2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
anladım canım bende ıste gelecek kaygısı yuzunden yoksa calısmasam bı sekıdel gecınırız yanı bızde ev kredısı ödüyoruz
aslında bayanlara mesaı saatlerı daha esnek bı sı olsa super olur su dıyanet olsa mesela ama ben calısamadım yaa sen naptın hayrılısı bakalım

hadı bakalım canım hayırlı haberlerle donersın ınsallah:34:

ya ıste biz yenıden hesaplatıcaz ayda 1500 ödüyoruz inş. 1000 e fln inicek yenıden hesaplanınca

o zaman eşimin maaş yetecek bıze gayette iyi yeter yanı sıkısmayıs :) öle olursa çalışmıycam

bi de bakıcı mama hadı bakıcıya bırakmauın anneme gotüreym desem bu seferde yol masrafı zaten aşcak yanı :)

bılmıyorum canım su an böle düşünüyurouz durum ne gösterırı bılmıyorum :) ama ınsallah calsımam zaten çok bekeldım

bebegımı doya doya vakıt gecırırm onunla ınsallah :)

ya ıste biz yenıden hesaplatıcaz ayda 1500 ödüyoruz inş. 1000 e fln inicek yenıden hesaplanınca

o zaman eşimin maaş yetecek bıze gayette iyi yeter yanı sıkısmayıs :) öle olursa çalışmıycam

bi de bakıcı mama hadı bakıcıya bırakmauın anneme gotüreym desem bu seferde yol masrafı zaten aşcak yanı :)

bılmıyorum canım su an böle düşünüyurouz durum ne gösterırı bılmıyorum :) ama ınsallah calsımam zaten çok bekeldım

bebegımı doya doya vakıt gecırırm onunla ınsallah :)

hayırlısı olsun canım dedıgın gıbı
bend ebazen düşünüyorum aslında stresı cekmeye deger mı dıye sadece gelecek ıcn ıste yoks ayol masrafı cok gercekten bırde kres kurum bı kısmını karsılıyor am agenede masraf ıste
en ıyısı bebısınle doya doya vakıt gecırmek aslında cevrende varsa sıkılmazsın evde olmaktan:34:

hayırlısı olsun canım dedıgın gıbı
bend ebazen düşünüyorum aslında stresı cekmeye deger mı dıye sadece gelecek ıcn ıste yoks ayol masrafı cok gercekten bırde kres kurum bı kısmını karsılıyor am agenede masraf ıste
en ıyısı bebısınle doya doya vakıt gecırmek aslında cevrende varsa sıkılmazsın evde olmaktan:34:

evde sıkılmam canım cevrem var baya cok sükür :)

eşimde bebegımız olursa calısmamı ıstemıo hanı bebeiş olmasa para bırıktırırdım çalısıp :) olana kadar

ama ınsallah umdugumuz hakkımızda hayırlsııdr da canım bebgımle olurum ev stresı iş stresi bebek stresi

ooo bi de özel sektr benım daha stresli herkes bi havada dil öğrenmek istiyorum bebegımı buyuturken bı yandna

kendı gelısmımıme odaklancam ınsallah :D vakıt kalırsa tabıı uslu bebıs olur ınsallah ehehehe :D

bebsı buyyene kadarad ev borcumuz bitio :) o zmanda istedıgımız gibi okuturuz ınsallah :)

Son düzenleme:
ramrood hoşgeldin aramıza :) nasıl gidiyor hamişlik :49:

hayırlı olsun canım :) yıne de hesaplama son adet tarıhıne göre yapılır :)

degerıdne ıyıyımıs maşallah :nazar: sağ salim kucakalrsın ınsallah :)
amin cnmmm insaallah hepberaber:)
Tatlım çok sevindimm bizde öpüyoruz senii güzel haberlerle gel sende emii :49:
insaaallah tatlm:) bakalim haftaya insaallah gidicm doktora:)
ramrood hoşgeldin aramıza :) nasıl gidiyor hamişlik :49:

huehueue iyi cnm su anda cok iyiyim elhamdulillah senin doktor randevunmu vardi bugun sangi oteki tarafa oyle yazmistin yanlismi hatirladm:)

huehueue iyi cnm su anda cok iyiyim elhamdulillah senin doktor randevunmu vardi bugun sangi oteki tarafa oyle yazmistin yanlismi hatirladm:)

yok canım perşembe sorma çatlıyorum meraktan umarım hayırlısıyla görürüm minik keseciğimi :)
sen gittinmi ne kadarlık oldun bakalım

Tatlım kendine bir cetvel yapsanaa :) bebişin ne kadrlık görelimm :)

yok canım perşembe sorma çatlıyorum meraktan umarım hayırlısıyla görürüm minik keseciğimi :)
sen gittinmi ne kadarlık oldun bakalım

görürüsün hiç merak etme ben gördüm 6,9 mm kız ufacıktı geçtiğimiz cumt. günü hehe :16:

kzıalr ben de ınsallah haftaya cuma gidicem doktoruma heyet raporu cıkarmak ıcın

inşallah kalp atıslarını da görürürmm yaaa 6+3 olcaz o zmn ıns. biraz zor ama bellı mı olur :)

kzıalr ben de ınsallah haftaya cuma gidicem doktoruma heyet raporu cıkarmak ıcın

inşallah kalp atıslarını da görürürmm yaaa 6+3 olcaz o zmn ıns. biraz zor ama bellı mı olur :)

bende 7+2 olcam gıttıgımde duyarım ıns kalp atıslarını yaa

mrb kasım anne adaylarıııııı

nasıl gidio hamişlikkk ????

Allahhh hepinize sağ salimm doğurup bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş....
:emir_bebek::emir_bebek:

mrb kasım anne adaylarıııııı

Allahhh hepinize sağ salimm doğurup bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş....

mrb canım hosgeldın valla ıste ben kendı aıdma mıde bulantısı uyku halıyle ugrasıyorum :1:

amın canım ıns saglıcakla kucagımza alırız hepımız:16::16:

mrb canım hosgeldın valla ıste ben kendı aıdma mıde bulantısı uyku halıyle ugrasıyorum :1:

amın canım ıns saglıcakla kucagımza alırız hepımız:16::16:

hamilelik psikopatlık dmek insan midesnin bulandıına bile seviniooo :1:

mrb canım şimdilik iyi bakalım işte bulantı,uyku v.s. aş erme :D iyi duaların için çok teşekkürler.. :16:

oohh ne güzell hep böyle güzel gitsin inş.

bende 7+2 olcam gıttıgımde duyarım ıns kalp atıslarını yaa

inşallahh canımm :)

bende 6+2 olucam canım inş. Bende duyarımmm yavrumu, umarım benimledir ..

ayy ınsallaahh 6+ da gözükmeyebılrı ama iğnem bıtmese bekelrdım az daha

iğnem bıtıo hemde tahlılerımıde vereım daha tahlıl vermedım

[ı]mrb kasım anne adaylarıııııı

Allahhh hepinize sağ salimm doğurup bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş....[/ı]

hoşgeldın kaadişim yuvarlanıp gidiyoruz işte eeueheuehue :d

merhaba arkadaşlar ben bugün doktordaydım miniminnacik keseyi gördük 10 gün sonra tekrar çağırdı benim daha önceden iki düşüğüm olduğu için ilaçlar verdi inşallah rabbim bu yavrumuda kucağıma almayı nasip eder:40:hepimizin hamişliği sağlıklı geçer inşallah:49::49::49:

Back
X