- 25 Aralık 2010
- 616
- 7
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.701
Dekızlar bez konusunda yazılan yorumları okudum bızde hıc pişik yaşamadık ama prımada kaka cok cıkartır oldu
ben her kakada kıyafet degıştırmek ıstemıyorum
ablamda aktıf kullanıyo onu denedım ondanda cıktı benım oğlumun kakasındamı bezdemı problem var anlamadım gıttı[/QUOTE
Canim ben de prima kullaniyorm. Bizde de var di sizdirma. Yanlardan oluyord u.bariyerleri içine kivriliyormus onu farkettim. Artik dikkatli bagliyorum ve sorun olmuyor. Ama belden siziyor bazen. Ona car e bulamadim. Şu da bir gercek ki prima enkuru tutani. Bu yuzden degistirmiyorum.
Bu arada bebeginiz gece kaka yaparsa ve siz de duyarsaniz degistirir misiniz? Gecen gece ben degistirdim ve sonuc 2 saat uyanik kaldik
ablamda öle dedı cnm barıyere de dıkkat edıyorum ama yok cıkıyo
hadı evde tamam ortam rahat gecen avm ye gıttk ay cıktı heryerden kaka tam rezıllık
cnm aras daha ufakken gece kaka yapardı mecbur degıştırıyodum uykusu acılıyodu hemen uyumuyodu
şukur 2 aydır hıc gece kaka yapmadııı gece(ay ne zaman desem onu yapıyo bakalım bu gece yapıcakmı)
Merhaba canim.normalde esin cok iyi biri.annemlere karsi da cok saygili biri.ama ne zaman annemlere iyi davransa ve kv bunu gorse bikac gun sonra annamlere ve bana karsi davranisi hemen degisiyor..kv kisa gunde 40 kere bana gelirdi,benim evden cikmazdi.annemler gelince kadin hic gelmedi.dun annemleri yolcu edince kv ugradik.dedimki yarin spora gidecegim defneye 1saat bizde bakarmisin.cevap benim ne isim var sizde.sen cocugu al bize getir.bu sogukta otobusle cocugu ona tasiyqcakmisim.kadindaki torun sevgisine bakarmisin.mecburen cocugu ben goturecegim.cok bunalmis durumdayim.sabaha kadqr sinirden uyumadim
kızlar ben oğluma ilk, göbek bağı oyuntusu var diye molfix almıştım, hastanedende bir sürü prima vermişlerdi ikisinide kullandım ikiside pişik yapmadı ama primada birkaç kez çişide kakasıda dışa çıkmıştı. bana molfix daha rahat gibi geldiği için ona devam ettim şu anda 3 numarasını kullanıyorum bu güne kadar ne çişini nede kakasını dışarı sızdırmadı kısacası memnunum yani.
Biz kraft aura aldık, çift taraflı, hafif ve tek elle açılıp kapanıyor. İçine ana kucağıyla koyup tentesini kapatıyoruz, içerisi sıcacık oluyor :) oğlum mışıl mışıl uyuyor içinde, tepesinde şeffaf biyeride var ordanda bakıyoruz ne yapıyor diye biz çok memnunuz.kızlar bugün hayırlısı ile bebek arabası almaya gidiyoruz da maltepe tarafında böyle önerebileceğiniz bir yer var mı bir de önerebileceiğiniz bir marka ben pratik ve rahat bir şey arıyorum kolay açılıp kapansın çift taraflı olsun kışlık olsun
Canim bec chicco nun liteway modelini aldim. Pratik,koly aciliyor,konforlu,ayrica sürüşü çok rahat.kışlık korumasi var. Sadece tek yönlü. . Bircok modele görehafif ve kapalıyken az yer kaplıyor. Tavsiye ederim.
tatlım bende hep prıma kullanıyorum huggıeste aldım ama pamuk olmasından dolayı emıcılıgı az oda pişik yapmadı molfıx denemek ıstıyorum ama arkadaşlar pişik yaptı dıyınce yıkıldımmmmm
aras hıc pişik olmadı beze gecıp pişik olursada uzulurum
bizde aynısından kullanıyoruz cnm ikinci bir araba almamak için onu tercih ettik ve memnunuzda.
evet baksana bir çoğunda pişik yapmış molfix ama bence yinede dene derim ya önce küçük paketlerden al yada varsa bi yakınında ondan al dene bez konusu biraz karışık her bebeğin cildi farklı denemeden anlamak mümkün olmuyo malesef.
Prima 3 kaka cikartiyor Molfix 3 pisik yapiyor Dun huggies e basladim pisikleri 1 gunde farkedilir
bicimde gecti. En iyisi huggies sanirim.
2 KASİM VE O SİRALAR DOGURAN anneler bebeklerinize oynamasi icin neler aldiniz egitici olarak ben ne alicagimi bilmiyorum bi cingirak aldim secemedim hic bir sey fotografli yollarsaniz super olur. Oyun halisi cok gerekli mi mesela. bir de hangi marka mama sandalyesi aldiniz ve ya dusunuyosunuz.
Merhabalar
Mama ile sorun yaşayan anneler vardı ne yaptılar acaba merak ettim,bende kızıma hala zorla icirdigim zamanlar oluyor ama eskiye göre daha iyi ,biz 4 saate çıkardık beslenmemizi 150 ml yi bitirdigi oluyorda olmuyorda,birde ben buraya nezaman güzel biseyler yazsam kızım resmen tam tersine dönüyor,korkuyorum yazmaya resmen)) sizdede varmi böyle durumlar,sanırım hiç dillendirmiycez:)))
cnm biz daha önce aptamil kullanıyorduk bebeğimde gayet severek içiyordu ama inek sütüne bağlı egzama çıkınca mamayı değiştirmek zorunda kaldık bu mamanın tadı gerçekten kötü olduğu için oğlum içmek istemedi doktorumuzda içine vanilya katarsanız sevecektir dedi nitekim bizde öyle yaptık ve oğlum şimdi severek içiyor.
bizde neredeyse 1 aydır 4 saatte bir besleniyoruz ama 150 cc'ye başlayalı henüz 3 gün oldu şimdilik tamamını bitiriyor.
dillendirme durumuna gelincede aynen dediğin gibi cnm ne zaman birşeyine aman çok iyi desem hemen tersine dönüyo
Prima 3 kaka cikartiyor Molfix 3 pisik yapiyor Dun huggies e basladim pisikleri 1 gunde farkedilir
2 KASİM VE O SİRALAR DOGURAN anneler bebeklerinize oynamasi icin neler aldiniz egitici olarak ben ne alicagimi bilmiyorum bi cingirak aldim secemedim hic bir sey fotografli yollarsaniz super olur. Oyun halisi cok gerekli mi mesela. bir de hangi marka mama sandalyesi aldiniz ve ya dusunuyosunuz.
cnm şimdi hangi mamayı kullanıyorsun ben keçi sütünden olan mamayı aldım beni oğlumda beğenmedi, vanilya da katkı maddesi filan yokmu nasıl önerdi doktor.
benimde sızdırıyo zaman zaman 5 kg çocuga 3 numara bez kullanıyorum. oglum belinden sırtına kadar çiş yapmış oluyor. ama primadan başka kullanmam. kızımda bir sürü bez denedim en kuru ve en iyi çişî saklayan bez prima. yalnız yeni çıkan göstergeli premium care den memnun kalmadım. İçerisindeki file gibi doku poposuna yapışıyor. Bana göre en iyisi prima aktif bebek.
kızlar bez konusunda yazılan yorumları okudum bızde hıc pişik yaşamadık ama prımada kaka cok cıkartır oldu
ben her kakada kıyafet degıştırmek ıstemıyorum
ablamda aktıf kullanıyo onu denedım ondanda cıktı benım oğlumun kakasındamı bezdemı problem var anlamadım gıttı
çok merak ettim kızlar siz bebek bezini ne kadar tutuosunuz popoda. o biraz bağlamadan da kaynaklanıo bence ön bantları gevşek bırakınca çiş yanlardan sızıo bizdede öle olmuştu ama numarayı değiştirdikten sonra ve bantları ii bağlayınca şükür sızma olmadı birdaha. ama kaka yoğun olunca yaptığı an hemen çıkartıorum giysilerini yoksa bizde kıyafet mağduru oluoruz
ben mlfix kullanıyorum prima kullanırken sızdırıyordu , molfixte hiç problem yaşamadık.gece altını almıyorum ama eskiye göre çişide azaldı.