2012 kasım bebekleri büyüyor..

ölemi dersin kimi erken çıkarırmışya o yüzden dedi alt damağı üste göre daha şiş ama sanki yer yer beyazlık var anlamadım ta m bakalım pazartesi dr a gidicez o ne dicek

Bizimde arada oluyo yarım çay kaşığı kadar zeytinyağı içiriyorum baya rahatlatıyo, tavsiye ederim

Benim oglum yeni basladi emmeye ellerini goturemiyo bilemiyodu,ozellikle yuz ustu uzerime yatirdigimda emiyo onlar simdi herseyi agziyla tanicaklar zaten,zamanla elleriyle biseyler tutunca onlarida emicekler,cok tatli oluyo ama elleri emerken
Pisik konusuda bence bebegin cildiyle alakali kizimdada molfix kullanmistim ben,prima da kullandim molfix bulamadigimda prima aliyorum ama molfix 3 numara aliyosam prima 4 aliyorum primanin kalibi dar..kixim pisik olurdu bazen,,ama oglum hic olmadi kizariklik bile olmuyo tamamen ciltle alakali bisey bence

aynen canım bizde öyleyiz..eller keşfediliyor artık...tükürükle balon bile yapıyor bizim küçük hanım...

Rota ağızdan veriliyor dimi?

evet canım bizimkisi cop cop emdi pek sevdik..

oğlumda aynı bu dediklerini yapıyordu 4.ayında dişi çıktı ​hazır ol bence gerçi ellerini tanımaya ağzının işlevlerini keşfetmeyede başlıyorlar bu dönemde karıştırma sakın

Son düzenleme:
aynen canım bizde öyleyiz..eller keşfediliyor artık...tükürükle balon bile yapıyor bizim küçük hanım...

peki huzursuzmu devamlı uyku düzeni nasıl gündüz ve gece???

Ilknuıs cok tesekkur ederım

ricaa ederim canımm

oğlumda aynı bu dediklerini yapıyordu 4.ayında dişi çıktı ​hazır ol bence gerçi ellerini tanımaya ağzının işlevlerini keşfetmeyede başlıyorlar bu dönemde karıştırma sakın

anlamadımki bilemiorum sürekli huzursuzz tokken bile eli ağzında belli aralıklarla dilini yana atıp geviş getirioo tükürüğün haddi hesabı yokkk..

duymadım cok ılgıncmıs sen aldın mı tepkılerı nasıl bebısın ?

canım benim almak istediğim çiftlik hayvanları serisi satışta değildi ondan almadım.. ama face de kullananların tepkileri gayet olumlu idi.tabi farklı görüşlerde yok değil...bi alternatif olsun dedim..

yok canım öyle huzurluğu pek yok allaha şükür..artık bazı şeyleri rutine oturttuk.. büyük kızım 5 aylıktı ilk diş çıkardığında..hem çıkartsa ne olacak ki korkma bişey olmaz

Canim bec chicco nun liteway modelini aldim. Pratik,koly aciliyor,konforlu,ayrica sürüşü çok rahat.kışlık korumasi var. Sadece tek yönlü. . Bircok modele görehafif ve kapalıyken az yer kaplıyor. Tavsiye ederim.

a ben de onu düşünüyorum.yalnız geçen bakarken şu modeli gördüm yeni çıkmış fiyatı biraz daha uygun bu modelden alan var mı acaba?
Chicco Echo Puset Jade - e-bebek.com

merhabalar bende kasım annesiyim kızım 16 kasım doğumlu sizi bi üredir takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyordum bundan sonra daha aktif aranıza katılmak istiyorum
bez konusunda bende prima 3 numara kullanıyorum sırtından çok nadir taştığı oluyor sanırım anne sütü alan bebeklerin kakası daha sıvı olduğu için sızıntı yapabiliyor diye düşünüyorum. molfixe geçmek isteyenlere bi fikrimi söyliyim. molfix primaya göre daha kalın sanki bebek primayla daha rahat eder gibime geliyor. huggies nerdeyse prima kadar ince ve sırt tarafında büzgüsü var kaka sırttan çıkmıyor. 1 paket alıp denemiştim. ama ben en çok primadan memnun kaldım.

günaydın herkese...
biz bugün sağlık ocağına gittik geldik rota aşımızı yaptırdık..
6.150gr 62cm olmuşuz
adana buzz gibi bugün..acayıp rüzgar fırtına var..hava da simsiyah...

o maaşallah size.kocaman olmşsunuz.ben geçen ay bu aya ertelemiştim aşıyı.kararsızlığım yüzünden.siz nasıl yaptınız eczaneden ne kadar önce istetmek gerekiyor fiyatı ne kadardı

benım bebek neden agulamıyor ya?kız bebekler daha mı geç aguluyor?

senin bebeğinn kaçında doğdu bizim 16 kasım aguluyor hatta 3-4 gündür baya baya kaşını gözünü de oynatarak ağulamaya başladı. ama her bebeğin bir vakti zamanı var. bir anda yapmaya başlar. kıyaslamamak lazım. mesela benim oğlum 14 aylık yürüdü. etraftan hep bu niye yürümedi bilmem kimin bebeği 11 aylık yürümüş falan filan birsürü konuşuyorlardı. ama zamanı gelince yürüdü. yani her çocuğun gelişimi farklı kimi erken konuşur kimi erken yürür kafaya takmamak lazım

13 kasım dogumlu ,sürekl,i çok fazla konusuyoruz sıra ona gelmiyor mu ne ama gercekten üzülüyorum bu konuya taktım sanırım üstüne fazla düşmemek gerek zamana bırakmak en iyisi diger kızım 9 aylıkkken yürüyordu kızımı oturmaya baslayınca direkt yurutece koymusum bu bebegımıde öyle yapacam ınsallah
bu arada kaka rengi yesılden sarıya döndü ama her emişte gene altına yapıyor sizinkiler gunde kaç kere yapıyor kakasını?

haydi bakalım inşallah sürekli mızmız bir bebek dogdugundan beri aşırı ilgiden mi böyle ne elini bile bugun emmeye basladı sapır supur ama suc bende eldıvenı cıkarmadım yüzünü çok çizince .bir de eylül anneleriydi sanırım orda bebegın biri gözünü çizmiş korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…