2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar ben oğluma ilk, göbek bağı oyuntusu var diye molfix almıştım, hastanedende bir sürü prima vermişlerdi ikisinide kullandım ikiside pişik yapmadı ama primada birkaç kez çişide kakasıda dışa çıkmıştı. bana molfix daha rahat gibi geldiği için ona devam ettim şu anda 3 numarasını kullanıyorum bu güne kadar ne çişini nede kakasını dışarı sızdırmadı kısacası memnunum yani.

tatlım benım o zama özunde ıyı bırısı ıse kesıp atmamak lazm dımı
burda teksorun kv bence neden bu şekılde davranıyo ınsanlar anlamıyorum cocugunun yuvasıı yıkılsa o evlat annesı babası ayrı buyuse dahamı ıyı olucak yanı
bıde senın eve gelıp cocuga baksa ne olur ınan ben o dedıgınden sonra asla bırakmam kv me evde yaparım sorumu yıneden mmınnet etmem

tatlım bende hep prıma kullanıyorum huggıeste aldım ama pamuk olmasından dolayı emıcılıgı az oda pişik yapmadı molfıx denemek ıstıyorum ama arkadaşlar pişik yaptı dıyınce yıkıldımmmmm
aras hıc pişik olmadı beze gecıp pişik olursada uzulurum

Biz kraft aura aldık, çift taraflı, hafif ve tek elle açılıp kapanıyor. İçine ana kucağıyla koyup tentesini kapatıyoruz, içerisi sıcacık oluyor :) oğlum mışıl mışıl uyuyor içinde, tepesinde şeffaf biyeride var ordanda bakıyoruz ne yapıyor diye biz çok memnunuz.

Canim bec chicco nun liteway modelini aldim. Pratik,koly aciliyor,konforlu,ayrica sürüşü çok rahat.kışlık korumasi var. Sadece tek yönlü. . Bircok modele görehafif ve kapalıyken az yer kaplıyor. Tavsiye ederim.

bizde aynısından kullanıyoruz cnm ikinci bir araba almamak için onu tercih ettik ve memnunuzda.

evet baksana bir çoğunda pişik yapmış molfix ama bence yinede dene derim ya önce küçük paketlerden al yada varsa bi yakınında ondan al dene bez konusu biraz karışık her bebeğin cildi farklı denemeden anlamak mümkün olmuyo malesef.

aslında daha mantılklı cnm ufak paket alayımmmm deneyımmm önceden huggıees cok ıyıydı kızımda oda bı pamuk tantanasına emıcılıgını kaybettı

araba olayına gelınce bızde aynısını adık çok memnunuz cok pratık hafıf ve kulllanımı rahat

Merhabalar
Mama ile sorun yaşayan anneler vardı ne yaptılar acaba merak ettim,bende kızıma hala zorla icirdigim zamanlar oluyor ama eskiye göre daha iyi ,biz 4 saate çıkardık beslenmemizi 150 ml yi bitirdigi oluyorda olmuyorda,birde ben buraya nezaman güzel biseyler yazsam kızım resmen tam tersine dönüyor,korkuyorum yazmaya resmen)) sizdede varmi böyle durumlar,sanırım hiç dillendirmiycez:)))

oyuncak mevzusu bu arada benimde aklımda bebeğim artık sürekli yatmak istemiyo birşeylerle onu oyalamam lazım. eltim direksiyon şeklinde farklı müzikler çıkaran bir oyuncak almıştı 3 gündür onunla oynuyoruz ilk 2 gün ben düğmelerine bastım o heyecanla agularla izledi ve dinledi bugünde kendisi eline aldı yarım saatten fazla oyalandı onunla. ona daha başka ne alabilirim hiçbir fikrim yok.

mama sandalyesinide arkadaşım aldı ikea'dan fiyatı 35 tl sanırım, ayakları takılıp çıkıyor taşınabilir basit ama kullanışlı birşey. daha iyi bişey istemedim çünki bizim dandinimiz aynı zamanda mama koltuğu da oluyo.

Bizde prima kullanıyoruz bugüne kadar hiç sızdırmadı,( bugün sizdirir kesin) kızımın altını bende yatacagi zaman değiştiriyorum sabahda zaten 6 da ayaktayiz ozaman değiştiriyorum

cnm biz daha önce aptamil kullanıyorduk bebeğimde gayet severek içiyordu ama inek sütüne bağlı egzama çıkınca mamayı değiştirmek zorunda kaldık bu mamanın tadı gerçekten kötü olduğu için oğlum içmek istemedi doktorumuzda içine vanilya katarsanız sevecektir dedi nitekim bizde öyle yaptık ve oğlum şimdi severek içiyor.
bizde neredeyse 1 aydır 4 saatte bir besleniyoruz ama 150 cc'ye başlayalı henüz 3 gün oldu şimdilik tamamını bitiriyor.

dillendirme durumuna gelincede aynen dediğin gibi cnm ne zaman birşeyine aman çok iyi desem hemen tersine dönüyo

ben mlfix kullanıyorum prima kullanırken sızdırıyordu , molfixte hiç problem yaşamadık.gece altını almıyorum ama eskiye göre çişide azaldı.

cnm şimdi hangi mamayı kullanıyorsun ben keçi sütünden olan mamayı aldım beni oğlumda beğenmedi, vanilya da katkı maddesi filan yokmu nasıl önerdi doktor.

http://http://www.babyhome.com.tr/Oyun-Halisi/Playgro-My-First-Safari-3-u-1-Arada-Oyun-Halisi.aspx Chicco Çevir Döndür Çıngırak , Chicco , Oyuncak hellobaby.com.tr

oyun halısıyla henüz elini uzatıp oynamasada ilgisini çekiyor inceliyor

3. Ay
o Oynarken direk ona bakmayı unutmayın. Çünkü bebeğiniz için yüzünüz, yan profilinizden daha ilgi çekici!
o Değişik değişik farklı cisim gösterin ve yakalaması için onu cesaretlendirin. ( Dinlemesi, dokunması, izlemesi için ilginç ama yutamayacağı büyüklükte oyuncaklar seçin.)
o Eline bir oyuncak verip, onunla nasıl ses çıkartacağını öğretin.
o Zaman zaman kucağınıza alın ve dünyayı farklı bir açıdan görmesini sağlayın.
o Onu överek yaptıklarından memnun olduğunuzu gösterin.
o İlgi ve sevginizi şarkı söyleyip, onunla dans ederek gösterin.
o Farklı dokularda, şekillerde ve büyüklükte oyuncaklar alın.
o Hareketli ve yumuşak oyuncaklarla oynamasını sağlayın.
o Onunla sık sık konuşmaya devam edin.

4. Ay
o Bebeğinize tutacağı, kavrayabileceği, tadacağı ve dinleyebileceği oyuncaklar verin.
o Ona müzik dinletmeyi deneyin.
o Renkli bir çorabın uç tarafını kesip bileğine geçirin. (Ellerini daha kolay bulacak ve oynayacaktır.)
o Banyo yaparken, banyo oyuncaklarıyla oynaması için daha fazla zaman ayırın. (Gelişimine yardım eder.)
o Başarılarını gülümseyerek, onu kucaklayıp severek kutlayın ki motive olsun.
o Yeni şeyler keşfetmesi ve oyuncaklarıyla oynaması için ona, tehlikesiz, boş ve geniş bir alan ayırın.
o Onu sık sık kucaklayıp dikkatli bir şekilde kaldırın. Çünkü sallanmak, hoplamak ve zıplamak gibi hareketli oyunlardan çok hoşlanır.
o Bebeğiniz gülerken, siz de gülün.

cnm şimdi hangi mamayı kullanıyorsun ben keçi sütünden olan mamayı aldım beni oğlumda beğenmedi, vanilya da katkı maddesi filan yokmu nasıl önerdi doktor.

bebelac premium kullanıyoruz cnm raporla alıyoruz eczneden. bu şekerli vanilinlerden değil cnm bizim aldığımız sıvı ve şekersiz herhangi katkı maddesi yokmuş 1lt 35 tl aldık.

çok merak ettim kızlar siz bebek bezini ne kadar tutuosunuz popoda. o biraz bağlamadan da kaynaklanıo bence ön bantları gevşek bırakınca çiş yanlardan sızıo bizdede öle olmuştu ama numarayı değiştirdikten sonra ve bantları ii bağlayınca şükür sızma olmadı birdaha. ama kaka yoğun olunca yaptığı an hemen çıkartıorum giysilerini yoksa bizde kıyafet mağduru oluoruz

monozebra kartlarını duydun mu canım
Monozebra, 0 - 12 ay zeka gelişim seti

tatlım kaka yaptıgı an alıyorum benım oğlum kakasını gayet seslı yapıyo hemen anlaşılıyo o anda sızıyo zaten cış konusuna gelınce hıc cış cıkarmadı o konuda bı şikayetım yok benım oğğlum cok çiş yapıyo ortalama 3 4 saatte alıyorum bezını ama gece taktıgımda sabah kalkana kadar almıyorum 2 aydır gece kaka yapmıyo

baglama ıle ılgılı bı problem oldugunu duşunmuyorum cnm malum 2.cocuk yarende bu tarz sorunumuz yoktu huggıes kullanıyodum o zaman pamuk degıldı

ben mlfix kullanıyorum prima kullanırken sızdırıyordu , molfixte hiç problem yaşamadık.gece altını almıyorum ama eskiye göre çişide azaldı.

hım ay bı dahakıne bende molfıx deneyım tatlım ınşalla memnun kalırım elımdekı paket bıtsın alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…