2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben arasta 3 kullanıyorum ondanmı sızıyo ama bez kucuk olmuyokı
ablam bendeydı 4 taktım yıne ondan yıen cıkardı bızım kakadamı bişey var
ben yarene molfıx almıştım cok kokuyodu cnm sımdı nasıl

Ne kokuyo kiz bisey kokmuyo ervadada molfix kullandim ben' bide ben kakasini yapinca hemen degistiriyorum, hic kakali kalmiyo icine cekmeden aliyom prima dar ama yani gece ozellikle molfix i takiyorum cis falan cikmasin diye

Amin cnm saol..sendende bi foto gorelim ozaman butun bebekler birbirine benziyo sanirim

ah bi bilebilsem foto koymayı:) canım ayın kaçında doğdu,kaç kilodur şimdi.benim oğlum 9 kasım da doğdu 2 ay kontrolünde 5600 gr dı.57 cm. boy du...ama şimdi 6 yı geçmiştirde sanki bu sıralar kilo almıyo gibi geliyor.çünkü sürekli emiyo süt te bitiyo haliyle hiç dolmuyo...el biberona alışçak diye korkar ben alıştırmaya çalışıyorum emzikte almıyo.mızır mızır akşam ediyoruz.arada mama vermek istiyorum ama yemiyo sıpa.meme gelince saldırıyo.süt olsun olmasın.oyalanıyo:))))

Kızım bu sabah kıkır kıkır gulmeye basladı ablalarıı

Bir de primanın 3 numarasında ben de hayal kırıklıgına ugradım molfix e gectım sızdırmadı hiç pişikte yapmadı hem dahada ucuzmus tavsiye ediyorum deneyin.

Konuya cevap vere tikla eklenti ekle yaziyo ona tiklican dosya seccen okadar .
19 kasimda dogdu oglum dogum gunumuz ayni oldu oglumla tesaduf 2. Ay asisinda 6.200 gramdi 61 cm di.. benimkide genelde mizir mizir valla hele aksam tam yarpttim uyandi gene emdi uyudu cok sık uyandi,cokk uykum var

buda benim tosunum arkadaslar

Eklentiler

• $100_3520.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $100_3524.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 29
Bende senin gibi dusunuyorum ama eskisinden daha az icince acaba dedim...
Bugun gece 4te uyurken 120 cc verdim bi daha sabah 11 de zorla uyurken yine. verdim
yani 7 saat sonra bu kadar da ac kalmasi. normal mi ki ya
bilemedim walla

canım 4. ayda oluyomuş geç acıkıyomuş bebekler..

benimki 4-5 saatten önce içmiyo..

13 gün sonra benimki 4 aylık olacak...benimki bugun 4. saatte zorla 40 cc içti ...2 saat sonra yani 6. saatte 100-110 cc çünkü içirmeye çalışırken sağa sola aktığı için mama anca içti...

bence de toptan uyuyorlar.benim kızım da bir gece önce ve dün gündüz tüm gün uyudu.hatta banyo yaptıracaktım başında nöbet tuttum uyansın diye yok uyanmadı.ama gece beni mahvetti.sabah ezanından önce kalktı ve daha az önce uyudu.zamanla düzelirler inşaallah.sen de o uyuyunca dinlenmene ve işlerini yapmaya bak.öyle olunca uyumadığı gün daha rahat geçyor.

Doktorun kimdi benim erkan bey cok memnun kaldim hic bisey anlamadim dogumdan
Merkezdeyim ben, bilirsin belki gundogdu dünya bankasi kalici konutlarinda oturuyorum..

Benimde erkan beydi birincisi süperdidr ikincisi tam bi fiyaskoydu. dogum aralıgım çok az 2,5 sene o yuzden hala acı çekiyorum. Dünya bankası merkezmi kız taa tepede. Biliyorum bekarken orda oturmuştum dünya bankasında.

Sezeryanmi oldun, ayin kacinda dogum yaptin sen. ay dogru agiz aliskanligi gundogdu diye geciyo burasi aslinda ama herkes anlamiyo oyle diyince bekarken santralda oturuyodum'' aa kacinci adada oturdun ben 1. Adada en tepede

Sezeryanmi oldun, ayin kacinda dogum yaptin sen. ay dogru agiz aliskanligi gundogdu diye geciyo burasi aslinda ama herkes anlamiyo oyle diyince bekarken santralda oturuyodum'' aa kacinci adada oturdun ben 1. Adada en tepede

ikiside sezaryan 22 kasımda yaptım. Bende 2. Adada oturuyodum merdivenle iniliyodu apartmana. buraya iş için gelmiştim orda ev tutmuştum o zamanlar ama aslında izmitliyim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…