2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen aynen saç kurutma makinesi ile yaşıyoruz resmen.

humananın still çayı gerçekten sütü artırıyormu bende almak istiyorum deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum memnunmusunuz.

tatlım şu ay işini tam anlamıyorum bana öğretirmisin biz şimdi 64 günlüğüz yani 2 aylık oluyoruz değilmi.

1-arkadaşlar bişey soracam 28 kasımda doğdu kuzum benim şimdi kaç aylık oluyoruz şu ay işini anlamıyorum.28 ocakta 2 ayı bitti yani üç aylıkmı olduk.
yoksa 2 ay 5 günlük diyemi hesap edecem.uzman tv den filan bebek gelişimini izlemek istiyorum 2 aylık kısmınamı bakacam 3 aylık kısmınamı onu keşfedemedim

2-bide kızım daha tartılmadık evdeki tartıya baktığımda 5400 civarı kaç numaralı bebek bezi olmalı ben 2 yi kullanıyorum ama 3 e geçmenin zamanı geldimi acaba.

3-bide geceleri 5 6 saat uyuyor uyanmıyor emmiyor bu 2-3 gündür normalmi bu kadar aç kalması kötü değilmi sizce

canım 2 aylık 5 gunluksun. 2 aylık bebek gelişîmine bakıcaksın. Şubatın 28 inde 3 ayı doldurdugunda 3 aylık gelişîme bakarsın. Maşallh bebeğin kilosuna. eger bez sıkıyorsa 3 e geçmelisin ya da taşırıyorsa. Benim oğlum tombik degil ama çok fazla çiş yapıyor bezden taşıyordu bendr 3 haftadır 3 numara bez kullanıyorum. benimkidr bazı geceler kesintisiz 3-4 saat uyuyor ama mesela dün akşam 2 saatte bir uyandı emmek için. Her gece bir değişik yani.

Günlerce gecelerce meme kavgası yaptığımız kızım şimdide biberon almıyo ve ayın sonunda işe başlıcam, tavsiyesi olan varmı?

Hadi ya komsu olcakmisiz nerdeyse

Evet canım ya nerdeyse komşuymuşuz :) bana kalsa orda oturmaya devam ederdimde eşimin evi bu tarafta yani körfezdeydi bende onun yanına taşındım.seninde mi 2 bebiş var birincisi kız mı erkek mi kaç yaşında? benim bilgisayar açmaya hiç fırsatım olmuyor. ancak cep telefonundan giriyorum. zaten internet açılışı sayfası karınlar kulübü kasım anneleri oldugu için zor olmuyor ama acele yazıcam diye sürekli harf hatası yapıyorum

Günlerce gecelerce meme kavgası yaptığımız kızım şimdide biberon almıyo ve ayın sonunda işe başlıcam, tavsiyesi olan varmı?

Emzik yardımıyla silikon kaşıkla verebilirsiniz. şöyleki bi kaşık süt peşinden hemen emzik. emziği emerken sütüde yuttugunda zamanla biberona geri döner diye umut ediyorum ama bncr o kadar sürmez geçici bir süreçtir, çok aç kalınca biberonu alır bence. Bide biberon ucu değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

kaç günlük canım benimkide gaz sancısından çok ağlıyor ne zaman gececek bende merak ediyorum

Eki Görüntüle 622965 Eki Görüntüle 622966
...............................
işte yaramaz oğlummm

maşallah başını kaldırıyor resmen benimki 2 ay 5 günlük kaldıramıyor daha normalmi acaba.

kızlar son zamanlarda prıma kaka sızdırıyo cış sızdırıyo sızde durumlar ne bıkere huggıes aldım onuda sevmedım sın ne kullanıyosunuz

bendede öyle oldu acaba noyumu büyütsem 3 e mi geçsem dedim

Burda olaydin gelirdim kapina bir de kizim var 2008 mayis dogumlu adi erva,benim adim nilufer ikinci erkek,, benim pc ervanin odasinda gidipde hic basina oturamiyorum gunduz zaten hep ayagimda bebek ya ayakda ya memede esim acidida tablet aldi onunla yaziyorum yani bende
Seninde ilki kizmi

Son düzenleme:

Zeytin yagli su baya ise yariyo onu verince hemen yapiyo, surekli veriyorum zarari olan bisey deil sonucta. Bide ustume yuzustu yatiriyorum arkasina pat pat vuruyom hem agzindan hem popodan gaz cikariyo karinlarinin ustune yatmak ii geliyo, 2 ay 15 gunluk 3 numaraya gec bence kac kilo bebek benimki 6 bucuga yakin 3 no rahat oluyo molfix sizdirmiyo
Yuzustu yatir gogsune sen otururken,yavas yavas kaldirir kafayi

Son düzenleme:

kaşık uçlu biberonlar var onları deneyebilirsin.

birde birkaç değişik uçla dene belki birini alır. ben drbrown geniş ağızlı olanı kullanıyorum benimki çok seviyor. bir süredir beni emmediği için sağarak veriyorum

Tiny love gym aldık canım. İlk iki gün pek ilgilenmedi ama şimdi epey zaman geçiriyor onunla. Sonradan d
kkat ettimde tesadüfen tutmuy oyuncaklar, baktığı oyuncağı tutup çekeliyor çünkü
bebegin kaç aylık canım
canm benmkide 4-5saat uyuyo gece ama yatmadan önce emzirerek uyutuyorum normal bence gün içinde acısını cıkartıyor zaten

selam kızlar
canım çokkk sıkkın dün benden 1 hafta önce dogum yapan arkadsın yanındaydık.benım bebegım onunkının yanında minnacık kaldı .kılosunu falan demiyor tabi.dün akşamdan beri kaka yapıyordu bebeğim meme bol gelıyor dedım o yaptı ben emzirdim her emzirmede altına yaptı cahillik meger ishal olmuş sabah yeşile dönunce anladım dr gittik sagolsun benim doktor he olabılır yok öyle bişi internette yazılana inanamayın siz biraz pimpiriksiniz açıklama falan yapan biri değil anlıyacagınız tutturdu gecen ay 5 kılo bu ay 5.900 iyi almıs işte dedim o bir önceki aydı gecen ay 5.4 kıyafetleri düşüp bu ayda 5.7 oluyor eşimde ondan yana çıktı eve geldiğimde takip defterini bulup eşimin gözüne soktum beni yalancı cıkarıyon .dr mezureyi almıs öyle bir boy ölçtuki benım bebe oldu 67 cm .bir ayda 7 cm almıs sankı evde kendim ölçtüm 62cm la havle çektim neyse tahlil vermem gerekti beni bir odaya aldılar odada sonradan öğrendimki çocuk bronşitmiş yatırmıslar .neyse tahlilde 1 2 lökosit cıktı hemen antibiyotik verdi dedim antibiyotik olmasa nasıl geçecekmiş dedim heryerde antibiyotiklerin zararları falan var eşim hemen dr tarafında tek kaldım sinirlerim bozuldu üstüne birde o çocugu görünce moral 0 e dedim lohusa bile olamadım 3 Aydır uyku uyumadım dinlenmedim sabah kalk kahvaltı öglene yemege eve geliyorlar yemek hazırla aksam yemegı ev bulasık yemek ayyyyyyy çok bunaldım çenem düştü burda siz yazıyonuz ya aguluyor ya bende benım bebegımın ses cıkarmasını agulama sanıyordum meger o cocugu görunce resmen cocuk harfler cıkıyor benımkısı ıse sadece ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sizce bir sorunmu var ben depresyondamıyım?
antibiyotik kullanayım mı 1 2 lökositle

evet 2 aylıksınız

slm cnm
bebeklerimiz daha çok küçükler ve en önemlisi bize çok muhtaçlar.kendimizden vazgeçtik bebek ve ev için.(saçımı tarayamadığım,dişimi fırçalayamadığım günler çok oluyo)inan canı sıkkın olan bir tek sen değilsin.hepimiz öyleyiz.geceleri uykumuz defalarca bölünüyo,kahvaltı ,ev işi,öğle ymeği,akşam yemeği derken bide bakıyorum saat olmuş 11.geceleri uyanmadan sabahı etsem hiç bişeyim kalmıycak ama olmuyo işte.beni bi bıraksalar 2 gün aralıksız uyurum heralde.yemek bile aramam sadece tuvalet için kalkardım.bazen banada baya bi geliyolar ama sonra bebişime bakınca yatışıyorum.bence bunları eşinle paylaşmalısın.sana daha fazla yardım etsin.ben benimkini sıkıştırıyorum valla.kaynanam görmesin bu arada :)) evi ona temizlettiriyorum.yetişemediğimde yemek saatlerinde yardım ediyo.etmese bile çocuğu oyalıyo oda lazım sonuçta.bazen bi bulaşık makinesini bile boşaltsa çok şey valla.bir haftadırda çocuğu arada ona bırakıp dışarı çıkıyorum.çok iyi geldi.bence sende denemelisin.geçenlerde de hamama gittim.ohhhhh rahatladım.yakın zamandada kuaföre gidip saçımı boyatıcam.
çocuğunun kilosuna gelince sıkma canını bu kadar.bence kendi çocuğunu başkalarıyla bu kadar çok kıyaslama.çocuğun sağlıklıysa bırak 1 kilo eksik olsun.ama dil gelişimi konusunda bebişinle daha çok konuşmanı tavsiye ederim.bunun için ayrıca bir zaman ayırmana gerek yokki.hareketlerini dile getirsen oda olur.yemekmi yhapıyosun al bebişi mutfağa yemeğin aşamalarını anlat.inan onu dinlemek bile çok hoşlarına gidiyo.sonra bi bakıyosun agucuklar peş peşe geliyo.bizim özel baba saatimiz var.eşim akşamları oğlumu alır yatak odasına giderler.eşim yatak odasında ona hikaye okur.ilk başlarda dinlemiyordu ama şimdi bi görsen çok seviyo.hikayenin arkasınada o marifetlerini sergiliyo.

kızlar meme ucumda biraz beyazlık var.ne olduğunu anlayamadım.arada bide içerden zonkluyo.geçmişte okuduğumda iki kiide daha varmış galiba ama cvp yazan olmamış.böyle bişey başına gelen oldumu acaba?

kızlar kilolarla aranız nasıl.benimkiler yapıştı resmen.aslında çok fazla kalmadı ama hepsi göbekte olunca hala hamile gibiyim.hiçbir pantolonuma olmuyorum.hamilelik kotumu giymeye devam ediyorum.zaten sütüm az iyice azalmasın diye diyet felanda yapamıyorum.yapılabilecek egzersizler hakkındada hiçbir fikrim yok.sizler neler yapıyorsunuz.

kızlar ben anneanneyim,torunum erkek 16 kasım doğumlu.paylaşımlarınız çok güzel,hepsini okuyamadım.
ben size anne sütü arttırmak için Dr.Ayça Kaya nın doktorum programında tarif ettiği çay var.google dan girip izleyin.
kızıma o çayı yapıyorum,bir de humana steel içiyor,çok iyi sütü maşallah,
hemen mamaya geçmeyin,sütü çok arttırıyor.
pişik için sudocrem süper.

Son düzenleme:
kızlar meme ucumda biraz beyazlık var.ne olduğunu anlayamadım.arada bide içerden zonkluyo.geçmişte okuduğumda iki kiide daha varmış galiba ama cvp yazan olmamış.böyle bişey başına gelen oldumu acaba?

benım basımda canım sürekli meme ucu öyle ve acısınıu bilirim dr dedım önemsemedi memeyi yanlış verıyorsundur dedi bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…