-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.621
selam kızlar
canım çokkk sıkkın dün benden 1 hafta önce dogum yapan arkadsın yanındaydık.benım bebegım onunkının yanında minnacık kaldı .kılosunu falan demiyor tabi.dün akşamdan beri kaka yapıyordu bebeğim meme bol gelıyor dedım o yaptı ben emzirdim her emzirmede altına yaptı cahillik meger ishal olmuş sabah yeşile dönunce anladım dr gittik sagolsun benim doktor he olabılır yok öyle bişi internette yazılana inanamayın siz biraz pimpiriksiniz açıklama falan yapan biri değil anlıyacagınız tutturdu gecen ay 5 kılo bu ay 5.900 iyi almıs işte dedim o bir önceki aydı gecen ay 5.4 kıyafetleri düşüp bu ayda 5.7 oluyor eşimde ondan yana çıktı eve geldiğimde takip defterini bulup eşimin gözüne soktum beni yalancı cıkarıyon .dr mezureyi almıs öyle bir boy ölçtuki benım bebe oldu 67 cm .bir ayda 7 cm almıs sankı evde kendim ölçtüm 62cm la havle çektim neyse tahlil vermem gerekti beni bir odaya aldılar odada sonradan öğrendimki çocuk bronşitmiş yatırmıslar .neyse tahlilde 1 2 lökosit cıktı hemen antibiyotik verdi dedim antibiyotik olmasa nasıl geçecekmiş dedim heryerde antibiyotiklerin zararları falan var eşim hemen dr tarafında tek kaldım sinirlerim bozuldu üstüne birde o çocugu görünce moral 0 e dedim lohusa bile olamadım 3 Aydır uyku uyumadım dinlenmedim sabah kalk kahvaltı öglene yemege eve geliyorlar yemek hazırla aksam yemegı ev bulasık yemek ayyyyyyy çok bunaldım çenem düştü burda siz yazıyonuz ya aguluyor ya bende benım bebegımın ses cıkarmasını agulama sanıyordum meger o cocugu görunce resmen cocuk harfler cıkıyor benımkısı ıse sadece ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sizce bir sorunmu var ben depresyondamıyım?
antibiyotik kullanayım mı 1 2 lökositle
kızlar ben anneanneyim,torunum erkek 16 kasım doğumlu.paylaşımlarınız çok güzel,hepsini okuyamadım.
ben size anne sütü arttırmak için Dr.Ayça Kaya nın doktorum programında tarif ettiği çay var.google dan girip izleyin.
kızıma o çayı yapıyorum,bir de humana steel içiyor,çok iyi sütü maşallah,
hemen mamaya geçmeyin,sütü çok arttırıyor.
pişik için sudocrem süper.
selam kızlar
canım çokkk sıkkın dün benden 1 hafta önce dogum yapan arkadsın yanındaydık.benım bebegım onunkının yanında minnacık kaldı .kılosunu falan demiyor tabi.dün akşamdan beri kaka yapıyordu bebeğim meme bol gelıyor dedım o yaptı ben emzirdim her emzirmede altına yaptı cahillik meger ishal olmuş sabah yeşile dönunce anladım dr gittik sagolsun benim doktor he olabılır yok öyle bişi internette yazılana inanamayın siz biraz pimpiriksiniz açıklama falan yapan biri değil anlıyacagınız tutturdu gecen ay 5 kılo bu ay 5.900 iyi almıs işte dedim o bir önceki aydı gecen ay 5.4 kıyafetleri düşüp bu ayda 5.7 oluyor eşimde ondan yana çıktı eve geldiğimde takip defterini bulup eşimin gözüne soktum beni yalancı cıkarıyon .dr mezureyi almıs öyle bir boy ölçtuki benım bebe oldu 67 cm .bir ayda 7 cm almıs sankı evde kendim ölçtüm 62cm la havle çektim neyse tahlil vermem gerekti beni bir odaya aldılar odada sonradan öğrendimki çocuk bronşitmiş yatırmıslar .neyse tahlilde 1 2 lökosit cıktı hemen antibiyotik verdi dedim antibiyotik olmasa nasıl geçecekmiş dedim heryerde antibiyotiklerin zararları falan var eşim hemen dr tarafında tek kaldım sinirlerim bozuldu üstüne birde o çocugu görünce moral 0 e dedim lohusa bile olamadım 3 Aydır uyku uyumadım dinlenmedim sabah kalk kahvaltı öglene yemege eve geliyorlar yemek hazırla aksam yemegı ev bulasık yemek ayyyyyyy çok bunaldım çenem düştü burda siz yazıyonuz ya aguluyor ya bende benım bebegımın ses cıkarmasını agulama sanıyordum meger o cocugu görunce resmen cocuk harfler cıkıyor benımkısı ıse sadece ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sizce bir sorunmu var ben depresyondamıyım?
antibiyotik kullanayım mı 1 2 lökositle
benım basımda canım sürekli meme ucu öyle ve acısınıu bilirim dr dedım önemsemedi memeyi yanlış verıyorsundur dedi bebege
2,5 aylık canım.bebegin kaç aylık canım
canm benmkide 4-5saat uyuyo gece ama yatmadan önce emzirerek uyutuyorum normal bence gün içinde acısını cıkartıyor zaten
merhaba, bebeğin kaçıncı ayında? bence kilosu gayet iyi. canım başka bebeklerle karşılaştırma bebeğini. her bebeğin gelişimi farklı. belki o bebeğin doğum kilosu fazladır. ben büyük oğlumda çok yıprattım kendimi kilo konusunda. küçük doğmuştu. hep karşılaştırırdım. sonra üzülürdüm. bence rahat ol. hem 5.9 kasım bebeği için gayet iyi.
dr. konusunda içine sinmezse başka dr. git. bazen antibiyotik kaçınılmaz olabiliyor.
tatlım antıbıyotık mutlaka kullan derım yoks hızal codalabılır
bebegınde kusma varmı cnm kusmaya neden olabılır
bende yarende kullanmadım ıshal yaptı dıye cocuk aylarca kustu benım cahıllıgımden
cnm bebışı başka bebklerle kıyaslama ınan kı 1 haftabıle cok farkedıyo
kusma yok songulcugum sadece üstün yiyor alttan gidiyor yeşil ve sürekli ağlıyor ya gene uyandı aglıyor
Zeytin yagli su baya ise yariyo onu verince hemen yapiyo, surekli veriyorum zarari olan bisey deil sonucta. Bide ustume yuzustu yatiriyorum arkasina pat pat vuruyom hem agzindan hem popodan gaz cikariyo karinlarinin ustune yatmak ii geliyo, 2 ay 15 gunluk 3 numaraya gec bence kac kilo bebek benimki 6 bucuga yakin 3 no rahat oluyo molfix sizdirmiyo
Yuzustu yatir gogsune sen otururken,yavas yavas kaldirir kafayi
bebegin kaç aylık canım
canm benmkide 4-5saat uyuyo gece ama yatmadan önce emzirerek uyutuyorum normal bence gün içinde acısını cıkartıyor zaten
kızlar meme ucumda biraz beyazlık var.ne olduğunu anlayamadım.arada bide içerden zonkluyo.geçmişte okuduğumda iki kiide daha varmış galiba ama cvp yazan olmamış.böyle bişey başına gelen oldumu acaba?
kızlar ben anneanneyim,torunum erkek 16 kasım doğumlu.paylaşımlarınız çok güzel,hepsini okuyamadım.
ben size anne sütü arttırmak için Dr.Ayça Kaya nın doktorum programında tarif ettiği çay var.google dan girip izleyin.
kızıma o çayı yapıyorum,bir de humana steel içiyor,çok iyi sütü maşallah,
hemen mamaya geçmeyin,sütü çok arttırıyor.
pişik için sudocrem süper.[/QUOT]
bencede sudo crem süper. Hemen geciriyor
kızlar benim oğluşum sallanmayı çok sevdiği için bundan almayı düşünüyorum
aranızda bu otomatik salncaklardan alıpta kullanan varmı kulanıyorsanız bebeğiniz nasıl vakit geçiriyor.
Ev Tipi Salıncak - Oto Koltuğu - Ana Kucağı
Burda olaydin gelirdim kapinabir de kizim var 2008 mayis dogumlu adi erva,benim adim nilufer ikinci erkek,, benim pc ervanin odasinda gidipde hic basina oturamiyorum gunduz zaten hep ayagimda bebek ya ayakda ya memede esim acidida tablet aldi onunla yaziyorum yani bende
Seninde ilki kizmi
Güle güle kullan tabletini . Benim kızımda 2,5 yaşında teyzesi tam fındık kurdu :)
kusma yok songulcugum sadece üstün yiyor alttan gidiyor yeşil ve sürekli ağlıyor ya gene uyandı aglıyor
tatlım bende yenı salıncak aldım otomatık ıle normal salıncak arasıda gıttım geldım
aras 15 gun önce 7.5 kg ydı bu salıncaklar 9 kg ye kadarmış enfazla ne kadar kullanabılır dıye normal aldım 25 kg ye kadar baya oyalanıyo
eger otomatık almaya karar verdıysen kıdycıty de kampamya var 99 tl cnm doll marka
cnm nasıl gıdıyo ıkı cocukla kızın baya kucuk cunku
bu arasda ıkıncı seezeryanın kötu gecmesıne uzuldum cnm 2 arkadaşım var onların araları daha kısa öyle sorun yaşamadılar
biizmkide şuanda 7 kg. canm benim gönderdiğim linkteki 11 kg kadar kullanıyormuş.birde bebekeler bu aydan sonra daha az kilo almaya başlayackalar.
sen kendi kendine sallanandan almadınmı yani sizmi sallıyorsunuz.
hangi marka hangi model aldın cnm ?
kıdy cıty e baktım ama otomatik mi sallanıyor yazmıyo cnm.biizm normal sallanmayan ana kucağımız var ama oğlum içinde en fazla kendi kendine oyuncaklarına bakarak 15-20 dk. duruyor sallanırsa belki bayağa oyalanır diyorum.