Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn annelerin en güzellerii 8 Mart Kadınlar gününüz kutlu olsun, ileriki zmanlarda bebişlerimiz kutlar inş. :)
hepinizi öpüyorumm![]()
![]()
![]()
'Dünyada Herşey Kadının Eseridir'
M.Kemal Atatürk.
günaydınnn annelerin en güzellerii 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun, ileriki zmanlarda bebişlerimiz kutlar inş. :)
hepinizi öpüyorumm![]()
![]()
![]()
'dünyada herşey kadının eseridir'
m.kemal atatürk.
teşekkürler hayat..seninde kadınlar günün kutlu olsun.enerjin beni bile etkiledi![]()
Günaydın kızlaar nabersiniz kahvaltılar yapıldı mııı :)
seninde kutlu olsun canım :) günaydın
ay ben untumuşum iş yerien geldim herkes hem tebrik ediyo
hem de bütün günlerde kadınlara ya diye sitem ediyo
ehehehe :d :d :d iş yerindeki tek kadın benim de![]()
![]()
![]()
eee ilk zamanlar öyle oluyo ama geçiyomuş hele bebişler doğunca hiç anlamıyosun göbeği düşsün,40çıksın derken büyüyolar.ilk 3 ay aşırı bulantı çeken biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. bu arada ceviz yemeyi ihmal etmeyin kızlar :)))
sağol kızlarr enerjimiz iyi olsun yaa :d
teşekkür ederim tatlım, bizim iş yerinde şirketimizin kurucusu zeynep hanım kırmızı bir kutu çikolata ve kurabiye yaptırmış bütün bayanlara dağıtıldıErkekler isyanlarda
![]()
ah canım bılıyorum dogunca zaman cabuk gecıyor oglum var bıtane de o yuzden zor gelıyor zaten bana ıns bıran once alısırım bu duruma 2 cocukla sank ıhayat cok daha zo rolcak gıbı korkuyorum :18:
Gunaydınn guzel anneler
Dunya kadınlar gunumuz kutlu mutlu olsun
Aynı zamanda benım esımle tanısma yıldonumum bugun 5 yıl oldu
Sıze bısey sorcam ben hamılelıgımı sadece testle ogrenmıstım 2gun once 6+1 ken doktora gıttım dun sonucları aldım ama kendı doktoruma gostermek ıcn beklıyorum degerım normal mı sızce 56098 cıkmıs:26:
Günaydın kızlaar nabersiniz kahvaltılar yapıldı mııı :)
seninde kutlu olsun canım :) günaydın
ay ben untumuşum iş yerien geldim herkes hem tebrik ediyo
hem de bütün günlerde kadınlara ya diye sitem ediyo
ehehehe :d :d :d iş yerindeki tek kadın benim de![]()
![]()
![]()
canım hiç bişiy istemiyooo.ya ağlamak yada uyumak istiyorummmm ne oluyo bana yaaaaaaaa![]()
canım hiç bişiy istemiyooo.ya ağlamak yada uyumak istiyorummmm ne oluyo bana yaaaaaaaa![]()
bunların hepsi normal tatlım, bende çok uyuyorum..![]()
ben de heep uyumak ıstıyorum sabah yataktanb bi türlü kalkamıyorum
bu hafta hep gec geldım ıse bugun hariç![]()
ooo ne güzel patronlar varmış ya hu :) okuyorumda
bizimkilerde iş yok valla ehehehe
günaydın canım
canım degrın nromal yanı bence 6. Haftada yuksek olması gerekır baya kı yuksek de :)
sen çok fazla olmasını mı garipsedin yoksa az mı geldi sana :)
ben doktora zor gidiyorum bide geç gelsem kovarlar kesin.özele git diyo bana dün akşam.özele gidersen mesai saatinden sonra randevu alırsın diyo.ödemesini yaparsanız olur dedim![]()
ben daha sölemedım ıs yerıne ınsallah önumuzdekı çarşamba sölicem :)
bakalım ne dicekelr :) nası karşılıycakalr merak edıyorum
ben daha sölemedım ıs yerıne ınsallah önumuzdekı çarşamba sölicem :)
bakalım ne dicekelr :) nası karşılıycakalr merak edıyorum
canım ben Kayseri de yaşıyorum, sen nerdesin
canım az gelmıstı sankı bana gerıden mı gelıyo dıye seyettım:18:
oğlumda daha erken gıtmısım doktora 12817 cıkmıs da bırde dil-beta hcg yazıyordu anlamamıstım nette baktım aynı seymıs
saol canım ıcımı rahatlattın![]()
Canım bence gayet iyi deger ya çünkü bi de ilk zamnaalr cok hızlı buyyolar
ama sonradan buyume yavaslıo buyume yavaslaınca beta hcg artısı da eskısı gibi olmuyo
bu yondend e dusunursek gayet ıı geldı bana ben de ılk bebegımde reglım 11 gün gecmıstı
bebegğim 5-6 haftalık flndı bende de 10481 cıkmıstı kıyaslarsak gayet ıı bence :) için rahat olsun :)
bi de genelde yuksek olunca beta erkek derler biliyo muydun bi doktorun bu konu üstünde çalışması
var hatta cidden de cok kısıde tutan bi olay kızlarda buyume de yavas oluyor beta hcg
de düşük oluyor ama kız bebek erkek bebekten daha kolay tutunuyormuşş :) ya da Allah
korusun düşük tehlıkesi olursa kız bebek daha ınatcı cıkıomus yanı :)
hatta genelde kız bebek testte çok gec cıkar :) yada silik çizgi çıakr :) erkek net :)
neden bekliyosunki:))ne diyebilirlerki bizimkiler surat yaptı biraz.uzun süredir çalışıyosan senden vazgeçmezler.ben bırakmayı düşünüyorum aslında ama sonrada iş bulamam diye korkuyorum.doktor konusunu ne yaptın tek bir doktoramı gittin
kalp atışlarını duymadan söylemek istemiyorum ben, sadece bir bayan arkdaşım biliyor iş yerinden