2012 kasım bebekleri büyüyor..

bugun oglum okadar cok agladiki, gunduz gayet iiydi biseyi yok,guluyodu,sesler cikarmaya basladi hatta ilk defa,,,
ama biraz once saat 6 da durup duruken birden bagirmaya basladi odümüz patladi, hicc bu kadar aglamamisdi ya nasil bagiriyo ama goruceksiniz o agladi bende agladim onunla beraber,, sonra sakinledi yavas yavas salladim ve uyudu 1 saati gecti uyuyo suan

nilüfer bizde de olmuşdu aynı senaryo bi kere bende ağlamıştım pğlumla beraber. tırnakları nasıl uzun mu ellerini sıkıyor bizimki ona yormuştuk tırnağı battı diye düşündük

gecmıl olsun cnm nasıl sımdı ıyımı

gecmıl olsun cnm nasıl sımdı ıyımı
uyuyo hala, 2 kere uyanip emdi devam ediyo uykuya yine bukadarda uyumazdi ,emmek icin uyanir sallamadan uyumazdi o aglama yordumu acaba bilmemki,,
yarinda esime birakip bi cesaret incektim carsiya agda ve kas icin bi hava almam lazim bunaldim, boyle olursa birakamamda,,off napcam bikmem randevu bile almistim beni taniyolar zaten hemen seni aliriz merak etme dedi ... oglumada bak aglamazsan sana cingirak getircem diyom keske anlasa bir iki kiyafette alcaktim bebisime ..

sen merak etme burası ilk göz ağrısı burayı terk etmek zor ben 3 4 ay girmedim bi dönem mesela ama yine dön dolaş kk....oğlumla yaşıt neredeyse buraya üyeliğim.o dediğin site'nin de yeri başka şimdi ama bir kk değil.......

yok değildi ilk acile gitmiştik flagy ve antibiyotik kullanmıştık ve ona rağmen gecmemişti sonra başka bi doktora gittim süt alaerjisi olabilir dedi diyet yaptım ve largopen kullandık gecti..biizimde yeşil ve su gibiydi.mikrobu banyo yaparken suyu yalıyolar ordan kapmış olabilir bebeğin.ben bonyosunu içme suyuyla yaptırıyorum her ihtimale karşı.

sen beni göreydin bir de gece 12 gibi uyandı 4 falandı uyuduk.... baba da yok işte abiler de uyuyor ki yardım eden zaten yok annane bababne cinsinden artık gözlerim kapanıyordu aynı senin dedğin gibi başladı ağlamaya durup durup ağlıyor emzik almıyor meme zaten yok 4 de bir uyudu sabah8 de kalkış bütüngün böyle dolandım

nolcak bu bebelerle isimiz bilmem,, bayadir uyuyo,, gece yalnizim esim gececi ins.aglamaz

nolcak bu bebelerle isimiz bilmem,, bayadir uyuyo,, gece yalnizim esim gececi ins.aglamaz

valla bizim rekoru kıran yok galiba sabah 6 da uyudu.uykusu var gözleri kıpkırmızı oldu ama yinede uyumadı o saate kadar her gece böyle uykusu geliyo bi türlü uyumuyo..bütün gün uyuyo sonraa...napıcam bilmiyorum..zombi oldum..

cnm bnım vardı demekkı bıı sıkıntıı benım ablamın kızıda bılırım bı sabah 7 ye kadar uyumamıştı ablam cıg köfte yemiştı
abşlamın bebgı gaz oldugunda hıc aglamazdı sadece uyku uyumazdı
gecıcek tatlım bebiş gırcek duzene ınşalla

kız bebe bu aglar da gulerde uyurda no panikkkkkkkk
tabı ervada görmedın sımdı ılk cocuk gıbı oldun
rahat bak kuşum bıraz

kizim ben boyle aglama gormedim ya sanki biyerini kesiyoz oyle,, yine aglardi ama iki pis pis susardi bu birden bagirmaya basladi,, bak simdi emzirdim uyuyo yine bu saatlerde bakinirdi,, gece dikicek beni ayaga

songull ne kesfettim kabak tatlisi acayipp sut yapiyor,, annem vermisti iki poset birini pisirdim sonra digerinide pisirdim bitince bozulmasin diye yedigimden beri masallahi var sutlerinn

masalla cnm benımmm aman dılını ısır benımde sukur eskı formında artık rezene dışındabışey kullanmıyorumm

sen bu gece nöbet tutcan cnm desene

kızlar bebekelerinizin kulağının içini değilde bu kulağın içindeki dış kulak denilen kısmını temizliyormusunuz.ben temizlemiyordum baktım böyle sabun kalıntıları gibi birşeyler var kulak temizleme çubuğuyla temizledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…