2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Getir sen koy bakalım :D inş. canım benm hepimiz görürüzz çok merak ediyorumm ilk gebeliğim ilk bebişimm

ay kız ciddimisin :D aynı ben mi diyor birde ay yazık ne güzel hevesli işte :1:

ınsallah koycm yarın :)

Ay kızlar meraktan çatlıyorum banada verirler mi yarın resmini biz resmimizi göstererek babanemize sölicez daha haberleri yok onların ilk torunu benimse ilk bebeğim olacak inş.....

ınsallah canım hayrılısıyla da kucakalrımzıa alırızz :)

selam 2012 ninnn enn güzel annelerii ay_she cimm benide alırmısınız topiginizeeee :16::16::16:

gel canım gel hayrılı oslun bebem :)

canim acaba hangi bebek ilacini kullandin marka olarak gunde kac adetttt

canım doktor bana normal bildiğin bebe aspirini kullandırıyordu gün aşırı bir adet ama bu hamile kalamdan önce idi
gecenkı gebelıgımde ıse yanı kan pıhtılaşması teshısım konmadan once coraspin kullanıyorudm gunde yarım coraspin
bebe aspirini daha ıı sanırırm sen ıstersen gunasırı kullan ama doktoruna sor doktorun hergun al
sorun olmaz derse o zmn al hergun alırsın bı tane :)

ben gecenkı gebelıkelrımde keseyı kalp atısnı fln cok gec goruyorduk kan pıhtılaşması oldugu ıcın gelsıım
yava sluyormus sımdı eskıden berı aspoirin kullandıgım ve ıgneme de devam ettıgım ıcın kesemızı erkenden gördük canım
çok şükür ınsallah kalp atıslarınıda zamanında görürüz

ben de hamıel kaladna once basladım folbiole hala devam edıyroum :)

ay dayanamam ya cidden kocişler öle oluyoalr :) keseyı aynı kendısıne benzetmıss süper hayal gücü

tebrık eıdyorum :D :D :D canım evet folik aist sorunlu değilse gebelık kullanmamak daha ıyıymıs

bende duymsutum :)

Ama öyle olması daha iyi canım yaa istediğin herşeyi yaptırabiliyorsun:27:

ay kız ciddimisin :D aynı ben mi diyor birde ay yazık ne güzel hevesli işte :1:

Sorma canım yaa,esprili biridir zaten etrafa manyak manyak tanımlamalar yapıyo:1:

kizlar bide folic asite basladnzmiiiii bende folibol vardi folibol iciorm hergun ztn bebek istedigimiz icin bu ay 15 gun fln folibol kullanmistim siz ne kullaniosunzzz

canım merhaba ben folidoce kullanıyorum.b12 vitaminide var içinde. folbiol kilo yapıyor diye okumuştum internette...gerçektende beni şişirdi o dönem. 1 ay kullanmadan bıraktım onu. iltihap için doktora gitmiştim oda bana folidoce yazdı.memnunum:):56:

canım merhaba ben folidoce kullanıyorum.b12 vitaminide var içinde. folbiol kilo yapıyor diye okumuştum internette...gerçektende beni şişirdi o dönem. 1 ay kullanmadan bıraktım onu. iltihap için doktora gitmiştim oda bana folidoce yazdı.memnunum:):56:

hadi yaa kilo almayalım ama yaa

Sorma canım yaa,esprili biridir zaten etrafa manyak manyak tanımlamalar yapıyo:1:

Sonuçta koçişlerinde bebelerii olcak onlarda heyecanlııı, benimki baba olmayla ilgili makeler okuyor, bana bu tarz yazıları atıyor felan biraz entelde benim kiii :27:

canım sağolsunlar el üstünde tutuyoalr bizi her nazımızı cekıyolar :)

bizimki tecrubeli bu 3. aynı zmanada endişeli ilk bebegıumızı öğrendıgınde sabaha kadar uyyamamıstı

çok heyecanlıydı sonra onu kaybettık bu sefer yıne hamıle kaldım 12. haftaya kadar sevınemedı bekledi

bişeyelr ters gidicek die korktu sonra sevındı hep bişiler dıodu bişiler sölüodu body almsıtık bunu gıyıcek

bu kadar kucukm u olcak dıodu :) yıne de ikimizde aynı durumdaydık

diken sütündeydık ama 7. ayda da onu kaybettık...sonra 1,5 sene ara verdık sımdı gene hamıleyım öğrenıcne hemen sevınmedı

keseyı gorelım bakalım dedi görünce çook sevındı baba olucam aşkım anne olucaksın die die dolaştı evde hep :)

bu sefre içim rahat bu sefer bebegımıze bişey olmıycak diyo benı yakından tajkıp edıyo iğnelerımı eşim vuruyo

ilaçlarımı doktor kontrollerımı ben takıp edıyorum ama o da yakındna takıp edıyo sonra yedıkelrım ıctıklerım kola

içirmıyı hadi sütünü iç yat artık fln saolsun artık önmlemlerımızı alıyoruz sorunalrı bılıyrouz ınsallah kucaklıycaz bu sefer

ama onca seyden sonra esımde ben de az da olsa endıselıyız ve temkınlıyız :)

Son düzenleme:
Sonuçta koçişlerinde bebelerii olcak onlarda heyecanlııı, benimki baba olmayla ilgili makeler okuyor, bana bu tarz yazıları atıyor felan biraz entelde benim kiii :27:

kızz senin kocişinn entelliğinden birazdaa benimkine bulaştırsakkk:) evet çok heeycanlı ama sadece benimle ilgili şeyler okuyor, bana akıllar evriyor...şöyle yap, böyle yapma, şunu ye bunu yemem diye...yazık hemen aşercemm zannediyorr kıyamamm:1:

eee kendide baba olcakkk birazda kendini yetiştirsiinn demi ama?:49:

kızz senin kocişinn entelliğinden birazdaa benimkine bulaştırsakkk:) evet çok heeycanlı ama sadece benimle ilgili şeyler okuyor, bana akıllar evriyor...şöyle yap, böyle yapma, şunu ye bunu yemem diye...yazık hemen aşercemm zannediyorr kıyamamm:1:

aynen benimle ilgili şeyleri çoktan bitirdi bende ona bulayım bakalım baba olmakla ilgili yazılar :)

bulaştıralım yavrumm :D olsun bak seninle ilgili şeylerde iyi yeterki ilgilensinn, :31: evet yaa hemen aşercez sanıyorlar gerçi ben bir şeye aşerdim rüyamda da gördümm sonra eşim aldı, yedim :56: ve çıkardımmm :1: soruları şu : hergün aşermezsin demii diyor, her öğlen yemeğine çıktığımızda ee bu gün ne yemek istiyor canın ? :49: :27:

kızlarrr 5+5 olduğuma göre bebeğime olanlar bunlar mı okurken fena oldumm, bu tkvim çok bilgilendirici.

40. Gün
5. Hafta 5. Gün
07 Mart 2012
Bugüne kadar bebeğinizin boyu için başından kuyruğuna kadar ibaresi kullanılırken artık başından poposuna kadar olan mesafe kullanılacak. Bebeğiniz artık kurşun kalemin arkasındaki silgi içine rahatca sığabilir. Bebeğinizin minik kalbi dakikada 65 kere kasılıp gevşeyerek, yeni oluşan kan hücrelerini gelişmekte olan dokuları beslemek için dolaştırırlar. Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir.

ooyy tatlım, yazısını çok beğendimm duygularını çok güzel ifade etmiş ''baba olmak'' ellerine sağlık kocişinin..

:16: :16: :16:

kızlarrr 5+5 olduğuma göre bebeğime olanlar bunlar mı okurken fena oldumm, bu tkvim çok bilgilendirici.

40. Gün
5. Hafta 5. Gün
07 Mart 2012
Bugüne kadar bebeğinizin boyu için başından kuyruğuna kadar ibaresi kullanılırken artık başından poposuna kadar olan mesafe kullanılacak. Bebeğiniz artık kurşun kalemin arkasındaki silgi içine rahatca sığabilir. Bebeğinizin minik kalbi dakikada 65 kere kasılıp gevşeyerek, yeni oluşan kan hücrelerini gelişmekte olan dokuları beslemek için dolaştırırlar. Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir.

canım evet ne güzel dımıı :) cidden takvim çok güzel olmuş ya bende cok sevdım :)

Back
X