2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bebeklerınızın tv ıle arası nasıl aras bakmayı cok sevıyo gec konuşma gıbı etkıgösterdıgını okudum

ama bı yerdende yarenı göz onune aldıgımda o da tv ızlemeyı cok severdı 1 yaşında baya baya konuşuyodu yaşıtlarına göre
hıc bı kouşma gerılıgı yaşamadık
aras resmen konuşuyo tvye bıde 4.aydan ıtıbaren duck tv yı acmayı denedım coştu resmen cunku onların ılgısını cekıcek muzıkler oynayan hayvanlar falan var sızın bu konu hakkındakı duşuncelerınız neler

Salonda oglumun yattigi yerin tam karsisinda tv mecbur bakiyo yani yapcak bisey yok baya dikkatli bakip guluyo ,, ervada hep bakardi ama hic susmuyo yani suan biraz gec konussaymisda olurmus yani

Bide bebegi atiyo anakucagina yuz ustu kafasina kafasina sagli sollu vuruyo cok kotu oldumm..ben opmeye kiyamiyorum, gelcek elin kadini dovcek bide

bende izledim içim acıdı ,
o kadın çocuk doğurmamış bence doğursa bir çocuğa nasıl sahip olunuyor bilir annelik merhameti olur , çıldırsa eli varmaz.
ben şimdilerde yeni doğmuş bebek görsem oğlumun doğumu geliyor aklıma gözlerim doluyor

Son düzenleme:
benimde oğlum agulamıyor , millet birinci ayın sonunda agu duydu biz 6 gün sonra 3. ayımızı dolduruyoruz hala agu yok

olur cnm benım her cocugun gelışımı farlıdır aras 2 aya bı hafta kala başladı
şimdi cok geveze bebegın sıkıntısı gazı varsa cnm ondanda olabılır cunku aras keyıflıyken konuşuyo uykusu oldugında karnı acıktıgında mutsz oldugnda agu yok

benimde oğlum agulamıyor , millet birinci ayın sonunda agu duydu biz 6 gün sonra 3. ayımızı dolduruyoruz hala agu yok

Benim oglumda aguluyodu yani 2-3 defa duydum simdi yok yine,, konusuyoruz surekli seviniyo hareketleniyo guluyo konusunca soylicek gibi yapiyo ama tik yok

Ay dimi benim kalbim sıkısti valla izlerken bide hep kafasina vuruyo ,

cnm konusma konusunda etkısını bılemem ama benımkı ızlemeyı sevıyor bazen aglayıncabıle susuyor tv gorunce ayıramıyoruz bıldıgın keyıf yapıyor paşam bızımde cok hoşumuza gıdıyor valla keske ızlesede oyalasa kendını dıyorum :)

Salonda oglumun yattigi yerin tam karsisinda tv mecbur bakiyo yani yapcak bisey yok baya dikkatli bakip guluyo ,, ervada hep bakardi ama hic susmuyo yani suan biraz gec konussaymisda olurmus yani

hahaaha ay aynen bızım kızda öle cok geveze ay yaren ona masal falan okuyo o yönden ıse yarıyo bıde aras ınanılmaz guleryuzlu oldu herşeye guluyo tabı yarenımın gevezelıgı burda devreye gırı

aras bayılıyo tv ye ona konuşuyo ayakları hıc durmuyo heyecandan acaba zararı olurmu oldukca uzaga koyuyorum ana kucagıyla b geveze daha yetışıyo abla konuşuyo baba bı anlatmaya başlıyo ooo cocugu askere bıle göturuup getırıyoooo hep guluyorum bende konuşuyorum bıde tv oooooooo

ya mecbur bı yerde ızlıcekler oyalanıyolar aslında bılemıyorum ıyımı kötumu arası 1 saat tut bıkmadan usanmadan tepkı verıyo ayakları durmuyo konuşuyo tv ye

cnm yoktun uzun zamandır nasıl oldu oğlun

hamileyken yapmam dediğim herşeyi yaptım , yaparım dediklerimden de henüz yapabildiğim yok
o yüzden tv içinde kesin bir çizgim yok . oğlum kendi yapmak istediğini istediği zaman yapıyor , geçenlerde tv açıktı kenarda kalmış rahat bakamıyor diye ağladı yırtındı sonradan anladım tv a bakmak istiyor ana kucağını tv karşısına çektim sustu . bazende ben açıyorum baksın biraz oyalansın bende işime bakayım diye yalnız biriyim kimsem yok burda tek başına herşeye yetişemiyorsun bakmayacağı zamanda bakmıyor işte =) benim tv izlemesindeki tek endişem hızlı gelir mi gözüne ...

ervayı dikiyom başına bazen hiç susmuyo zaten erva cırcır böceği gibi o da bakıp gülüyo hareketleniyo,,eller ayaklar hiç durmuyo:)) bıde agulasa

aslında cok doğru bı cvp olmuş cnm ınsan bebege göre yönlenıyo ne kadar yapmam dese
normal kanallar bıraz daha hızlı ama bebek kanalları daha agır cekımlı ve sarkıları sakınleştırıcı

evde bı kışıysen cnm azda olsa oyalanıyosa senın acından rahatlık
bazen duşunuyorumda bızım endışelerımız bazen abartıyamı kacıyo bız tv ıle buyuduk bızlerın ustunde ne gıbı kötu etkısı oldu acaba
bı yandanda dıyorum tamkınlı olmakta fayda var kafam karışıyo acıkcası

valla cnm az once optum tv ızlerken onune gectım bastı aglamayı keyfını bozdum pasanın sımdı yne mac ızlıyor dogustan futbolcumu olucak ne cok hos ya kesıntısız bakıyor nasıl olduguna gelınce hala ılaca devam ama ne grıbıne fayda ettı sankı ne hırıltısına braz azaldı hırıltısı o kadar ıyı bır doktor bulamadık bu hafta arkadasımın doktoruna goturucem baklalım o hırıldadıkca ben nefessız kalıyorum burnuda tıkanıyr tabı bız bu hafta ıstanbula gıttık babannesıne o yuzden yoktum cnm

ay benım tospıkım nasılda ellerını emıyo sapır supur öle tatlıkı emzıreyı ıyorum yok emzık verıyorum cıx canı cok cektı sanırım benımde onu ham yapasım geldı

haha bak sen bıde kızıyo he delıkanlı annesı kacırcak cocuk belkı önemlı pozısyonu aman aman elleme
cnm bayadır da bıtmedı hırıltı bızım 2 gunde bıtmıştı bencee başka dr a götur cnm antıbıyotık kullandınızmı malesef bazı şeyler o olmadan gecmıyo

nasıl cnm babanneye falan tepkı bızımkı artık herkese cok guluyo bı benım arkadaşım var ne zman görse dudagını bukuyo neden bılemedım

ay benım tospıkım nasılda ellerını emıyo sapır supur öle tatlıkı emzıreyı ıyorum yok emzık verıyorum cıx canı cok cektı sanırım benımde onu ham yapasım geldı

Yerim onu biseyler yapinca seviniyo insan ya eymende yumrugunu emiyo cok cok cekiyo cok komik oluyo yiyesim geliyo o yumruklari

aaaa nıluuu olurmu öle şey acıcan memenı beklıcen hazır oğlunun aranması hahahaha
şaka maka ben bazen dışarıda unutuyorum he

Bende unuttum yeni dogdugunda durmuyo bi turlu odada donuyom bebek kucagimda bi oraya bi buraya bi baktim benimkiler disarda ikisi birden bazende penyemi indirmeyi unutuyom kapi calinca ustume bi bakiyom acikmi diye kapiya gelen şok olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…