2012 kasım bebekleri büyüyor..

dünyanın en güzel şeyi sana bakan bir çift gözün seni izlemesi senin her yaptığın harekete gülümseyerek cevap vermesi...........

aynen öle cnm..hele de başka bi yerle ilgilenip bakınırken senin sesini duyunca hemen başını sana doğru çevirip gülümsemesi yokmu bitiriiyorr beni

kızlar ben bebeğimin tırnaklarını ona mama yedirirken kesiyorum tabi mamayı eşim yediriyo bende kesiyorum. bebeğim en sakin o zaman oluyo çünki diğer türlü ellerini zaptedebilmek mümkün olmuyo.

kızlar ben bebeğimin tırnaklarını ona mama yedirirken kesiyorum tabi mamayı eşim yediriyo bende kesiyorum. bebeğim en sakin o zaman oluyo çünki diğer türlü ellerini zaptedebilmek mümkün olmuyo.

bizimki mama da yemiyorki peki tırnağını keserken dibine kadar geldiği oluormu ?ben keserken bazen üstten alsamda tırnak yapısının inceliğinden dolayı dibden kesiliyo.korkuorum bu sefer canı yandı bişi olur die

ancak siz emzirirken eşiniz veya varsa bi yakınınız kesebilir.ben çok fazla dibine girmeden kesiyodum ama geçenlerde 2 tırnağını çok derinden kesmişim kıpkırmızı olmuştu hatta biri hafif kanar gibi olmuştu ogün akşama kadar vicdan azabı çektim resmen, hala aklıma gelince kötü oluyorum.

arkadaslar mrb benim bebeyim 2 ay 8 gunluk,dun doktor kontrolune gittik 6 kilo boyu ise 62 cm doktor fazla kilo almis dedi hazir mamayla besleniyor bide hep versem yiyecek iste hep ac

aynı benım kız bigun23 de uyuyor birgun 2.30 da memeyle savaşıyor yumruklar sallıyor ya ne oluyor dıyorum resmen yumruklar yiyorum

tırnak olayına gelince bende fazla derinden almıyorum ama bakıyorum yüzünü çiziyor hemen bas bas bagırıyor geçen eylül annelerini okuyordum bebeğin biri gözünün içini çizmiz çok korktum eldivenleri giydirdim sağlık ocağındaki ebemize danıstım dedi beslerken çıkar henüz hazır değil orasını burasını çizer dedi.

birde yüzümüz bizim dogumdan beri kızarık dr cildi kuru dedci saçlı bir çocuktu baktım kafası kunakmı ne dolu bepantenın merhemını sürdüm kaşlarındada vardı cunku o geçirdi 2 günde bakalım sonuç verecekmi öyle sık sık dr gidemiyorum egzamamı yoksa kumakmı bilmiyorum zaten benım dr yaşlı biri kızıp duruyor onu takma bunu takma misali bense herseyi sorup ögrenmek istiyorum bebeğime bakamıyormusum gibi geliyor bazen

arkadaslar mrb benim bebeyim 2 ay 8 gunluk,dun doktor kontrolune gittik 6 kilo boyu ise 62 cm doktor fazla kilo almis dedi hazir mamayla besleniyor bide hep versem yiyecek iste hep ac

arkadaşım benim oğlumda tam 2 aylıkken kilosu 6200 boyu 62 cm idi ne sağlık ocağındaki doktor nede kendi doktorumuz fazla kilo almış demedi. maşallah çok güzel kilo almış gelişimi çok güzel dedi ikiside, hatta bende mamadandır dediğimdede ikiside gülümsemişti.

kaç saat arayla ve kaç cc mama veriyorsun bebeğine.

Benim oglumun da 2 aylik asisinda tartildiginda 6.200 gr di gelisimi cok ii dediler sadece,normal bence cok kilolu deil, sadece anne sutuyle bu kiloda ayrica.
Tirnaklarimizida ben kesemiyorum icim gidiyo , ben emzirirken esim kesiyo ,emerken en sakin oldugu zaman hafif de uyuklugu cunku emzirirken
Bide ben dun mama aldim yani aptamilin devam sutu kasikla veriyorum bide biberona alisipda memeyi tutmaz falan.. surekli emmek istiyo gece bile dogru duzgun dalmiyor uykuya, doymuyodur falan dediler hep bende takviye yapmaya karar verdim. Simdi verdim biraz bude gece yatarken veririm heralde.

az önce uyurken bi elinin tırnaklarını zor da olsa kestim hayırlısıyla bi dahakine de diğer eli kesicem :) ama yine de zorlanıorum ya bakıorum dibi nerde tırnağın die.tırnak yapısı okadar inceki anlayamıyosun nerde bittiğini..

aynı benım kız bigun23 de uyuyor birgun 2.30 da memeyle savaşıyor yumruklar sallıyor ya ne oluyor dıyorum resmen yumruklar yiyorum

seninki yine farklılık gösterio canım bnmki fix bellemiş artık gece 01,30 2,00 yi anca ozaman uyuyo erken uyuduğu çok çok nadir 12,30 1.00 de uyusa bile sağolsun kendi zamanında uyanıp terör estirioo

valla bnm dr umda öle cnm korkma endileşenme panik yapma bu kadar diyip duruo her gidişim ve tlf açışımda ama elimde değil işte ilk kez anne olmanın verdiği tedirginlikte var üzerimde kafasını sıcak hisstsem acaba ateşimi çıktı diyip elimde ateşölçerle geziyorum saatlerce.kakasını yapmasa 2.gün tedirgin oluorum ne zaman yapacak diye.uyumasa acaba nerde hata yaptım die düşünüorum iştee.ama bugünlerde geçecek ve biz halimize çok gülücezz :)))

2 aylık bebeğe 6.200 kilodayken niye mama veriosun cnm anlamadım sence doymasa bu kiloda olabilirmiydi benim oğlum 2 aylık kilosunda 5.300 dü ve dr lara göre de gayet normal her ayında 1 kg aldı bakalım 3.ay aşısında haftaya ne kadar olucak merrak ediorum.bebekler 11,30 -12,00 de aldığı anne sütüyle gayet ii doyarlarmış geceyi karşılayacak kadar.sadece onu gece moduna alıştırıp emzirmen gerek yani loş ışıkta tv siz sessiz bi ortamda emzirirsen eğer sancısı da yoksa bu uyumasına sebep olacaktır.

Evet bende doymasa almaz bu kiloyu diyorum hep ama sık emiyo yani her seferinde saldiriyo memeye biraz beklese dolcak ama musade etmiyo ,emiyo en fazla yarim saat duruyo emmeden,gece de en fazla 1,5 saat genelde saat basi kalkiyo,gece 4 den sonra 15 dk yarim saat ....hep boyle uyuma saatleri cok az kisa sureli ve huzursuz,, dedigin gibi 11,30 12 arasi emziriyorum 12 de uyudu aksam 1,30 da kalkti.
Kizim da var benim onda boyle bisey gormedigimden tuhaf geliyo en azindan artik geceleri iki uc saat araliksiz uyumasi lazimdi uyanikken bile genelde mizir mizir,fazlada vermem zaten mama gunde bir gece yatarken veririm bi de rahst uyur belki cocuk

2 aylık bebeğe devam sütü mü :44:

bnm kide öle cnm yarım saat 1 saat arayla emmek istiyo veriyorum bende.bazen 5-10 dk emerken bazen de yarım saat memede kalıo bizimki memeyi çok seviyo aslında seninki öle devamlı emmiodur doyduktan sonra çekiş şekliyle keyif yapıodur.adam akıllı bnm oğlumun da gündüz gece uykusu yok hep omuzda orda burda vakit geçirioruz memede uyuyo kaldırıorum 10 dk sonra ayakta.gece allahtan biraz 2 den sonra uyuyoda az da olsa uykumu alıorum yoksa halim perişannn..yalnız sadece gece yatarken ver uyuması için gündüz bence mamayla besleme.senin sütün yetiodur süt yapıcı şeyle iç ye mesela tahin helvasıı humananın still tea çayı çok iyi gelio denemeni tavsiye ederim..

Ya okadar az yapip verdimki mamayida esimde hic yapmasaydin bari diyo biraz once verdim uyudu simdi uyandi emzircem simdi,bide gece yatarken vercem zaten fazla vermem asla, benimki memedede fazla durmuyo iki cekiyo uyumaya basliyo hemen 5 6 dk anca emiyodur birakiyo ,sonra yine agliyo 15 dk sonra bidsha huc firsat yok gogusler bi dolsun, icmedigim sey kalmadi humana iciyorum gaz icin rezene yi midem bulana bulana iciyorum hic sevmiyorum onu,bu kadar huzursuz olmasa care ler aramicam belki ama hep aglamakli gorsen.. ben perisanim zaten kendimi gectim oglum icin uzuluyorum herseyi dusunuyor insan doymuyomu acaba da diyosun boyle huzursuz dalamiyor uykuya hemen saldiriyo memeye cunku,

pfff tamam

Devam sütü deyince hani şu 3 6 ayda verilenlerden sandım

Dogdugu gunden itibaren 0-6 ay yaziyor ustunde,2 aylik icin 4 olcek diyo..aman sirf mamayla buyuyenler var ya yarim cay bardigini anca icti,memeyi birakmasindiye biberonda vermiyorum iki saat minik minik kasikla ugrasiyom

kızlar emzik kullanıyormusunuz, benim oğlanda mama yediği halde mama bittikten sonra biberonu ağzından çekmemi istemiyor du bende şimdi biberonu çekip hemen emziği veriyorum ağzına onunla uyuyup kalıyo sonrada 4 saatte bir uyanıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…