2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizsen pijamadami giydiriyon ben giydirmiyom

çok sağolasın.ben de lite wayi yazın izmirde görmüş çok beğenmiştim.echoyu internette gördüm.çok iyi oldu söylemen.glam serisi tek renk mi.kız için nasıl olur tek renkse bilemedim

Yokkk yaaaa bunun biseyden anladigi yokk sinir ediyo beni bak simdi uyandi hemen aglama hazir yani burnundan soluyo resmen kime cekmis bu bilmem emzikde almiyo

valla arkadasım benimkide uyanık olduğunda hep kucak istiyo..emzikte almyo..ez emzik doldu.nuk kaucuk ta aldım onuda atıyo almıyo..

çok sağolasın.ben de lite wayi yazın izmirde görmüş çok beğenmiştim.echoyu internette gördüm.çok iyi oldu söylemen.glam serisi tek renk mi.kız için nasıl olur tek renkse bilemedim

tatlım ben kız bebektede erkek bebektede gördum taba rengı gecen bızımkı kustu hemen sıldık ıyı oldu
hem derısı pamuklu bı derı usutup terletme olmuyo yanında kucuk el cantsı kış tulumu ön panelıde yağmurlukte verdıler duz modelde panel yok artı 40 tl verıyorsun

valla arkadasım benimkide uyanık olduğunda hep kucak istiyo..emzikte almyo..ez emzik doldu.nuk kaucuk ta aldım onuda atıyo almıyo..

cnm bızde her tur emzık var bambıno nun 3 tl lık emzıgını nasıl emıyo başkada emmıyo bambınonunda her modelını emmıyo

HTML:

Bendede 3 tane emzik var, diliyle itiyo istemiyi, bi ara ucuz olani emiyodu biraz yine hemen atiyodu ama aliyodu yani simdi hic almiyo, emzik emseler dururlar aslinda ama...

canım kollarını kesinlikle bağlatmıyo ve uykusu varsa memeyi ağzına veriyorum kucağımda uyuyo..daha yatağında uykuya daldığını görmedim..bazen gözleri kızarıyo uykusuzluktan ama yinede uykuya gecemiyo.uykusu geldiğinde bırak yatagına yatırmayı meme agzında oldugu halde bile ağıyo yada söyenıyo..emzikte almıyo memeyi emzik niyetine kullanıyo zaten..cok fena bunlr yaa..parmağında oynatıyolar..

benim oğlumda uyumuyodu geceleri 4 e kadar oturuyoduk aynı günlerde doğan bebeğiyle arkadaşım geldi bir akşam bunların ikisine anason rezene paaptya karışımı bi çay yaptı benimki o gece uykuya bi alıştı inşallah değişmez anason bi daha vermedim gerekte olmadı uyurken mutlaka ışığı kapatıyorum birde gün içinde bebek uyumuyosa gün içinde beşikte kalmamalıymış uyku ve beşik arasında bir bağlantı olduğunu anlamalıymış emzikte almadığı için uykuya dalış zor oluyo hafif sallıyorum karyolasında altını değiştiriyorum karnını doyuruyorum iyice bu kadar extradan yatmadan çay vermiyorum

sağol canım cevap için ön paneli de iyi olmuş.sen nerden kaça almıştın.ebebekte uygun ama kalmamış.diğer sitelerde 500 den başlıyor

HTML:

Bendede 3 tane emzik var, diliyle itiyo istemiyi, bi ara ucuz olani emiyodu biraz yine hemen atiyodu ama aliyodu yani simdi hic almiyo, emzik emseler dururlar aslinda ama...

çok haklısın.biz de 2.ayda nuk 1 numarayı aldık.o kadar büyük rahatlık.mesela az önce onunla kendisi uykuya daldı.

bebekte süt alerjisi olduğu nasıl anlaşılır

süt ürünlerini tüketmeyi bırakıp cocukta düzelme varmı bakılıyo..düzeliyosa tekrar diyet bozuldugunda şikaytler baslıysa alerjı var demekmiş.

zaten uyumadıgı zamanlarda beşikte mümkün değil yatmıyo zaten.emzikte almıyo.memede sabaha kadar kucagımda sallıyorum uyusun diye.bir ara biimde düzelmişti 10 gibi uyuyodu.evde mevlit okuttugum günden beri düzen bozuldu.

sağol canım cevap için ön paneli de iyi olmuş.sen nerden kaça almıştın.ebebekte uygun ama kalmamış.diğer sitelerde 500 den başlıyor
ben chicco litway kırmızı modelini aldım 300 tl.sadece ön panel yok,

Merhba bilg. Bozuk. Telden giriyrm.gormemisim.evet tsm sonuc vermeyebilrmis ama bizim deger yuksek cikinca besin alerjisi var dedi. Neye oldugu ayri bir testle oluyormus. Biz de deneme yanilma yoluyla az cok anladik zaten. Csnim senin bebegin ishalinde kan var miydi? Belirtilerden biri de oymus. Biz de egzsma vadi. Diyetle beraber bitti sukur.

mertm cnm ben cıldıyeye konturele gıttıgımızde dr a soracagım cocuk alerjı uzmanıylamı devam etmelıyız acaba bulundugumuz yerde arastırma hastanesınde varmış ay daha ek gıdalar varrrrrrrrrrrrrrr

Canim oyle bir imkan varsa alerji uzmanina git bence.ek gidalara kadar belki gecer. Gecmezse ozel mama v ar yogurdunu onla yaparim. Zaten 1 yasa cogu bitiyormus. Taniidigin 5. ayda bitmisti.

evt iki kez kan cıktı kakasında.bidaha olmadı çok şükür.

bnımkıde ishal oldu hep cıvık yeşil renkliydi antıbıyotikle bir ılac verdı dr kakasında 1 -2 lökosit cıktı.5 gun kullandım geçti az önce gene yeşil sulu yaptı ben kurtulamıyacam galiba bu ishal olayından içim gidiyor memeyi bile saga sola cekıstırıp avazı cıktıgınca aglıyor memeyi almıyor ne yapcagımızı şaşırdık

memeyi sağa sola çekiştirip emmeme olayı bizde de var yaa :s
ne yapacağımı bilemiyorum emmiyor da =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…