2012 kasım bebekleri büyüyor..

benim ki günde bir kere yapıyor kakanın içinde sümüksü uzantıları var mı

cnm benim oğlanında karnı iki gündür gurul gurul ama benimki kaka yapıyor.bir yerde okumuştum bebeklerin 11-12.haftada gazları tavan yaparmış ben ona yoruyorum.dün gece dayanamadım çay kaşığıyla calpol verdim.karnı felan ağrıyo olabilir diye düşündüm.bu arada çay kaşığıyla zeytinyağı vermeyi dene.poposunada dök.kulak çubuğunu zeytinyağına batır hafifçe poposuna değdir.ben çok zorlandığında iki kez denedim hemen kakasını yaptı.birde ben karnına ve ayak tabanlarına acı elma yağı sürüyorum onunda faydasını gördüm.bu arada gaz damlasınada devam ediyorum.ne yapalım sıkcaz artık biraz az kaldı.

benım oğlumunda gurul gurul hep,zeytinyagı içiriyorum kakasını yapıyo ama yınede gaz ı var , bi de popodon veriyim bende herşeyi deniyoruz artık:)

cnm durum öyle ıse çözum bulmak sart
benım bı arkadaşımın da kv sı ıle sorunları vardı tabı bu ılişkısınede yansımaya başladı
bız onunla konuşarak şöyle bı cözum bulduk bı kere kv sı ıle olan hıcbısorunu eşine anlatmadı
kv sı hakkında eşıne karşı hep olumlu konuştu ne olursa olsun
kv sı eşini bı şekılde sısırmeye calıştıgındada eşı bu sefer arkadaşşım ıcın o senın hakkında ıyı duşunuyo dıye arkadaşımı korudu

kv sıde bı daha böyle gırışıme bulunmadı
cnm bence sende eşine bışey yanstma annesını hıc kötuleme ınan herşey daha guzel olucak cunku hatasını bıyere kadar görur sen öle yapınca oda senın alene nedensız tepkılı olur

olmadı deneyeyim acı çekiyor zorlanıyor yavrum belli =(

olmadı deneyeyim acı çekiyor zorlanıyor yavrum belli =(

Ben hergun veriyorum, gece bile yatak odasinin petegin ustune koyuyorum, butun gece kaka yapmadigi icin sabaha karsi aci cekip agliyor gece emmeye kalktikca arada veriyom iki kasik sabah yapiyo kakayi,, bide popodan vermeyi denicem

kulak çubuğu ile yağı denedim dün burda okuduklarımdan dolayı hiç etki etmedi , beceremedim mi acaba deyip iki üç sefer yaptım hatta :s

Ayy bi haber izledim simdi icim cok kotu oldu,, bi bakici 7-8 aylik bebegin kafasina kafasina vuruyoo,ay cok fena oldum ya

calpol ateş düşürücüde olduğu için ateşi olmadı zaman vermek iyi değilmiş diye duymuştum sanki ... kulak çubuğunu denedim işe yaramadı bizde etki etmedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…