-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.741
canım benimde aynı gün doğumlu ve aynen bizde çok tükürüklüyüz.uyurken bile yapıyo bazen.bence tükürük bezi ile alakalı olabilir.kızımda aynıydı dişini 7 ayında çıkarmıştı.elini emmeye gelince zannımca ellerini yeni keşfediyolar ağız da deneyim kazanıyolar bence....korkma diş için çok erken.diş yerlerine bak ne kadar ince daha.
günaydınlar annecikler mesajım diğer mesajlarım gibi yine es geçilebilir yine de size danışmak istedim ...
oğlum iki gündür tuvaletini yapamıyor bağırsaklarından mı midesinden mi anlayamadığım yerden gurul gurul sesler geliyor ama hiç birşey yapamıyor bu da onda ağrı yapıyor iki gündür bundan dolayı ciyak ciyak ağlıyor.
öncesinde beş gündür de akşam sekizde bir ağlamaya başlıyordu gece bir e kadar . artık kulaklarım kafam iptal, her an kulağımda sesi sürekli ağlıyor gibi . bu kadar ağlak bir bebek değildi neden ağlıyor anlamıyorum da çok zorlanıyorum =(
günaydın herkese...
biz bugün sağlık ocağına gittik geldik rota aşımızı yaptırdık..
6.150gr 62cm olmuşuz
adana buzz gibi bugün..acayıp rüzgar fırtına var..hava da simsiyah...
hadi edelim ben başlayayım yine sıkıntımdann benim oğlan çok tükürüklendi ve dilini sürekli yana çevirip geviş getirir gibi alt damağına sürüo çok huysuzlandı. beni emio karnı tok ama eli yine ağzına gelio ne yapıcam bilmioorum 9 kasımda 3 aylık olucaz sizce dişmi çıkartıoruz anlamadımm böle olanınız varmı ??????????????
Rota ağızdan veriliyor dimi?
hadi edelim ben başlayayım yine sıkıntımdann benim oğlan çok tükürüklendi ve dilini sürekli yana çevirip geviş getirir gibi alt damağına sürüo çok huysuzlandı. beni emio karnı tok ama eli yine ağzına gelio ne yapıcam bilmioorum 9 kasımda 3 aylık olucaz sizce dişmi çıkartıoruz anlamadımm böle olanınız varmı ??????????????
aynen canım bizde öyleyiz..eller keşfediliyor artık...tükürükle balon bile yapıyor bizim küçük hanım...
Ilknuıs cok tesekkur ederım
oğlumda aynı bu dediklerini yapıyordu 4.ayında dişi çıktı​hazır ol bence gerçi ellerini tanımaya ağzının işlevlerini keşfetmeyede başlıyorlar bu dönemde karıştırma sakın
duymadım cok ılgıncmıs sen aldın mı tepkılerı nasıl bebısın ?
peki huzursuzmu devamlı uyku düzeni nasıl gündüz ve gece???
ricaa ederim canımm
anlamadımki bilemiorum sürekli huzursuzz tokken bile eli ağzında belli aralıklarla dilini yana atıp geviş getirioo tükürüğün haddi hesabı yokkk..
Canim bec chicco nun liteway modelini aldim. Pratik,koly aciliyor,konforlu,ayrica sürüşü çok rahat.kışlık korumasi var. Sadece tek yönlü. . Bircok modele görehafif ve kapalıyken az yer kaplıyor. Tavsiye ederim.
günaydın herkese...
biz bugün sağlık ocağına gittik geldik rota aşımızı yaptırdık..
6.150gr 62cm olmuşuz
adana buzz gibi bugün..acayıp rüzgar fırtına var..hava da simsiyah...
benım bebek neden agulamıyor ya?kız bebekler daha mı geç aguluyor?