-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.021
ilaca ragmen gecmiyosa alerjisi olabilir..
bugun oglum okadar cok agladiki, gunduz gayet iiydi biseyi yok,guluyodu,sesler cikarmaya basladi hatta ilk defa,,,
ama biraz once saat 6 da durup duruken birden bagirmaya basladi odümüz patladi, hicc bu kadar aglamamisdi ya nasil bagiriyo ama goruceksiniz o agladi bende agladim onunla beraber,, sonra sakinledi yavas yavas salladim ve uyudu 1 saati gecti uyuyo suan
nilüfer bizde de olmuşdu aynı senaryo bi kere bende ağlamıştım pğlumla beraber. tırnakları nasıl uzun mu ellerini sıkıyor bizimki ona yormuştuk tırnağı battı diye düşündük
bugun oglum okadar cok agladiki, gunduz gayet iiydi biseyi yok,guluyodu,sesler cikarmaya basladi hatta ilk defa,,,
ama biraz once saat 6 da durup duruken birden bagirmaya basladi odümüz patladi, hicc bu kadar aglamamisdi ya nasil bagiriyo ama goruceksiniz o agladi bende agladim onunla beraber,, sonra sakinledi yavas yavas salladim ve uyudu 1 saati gecti uyuyo suan
uyuyo hala, 2 kere uyanip emdi devam ediyo uykuya yine bukadarda uyumazdi ,emmek icin uyanir sallamadan uyumazdi o aglama yordumu acaba bilmemki,,gecmıl olsun cnm nasıl sımdı ıyımı
hepımız burada tanıştık kaynastık gzel paylaşımlar yasadık
malum sıteye uyelıgı olan arkadaslar sanırım orada daha cok paylaşımda bulunucak burası yavas yavas körelıcek
ama olsun vardır elbet benım gıbı orada uyelıgı olmayan uye olmayı dusunmeyen
bebeğin amipli dizanteri olmuş olabilir laboraturdakiler göremeyebilirler bir defa bakmayla dr hangi ilaçları verdi bebeğim 2 aylıkken dizanteri oldu mikrop nereden bulaştı anlamadım antibiyotik vermişti dr ilaç ishalini artirdı antibiyotiği kesip flagyl ve reflore devam ettik düzeldi çok şükür kakası çimen yeşiliydi fışkırır tarzda kaka yapıyodu
bende seni gordum nolcekihi
gördüm sizi kıslarrrvalla süper oldu bu face grup
sen beni göreydin bir degece 12 gibi uyandı 4 falandı uyuduk.... baba da yok işte abiler de uyuyor ki yardım eden zaten yok annane bababne cinsinden artık gözlerim kapanıyordu aynı senin dedğin gibi başladı ağlamaya durup durup ağlıyor emzik almıyor meme zaten yok 4 de bir uyudu sabah8 de kalkış bütüngün böyle dolandım
nolcak bu bebelerle isimiz bilmem,, bayadir uyuyo,, gece yalnizim esim gececi ins.aglamaz
nolcak bu bebelerle isimiz bilmem,, bayadir uyuyo,, gece yalnizim esim gececi ins.aglamaz
valla bizim rekoru kıran yok galiba sabah 6 da uyudu.uykusu var gözleri kıpkırmızı oldu ama yinede uyumadı o saate kadar her gece böyle uykusu geliyo bi türlü uyumuyo..bütün gün uyuyo sonraa...napıcam bilmiyorum..zombi oldum..
kız bebe bu aglar da gulerde uyurda no panikkkkkkkk
tabı ervada görmedın sımdı ılk cocuk gıbı oldun
rahat bak kuşum bıraz
kizim ben boyle aglama gormedim ya sanki biyerini kesiyoz oyle,, yine aglardi ama iki pis pis susardi bu birden bagirmaya basladi,, bak simdi emzirdim uyuyo yine bu saatlerde bakinirdi,, gece dikicek beni ayaga
songull ne kesfettim kabak tatlisi acayipp sut yapiyor,, annem vermisti iki poset birini pisirdim sonra digerinide pisirdim bitince bozulmasin diye yedigimden beri masallahi var sutlerinn