2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba kızlar ben aralık annesi olacağım umarım. kabusla uyandım, size danışmak istedim. rüyamda doğum yapıyorum ve sütüm hiç gelmiyor, ertesi gün oluyor yine yok. sütü az gelenlerin acısını resmen hissettim iimde, o doyuramama hissini falan.. sütün gelmemesi olmaz değil mi, yani benm göğüslerden şimdiye kadar bi sıvı gelmedi de, kimilerinin doğumdan önce gelirmiş. beden olarak da büyümedi hala 75 te kaldı..

kızlar bu tospıkte benım oğlum
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 561421

Maşallah pamuk şeker ya Allah nazarlardan korusun.

merhaba kızlar ben aralık annesi olacağım umarım. kabusla uyandım, size danışmak istedim. rüyamda doğum yapıyorum ve sütüm hiç gelmiyor, ertesi gün oluyor yine yok. sütü az gelenlerin acısını resmen hissettim iimde, o doyuramama hissini falan.. sütün gelmemesi olmaz değil mi, yani benm göğüslerden şimdiye kadar bi sıvı gelmedi de, kimilerinin doğumdan önce gelirmiş. beden olarak da büyümedi hala 75 te kaldı..

Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Rüyalar doğum sonrasında da peşimizi bırakmıyor neyden korkuyorsak o karşımıza rüyamızda çıkıyor.

Benim de sütüm doğumdan üç gün sonra geldi sezeryan olduğum için. Ve aynı senin gibi göğüslerim kaç bedense o bedende kaldılar malesef sütüm az bebeğim doymuyor. Benim yapısal az oluşu yani göğüsler büyümediğî içîn değil yani. Senin inşallah bol bol olur sütün.

hankar bayıldım kuzuna Maşallah subanallah çok tatlı kuzucuuukkk yerim ben onuuu

aras beye zaten doğduğu ilk günden beri aşığım tombalak tosbam benim maşallah onada şu kırk olayını atlatıyım o yanaklardan ısırmaya gelicem :)

kızlar erdemin topuk kanında tsh yüksek çıktı dediler tekrar tahlil yaptırdık onda değer biraz yüksekti ama doktor olabilir dedi bu arada sarılığımız hala tam olarak geçmiş değil en son 4 tü değerimiz doktor normal dedi idrar tahlili yapıcaz dedi nasıl yani dedim küçüçk çocuktan nasıl idrar tahlili alıcaksınız dedim torba taktılar oğluşuma bekledik yapmasını yapmadğı her yarım saatte torba değişti neyseki 2. değişimde yaptık akkıllı oğlum hem idrar tahlili hemde kültür istedi doktorumuz kontrl etmek için bugün sonuçlar çıkıcaktı ama dün aradddılar kültür için tekrar idrar alınması gerekiyormuş sağlıklı bir sonuç alınanamış sonda ile alıcaz dedi gittik akşam acile bebeğimden sonda ile aldılar idrarını çok şükür çok ağlamadı Allaha şükür benim içim gitti ama doktorun üstünede kaakamızı yaptık (ooh iyi yaptk) :KK70: öyle yani şimdi yarın çıkıcak sonuç inşallah sıkıntı olmaz dua edin hayırlı sonuçlar aalalım sürekli hastaneye gitmekten sıkıldım :KK43: içimi döktüm sanırım rabbime sürekli dua ediyorum kimseyi evladı ile sınamasın..... evlatlarımza sağık sıhhat versin....

kızlar erdemin topuk kanında tsh yüksek çıktı dediler tekrar tahlil yaptırdık onda değer biraz yüksekti ama doktor olabilir dedi bu arada sarılığımız hala tam olarak geçmiş değil en son 4 tü değerimiz doktor normal dedi idrar tahlili yapıcaz dedi nasıl yani dedim küçüçk çocuktan nasıl idrar tahlili alıcaksınız dedim torba taktılar oğluşuma bekledik yapmasını yapmadğı her yarım saatte torba değişti neyseki 2. değişimde yaptık akkıllı oğlum hem idrar tahlili hemde kültür istedi doktorumuz kontrl etmek için bugün sonuçlar çıkıcaktı ama dün aradddılar kültür için tekrar idrar alınması gerekiyormuş sağlıklı bir sonuç alınanamış sonda ile alıcaz dedi gittik akşam acile bebeğimden sonda ile aldılar idrarını çok şükür çok ağlamadı Allaha şükür benim içim gitti ama doktorun üstünede kaakamızı yaptık (ooh iyi yaptk) :KK70: öyle yani şimdi yarın çıkıcak sonuç inşallah sıkıntı olmaz dua edin hayırlı sonuçlar aalalım sürekli hastaneye gitmekten sıkıldım :KK43: içimi döktüm sanırım rabbime sürekli dua ediyorum kimseyi evladı ile sınamasın..... evlatlarımza sağık sıhhat versin....

aminnn.. siz de içinizi ferah tutun olur mu
allah yardımcınız olsunn

Kızlar benim kız doğdu doğalı uyumadı uyutamadık çok ağladı çok nefesini çeviremedi morardı filan , ben çok korktum korktukçada hep kucakta pışpışladım ama kucaktada susmadı son çare artık hafif hafif ayakta salladım öylede çok durmuyor zor susturuyorum ama başka türlü başa çıkamıyorum, yatağımız sallanmıyor , sallanan ufak beşik tarzı uygun bir şey almak istiyorum malum çok masraf yaptık çok pahalı bir şey alamam , siz bu tarz bir şey kullanıyormusunuz yada bana tavsiye edebileceğiniz beşikler var mı bir kaç gün içinde almam lazım kafayı yicem , gündüz tuvalate bile gidemiyorum çok afedersiniz :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Kanz Bebek Sepeti Yatak Beşik Sepet Park Hamağı GittiGidiyor'da 64979237

Crystal Baby Magic Night Beşikiçin yapılan yorumlar

merhaba bebim bebeğimde 29 günlük benimkide bi ağlamaya başladığında susturmak ne mümkün geçen artık acile götürdük doktor kolik olduğunu dsöyledi her akşam aynı saatte başlıyor bende bu sayede bütün karşı olduklarımı yaptım ayakta sallamak battaniyeyle sallamak daha neler keşfedeceğiz bakalım ama benimkinin yattığı sepet sallanıyor buna rağmen onu istemiyor onun için alırken iyi düşün derim biz artık dün akşam eşimle pusette salladık allah yardımcımız olsun :18:

bende sezeryan ile doğum yaptım ama ameliyathaneden çıkar çıkmar sütüm geldi.doktorlarda sütün sezeryanla hiç bi alakası yok diyorlar..neden sezeryana bağlıyor bütün anneler bu süt olayını anlamıyorum...

kozete adlı kullanıcının yorumunu okudum ona ıstınaden bısey solemek ıstıorum ben hazıran annesıyım ve erkek bebek annesıyım benım cocugum cok gazlı ıdı halada gazı gelınce baslar aglamaya gazını cıkarıncada rahatlar suan cok rahatız cok sukur..bende sallanan bısey aldım sureklı salla babam salla sabaha kadar allah ım cok kotu bısey cıngene besıgı nı akıl edememısız bence ıstersenız ılk bı cıngene besıgı yapın onda rahatlayıp uyuyorlar en azından bı kere sallıosun sonra cıngene besıgı kendı kendıne sallanıyor o esnada tualete mı gıdıosunuz bulasık mı yıkıosunuz yapıosunuz ama keske onceden akıl etseymısım ılk bı 2 ay ole salladım sonra cıngene besıgı yaptık ve zaten gazı bıtıncede park yatagında yatıyor ama sureklı sallarsanızda sallanmaya alısıyor benım bebıs gıbı valla sureklı sallamak zor benden solemesı uykunuzu bıle alamıosunuz alıstırmayın dıcem ama o gaz gelınce mecburen sallıyım da sussun oluyosunuz valla sımdıden kolay gelsın hıc demeyın az buyusun de vss de suan 6 ayımıza gırecez bu sefer daha fazla seslerı cıkıormus :)))

benim oğlum elimi yıkamaya gidince bağırıyor..hep bna bakmak istiyor,kucağımda durmak istiyor ben uzaklaşınca hemen bağırıyor..ne yapacağımı şaşırıyorum..sizinki de böyle mi?

valla benimki kucaga alıştı galiba bırakınca aglıyo hemen bide altını acarken cok aglıyo kucagıma alıp giydiriyorum

cnm bızımd 17.gunde duştu catladım ınan o duşene kadar 3 haftaya kadar normalmış benım kuzenın 1 aylıkkn duşurmuş
formdA 34 GUNLUK DUŞUREN BILE GÖRDUM

teşekkür ederim dün msjı yazdıktan sonra bir baktım göbeğimiz düşmüş inan sevinçten göbek attım resmen..:)şimdi alkolle pansumana devam ediyorum dün butun gun uyudu ama bu sabah 4te bir kalktık uyumak ne mümkün hep huzursuz acaba göbeğimi acıyor diye düşünüyorum şimdide..:KK43:

teşekkür ederim dün msjı yazdıktan sonra bir baktım göbeğimiz düşmüş inan sevinçten göbek attım resmen..:)şimdi alkolle pansumana devam ediyorum dün butun gun uyudu ama bu sabah 4te bir kalktık uyumak ne mümkün hep huzursuz acaba göbeğimi acıyor diye düşünüyorum şimdide..:KK43:

amannn cnm ne sewvındım ınan ben o göbek bagını sırtımda taşıyomuşum sankı ne sevonmıstımüa
ayy bı arkadaşınkıde cok hzursuzluk yapmış duşunce
bu arada bende duşunce 2 gun bakımını yaptım

bende sezeryan ile doğum yaptım ama ameliyathaneden çıkar çıkmar sütüm geldi.doktorlarda sütün sezeryanla hiç bi alakası yok diyorlar..neden sezeryana bağlıyor bütün anneler bu süt olayını anlamıyorum...

cnm katılıyorum sana bende 2 kere sezeryan oldum ılk emzırmede göd-rdum agızlarında sutu
kı 2.bebek 37 haftalık olmuştu yerı gelıyo normal doğumda sut gelmeyenlerdede oluyo

cnm benım ya kıyamam ben
ınşalla arkadaşım sonuçların temız cıkıcak
rabbım hepımızın evlatlarına sagık versın

kızlar humana stııl tee kulanmaya başladım 24 saatte bu kadar etkı göstermesı benı sasırttı
herkese tavsye ederım
belkı dun okumuşunuzdur huggıes alma gıbı hataya duştum kesınlıkle kaka o-popo da kalıyo prımada kakayı tamamen emıp tenle teması engelıyo bunu bıtırelım prımaya devam

kızlar bu arada bugun 40 gunluk olduk gezmelrede gıttık
galıba topikte en buyuk aras ölemı varmı kırkı cıkan başka bebmız

kızlar bu tospıkte benım oğlum
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 561421
maşallah canım tombik tam sevmelik Allah bağışlasın.

geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme evet hastaneye gitmek gerçekten çok sıkıcı birde bebeği çok yoruyorlar.inşallah güzel sonuçlarınız çıkar.

sağol canım, biz de eldiven giydiriyoruz yoksa yüzünü gözünü her yerini çiziyor. burada da kıyafetlerini değişirken çekmiştim henüz eldieni giydirmemiştik.

canım cok sağol. bebek deli gibi meme aranırsa ve emerken de memeyi bırakıp bırakıp tekrar emerse bu durumda bebekte gaz olurmuş. uyku ve banyo dediğin gibi sütü arttırıyor ama ne uyku ne banyo artık bana lüks olan seyler, evde kusmuklu üstlerle dolaşır hale geldim. herşeyimi değişiyorum hopp bir daha en başa dönüyoruz. tırnaklarını ben emzirirken kız kardeşim kesiyor yoksa diğer türlü çok hırçınlaşıyor en sakin anı memedeki hali kızımın. olabildiğince derin olmamak kaydı ile kesiyoruz. incecik tel gibi olduğu için çok kesici tırnakları bebeklerin dikkatli olmak lazım.

bizim hem bebedor hem chicco var ikisinden de memnunuz.
sürekli aranıp emmek istiyor ama memeyi bırakıp bırakıp tekrar emmiyor . o zaman benimki iştahlı herhalde anlamadım gitti.evet canım bende öyle hep kusmuklu bir kadın olarak dolaşıyorum banyo zaten acele acele 10dk. bile zor sürüyor.

Canım yukarda yazdım benimkide böyleydi merak etme geçicek kısa bi süre sonra
Bende tırnaklarını kestim
Hata uzadı bu akşam tekrar kesicem
Ben tırnak makası kullandım memnun kalmadım
Onun yerine normal makas şeklinde olanla kestim hem daha kolay oldu
diğeriyle etini sıkıştırcam die korkmuştum
inşallah canım bizimkide geçer bugün daha iyiydi her günü farklı oluyor. ben makas almadım canım sadece tırnak makası almıştım makasta alayım olmadı , sen ovalmi kestin düzmü canım.

kızlar ben hastaneden gelır gelmez kestım tırnakları dr larda eldıve kullnımını önermıyo
öylemi canım aslında evet ellerini tanıması lazım ama işte ben bir türlü beceremiyorum bu tırnak kesme işini canım sen nasıl kesiyorsun makaslamı? düzmü kesicez bilemiyorum :44:

X