklar gitti, boşu boşuna sıkmışım yavrucazımı :KK66:

X