canım benimde son adet günüm 5 Şubattı ozaman 4+ 3 falan heralde![]()
:44: evetttt :)minik kesenide görürsün inş. en kısa zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde son adet günüm 5 Şubattı ozaman 4+ 3 falan heralde![]()
Getir sen koy bakalıminş. canım benm hepimiz görürüzz çok merak ediyorumm ilk gebeliğim ilk bebişimm
ay kız ciddimisinaynı ben mi diyor birde ay yazık ne güzel hevesli işte
![]()
Ay kızlar meraktan çatlıyorum banada verirler mi yarın resmini biz resmimizi göstererek babanemize sölicez daha haberleri yok onların ilk torunu benimse ilk bebeğim olacak inş.....
selam 2012 ninnn enn güzel annelerii ay_she cimm benide alırmısınız topiginizeeee![]()
canim acaba hangi bebek ilacini kullandin marka olarak gunde kac adetttt
inşallahhh canımmmm zaten doktora gitmediğim için hala inanamıyorum hayal rüya gibi geliyor bana
ay_she canımm hoşbuldukkkk![]()
selam 2012 ninnn enn güzel annelerii ay_she cimm benide alırmısınız topiginizeeee![]()
inşallahhh canımmmm zaten doktora gitmediğim için hala inanamıyorum hayal rüya gibi geliyor bana
bende bişeler düşünürken sanki kendim için değilde başkası için düşünüomuşum gibi gelio yarın inşallah görürsem belkide o zaman anlayabilecem gerçek olduğunu :):):):)
ay dayanamam ya cidden kocişler öle oluyoalr :) keseyı aynı kendısıne benzetmıss süper hayal gücü
tebrık eıdyorum![]()
![]()
canım evet folik aist sorunlu değilse gebelık kullanmamak daha ıyıymıs
bende duymsutum :)
ay kız ciddimisinaynı ben mi diyor birde ay yazık ne güzel hevesli işte
![]()
kizlar bide folic asite basladnzmiiiii bende folibol vardi folibol iciorm hergun ztn bebek istedigimiz icin bu ay 15 gun fln folibol kullanmistim siz ne kullaniosunzzz
canım merhaba ben folidoce kullanıyorum.b12 vitaminide var içinde. folbiol kilo yapıyor diye okumuştum internette...gerçektende beni şişirdi o dönem. 1 ay kullanmadan bıraktım onu. iltihap için doktora gitmiştim oda bana folidoce yazdı.memnunum:)![]()
Ama öyle olması daha iyi canım yaa istediğin herşeyi yaptırabiliyorsun
Sorma canım yaa,esprili biridir zaten etrafa manyak manyak tanımlamalar yapıyo
Ama öyle olması daha iyi canım yaa istediğin herşeyi yaptırabiliyorsun
Sorma canım yaa,esprili biridir zaten etrafa manyak manyak tanımlamalar yapıyo
Sonuçta koçişlerinde bebelerii olcak onlarda heyecanlııı, benimki baba olmayla ilgili makeler okuyor, bana bu tarz yazıları atıyor felan biraz entelde benim kiii![]()
kızz senin kocişinn entelliğinden birazdaa benimkine bulaştırsakkk:) evet çok heeycanlı ama sadece benimle ilgili şeyler okuyor, bana akıllar evriyor...şöyle yap, böyle yapma, şunu ye bunu yemem diye...yazık hemen aşercemm zannediyorr kıyamamm
eee kendide baba olcakkk birazda kendini yetiştirsiinn demi ama?![]()
kızz senin kocişinn entelliğinden birazdaa benimkine bulaştırsakkk:) evet çok heeycanlı ama sadece benimle ilgili şeyler okuyor, bana akıllar evriyor...şöyle yap, böyle yapma, şunu ye bunu yemem diye...yazık hemen aşercemm zannediyorr kıyamamm
eee kendide baba olcakkk birazda kendini yetiştirsiinn demi ama?![]()
eşim de eskiden blog tutuyordu ve bebegımzıolcanı öğrendıgınde bu yazıyı yamzıstı
Çılgın Fikirler Enstitüsü: Hoşgeldin
![]()
![]()
Türkiye'de ilk !
Gün gün hamilelik takvimi
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
ooyy tatlım, yazısını çok beğendimm duygularını çok güzel ifade etmiş ''baba olmak'' ellerine sağlık kocişinin..
kızlarrr 5+5 olduğuma göre bebeğime olanlar bunlar mı okurken fena oldumm, bu tkvim çok bilgilendirici.
40. Gün
5. Hafta 5. Gün
07 Mart 2012
Bugüne kadar bebeğinizin boyu için başından kuyruğuna kadar ibaresi kullanılırken artık başından poposuna kadar olan mesafe kullanılacak. Bebeğiniz artık kurşun kalemin arkasındaki silgi içine rahatca sığabilir. Bebeğinizin minik kalbi dakikada 65 kere kasılıp gevşeyerek, yeni oluşan kan hücrelerini gelişmekte olan dokuları beslemek için dolaştırırlar. Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir.
Türkiye'de ilk !
Gün gün hamilelik takvimi
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi