- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.721
Canim bec chicco nun liteway modelini aldim. Pratik,koly aciliyor,konforlu,ayrica sürüşü çok rahat.kışlık korumasi var. Sadece tek yönlü. . Bircok modele görehafif ve kapalıyken az yer kaplıyor. Tavsiye ederim.
Biz kraft aura aldık, çift taraflı, hafif ve tek elle açılıp kapanıyor. İçine ana kucağıyla koyup tentesini kapatıyoruz, içerisi sıcacık oluyor :) oğlum mışıl mışıl uyuyor içinde, tepesinde şeffaf biyeride var ordanda bakıyoruz ne yapıyor diye biz çok memnunuz.
monozebra kartlarını duydun mu canım
Monozebra, 0 - 12 ay zeka gelişim seti
bizde aptamil kullaniyoruz,2 haftadir bizde kizimdaki refluden dolayi tahilli kasik mamasindan koyuyoruz doktorumuzda bize onu önerdi boylece midesindeki yanma Daha Az. Oluyo ve katilastigi Icin kizim cok fazla kusmuyocnm biz daha önce aptamil kullanıyorduk bebeğimde gayet severek içiyordu ama inek sütüne bağlı egzama çıkınca mamayı değiştirmek zorunda kaldık bu mamanın tadı gerçekten kötü olduğu için oğlum içmek istemedi doktorumuzda içine vanilya katarsanız sevecektir dedi nitekim bizde öyle yaptık ve oğlum şimdi severek içiyor.
bizde neredeyse 1 aydır 4 saatte bir besleniyoruz ama 150 cc'ye başlayalı henüz 3 gün oldu şimdilik tamamın.
dillendirme durumuna gelincede aynen dediğin gibi cnm ne zaman birşeyine aman çok iyi desem hemen tersine dönüyo
tatlım benım o zama özunde ıyı bırısı ıse kesıp atmamak lazm dımı
burda teksorun kv bence neden bu şekılde davranıyo ınsanlar anlamıyorum cocugunun yuvasıı yıkılsa o evlat annesı babası ayrı buyuse dahamı ıyı olucak yanı
bıde senın eve gelıp cocuga baksa ne olur ınan ben o dedıgınden sonra asla bırakmam kv me evde yaparım sorumu yıneden mmınnet etmem
çok merak ettim kızlar siz bebek bezini ne kadar tutuosunuz popoda. o biraz bağlamadan da kaynaklanıo bence ön bantları gevşek bırakınca çiş yanlardan sızıo bizdede öle olmuştu ama numarayı değiştirdikten sonra ve bantları ii bağlayınca şükür sızma olmadı birdaha. ama kaka yoğun olunca yaptığı an hemen çıkartıorum giysilerini yoksa bizde kıyafet mağduru oluoruz
bizde aptamil kullaniyoruz,2 haftadir bizde kizimdaki refluden dolayi tahilli kasik mamasindan koyuyoruz doktorumuzda bize onu önerdi boylece midesindeki yanma Daha Az. Oluyo ve katilastigi Icin kizim cok fazla kusmuyo
Evet cnm ilk onunla başladık kızım kabiz olunca böyle.bi yöntem buldu doktorumuz,şimdilik iyi bakalım...bu arada bu saatte bebisler uyuyormu???? :-( kızım sabah 5 te ayaktaydı biraz önce uyudu,oglusimi okula yollayıp doğru yatağa gidicemaptamilin AR olanı var reflüsü olan bebekler için biz denemiştik ve onu yediğinde hiç kusmuyordu.
günaydınlar annecikler mesajım diğer mesajlarım gibi yine es geçilebilir yine de size danışmak istedim ...
oğlum iki gündür tuvaletini yapamıyor bağırsaklarından mı midesinden mi anlayamadığım yerden gurul gurul sesler geliyor ama hiç birşey yapamıyor bu da onda ağrı yapıyor iki gündür bundan dolayı ciyak ciyak ağlıyor.
öncesinde beş gündür de akşam sekizde bir ağlamaya başlıyordu gece bir e kadar . artık kulaklarım kafam iptal, her an kulağımda sesi sürekli ağlıyor gibi . bu kadar ağlak bir bebek değildi neden ağlıyor anlamıyorum da çok zorlanıyorum =(
ben sürekli altını değiştiriyorum oğlum çok fazla çiş yapıyor. baglamayla alakalı degil bence ilk çocugumda böyle olmuyordu demekki o daha az çiş yapıyormuş, günde 6-7 sefer degiştiriyorum. Gecede bir defa 3 de ya da 4 de yani ne zaman emmeye kalkarsa o zaman degiştiriyorum. Yani sandıgın gibi cimrilikten degil canım, çiş miktarıyla alakalı bence :)
günaydınlar annecikler mesajım diğer mesajlarım gibi yine es geçilebilir yine de size danışmak istedim ...
oğlum iki gündür tuvaletini yapamıyor bağırsaklarından mı midesinden mi anlayamadığım yerden gurul gurul sesler geliyor ama hiç birşey yapamıyor bu da onda ağrı yapıyor iki gündür bundan dolayı ciyak ciyak ağlıyor.
öncesinde beş gündür de akşam sekizde bir ağlamaya başlıyordu gece bir e kadar . artık kulaklarım kafam iptal, her an kulağımda sesi sürekli ağlıyor gibi . bu kadar ağlak bir bebek değildi neden ağlıyor anlamıyorum da çok zorlanıyorum =(
günaydın herkese...
biz bugün sağlık ocağına gittik geldik rota aşımızı yaptırdık..
6.150gr 62cm olmuşuz
adana buzz gibi bugün..acayıp rüzgar fırtına var..hava da simsiyah...
günaydın herkese...
biz bugün sağlık ocağına gittik geldik rota aşımızı yaptırdık..
6.150gr 62cm olmuşuz
adana buzz gibi bugün..acayıp rüzgar fırtına var..hava da simsiyah...
canım kac aylıksınız.biz rota aşımızı 2 ay aşımızda yaptırdık.2. dozu 4 ay aşısında...birde kızlar ben kütahya da oturuyorum ve burda bu rota virüsü salgını var.çok kötü arkadaşımın kızı 20 aylık bez bağlayıp çarşafa sarıyomuş yinede heryer ishal çişi oluyomuş mahvolmuşlar.fışkırıyomuş.yok böyle bişey diyor...ben zaten yaptırmıştım.inşallah olmayız....bu arada maşallah barekallah......
canım kac aylıksınız.biz rota aşımızı 2 ay aşımızda yaptırdık.2. dozu 4 ay aşısında...birde kızlar ben kütahya da oturuyorum ve burda bu rota virüsü salgını var.çok kötü arkadaşımın kızı 20 aylık bez bağlayıp çarşafa sarıyomuş yinede heryer ishal çişi oluyomuş mahvolmuşlar.fışkırıyomuş.yok böyle bişey diyor...ben zaten yaptırmıştım.inşallah olmayız....bu arada maşallah barekallah......
cnm ne cimriliği ben öle bişi sölemedim ve kastedmedimm bebeğin götünee hangi bez ilk koyulursa o ona alışır başka bişi koysan bile pişik yapma olasılığı daha yüksek zatenn..
cnm senin yine 2 gün benim oğlum tam 7 gün yapmadı hemde üstüstte iki hafta 7 günde 1 yaptı çok zorlandı çok ağladı çok huysuzdu.zeytinyağı versem bile fayda etmedi.eğer bebeğin mama alıoa aptamil conformil maması al ii gelir gaz ve kabızlık için.mama almıoyrsada şayet dr umun sölediğine göre anne sütüyle beslenen bebeklerde 3 haftaya kadar tuvaletini yapmamış olanlar varmış.anne sütüyse hiç korkmaa mama kullanıosa ozaman fazla bekletmemek lazmmış çünkü mama içerde katılaştığı için onu bişekilde çıkarması gerekirmiş.eğer bebeğinde ıkınma yoksa üstten z.yağı versen bile fayda etmeyebilir ıkınıp yapamadığı zamanı bekle kulakçöpünün ucunu zeytinyağlayıp makattan biraz içeri girip yağlaa bi 5 dk ya kalmaz boşaltır merark etme ama dikkat et o işlemi yaparken önlemini all.ben ilk tecrübesizliiğimde bütün üstüm kaka olmuştuu ayaklarımıa varasıya kadar. yalnız bi şeydaha kayısı kaynatıp suyuyla beraber yiyip iç oda bebişine ii gelir ve tuvaletini yapar senin yediklerin biliosunki süt yoluyla ona geçior kayısı ondada etkilli oluyorr..ağlaması seni tedirgin edebilir ama korkmaa...şayeet 7 gün olursa sup.gliserin kansuk adında kabızlık kaka için fitil var onun yarımını kullan bebeğin rahatlayıp kakasını yapacaktır
maşallah canım bizimde pazartesi bakalım biz ne kadar olucaz geçen ay 5300 e 59 cm dik herhalde bizde 62 cm olmuşuzdur ama nedense bana bu ay kilo almadı gibi geliooo..
hadi toplaşalım kızlar ya sohbet edelim..:13:
Kızlar bısı sorucam su ıletılerınızın altındakı evlendıgınız tarıhle ılgılı takvımı nasıl yapıyorsunuz
hadi edelim ben başlayayım yine sıkıntımdann benim oğlan çok tükürüklendi ve dilini sürekli yana çevirip geviş getirir gibi alt damağına sürüo çok huysuzlandı. beni emio karnı tok ama eli yine ağzına gelio ne yapıcam bilmioorum 9 kasımda 3 aylık olucaz sizce dişmi çıkartıoruz anlamadımm böle olanınız varmı ??????????????
hım ay bı dahakıne bende molfıx deneyım tatlım ınşalla memnun kalırım elımdekı paket bıtsın alayım